Robinsonekspedisjonen (Vita & Wanda)KATEGORI: Robinsonekspedisjonen | FORSIDENRobinson snakk

Hei alle sammen!
Vi vil først beklage oss med dårlig updates, men dere aner ikke hvor mye som skjer om dagen, og før vi rekker å tenke har vi lagt en uke bak oss. I dag har jeg (Vita) tatt meg fri fra jobb så jeg har ryddet og vasket hele leiligheten, ryddet klesskapet mitt og hatt litt vita-tid. Gud så deilig det er med en sånn dag i ny og ne.

Jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere litt på robinson-fronten. Til de av dere som har sett episode 2 og 3, så så dere at jeg og Wanda kom inn litt smått i ep.2 og i ep.3 møtte vi endelig lagene våre. Jeg orker ikke skrive ned hele episodene ned her, men jeg kan jo si at det har vært veldig moro så langt. Man frykter jo alltid å bli fremstilt på en annen måte en den man egentlig er, men jeg må ærlig si at Wanda og jeg har kommet godt ut av det enn så lenge. Det er noen ting som blir sagt av både meg selv og Wanda, som jeg sitter å ler av så jeg gråter. Jeg mener, hvordan i all verden kom vi på å si alt vi sa? Som f.eks "Er det robinsonekspedisjonen vita og wanda eller?", jeg kan ikke en gang HUSKE at jeg sa noe så latterlig, haha. Eller Wanda, evig dårlig taper "for all del har man fetisj på ræv så har man fetisj på ræv". Altså trenger jeg å si noe her? Hvordan i helvette kom du på å si noe sånt Wanda? Haha, det er så vilt. Ellers så er vi begge enige om at den såkalte campen Wanda likom bygget alene var totalt failure. Rett etter de filmet campen fikk vi beskjed om å rive den ned da den faktisk kunne være livsfarlig på kvelden hvis det blåste litt.. Det sier vel sitt.I episode 3 kom vi endelig ordentlig med og vi var begge klare for å møte lagene. Vi klarte oss helt ok alene, men begge var rimelig klare for å møte de andre. Vi ble kastet ut i en kappestrid som var så jævelig tøff husker jeg. Det var rett og slett beintøft, sanden var våt varmen var uutholdelig og det var ikke bare bare å kjempe mot to jenter så tøffe jenter. Jeg kjempet hardt for mitt lag, og samme gjorde Wanda. Jeg husker jeg bare tenkte at jeg måtte vinne det her, for lagets skyld da jeg var det nyeste tilskuddet - og det gjorde jeg. Følelsen var ubeskrivelig. For Wanda derimot tror jeg ikke følelsene var like ubeksrivelig, det må ha vært grisekjipt å tape første konkurransen med laget.


Robinsonkamp
Vår første robinsonkamp mot hverandre var utrolig morsom. Det var en super morsom oppgave og for min del gikk alt som smurt, da Tore virkelig viste at han hadde kontroll. Han styrte laget helt fantastisk og hadde full kontroll fra start til slutt. Matalahod (mitt lag) stakk igjen av med seieren, og jeg husker så godt at jeg tenkte "faen nå ryker Wanda". Det som samtidig var veldig vanskelig var at jeg måtte prøve å holde følelsene skjult og late som om jeg var litt likegyldig til hvem som røk. Jeg var trossalt helt ny, og jeg kunne ikke vise laget mitt at jeg og Wanda stod så sterkt sammen som vi gjorde. Det var ikke lurt så tidlig i spillet, men HELDIGVIS var Anders et irritasjonsmoment for HIMBUYAN og min kjære Wanda var trygg i et øyråd til.


Dette var bare kort fortalt fra episode 2 og 3, så hvis dere har noen spørsmål rundt episodene eller generelt ekspedisjonen så må dere bare spørre, så skal vi prøve å svare på det vi kan. Vi vurderer også å lage en spørsmålsrunde her på bloggen. Er det noe dere kunne tenke dere?
- V&W

© 2016 wanita.blogg.no

Premierefest

Hei og god kveld dere!
Assa hvor fader skal vi begynne? Den siste uken har ting gått i et kjør. Som dere helt sikkert har fått med dere var det ENDELIG premiere av Robinsonekspedisjonen på tv. Vi har jo holdt på denne hemmeligheten i 8-9 mnd og nå de siste ukene før premieren har ting virkelig skjedd.

