Mote (Vita & Wanda)KATEGORI: Mote | FORSIDENH&M STUDIO SS16 - PRE SHOPPING

Jeg (Wanda) har glemt helt å fortelle dere om min torsdag morgen. Flotte, fine Mia, spurte om jeg ville være med henne på en pre-shopping torsdag morgen, hos H&M. Vi kom dit rundt 8.30, og der bugnet det i fine, flotte klær, kaffe og en fantastisk god frokost. Kolleksjonen var vanvittig fin, og jeg klarte selvsagt ikke dra hjem uten noe. Jeg endte opp med en fin bikini med et litt bohemskt preg. Fargene er fabelaktige til sommeren, og toppen er super kul. Gleder meg masse til å bruke den i sommer. På et av de siste bildene, kan dere se bikinien.

Ellers var kolleksjonen veldig fin, med super fine detaljer på hvert enkelt plagg. Fargene var veldig sommerlige, samtidig som det ikke gikk i de knalle og sterke fargene som en fort kan gå lei av. Veldig casual, men samtidig veldig fine plagg med et hot og feminint inntrykk.

 Wanda

© 2016 wanita.blogg.no

Vippefin hos Eclat Studio

God dag kjære lesere. Fraværet vårt skyldes masse, masse jobb. Vet det er det vi sier hver gang, men med de jobbene vi har, har desember vært en ufattelig hektisk måned. Desember er den måneden det skjer mest, og vi har knapt hatt tid til å være med hverandre. Vi har hatt en fortryllende jul som har overgått alt, og vi skal love dere att 2015 blir et fantastisk år for oss, og det skal dere få se på bloggen. Vi har så utrolig mye spennende, gøy og utrolig i vente, og vi gleder oss til å dele alt med dere på bloggen. Håper derfor dere smører dere inn med litt tålmodighet en liten stund til, så skal vi love dere at dette blir bra.

Mange av dere vet at vi i over ett år nå har hatt vippe extensions. Vi har hold oss til vår fantastiske Mari-Ann. Mari-Ann har åpnet eget vippestudio i Dronningensgate 15 i Oslo Sentrum. Ikke bare er studioet fantastisk fint, rent og koselig, men jobben Mari-Ann gjør, er beyond perfect. Det er ikke uten grunn at vi har gått hos henne i over ett år nå. Selv har vi begge to vippene som heter 7D-vipper, de er da ekstremt fyldige, noe som passer perfekt for oss. I og med at vi har mørkt hår og mørke bryn, føler vi ikke at vippene kom godt nok frem uten 7D, men vi kan love dere at classic-vippene ser minst like fantastisk ut. Vi har jo selvsagt også blitt litt blind på det, etter et år. 

Vi opplever kommentarer daglig på jobb av kunder og kollegaer som kommenterer hvor flotte vippene våre er, og vi er kjempe stolte av å kunne dele vår fantastiske vippetekniker med våre blogglesere også. Om dere vil se flere bilder av jobben som blir gjort på Eclat Studio, kan dere klikke dere inn på facebook-siden deres HER!!

FACEBOOK: ECLATSTUDIO
INSTAGRAM: ECLAT.STUDIO 

På bildene under, kan dere se hvor fantastisk fyldige, lange og tykke 7D-vippene er. Vi føler oss som to vippegudinner i det vi forlater Eclat Studio.
På tirsdag blir det vippefyll på oss begge, og da kan vi si oss klare til nyttårsaften og 2015 med nye og flotte vipper.

For å skaffe dere de fantastiske 3D-7D vippene, kan dere kontakte Mari-Ann på telefon 983 53 740, eller sende en melding på facebook til ECLAT SUDIO.

 

//REKLAME

© 2016 wanita.blogg.no

Årets Nyttårskjoler

Hei og hå alle fine.
Som dere sikkert har fått med dere, har det vært et fravær fra oss en stund nå, og det er jo ingen hemmelighet at det skyldes mye, mye mye, og da mener vi MYE jobb. Det har vært en ufattelig hektisk periode for oss begge, og bloggen har virkelig ikke vært på toppen av prioriteringslisten denne perioden. Uansett, vi tenkte å vise dere to fantastiske kjoler som er perfekte til nyttårsaften, eller generelt nå i desember. Det er sant at julebordsesongen så og si er over, men det er jo utrolig mange som faktisk har julebord i januar/februar også!

Kjolene dere ser under er begge fra Green Violence Design. Dette er kjoler vi selv har endt opp med, noe som gjør at vi liker de enda bedre. Green Violence Design har utrolig fine og spesielle kjoler, og det fineste med de må være de stramme, og tighte korsettene som holder alt av mage og hofter inne. Det er vel ingenting annet som er finere, enn når formene kommer tydelig frem? Alt hva en korsett kan gjøre!

Det er jo heller ingen tvil om at alle jenter craver etter den "lille sorte" som kan gå til alt fra pent til casual. Disse kjolene er nemlig veldig enkle, til tross for sine fantastiske detaljer som setter prikken over i'en. Selv er vi superduper fornøyde med de to vi endte opp med, da de kan brukes til så mangt! Spesielt nå i disse møre vintermånedene. Det at en av de viktigste setningene til GVD også er "kjoler for deg som liker å vise din personlighet, men ikke avsløre den" er perfekt i forhold til oss. Det er jo tross alt ikke alt vi avslører her på bloggen, selv om vi viser en del av våre personligheter.

BOLD DRESS


MYSTRY DRESS

Kjolene som vi har er de som heter "Mystery" og "Bold".

 

//REKLAME

© 2016 wanita.blogg.no

Alexander Wang X H&M

Hei og god søndag til dere.
I skrivende stund sitter jeg alene i en nyvasket leilighet, mens flinkeste Wanda er på jobb. Jeg tenker snart å komme meg avgårde på trening for så å ta sol etterpå. Jeg har ikke helt oversikt over hvor lenge Wanda blir på jobb i dag, så det blir nok middag alene i kveld. Før jeg løper til trening, så tenkte jeg å fortelle dere litt om alexanderwangXh&m sammarbeidet som ble sluppet torsdag 6.nov kl 10.00. Til de som kjenner meg, så vet de veldig godt at jeg er super fan av mr.wang. Jeg beundrer klærne han lager, og ikke minst skoene og veskene. Jeg har egentlig aldri vært sånn superfan av H&M sine designersammarbeid, og jeg kan ærlig si at jeg ikke var super begeistret denne gangen heller, til tross for at det var selveste Alexander Wang som sto for tur. Noen dager før lanseringen kom jeg over en konkurranse H&M hadde satt i gang hvor 20 stk kunne vinne en plass først i køen, med en campingstol og ryggsekk merket med alexanderwangXhm. Vanligvis blar jeg bare forbi slikt, for jeg vinner aldri sånt, men denne gangen tenkte jeg hvorfor ikke? Jeg meldte meg på og 2 dager før lanseringen fikk jeg mail fra H&M hvor jeg var en av 20 stk som vant. Det var helt uvirkelig, for egentlig hadde jeg ikke en gang planer om å skaffe meg noe fra kolleksjonen, men kan love dere at det endret seg totalt da jeg kom dit.

Jeg møtte opp kl 9, og ble faktisk nr 4 i køen, dvs at jeg faktisk fikk med meg ALT jeg hadde lyst på +++. Jeg fikk med meg 3 kjoler, 3 gensere osv, men alle kjolene og 2 av genserene leverte jeg tilbake da de ikke var spesielt fine på. Siden jeg og Wanda bruker samme str i klær ble vi enige om at vi skulle dele alt. Jeg vet at Wanda hadde lyst på masse av det jeg fikk, så jeg synes det var mest rettferdig gjort, da man ikke kunne kjøpe 2 eller fler av samme produkt. Vi var så heldig og fikk alt jeg plukket ut i riktig str og farger, så alt i alt vil jeg si vi er to stk fornøyde jenter!
Hva syns dere? Var det noen av dere som fikk gribbet til seg noen godbiter fra kolleksjonen?
 -V

© 2016 wanita.blogg.no

Litt Nytt

Hei og god søndag dere. Vi har vært litt fraværende på bloggfornten pga forskjellige ting denne uken. Jeg (Wanda) personlig har vært veldig aktiv på treningsfronten, da jeg har begynt for fult igjen. Har trent hver dag utenom i går, da hadde jeg min fridag. Jeg er så motivert og elsker tanken på at jeg hele tiden jobber meg frem mot et mål. Denne gangen skal jeg ikke gi meg før jeg er fornøyd.

Ellers har jeg vært veldig opptatt på jobb, da vi også har hatt bursdagsfeiring på Marc. Vi fylte nemlig ett år i oktober, og på torsdag feiret vi med en kanonbra kundekveld for våre trofaste og fantastiske kunder. Mer om bursdagen kommer senere! Det var fantastisk gøy.

Tenkte uansett å vise dere noen av mine nye innkjøp i det siste. Har jo falt helt for skinnskjørt denne høsten, og har selv endt opp med to fantastiske skjørt fra FWSS som jeg så og si bor i. Likevell, har jeg ikke hatt de ultimate skoene eller den ultimate pelsjakken i år (noe jeg bare bruker som en unnskyldning for å kjøpe meg nettopp disse to tingene). Jeg endte derfor opp me de fantastiske ankelskoene fra Alexander Wang, og en grå perfekt pelsjakke fra RAVN. Nå er jeg super klar for høsten, og alt den har å by på.


Hva syns dere?
- W

© 2016 wanita.blogg.no

A New Mulberry Cutie

God søndag alle. I dag er den store vaskedagen vår her hjemme. Vi har bestemt oss for å ta den store høstrengjøringen i dag. I og med at leiligheten vår er så lys og har store og klare vinduer, blir det fort støvete da solen treffer inn. Derfor tenkte vi like gjerne å bruke denne triste og regnfulle dagen på å vaske og gjøre det rent hos oss.

Ellers tenkte jeg (Wanda) å vise dere hva som ble med meg hjem i går. Jeg har lenge tenkt på den flotte lille saken fra Mulberry, nemlig Lily, men har alltid endt opp med å kjøpe noe annet, eller kjøpe vesker i helt andre farger. Jeg har merket at jeg har manglet den lille sorte med sølv detaljer til de fine anledningene som julebord, bursdager etc. Nå er den endelig min, og jeg gleder meg til å ta den i bruk. De andre veskene mine kan få seg en liten hvilepause, for denne kommer til å bli flittig brukt!
- W

© 2016 wanita.blogg.no

Marc Jacobs Nailpolish

God søndag alle sammen. Vita er ute, mens jeg (Wanda) sitter hjemme og er supersyk. Jeg er så utrolig dårlig. Det er vel en influensa som går nå tenker jeg. På fredag merket jeg at jeg var kjempe slapp på jobb, og formen var virkelig nede. I går måtte jeg ta meg fri fra jobb. Jeg har jobbet siden jeg var 15, og jeg har ALDRI tatt meg fri fra jobb. Aldri. Ikke pga noen ting. Ingenting har hindret meg i å dra på jobb i løpet av disse årene, men i går var jeg faktisk så ødelagt i kropp og sjel, at jeg rett og slett måtte holde meg hjemme, og det merker jeg at kroppen virkelig hadde godt av. Jeg er jo minst like dårlig i dag, og holder meg derfor innendørs i dag også, selv om jeg skulle ønske jeg kunne dra ut og spise med de andre jentene, slik Vita gjør.

Ellers tenkte jeg å vise dere min andre bunke med Marc Jacobs neglelakker. Jasmin har da vært i Dubai, og var så utrolig god, at hun kjøpte med fire nye farger til meg. Jeg har rett og slett blitt helt besatt av neglelakkene fra Marc. Ikke bare ser de fine ut, men fy søren for noen freshe farger de finnes i. Har nettopp fått på meg oransj fargen, den stråler!Hva syns dere?
- W 

© 2016 wanita.blogg.no

Acne Nudes

Hei fineste lesere. Ja, det har vært hektiske dager som vanlig. Noe som har ført til rimelig lite blogging. Vi har ikke glemt bloggen, innleggene er klare og bildene er tatt, vi må bare få satt oss ned og faktisk få skrevet teksten og trykke publiser.

Uansett, jeg (Wanda) tenkte å vise dere mine flotte nude pumps som ble med meg hjem her om dagen. De er selvsagt fra Acne. Aldri, og da mener jeg aldri, har jeg vært borti et merke med bedre sko enn Acne. For de av dere som kjenner både meg og Vita, vet at skosamlingen vår ligger på 90% acne sko! Uansett type sko, høyde, bredde eller lest, syns jeg de rett og slett er som støpt på for for mine føtter, og ikke minst en drøm å gå i. Verdt hver eneste krone!


Hva syns dere? Likey?
Image and video hosting by TinyPic
- W

© 2016 wanita.blogg.no

Marc Jacobs Nailpolish

Hei og hå flotte lesere. Som dere har fått med dere, har det ikke vært særlig tl blogging de siste dagene. Det skyldes at Vita klarte å rote bort minnekortet til kamera på tirsdag. Kjempe irriterende for meg (Wanda), men samtidig oss begge. Har lett i hele leiligheten etter den, men den er ikke å finne noen steder. Nå har vi da endelig klart å skaffe oss et nytt minnekort, så da skal vi love dere at denne uken blir en litt bedre blogguke enn uken som var. 

Tenkte å vise dere mine nye flotte neglelakker som har kommet i kolleksjonen. Da vi var i Dubai i våres, prøvde jeg meg på en neglelakk i nude fra Marc Jacobs. I og med at vi ikke har makeup serien i butikken vår, syns jeg det var spennende å teste ut en av produktene og se hvordan de var. Jeg må si jeg er super fornøyd med neglelakken. Den er en av de aller beste jeg har prøvd. Fargen er tett, holder lenge og tørker etter noen få minutter. Det er faktisk helt sykt. Så da min søte sjef tok turen til Paris denne uken, kunne jeg ikke be henne gjøre noe annet enn å ta med tre av favorittene til meg. Måtte så klart ha påfyll på nude fargen. Burgunder og sølv er de to nye fargene jeg endte opp med.


Hva syns dere? Er de ikke helt fantastisk fine? Sølvfargen er jeg kjempe fornøyd med. Var kjempe redd for at den skulle være tynn og gjennomsiktig, men herregud så tett og fin den er. Se hvor lekker den er på neglene!
- W

© 2016 wanita.blogg.no

Oversized

Hei dere, jeg tenkte bare jeg skulle vise dere outfiten min på jobb i dag. Jeg har jo funnet meg veldig godt tilrette i oversized plagg og sort hvite plagg. Det er derfor ikke uten grunn at acne er mitt favoritt merke, og det kan dere se i dagens look.Acne Studios

-V

© 2016 wanita.blogg.no

Knit & Sweaters

Hei og god søndag!
I dag stod jeg (Vita) tidlig opp, av at solen strålte inn på soverommet. Jeg stod derfor kjapt opp, og bestemte meg for å ta noen bilder og lage et blogginnlegg til dere. Jeg har den siste mnd kjøpt meg de fineste genserene til høsten, og tenkte at jeg kunne ta de på meg og vise dere hva jeg har kjøpt. Samtidig så får dere jo også sett hvordan passformen på de forskjellige genserene er. Det meste går vel i strikk, men har også kjøpt meg litt andre gensere også for å varriere litt.


Malene Birger
Arnie Says


Acne Studios

Som dere ser er det noen av genserene jeg har valgt å kjøpe i flere farger, og det er rett og slett fordi jeg trengte de i flere farger. Er veldig fornøyd med de, og da holder det ikke bare med en farge. Genserene fra Acne har jo alltid vært favoritter hos meg, de er store og comfy, og gjør rett og slett hverdagen min lett når jeg skal finne frem antrekk. På jobb har jeg tatt inn et nytt merke som fort har blitt et av mine favoritt merker, nemlig Arnie Says. Oversized plagg, til en kjempe fin pris. Jeg har derfor også kjøpt meg to av samme genser, en i lys grå og en i beige. Den øverste genseren fra Malene Birger klarte jeg ikke la vær å kjøpe da jeg kom over den på instagram her om dagen. Døde litt da jeg så den, og ble rett og slett helt desperat etter å kjøpe den.

-V 

© 2016 wanita.blogg.no

Drømmekjolen

Hei og god kveld, elsklinger. Stine sitter i sofakroken vår, lysene er tent, og den hjemmelagde pizzaen er nå ute av ovnen. Før vi kaster i oss maten og ser ferdig senkveld, tenkte jeg (Wanda) å vise dere en av verdens fineste kjoler akkuratt nå. Denne sorte kjolen jeg har på meg, er helt fantastisk. Denne fine kjolen er det flinke Mari som har laget. GVD er som de fleste av dere kanskje skjønner, et norskt merke. Hvem har sagt at norsk design IKKE er flott?
Hjemmesiden til Green Violence Design finner dere HER!!!

Jeg elsker at kjolen har en korsett som holder alt av mage og bryster tett. Det gjør også at midjen og formene kommer tydligere frem. Personlig har jeg aldri brukt kjoler med korsett, uten om ballkjolen min, fordi jeg rett og slett ikke liker stramme overdeler, men denne gjorde susen. Aldri, og da mener jeg ALDRI har jeg følt meg så fin i en kjole som er tettsittende fra hoftene og opp!Kjolen jeg har på meg heter MYSTERY, og kan fåes tak i HER!
Hva syns dere?
- W

 

//reklame 

© 2016 wanita.blogg.no

Noe nytt

Hei dere!
I dag starter jeg (Vita) for første gang på veldig veldig lenge, litt senere på jobb. I den anledning benytter jeg meg muligheten til å slappe av, rydde leiligheten, blogge litt og koble helt av før jobb. De to siste dagene jeg jeg jobbet fra 9-20, og det merkes veldig på kroppen. Jeg er en smule utslitt nå, så det er utrolig deilig ikke begynne på jobb før kl 13 i dag.

Jeg har i det siste kjøpt meg litt nytt. Det er høst, og det betyr masse mørke triste farger, noe jeg ELSKER. Klesskapet mitt trenger en liten oppdatering, så jeg har hørt på skapet og kjøpt meg litt høst nytt. Jeg velger heller å kjøpe FÅ dyre ting som varer, i steden for å kjøpe masse billig som ikke holder lengre enn maks 1 mnd. 

 


Acne Studios x3 // Alexander Wang

Jakker, vesker og sko får jeg aldri nok av, og det ser dere vel her. Utrolig nok så har jeg allerede fått brukt alle skoene, jakken derimot, venter på kalde høstdager. Jeg er super fornøyd, og er nå klar for høst i nye klær og sko.