På fredag kom Tore og Lars ned til Oslo, så vi startet med en rolig fredagskveld hos oss med ost og vinkveld med gutta og vår kjære Maiken. På lørdag kom de aller fleste deltakerne til Oslo, og vi ble enige om å dra ut å spise på kvelden så dra ut, før det virkelig skulle smelle på søndag. Jeg kan bare fortelle dere at lørdagen ble en sinnsykt vellykket kveld, med god mat, god drikke og en enormt herlig stemning. Vi booket bord for 20 personer på Mona Lisa midt i byen, vi trodde vi var litt optimistiske da vi booket for 20 personer men de 20 plassene ble raskt fylt opp. Lørdagen ble en laaaang dag, og vi var ikke i sengs før 4-5 tiden faktisk. Søndag var det rett opp, hjem og begynne forbredelsene til den store kvelden. Det ble en sykt hektisk dag, med masse frem og tilbake fra strømmen, til hotellet, til frisøren, så tilbake på hotellet for å kle på seg også var vi i gang.

Kvelden startet med rød løper og presse, så var det inn med enda mer presse, intervjuer, bilder og litt mingling før episoden rullet på skjermen kl 20.00. Det var utrolig rart å se alle på skjermen, men nå er vi endelig i gang. Det var god stemning hele kvelden, hvertfall for vår del. Det var veldig hyggelig å se hele gjengen igjen + hele produksjonen som også var kommet. Tror det var litt uvant for de å se oss i finstasen, de er jo trossalt vant med å se oss brune, slitne og full av dritt, haha. 

Det er så utrolig mange av dere som har bombet oss med spm om hvorfor vi ikke var å se i episode 1, og alt vi kan si er at dere må bare være litt tålmodige og rett og slett bare vente å se. Til de av dere som så ferdig hele episode 1 i går, så har dere allerede fått med dere at vi kommer inn i neste, og da er det bare å glede seg. Hvis dere lurer på noe mer ang premierefesten eller andre ting rundt ekspedisjonen osv så må dere bare spørre, vi skal prøve å svare så godt vi kan på spm dere stiller oss.
Hvis dere vil følge oss tettere enn bare her på bloggen så er vi superaktive på instagram begge to, da kan dere følge VITA SIN INSTAGRAM HER og WANDA SIN INSTAGRAM HER.
Sist men ikke minst så vil vi takke alle våre herlige sponsorer som har vært en stor del av gårsdagens look.
Neglene er fikset hos flinkeste og fineste Therese som holder til på OSLONEGLER, vippene er fikset hos flinkeste Mari-Ann på ECLAT STUDIO, håret er fikset hos flinkeste Arta på ADAM OG EVA PALEET, og sist men ikke minst våre fantastike kjoler som er designet og skreddersydd akkurat etter våre ønsker, fra GREENVIOLENCEDESIGN.

-V&W

© 2016 wanita.blogg.no

JA, vi er med på robinsonekspedisjonen 2015

Hei og god kveld alle der ute!
Vi har ikke ord, ENDELIG!! Vi har ventet så sinnsykt lenge på å fortelle dere alle sammen det her.. Til de av dere som følger oss her på bloggen og instagram så har dere helt sikkert fått med dere at vi hadde et fravær fra alt av sosiale medier + virkeligheten en god stund våren 2014. Dette skyldes da selvfølgelig ikke noe jordarundt reise, eller backpackertur, men intet annet enn ROBINSONEKSPEDIJONEN! Det er så sinnsykt deilig å endelig kunne fortelle dere det!! Det har vært et H*lvette å holde det skjult for så mange, og vi beklager alle løgnene vi har fortalt alle dere som har spurt - vi hadde rett og slett ikke noe valg.

Nå er endelig eventyret i gang dere, og første episode sendes 8.februar kl 20.00 på TV2!!! Det her blir helt rått, vi har møtt noen fantastiske mennesker, og vi har delt noe sinnsykt uvirkelig sammen. Vi gleder oss til å dele hele opplevelsen sammen med alle dere, på tv, her på bloggen og selvfølgelig instagram hvor vi er aller mest aktive. Hvis dere vil følge oss på instagram så kan dere trykke HER FOR VITA SIN, og HER FOR WANDA SIN. 

Hvis dere vil lese litt om oss og resten av deltakerne så kan dere feks klikke dere inn på linkene vi legger til neders i innlegget. Vi håper dere er minst like gira som oss, og hvis dere lurer på noe så må dere bare spørre i vei, vi skal prøve å svare så godt vi kan på det vi KAN svare på:)
 VG.NO http://www.vg.no/rampelys/tv/reality-tv/her-er-aarets-robinson-deltakere/a/23373091/TV2.NO http://www.tv2.no/2015/01/14/underholdning/robinson/robinsonekspedisjonen/6350933
SE & HØR: http://www.seher.no/kjendis/dette-er-rets-robinson-deltakere-76832
KJENDIS.NO http://www.kjendis.no/2015/01/14/kjendis/robinson/robinsonekspedisjonen/reality-tv/tv_og_medier/37171644/

- V&W

© 2016 wanita.blogg.no

INSTAGRAM:

@VITAMASHADI @WANDAMASHADI
hits