- V

© 2016 wanita.blogg.no

Acne Velocite

Herregud dere!! Jeg (Wanda) har gledet meg masse til å fortelle dere dette. De siste ukene har jeg som mange av dere kanskje har sett, solgt en del av klesskapet mitt på Instagram og bloppis! Det har ikke vært uten grunn. Jeg har hatt mange cravinger den siste tiden, og det enkleste jeg kunne da gjøre, var å selge ting jeg aldri har brukt eller aldri bruker mer, slik at jeg da kunne invistere i nye ting. Jeg er så fornøyd, dere aner ikke!

Da Vita kjøpte seg Velocite jakken fra Acne i vinter, døde jeg rett og slett av misunnelse. Jeg har siklet, grått, siklet, grått, og sil slutt tok jeg meg råd til denne! Jeg er så lykkelig. Dere forstår ikke hvor lenge jeg har drømt etter denne fantastiske jakken. Jeg kommer til å være så fornøyd når jeg begynner å ta i bruk denne.
Hva syns dere? Er det bare jeg som har falt pladask for denne?
- W

© 2016 wanita.blogg.no

Teddy Coat

God ettermiddag dere. Vita er fremdeles på jobb, og jeg (Wanda) er endelig ferdig med å vaske og rydde hele leiligheten. Er en stund siden vi fikk gått gjennom hele leiligheten sist, så tenkte at jeg like gjerne kunne ta en runde i dag. Har holdt på siden klokken 11.30, og er endelig ferdig nå. Må si jeg føler meg mye mer komfortabel i å sitte hjemme og kose meg, når alt rundt meg lukter rent og godt. Jeg vet ikke om jeg er alene om dette, men jeg får en slik ro i kroppen da jeg vasker klær. Jeg og Vita kan ha dager der vi lar maskinen stå på hele dagen, der vi vasker klær konstant. Elsker å se at skittentøyskurven på badet er helt tom, og at alt er rent! 

Tenkte uansett å vise dere hva som ble med oss begge hjem her om dagen. Da Vita var på innkjøp på Arnie Says i våres, var det ingen tvil om at vi skulle sikre oss den fantastiske teddy kåpen! Den er utrolig lett og behagelig på. Personlig får jeg veldig vondt i ryggen og skuldrene om jeg har jakker som er tunge! Det er ingen tvil om at jeg elsker klærne fra Arnie. Siden i våres har jeg kjøpt meg masse baseplagg og strikk. Det er jo tross alt det de er kjent for. Sine store oversized strikk og baseplagg. Så til dere som kjenner meg godt, vet jo da at jeg elsker oversized, baseplagg og strikk! Ikke rart Arnie falt godt i smak?

Jakke // Arnie Says:
-W

© 2016 wanita.blogg.no

GUCCI

Hei og hå dere. Her om dagen kom jeg (Wanda) hjem med en liten godsak. Har vært innom og tittet på denne en liten
stund, og har rett og slett ikke klart å holde meg. Etter mye om og men, ble den med meg hjem til slutt, og jeg er endelig
fornøyd. Jeg kan nå oppbevare mine viktigste småsaker i en stor, fin, pung fra GUCCI!Like it?

© 2016 wanita.blogg.no

Yellow Fellow

God morgen kjære lesere!
Må først si at det er utrolig hyggelig at det er så mange som tok turen innom for å lese bloggen vår igjen!
Det er alltid gøy å blogge når man vet det er noen der ute som faktisk er innom bloggen vår, og holder seg oppdatert!

I går fikk jeg (Vita) med meg en liten skatt hjem. Til dere som følger meg på instagram, så har dere vel allerede fått med dere
hva jeg snakker om, men til dere andre der ute så skal dere selvfølgelig se lille skatten dere også!
Etter at jeg kjøpte meg den blå alexa vesken fra mulberry, har jeg blitt helt forelsket i vesker med andre farger enn sort
og brunt. Derfor har jeg ventet på at denne vesken skulle komme inn i butikk, og VIPS endelig var den kommet :D

Mulberry Small Del Rey Golden Yellow

Hvis det er flere der ute som syns denne er like rålekker som hva jeg synes, så har vi den inne i butikk :)© 2016 wanita.blogg.no

Stopper Aldri Opp

Hei fine duer. Som Vita skrev i forrige innlegg har vi bestemt oss for å være flinkere på bloggfronten. Ting har begynt å komme på
plass for oss begge, og hverdagene våre er litt mer rutinerte nå. Vi er i gang med treningen begge to, rekker å være med venner,
brukte til på familie og være hjemme. Noe som uansett ikke har forandret seg er vår store lidenskap for jobbene våre, og mote.
Det betyr selvfølgelig at vi ikke har sluttet med å shoppe. Finner vi noe som faller i smak, kjøper vi det, og blir superfornøyde. For
mange er det kanskje unødvendig, men shopping og mote har blitt en stor del av hverdagen vår, og det har blitt en del av livet
vårt. Tenkte derfor å vise dere noen fine ting som har blitt med meg hjem de siste ukene.


 Blazer og silkeskjorte // Marc by Marc Jacobs
Sandaler // ACNE
Smykke // Björg
Clutch // ACNE

Hva syns dere fininger? Noe som falt i smak?

© 2016 wanita.blogg.no

Litt Nytt

Hei og god julemorgen dere. Vi har som dere kanskje har merket, ikke prioritert bloggen de siste ukene. Med alt for mye
jobb midt i julerushet, og masse forberedelser, er det ikke bloggen vi setter høyest. Til dere som følger oss på instagram,
har kanskje fått med seg de daglige oppdateringene våre.

Jeg (Wanda) tenkte å vise dere mine siste innkjøp her på bloggen også. Ble jo så klart noen julegaver til meg selv i år også.
Etter så mye jobbing, og så lite tid for seg selv,  syns jeg det var til sin rette tid å slå til med småting jeg har tenkt på en liten
stund. Nå er jeg kjempe glad, og syns det er like gøy å gi seg selv fine julegaver!

iPhone og iPad dekslene er selvsagt fra Marc by Marc Jacobs, og de kan dere få kjøpt hos oss!
Buksen og genseren er fra Acne.
Bootsene er fra Primeboots som dere kan få kjøpt på Studio G12!
Sist men ikke mins, den fantastiske ullkåpen er også fra Marc by Marc Jacobs, som dere også kan
få kjøpt hos oss.

Har forresten tatt masse fine bilder av leiligheten som er pyntet og klar for julen. Kommer til å vise dere bildene litt senere i dag.
Nå er det vasking, gløggdrikking og disneyfilmer som står for tur.

© 2016 wanita.blogg.no

Hello Mr. Wang

God søndagsmorgen dere. I dag er det første advent og første desember. Herregud så fort tiden flyr. Har ikke engang skjønt hvor
det ble av sommeren, den var jo så utrolig lang og fin. Nå kommer de koselige tidene mot jul, med lys, julepynt og varme hjem.
Til tross for at vi elsker sommeren, er det ikke uten tvil at julen er den koseligste tiden på året!

Uansett, har helt glemt å vise dere den lille godibiten jeg (Wanda) tok med meg hjem her om dagen. Har vært så i tvil pga
fargen, men etter å har sett litt på den, fant jeg ut at den er dødskul. Både det grove skinnet, og den blodrød fargen gjør
den faktisk helt perfekt. Jeg elsker jo alt av skinnvesker og tilbehør i grovt skinn, syns det er så utrolig røft og tøft!Wææ, syns den er så sinnsykt kul, jeg! Fra Alexander Wang

© 2016 wanita.blogg.no

Frends

Hei og hå dere. Takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene vi fikk på videobloggen. Kjempe gøy! Var en hektisk mandag
for oss begge i går, så ble dessverre ikke noe blogging. I dag derimot, har jeg (Wanda) hatt fri fra jobb, og har derfor rukket
å gjøre ting jeg har satt på ventlisten en stund nå. Tenkte å vise dere hva jeg tok med meg hjem i dag! Har lenge, lenge
sett på de fantastiske headsetene fra Frends. Disse har vi fått inn på Studio G12, og de er jo helt smashing. Jeg har alltid
vært litt kritisk til headset, og har alltid følt at det er veldig maskulint, men akkuratt disse fra Frends er jo de mest feminine
man kan få tak i. De har vært masse omtalt rundt i media, blant annet Elle, og fått masse skryt der, så nå gleder jeg meg
kjempe masse til å ta i bruk disse. Ikke nok med at de ser helt FAB ut, men lyden på de er jo noe av det sykeste jeg har
hørt på veldig, veldig, veldig lenge! Ah, jeg er så fornøyd!

You think? Noen andre som har unnet seg disse flotte frendsene?? Disse kan dere få tak i på Studio G12 på Strømmen og Eger!
Finnes også i hvit med gull, sort med sølv, og sort med multicolor!!

© 2016 wanita.blogg.no

Får ikke nok

Hei og god vintermorgen dere!
Dere som følger meg (Vita) på instagram har en daglig oppdatering av min hverdag, mine innkjøp og outfits.
Vi har planer om å blogge så ofte som det lar seg gjøre, og ettersom jeg ikke skal på jobb før kl 13.00 i dag
tenkte jeg å vise dere mine siste veskekjøp den siste tiden vi har vært borte fra bloggen.


Mulberry Alexa Hobo, Sparkle Tweed
Denne godbiten kjøpte jeg for ca 2 mnd siden. Jeg kjøpte den av en kollega av meg, da jeg egentlig bare skulle ta
bilder av vesken for hun, slik at hun kunne legge den ut på finn. Men da hun kom med den hadde jeg glemt hvor
sykt spesiell den var, og jeg kunne ikke annet enn å kjøpe den selv! Modellen er 3 år gammel så til dere som lurer på
hvor man får tak i denne osv, så må jeg dessverre skuffe dere og si  at denne modellen er utgått,
så hvis man eventuelt skulle fått tak i denne må det være at man får kjøpt den av en privatselger.
Jeg er super fornøyd, og denne ser faktisk mye finere ut i virkeligheten enn på bilde.


Mulberry Alexa, Soft Buffalo
Jeg har leeenge sett etter den perfekte blå vesken, men aldri funnet den rette. Derfor var det ingen tvil
om at alexa i BLÅ var den rette. Jeg syns alexa er kanskje en av de fineste modellene fra Mulberry, men
personlig har jeg aldri vært særlig fan av den standard sorte med gull, eller den oak med gull. Ikke fordi
den ikke er fin, men fordi det blir for standard og kjedelig for min del. Jeg er derfor super fornøyd med at
jeg endelig har funnet den perfekte blå vesken, og den blir mer brukt enn hva jeg hadde trodd. Jeg går jo
trossalt bare i sort og grått, så det er ingen utfordring for min del å style en blå veske med antrekket!

 
Alexander Wang Fump Wristlet
Denne lille saken går vel kanskje ikke akkurat under katogorien VESKE, men det er jo en lommebok/veske
så jeg slenger denne med mens jeg er i gang. Dette er ikke noe jeg egentlig trodde jeg hadde veldig behov for
å kjøpe, men da jeg først gjorde det så skjønte jeg at jeg fort kom til å ta den godt i bruk. Jeg har brukt den hver
eneste dag siden jeg kjøpe den. Inni har man en liten "kortholder", også har man 3 lommer på innsiden, og 2 på
utsiden. Jeg bruker denne da jeg skal på butikken en kjapp tur, eller om jeg ikke gidder å dra med meg vesken.
jeg har de viktigste tingene mine i den, som bankkort, solkort (haha), nøkkler, leppestift osv. Så denne lille saken
er veldig god å ha. Anbefales faktisk veldig, da det også var en rimelig pris på den :)


Mulberry Lilly Soft Grain Nickel
 Sist men ikke minst, fantastiske lille lily. Ah, som jeg elsker denne! Jeg har jo lengtet etter den perfekte lille 
partyvesken, og endelig er den min. Det ble selvfølgelig sølv denne gangen også. Jeg er ikke veldig "gull" av
meg, så det å velge en veske med gull detaljer ville ikke vært naturlig for meg. Størelsen er perfekt til festbruk,
men det har ikke hindret meg i å bruke denne til hverdags også. Vesken er seriøst rålekker, og går til ALT!
Så til dere som ser etter den perfekte partyvesken, men samtidig trenger en liten flott veske til det kjedelige
hverdagsantrekket, så anbefales denne på det sterkeste!

Hvis dere lurer på noe angående veskene eller noe, er det bare å spørre! Skal svare så godt jeg kan :)


© 2016 wanita.blogg.no

New In: Acne

Hei fine, flotte. Først av alt vil jeg (Wanda) takke dere alle for de fantastisk flotte kommentarene og tilbakemeldingene jeg har
fått etter det sterke innlegget jeg la ut her om dagen. Etter det, ble det veldig lite tid til bloggen da jeg har jobbet 12/13 timer
om dagen. Har blant annet hatt min aller, aller siste dag på Stduio G12 på fredag, noe som stakk veldig i hjertet mitt. Blir så
utrolig rart å ikke jobbe der mer, jeg har jo tross alt vært med fra dag en da butikken åpnet. Nå derimot, er det klart for å være
med på å åpne en annen butikk, nemlig Marc by Marc Jacobs! Vi har jobbet helt sykt intensivt den siste uken, og nå er det
like før vi åpner. Gleder meg så sinnsykt mye, og jeg skal love dere at dere skal få oppdateringer her på bloggen! Vi åpner
første helgen i oktober, så dere er alle hjertelig velkommene til å besøke oss i Øvre slottsgate 16-18 i Oslo!

Uansett, jeg har jo ikke tatt meg råd til å storshoppe den siste måneden da jeg hadde operasjonen å betale for, men nå
har jeg unnet meg to favoritter som er fantastisk fine å ha nå utover høsten/vinteren. Nemlig det fantastiske Acne alaska
skjerfet, og de fineste skoene fra acne; track!You like?


 

© 2016 wanita.blogg.no

Outfit 26.09.13

Hei og god morgen dere!
I går hadde jeg (Vita) fri fra jobb. Det var sinnsykt deilig å bare slappe av og gjøre mitt uten å tenke på jobb en dag..
Jeg planla derfor med Jasmin at vi skulle ut å spise etter hun var ferdig på jobb. Vi var i byen, og dro på Mona Lisa
og spiste. Begge to var super sultne, så vi bestilte oss forrett den beste biffen til hovedrett! Begge to ble gode og mette,
og siden jeg for en gangsskyld hadde med kamera ba jeg Jasmin ta noen outfitbilder av meg. Her har dere gårsdagens
outfit!Jeg var veldig fornøyd med outfitet mitt. Høsten er fantastisk, man kan ta på seg lag med lag med klær, luer og skjerf.
Det er heller ikke noe problem å gå i svart fra topp til tå, noe jeg elsker! Føler meg finest når jeg går kledd i sort fra
topp til tå! Hva syns dere om outfitet? :-) 

© 2016 wanita.blogg.no

New in

Hei og god fredag dere!
Har vært veldig opptatt med jobb osv, som alltid, men jeg (Vita) tenkte å vise dere mine siste nyheter i klesskapet! :-)


Genser fra Bruuns Bazar

Genser i nydelig cashmere fra Casa Cashmere

Rosa nydelig genser i cashmere fra Casa Cashmere
 
Favoritt genser fra Day by Birger et Mikkelsen


Genser fra Tory Burch i nydelig cashmere

Dette er vel noe av det nyeste jeg har kjøpt den siste tiden/uken, noe ligger på instagram, så kan godt
være at noen av dere har sett dette allerede! Men 3 av disse godsakene ble med meg hjem fra skole og jobb
denne uken! :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Acne Mohair Knit

Hei og god ettermiddag dere. Jeg (Wanda) og Vita har selvfølgelig hatt vår ukentlige vaskedag, det er jo tross alt søndag (igjen).
Vi tok en deilig cardioøkt klokken ti i dag. Var kjempe deilig å få med seg Vita igjen. Har vært så mye jobb på henne og hun har
vært syk i to uker nå, så har rett og slett ikke vært passende med trening, men nå er hun i gang igjen, og jeg skal dra henne med
meg hver eneste gang!

Ellers tenkte jeg å vise dere min favorittgenser for øyeblikket. Vi har jo begge falt helt pladask for Acne sin mohair kolleksjon
denne høsten. Som eiere av både cardiganene og genserne, er det virkelig ikke rart. De finnes selvfølgelig i forskjellige
lengder, men jeg personlig elsker den "oversized" genseren. Sykt kult til skjørt og en skinnbukse. Rett og slett en favoritt i skapet
om dagen! Til dere som ikke har fått skaffet dere cardiganene, løp å kjøp genserne, de er helt magiske!Likey?


© 2016 wanita.blogg.no

New Balance

Hei og hå dere. Her om dagen hadde Vita kjøpt med et par nye new balance til meg. Jeg (Wanda) har lenge siklet over
disse grønne lekkerbiskene, men har alltid tenkt at det kanskje blir litt vanskelig farge å ta i bruk, men i og med at jeg
for det meste går i basic plagg og nøytrale farger, er det ingenting annet enn en kul farge som kan piffe opp antrekket!
Vi har virkelig falt helt for new balance sine fritidssko, de er behagelige på foten, sitter fast på og kommer i mange kule
farger. Ikke rart vi digger dem?

© 2016 wanita.blogg.no

Høstnytt fra ACNE

Hei kjære lesere! :-)
 Tenkte å vise dere to godbiter som ble med meg hjem fra ACNE denne uken. De har så fantastisk mye fint
denne sesongen, og jeg elsker alt av strikk og store gensere. Som dere sikkert vet så har både jeg (Vita) og Wanda
gribbet til oss nok av cardiganer og gensere fra ACNE, men klarte ikke dy meg så måtte få med meg to nye pieces.. hihi:)Super duper fornøyd med begge kjøpene. Nå er jeg klar for en super høst med masse nytt i klesskapet!
Ha en super kveld dere, så blogges vi ! :-)

© 2016 wanita.blogg.no

New Balance 576

Hei og god kveld kjære lesere!
Da var helgen plutselig over.. IGJEN.. Herregud som tiden flyr, rekker ikke tenke før det plutselig er mandag igjen?
I hvertfall, tenkte jeg (Vita) å vise dere mitt siste par med sko. Selvføglelig er det ikke noe annet enn; NEW BALANCE,
og denne gangen ble det New Balance 576 i en sinnsykt fin pistasj grønn farge :D
Som dere sikkert vet har jeg 2 par med New balance fra før av, men de er i nr 420. 
Disse som heter 576 er enda bedre på foten enn 420. Da jeg tok disse på meg følte jeg seriøst at jeg rullet mens jeg gikk.
Det var så utrolig behagelig!! Sålen på disse er litt høyere, og de føles derfor MYE bedre å gå i, enn de andre. Ikke at 420 
ikke er noe gode altså, men disse var bare enda bedre!!

Nå skal vi straks ta kvelden, men først er det litt tv som står for tur! Vi blogges dere :)
God natt :D

© 2016 wanita.blogg.no

Anatomic Heart

Hei kjære lesere :)
Nå sitter vi i stuen med Sunniva å hører på gammel musikk, synger og koser oss.
Ville bare svippe innom, for det er sikkert mange av dere som følger meg på instagram (vitamashadi) som
så bildet jeg la ut i går, så tenkte å vise dere en av tingene jeg kjøpte i går. Skal selvfølgelig vise dere resten
også, men MÅ bare vise dere dette innkjøpet, da jeg har sikklet på dette i over et halvt år!!!Anatomic Heart  - Bjørg Jewlery

Har som sagt sikklet på dette i snart et halvt år da de fikk det inn på jobben til Wanda, så i går tenkte jeg at
det var på tide å slå til. Det var siste de hadde igjen, så da klarte jeg ikke dy meg. 
Er super fornøyd, og hjertet kan til og med åpnes, så der har jeg tenkt å ha bilde av Wanda, Sunniva og Alban :D
hiih!

Dere får ha en fortsatt super kveld videre, så blogges vi! :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Björg Rings

Hei og god fredagskveld dere. Tenkte å vise dere to ringer jeg (Wanda) har kommet hjem i det siste. Dere husker vel kanskje at
jeg mistet min fantastiske spine ring fra Björg i Dubai? Vel, den klarte jeg meg uten en liten stund, før jeg merket at det rett og
slett ble tom uten. Ikke nok med det, så endte jeg også opp med den fineste krystallringen. Se så lekre de er. Begge er laget av
bronsje, men platert med oksidert sølv. Jeg er rett og slett forelsket.You like?
 

© 2016 wanita.blogg.no

Balenciaga City Bag

Hei fininger! Gjett hva jeg (Wanda) endelig har kjøpt meg? Nemlig denne flotte balenciaga vesken. Har siklet lenge etter denne
fantastiske godsaken, og nå er den endelig min. Jeg er rett og slett lykkelig nå, dere aner ikke. Den er rett og slett perfekt, og jeg
kommer til å bruke denne masse fremover. Lykkelig jente!
Hva syns dere? Ææææ!


© 2016 wanita.blogg.no

New in

Hei dere!
Nå har jeg (Vita) kommet hjem fra jobb, vil bare vise dere siste innkjøp før jeg tar meg en velfortjent helg!

Genser fra Day by Birger et Mikkelsen

© 2016 wanita.blogg.no

Maxi Dress

Hei og hå. Denne sommeren har det vært veldig populært med maxikjoler. Ser så mange fine jenter der ute som kler seg så utrolig
fint med sommerens heteste kjoler, nemlig de lange, enkle, flotte maxikjolene. Det er liksom så behagelig å bare slenge på seg en
lang kjole som dekker alt, og som sitter løst på kroppen når de varme sommerdagene er her. Vi bruker for det meste korte skjørt og
kjoler som kommer rett over knærne, men se så flotte disse to maxikjolene er!

Begge fra SheInside. Er så lenge siden vi fikk de, så finner desverre ikke linkene til den med sommerfugler på, men link til den
lyseblå maxikjolen finner dere HER.

Reklame

© 2016 wanita.blogg.no

Golden Zipper

Hei og god morgen fininger. Vita har allerede kommet seg på jobb, og jeg (Wanda) har faktisk vært våken siden klokken
åtte i dag tidlig. Blir vekt av at solen steker inne på soverommet grytidlig, og da klarer jeg rett og slett ikke falle til søvne
igjen. Derfor har jeg allerede rukket å vaske huset, ta sol og spise frokost. Uansett, vi har jo fått inn så utrolig mye fint på
jobben nå, og jeg har nesten lyst på alle skoene vi har. Likevel endte jeg opp med en av de fineste høstskoene vi har fått
inn til nå. Jeg har lenge lett etter et par perfekte boots å kunne ha utover høsten, men har alltid funnet noe ved bootsene
slik at jeg har droppet å kjøpe de. Elsker jo bootsene fra Frye og Primeboots, men er fremdeles litt usikker, så vi får se hva
jeg gjør senere. Nå ble det i hvert fall disse fantastiske bootsene fra vårt eget merke "Studio G12" som ble med meg hjem.

Hele skoen er så perfekt. Den gigantiske gullglidelåsen, høyden på bootsen som går midt på leggen, og for ikke å snakke
om det fantastiske skinnet og at skoen er fra Italia. Hva er vel bedre enn italienske sko? Gleder meg masse til å ta i bruk
disse lekkerbiskene nå fremover!
Hva syns dere?


© 2016 wanita.blogg.no

Litt nytt

Hei og god morgen til dere! :-)
Beklager at bloggingen er litt av og på for tiden, men det er mye som skjer, og mye jobb, så da blir det
dessverre alt for lite tid til blogging. Fra i morgen er hverdagen den samme igjen, så da kommer vi sikkert
til å bli flinkere til å blogge i ukedagene også! Jeg (Vita) tenkte bare å vise dere noen ting jeg har fått kjøpt
meg denne uken :-)


Klokke fra Daniel Wellington
Denne er kjøpt på jobben, altså Follestad.Shorts fra Samsöe SamsöeKjole fra Ganni

Er super duper fornøyd med innkjøpene denne uken! Kjolen fra Ganni har jeg lett lenge etter,
men har aldri helt funnet ut hvilket merke kjolen er ifra. Nå skal vi straks få i oss litt frokost,
så skal vi som alltid avgårde til Mamma, og da lover jeg dere at det blir outfitbilder senere i kveld!
Ha en fin dag dere :)

© 2016 wanita.blogg.no

Nut cuff

Hei og god kveld kjære trofaste lesere!
Først og fremst vil jeg (Vita) si på vegne av oss begge at der er utrolig gøy at det er så mange som har stilt
oss spørsmål på spørsmålsrunden vi har i gang. Derfor tenkte vi å svare på første del allerede i kveld.
Men først skal vi slappe litt av, begge to kom nettopp hjem fra jobb, da vi begge har stått på jobb fra 9-21.
Altså i hele dag, men det blir det jo penger av, så det er bare positivt. Nå venter vi på at mamma skal komme
innom med kebab til oss, så i mellomtiden skal jeg vise dere en liten skatt som ble med meg hjem i dag
etter jobb! :)

Nut Cuff - Cooee Design

Har siklet etter dette armbåndet altfor lenge, så endelig tok jeg meg faktisk
bryet å unne meg det. Superduper fornøyd, og gleder meg til å bruke det masse
fremover. Burgunder er jo en farge som går til alt!! :D

© 2016 wanita.blogg.no

Mulberry Brynmore

Hei og god fredags kveld dere!
Hvis dere leste nøye på forrige innlegget med LV vesken, så skrev jeg nederst at jeg hadde kjøpt meg enda
en veske samme dagen jeg kjøpte LV. Til dere som følger meg på insta, så har dere vel allerede fått med dere
hvilken veske det ble, men til dere andre; her er den nye bebisen :)
Mulberry Brynmore Chocolate Brown.
Til høsten begynner jeg på skole, og derfor tenkte jeg at det blir veldig slitsomt å gå rundt med de andre veskene jeg har,
fylt opp med macen, bøker osv. Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe brynmore, den er jo rett og slett perfekt som skole veske.
Jeg har egentlig alltid elsket fargen Oak (den jeg har i min bayswater), men ettersom Wanda har brynmore slim i oak, og jeg ikke
har en brun veske, så ble valget egentlig veldig enkelt! Jeg er super fornøyd! Og hvis dere lurer på hvor den er kjøpt, så er den kjøpt
på jobben, altså Follestad på Strømmen storsenter! :D

Og forresten, til alle dere haters der ute, håper dere blir enda mer oppgitte og provoserte nå! Vi elsker det ;)

© 2016 wanita.blogg.no

Louis Vuitton Noé

Hei og god kveld til dere trofaste!
Som dere kanskje har fått med dere, så dro vi inn til byen i dag fordi jeg skulle kjøpe meg en veske!
Nå er dere sikkert superduper nysgjerrige, eller hva? Til dere som følger meg på instagram, så har dere
vel allerede fått med dere at jeg har kjøpt meg Louis Vuitton Noé. Jeg er superduper fornøyd, og gjorde virkelig
tidenes KUPP! Da vi var i Dubai i våres så holdt jeg på å kjøpe den, men jeg ville rett og slett ikke kjøpe den ny,
da jeg synes at den nye er så støgg i "hvit". Så jeg har heller lett og lett overalt på nett, og når jeg nesten hadde gitt
opp så fant jeg den perfekte! Både prismessig og vintage messig! Her skal dere få se bilder av frøkna:
Åh, er så fornøyd! Nå har jeg selv tatt "skinnfett" på også, for å jevne ut fargen på skinnet! 

Nå skal jeg kose meg videre med jentene her, men har en liten hemmelighet å fortelle dere, kjøpte meg
nemlig EN DESIGNERVESKE TIL I DAG (!!!!), men den får dere ikke se før i morgen!!! Så følg med, eller
til dere nysgjerrige der ute, følg med på instagramen min HER så kanskje den dukker opp der?? :D

© 2016 wanita.blogg.no

Pedro García

Hei alle fininger. Okei, som dere kanskje har skjønt, så er jeg (Wanda) det som heter shoppingmaniac, og for å kunne fordype
meg i det, så er jeg kanskje litt drøyere på skofronten enn andre ting. Sko og vesker er jo min store lidenskap, og da er det intet
nytt at jeg gikk rett på enda en shoppingsmell da vi tok oss turen inn til byen i ste. Vita har nemlig kjøpt seg verdens fineste vintage-
veske som hun skal vise dere litt senere, det var derfor vi tok oss turen inn først og fremst. Herregud!

Uansett, jeg har nå i over et halvt år sett etter et par sko fra Pedro Garcia, men ikke funnet de. Har lett så lenge, uten noe hell. I dag
tok vi turen innom Studio G12 på eger, og gjett hva jeg fant på salget der, jo, akkuratt den modellen jeg har siklet etter og lett etter
i flere nåneder. Herregud så lykkelig jeg ble. Dere aner ikke. Ikke nok med at de sto der og ventet på meg, men det var faktisk min
størrelse igjen også. Herregud så glad jeg er, dere aner ikke. Det som blir sagt om materalistisk lykke, det er det jeg føler akkuratt
nå!
Se på de nye fine lekkerbiskene mine. Er så utrolig fornøyd, skriker snart av glede, dere aner ikke. Disse flottisene fikk
jeg forresten av Stine. Så god som hun er. Så tusen takk til snilleste Stine. Hyyyyl!!


© 2016 wanita.blogg.no

Alle Gode Ting Er Tre

Hei og god ettermiddag dere. Som dere kanskje husker, så kjøpte jeg (Wanda) mulberry iPhone-cover til min gamle iPhone 4.
Vell, jeg klarte å miste den en gang, så kjøpte jeg en ny. Den andre klarte jeg selvfølgelig å miste i Dubai når vi var der nede.
Jeg lovet meg selv at jeg skulle holde meg unna denne gangen, men det klarte jeg ikke. Nå har de kommet for iPhone 5, og jeg
klarte virkelig ikke dy meg.

Altså den er så perfekt til mobilen, og jeg er absolutt avhengig av å ha mobilen oppi. Jeg bruker aldri
deksler, så dette coveret er helt perfekt. Så da har jeg prøvd igjen, en gang for alle. Jeg kjøpte den i samme farge som de to andre
gangene, altså OAK, og er helt frelst av den. Passer jo til mulberry vesken min, og jeg har bare vendt meg til fargen, så da var det
helt klart denne fargen jeg ville ha denne gangen også.


© 2016 wanita.blogg.no

Innkjøp: Wanda

Hei flottiser. Vita har jo vist dere sine innkjøp, og da tenkte jeg å vise dere mine. Har jo allerde lagt ut bilder på Instagram,
så mange av dere har jo sikkert holdt dere oppdatert der, men i hvert fall så kommer det bilder på bloggen også. Jeg har
jo hatt shoppestopp veldig lenge nå, men da lønnen og skattepengene kom, måtte jeg unne meg noen småsaker som jeg
siklet over. Endte opp med dette:Sandalene med kilehel er fra TagOslo, cardigan er fra Acne, Skjørtet er fra Alexander Wang, kjolen er fra Designers Remix,
og de lave sandalene er fra Michael Kors. Hva syns dere? Noe fint? Har forresten kjøpt et nytt skjørt også som jeg må vise
dere. Det er til å dø for!


© 2016 wanita.blogg.no

Craaazy shopping

Hei og god morgen kjære lesere! :D
Nå er det leeeenge siden, hææ? Som dere har fått med dere så har både jeg og Wanda jobbet veldig mye
i det siste, og begge har flere ganger jobbet fra 9-21. Så dagene er lange, og da blir blogging dessverre litt
nedprioritert! Men frykt ikke, for jeg har rukket å shoppe masse fint de to siste dagene, og i dag skal dere få se
innkjøpene! Til dere som følger meg på insta fikk med dere at jeg kjøpte meg iphone 5 og mulberry iphone case
på tirsdag, men det var i går shoppingen tok av, da jeg og kjæresten tok oss den årlige sommershoppingen :D
Her har dere innkjøpene :)

Åhh, masse masse fint, eller hva? :D

ACNE t-shirt fra Me & My Cousin

Enda en ACNE t-shirt fra Me & My Cousin

Verdens fineste genser (har såå lenge sett på denne) ACNE fra Me & My Cousin


Disse cardiganene fra ACNE måtte jeg bare kjøpe i to forskjellige farger, da jeg ikke klarte å bestemme meg
for hvilken farge jeg ville ha.. Derfor tok jeg begge:) Enkelt og greit .. haha
Kjøpt på Me & My Cousin

Jeg er superduper fornøyd :D Er såå deilig å fornye litt i klesskapet :)
Forresten, så er den hvite buksen fra jobben (Follestad) men fikk ikke til noe fint bilde, så skal heller prøve å få til
et outfitbilde når jeg har den på :)

Nå skal jeg straks hoppe i dusjen, og gjøre meg klar til jobb. I kveld er det nattåpent på Strømmen storsenter, og vi på
Follestad strømmen har satt ned nesten HELE butikken på 30%!!! Så forventer å se dere der :D
Ha en super dag dere, så blogges vi :D

© 2016 wanita.blogg.no

New In: Acne Scale

Okei fininger. Så har det seg slik at jeg solgte min lille Acne Scale veske. Husker dere? Anyone? Vel, den fikk jeg solgt, og mange
av dere reagerte. Vel, planen var jo ikke å kvitte seg med vesken for godt, det ville jo bare vært galskap. Det har seg nemlig slik at
jeg solgte den lille vesken, for å få kjøpt den store. Det er jo den store jeg aller helst ville ha, og syns den er mye mer "meg". Den
ser ikke så stor ut på bildene, men det er faktisk drøyt hvor stor den er i forhold til den forrige. I den lille fikk jeg ikke plass til annet
enn lommeboken, mobil og nøkler. I denne derimot, da kan jeg til og med ha speilrefleksen, ekstra objektiv, mobil, lommebok,
sminke og mm. Så nå er jeg komplett! Denne skal jeg ikke selge, det kan jeg love dere. Den er og blir min!
Til dere som lurer, så er det ting jeg fremdeles selger på bloppisen min. Jeg legger ut nye ting om ikke lenge. Der selger jeg
blant annet Parajumpers jakken min, Svea, Hunter, Ugg, Abercrombie & Fitch og Jeffrey Campbell! Så bare ta en titt innom
om dere har lyst: www.wanita.bloppis.no


© 2016 wanita.blogg.no

Del Rey

Hei og god kveld kjære lesere!
Sitter hjemme på sofaen med Wanda ved min side, hun spiser pølser jeg loker på nett.. Før vi legger oss vil jeg bare
vise dere en liten godbit som ble med meg hjem fra jobb i dag :D

Velkommen skal du være i samlingen min, gullet :D

Vesken er fra Mulberry og heter Del Rey. Kjøpte den i sort med sølv, samme som lilly'n min. Super duper fornøyd :D

© 2016 wanita.blogg.no

Nye Ting Til Salgs

Hei og god ettermiddag dere. Vita er på jobb, og i dag har jeg (Wanda) fri. Har derfor brukt tiden frem til nå på å ta bilder av
ting jeg selger på bloppisen min. Acne vesken som jeg skrev om tidligere har jeg fått solgt, og den var det virkelig om å gjøre
å få tak i først. Det rant inn med mail der folk var interresserte. Mange har også sagt at jeg skal oppdatere på bloggen når jeg
legger ut nye ting på profilen min, så da gjør jeg det. I dag har jeg fått lagt ut blant annet to jakker, og to par sko. Det er ingenting
galt med noen av tingene, men jeg bruker de rett og slett ikke mer. Noen av de har jeg så vidt brukt, så de står bare hengende
i skapet. Da kan jeg like gjerne selge de for en litt rimeligere pris til noen der ute som er på jakt etter nettopp disse tingene.

Jeg selger blant annet denne fantasisk fine parajumpers vårjakken min. Den er rålekker, og jeg har så vidt brukt den. Derfor kan
jeg like gjerne selge den til en som får bruk for den og kanskje ikke lar den stå hengende i skapet over lengre tid. Størrelsen er i
XS og den er vannavstøtende og pustende. Så ta dere gjerne en titt innom bloppisen min for å se om dere finner noe dere liker.
Har også lagt ut SVEA jakken min, de høye hunter støvlene mine og et par UGG jeg har brukt 2-3 ganger!

LINK TIL BLOPPISEN MIN FINNER DERE > HEEEEEER <
© 2016 wanita.blogg.no

Til Salgs: Acne Scale

Hei og hå dere. Nå har jeg (Wanda) oppretten en profil på bloppis.no og kommer til å selge ting og tang der fremover, da det
er behov for det. Det første jeg skal selge er den helt nye Acne Scale vesken min. Jeg kjøpte den i April, og dere som har
fulgt bloggen vår, husker vel godt at jeg kjøpte den for ikke så lenge siden. Grunnen til at jeg selger den er fordi jeg rett og
slett skal kjøpe samme veske, men den store.

Den koster 4500 i butikken, men jeg selger den for 3000,- da den er HELT NY. Det er ingen riper eller slitasje på vesken,
og den ser helt ny ut. Jeg har ikke brukt den mer enn 8 ganger, så det er ingen fare for at den er slitt. Har en liten ripe
neders på den sorte stenen, men den er veldig knapp, så den syns ikke. Til dere som lurer, så kan dere komme direkte
til bloppisen min HEEEEEER, og jeg håper dere kan dele dette videre med folk dere vet ELSKER designer vesker, eller
folk som elsker Acne.

DIREKTELINK TIL VESKEN HER

Litt info om vesken:
- Den tilhører Acne sin vår/sommer kolleksjon.
- Dette er ikke den aller største vesken, men den lille.
- Hele vesken er i skinn.
- Dustbag følger med.
 
Hvis du er interresert, kan du bare sende meg en mail, eller kontakte meg på facebook! Del, del del, del gjerne videre
med folk du vet har lyst på denne! Den er fantastisk.


© 2016 wanita.blogg.no

Colorfull Tom's

Hei og god søndag kjære lesere!
Nå har nettopp Wanda blitt med mamma og stefaren vår til tante og onkel, mens jeg ble igjen hjemme da jeg senere skal være litt med
Albanmin, før vi drar i morgen. Men først må jeg vise dere min bursdagsgave fra Wanda :D Husker dere de fine sandalene hun fikk
av meg? Jeg var så heldig at jeg fikk velge meg et parr jeg ville ha hos henne, så jeg valgte TOMS som jeg selv skulle bestille
gjennom jobben, men det var selvfølgelig tomt på lager :( Så da var det perfekt at de hadde de nede på Grensen i MIN STR!! Det var
med andre ord ingen tvil om hvilke sko jeg ville ha! Nemlig årets Tom's, her har dere babyene :)

Åh, gleder meg så sykt til å ta disse i bruk!! Og det blir jo allerede i morgen, da vi reiser til Dubai :D TUSEN TAKK WANDUS <3
Nå skal jeg straks hoppe i dusjen, så må jeg begynne å pakke, henge opp tøy osv.. Dette blir en lang dag dere!! Ha en super søndag
så lenge, så blogges vi senere :D

© 2016 wanita.blogg.no

A Pair

Hei og god ettermiddag dere. Vita er på jobb i dag, mens jeg (Wanda) har fri. I går kveld kom Vita hjem med en fantastisk gave til meg.
Har ønsket meg de så lenge, men har bare ikke endt opp med de. Nå som vi drar til Dubai på mandag, passet denne bursdagsgaven
perfekt, og jeg gleder meg masse, masse til å bruke disse i sommer. Har lenge lett etter en slik sandal, men aldri funnet en som har
passet eller vært fin på. I og med at vi desverre ikke har noe liknende på Studio, har det derfor også blitt vanskelig for meg å finne
noen jeg virkelig liker! Follestad derimot, de har sko merket "A Pair", noe vi ikke fører på studio, og tro det eller ei, så fikk de inn drømme
sandalen! Den satt som støpt på foten min, og har en perfekt høyde på helen!

Se på disse flotte lekkerbiskene! Helt enkle, klassiske og ikke minst sorte! Elsker sorte sko, det går liksom til absolutt alt.
Denne kommer til å
 bli brukt så mye fremover! Rett og slett perfeksjon. Tusen takk Vita ♥♥♥


© 2016 wanita.blogg.no

Kjoler Fra London

Hei dere! Lovet dere å vise frem innkjøpene mine i London. Jeg (Wanda) kommer ikke til å legge ut alt jeg kjøpte der nede, men kan jo
så klart vise dere kjolene jeg kjøpte! Var selvfølgelig mye basic klær som ble med også, samtidig undertøy og sokker og alt sånt
nødvendig! Kjolene jeg kjøpte er for det meste fra primark. Kommer faktisk ikke over de syke prisene der. Angrer på at jeg ikke
kjøpte med fler, men men! Det får jeg ta neste gang!


1. Kjole fra Primark - 2. Kjole fra Primark - 3. Kjole fra Priamark

1. Kjole fra New Look - 2. Kjole fra Priamark - 3. Kjole fra Primark

1. Bukse fra River Island & Topp fra Primark - Blazer fra Primark - 3. Blazer fra Primark


© 2016 wanita.blogg.no

The Summer Dress

Hei og hå! Nå som sommeren nærmer seg med stormskritt blir det veldig mye sommermote fra vår side, her på bloggen! For en liten
stund siden fikk dere sett det søte, rosa ballerinaskjørtet til Vita, og i dag tenkte jeg (Wanda) å vise dere min fine, søte turkise
sommerkjole. Jeg har falt helt for kjoler som er korte foran og lange bak, og da er det ikke uten grunn at jeg falt for denne! Elsker
fargen på den, og kan se for meg at den blir fin nå jeg har blitt litt mer gylden. Den er jo bare dødsøt og enkel, og derfor blir det kjempe
lett å gjøre kjolen super fin med et smykke til!


Til dere som lurer på hvor dere kan få tak i denne kjolen, så finner dere direktelink HER, eller så kan dere jo også se på alt det andre fine
som SHEINSIDE har HER!

sponset


© 2016 wanita.blogg.no

Summer Candy

Hei og god dag, fine lesere. Jeg (Wanda) driver og lager innlegget om innkjøpene mine i London. Tar litt tid i og med at det er så mye å vise dere.
I mellomtiden tenkte jeg å vise dere smykkene jeg endte opp med! Har så fryktelig mye smykker her hjemme, så derfor endte jeg ikke opp med så
alt for mye i London, men de jeg kjøpte syns jeg rett og slett var drit kule! Om sommeren blir folk litt mer vågale, inkuldert meg. Jeg elsker å piffe
opp et kjedelig antrekk med kule, store og fargerike smykker, og da skjønner dere også kanskje hvorfor jeg endte opp med nettopp disse:

Hva syns dere? Wæææ, gleder meg så sykt til å få på meg disse nå! Vi drar jo til Dubai nå på mandag, og det er ingen tvil om hvilke smykker
som i hvert fall blir med til varmen!


© 2016 wanita.blogg.no

Acne Khol

God morgen alle fininger! Husk at konkurransen om Strømmen Fashion Week fremdeles er oppe og går, og vi kårer vinnerne på onsdag. Tenkte
uansett å vise dere hva jeg (Wanda) tok med hjem her om dagen. Loafers er jo våren og sommerens hotteste skotrend! Så da måtte jeg jo rett og
slett ha med meg disse flotte fra Acne. Har stått og sett lenge på de på jobben, men vært så usikker på størrelsene, men til slutt så var valget 
veldig enkelt, og de satt som støpt på foten min! Må bare si det, men jeg elsker de, og syns de er super lekre og enkle! Wee!
Hva syns dere? Noen andre som også har falt helt for loafers trenden?


© 2016 wanita.blogg.no

Second Moncler

Hei og god søndag kjære lesere :)
Nå har jeg (Vita) og Wanda ryddet og vasket hele leiligheten, i dag tok vi oss treningsfri da vi tenkte det skal bli litt deilig å bare slappe av.
Straks skal jeg hoppe i dusjen, da Jasmin henter meg kl 16.00 så skal vi en tur til Lenka å se på lille babyn hennes, åå gleder meg !!!
Tenkte bare å vise dere en liten godbit som ble med meg hjem fra jobb i går :)

I Tidlig februar fikk vi inn masse fine sommerdun fra moncler, jeg har lenge hatt lyst på en, men har ikke helt klart å bestemme meg for hvilken jeg har
hatt lyst på. Den siste perioden ble jeg mer og mer forelsket i denne godbiten, så da ble den med meg hjem i går! :D
Jakken er kjempe deilig, den er veldig tynn og uuutrolig lett, fargen er i MØRK navy, så den kan fint brukes sammen med sort.  Vi har kun to stk igjen
av denne i butikken, så hvis noen der ute likte den må dere forte dere til oss på follestad på strømmen storsenter :D
Jakken koster 5500,- :)

Hva syntes dere om jakken? Jeg er i hvertfall veeeldig fornøyd. Denne skal hvertfall bli med til London :D

Glem forresten IKKE konkurransen vi har i gang, i sammarbeid med Strømmen Storsenter, hvor to av dere kan vinne et gavekort til en
verdi av 500,-
 pr stk. Vi kårer vinnerene på onsdag, og møter dere personlig på Strømmen Storsenter under STF!!! Lykketil :D
For å delta trykk HER

© 2016 wanita.blogg.no

Acne Scale

Hei og hå dere. Hatt en fin helg så langt? Tenkte å vise dere mitt nye innkjøp! Jeg (Wanda) har stått og stirret lenge på den flotte Scale vesken fra
Acne, og på fredag klarte jeg rett og slett ikke dy meg. Jeg ble jo tross alt ferdig med eksamen, og syns jeg fortjente en liten eksamensgave, eller
det er i hvert fall det jeg bruker som unnskyldning for å ikke få dårlig samvittighet. Jeg har stått mellom den store og den lille, men falt til slutt på den
lille da jeg faktisk ikke har noen små sorte vesker uten om den fra Marc Jacobs. Den er så sinnsykt søt, og jeg elsker størrelsen på den. Får plass til
akkuratt det jeg trenger å ha med meg rundt! Denne lekkerbisken skal helt klart være med til London nå på fredag!
Glem forresten IKKE å melde dere på konkurransen vi har gående om å vinne 2 gavekort på verdig av 500,- per stk! Vi kårer vinnerne på
onsdag,
 og møter dere personlig på torsdag under Strømmen Fashion Week!! Meld, meld, meld dere påå!


© 2016 wanita.blogg.no

Marc Jacobs Armcandy

Hei alle fine. Hatt en fin langfredag til nå? I dag har dagen vår gått på trening selvfølgelig. Vita skal spise med Jasmin, Alban og Stian i dag,
og jeg får besøk av Sunniva. Jeg (Wanda) kom nettopp hjem etter å ha tatt litt sol, og har laget med kjempe god mat nå. Senere i dag skal
vi kose oss med smoothie! Har blitt et must i hverdagen. Uansett, søte Vita kjøpte jo en liten gave til med her om dagen som jeg bare må
vise dere. Har lenge lett etter et fint lite armbånd jeg kan matche med mullberry armbåndet mitt, og her kom det! Denne flotte skinnreimen
med gull logo på fra marc by marc jacobs passer perfekt inn. Gleder meg til å ha på denne fremover! Syns den er så fantastisk fin!Hva syns dere? Er den ikke rålekker? Den finnes forresten i mange andre farger, som neonfarger og med sølvlogo!


© 2016 wanita.blogg.no

Michael Kors Sandals

God morgen alle påskeharer! Håper dere har hatt en fin påskeferie til nå, og at dere har kost dere masse. Vi har i hvert fall begge to
brukt tiden på å jobbe, jobbe og jobbe. I går var jeg (Wanda) i byen for å fikse noen jobbgreier på Studio. Der fant jeg selvfølgelig noe
jeg ikke kunne komme hjem uten. Nemlig badesandaler fra Michael Kors. Vi har fått disse inn på Studio på Strømmen også, men vi
har enda ikke fått priset de, og de står derfor ikke ute i butikken. Jeg syns de var så fantastisk fine og rimelige i prisen, så jeg tok like
gjerne med meg et par til Vita også! Hun ble super glad, hurra!
Er de ikke bare dødsfine? Gleder meg kjempe masse til å få brukt disse på stranden i Dubai! Nå er det fader meg ikke lenge til vi drar heller,
herregud som tiden flyr. Det skal bli godt å komme seg til varmen, selv om det står mange dager med jobb og hjemmeeksamen på timeplanen
før vi drar til varmen!


© 2016 wanita.blogg.no

Moskova Beanie

Hei og god kveld dere. Tusen takk for kommentarene på innlegget Vita skrev. Dere er fantastiske. Selvfølgelig har én sak, to sider. Jeg (Wanda)
ser ikke behovet for å skrive et langt innlegg med hvordan jeg følte den siste perioden var. Vi er i hvertfall tilbake til gode tider igjen,
og kan med hånden på hjertet si at jeg er kjempe glad for at vi har ordnet opp i rotet.

Uansett, i går fikk vi inn de kuleste beaniesene fra Moskova på Studio G12. Jeg har falt helt for disse, og syns de er mye kulere enn de fra
Carhartt, selv om jeg har dem selv. Luene fra Moskova er lavere i toppen, så de står ikke så høyt opp på hode, og jeg liker generelt selve
logoen og luen mye bedre.


Moskova Beanies for 350,- på Studio G12 Strømmen! 


© 2016 wanita.blogg.no

New Balance

Hei søtinger. Nå sitter vi her i leiligheten og spiser kyllingpølser, og skal til mamma senere i kveld for å spise. I år kommer den gamle trenden med
joggesko tilbake igjen, og ikke minst de gode gamle New Balance skoene! Vi har selvfølgelig fått inn disse på Studio G12, og gjett om jeg (Wanda)
ble glad. Vi mange forskjellige farger, og mot høsten får vi de enda kulere fargene! Tro meg, disse skoene blir en trend nå til våren/sommeren. De
er rett og slett helt fantastisk gode å ha på, og de passer perfekt med en enkel bukse og hvit genser! Love it.


Noen fler som har gribbet til seg de dødskule new balance skoene allerede?


© 2016 wanita.blogg.no

Hyller meg selv!

Hei og god dag alle der ute! Og gratulerer så masse med dagen til oss kvinner!
Hva kan bli bedre? Det er kvinnedagen, det er fredag, sola skinner, og våren er her! Føler livet bare smiler til meg nå!
I dag har jeg (Vita) fri fra jobb, pga vi skal på bloggevent i kveld i sammarbeid med tamponsforfree og by Malene birger. Vi var også så heldige
at vi fikk lov til å ta med oss en venninde hver, så jeg valgte Jasmin, og Wanda har valgt å ta med Stine. Det blir veldig spennende å se hvordan
det blir i kveld, men det lager vi et eget innlegg om. Da skal dere få se masse bilder, og vi skal forklare dere nærmere hva slags event det er!

Nå skal jeg vise dere noe jeg unnet meg selv i dag, i og med at det er selveste kvinnedagen! haha
I går fikk vi ENDELIG inn nyheter fra Dyrberg/Kern i butikken, og det var jammen meg mye fint, som alltid! DK klarer alltid å levere, og i år var de
bedre enn noen gang, synes nå jeg! Jeg har lenge lett etter en klokke i roségull, men har ikke giddet å kjøpe fra marc jacobs osv som koster
flere tusen kroner, når jeg vet at DK alltid har utrolig tøffe klokker, og ikke minst bra kvalitet! Derfor håpet jeg på at de skulle komme med en roségull
klokke jeg bare måtte ha. Og gjett hva? DET GJORDE DE :D

Hva synes dere? Jeg elsker klokken, og kombinasjonen av hvit og rosé var faktisk sinnsykt fint! Noe jeg aldri hadde trodd! Skal kjøpe meg to armbånd
i roségull også, så har jeg noe jeg kun bruke rundt klokken :) Fordelen med rosé er også at man fint kan bruke det sammen med sølv, og det er jo fint,
for nå har jeg blitt veldig kjedelig igjen, og gått tilbake til minimale smykker i sølv! Haha

Nå skal jeg bare slappe av, tok meg fri fra trening i dag, i og med at jeg har trent hard hele uken! :-)
Dere får ha en super dag alle jenter der ute, og nyt dagen, for i dag er den VÅR! 

© 2016 wanita.blogg.no

New In: Michael Kors

God mandag dere. Hvordan har helgen vært for dere? Vi har hatt en kjempe fin helg, og nå er det igjen klart for en ny uke med jobb,
trening og praksis. Jeg (Wanda) kjøpte meg noen nye sorte pumps på lørdag for å bruke på senterfesten. Har sett litt på de siden vi
fikk de inn på jobben, men har vært veldig usikker. Ti minutter før jeg stengte butikken bestemte jeg meg for å ta med meg disse, og
jeg angrer ikke et sekund. De sitter så utrolig fint på, og jeg digger at de er så sinnsykt høye. De blir litt vonde i lengden, men det blir
så og si alle høye heler. Jeg digger at de er sky høye, og at de har det lekkre platået. Ikke nok med det, disse er i semsket skinn! Helt
sykt lekkert, syns nå jeg.
Er de ikke bare superfine? Er faktisk mitt første par med pumps i semsket skinn, og jeg må si jeg er kjempe fornøyd!
Dere får ha en fin dag da dere. Vita jobber fra 9-21, og jeg har vært i praksis fra 8, og jobber fra 16-21!


© 2016 wanita.blogg.no

New In: Acne Silver

Hei og hå. Da var det søndag kveld igjen og vi har gjort unna søndagsvasken og en god treningsøkt. Nå har vi laget oss god mat som vi skal kose
oss med. Verdens beste følelse er faktisk når huset lukter rent, er ferdigtrente og nydusjet! Uansett, dere husker vel kanskje de nye skoene jeg (Wanda)
kjøpte her om dagen? Pistolene i sølv? Vel, måtte jo ha en matchende genser til, så da slo jeg til med en genser fra Acne i sølv. De passer virkelig
perfekt sammen, herregud for en kombinasjon! Gleder meg til å ta i bruk denne skjønnheten!Hva syns dere?


© 2016 wanita.blogg.no

New In: Acne Pistol Metallic

Hei dere! Tenkte å vise dere de nye skoene jeg tok med meg hjem i dag. Vi har fått inn disse flotte pistolene på jobben, og jeg falt for de
med en gang. Jeg elsker jo skoene fra Acne, og pistolene er faktisk de beste skoene jeg noen gang har hatt. Nå tenkte jeg å prøve en
litt annerledes farge enn å bare kjøre på med sort, og siden jeg allerede har de andre pistolene mine i sort, syns jeg at jeg like gjerne
kunne slå til med disse lekkerbiskene!
Disse her gleder jeg meg virkelig til å bruke. De kommer til å piffe opp hele antrekket! Hva syns dere?
Kjøpt på Studio G12, pris 3000,- 


© 2016 wanita.blogg.no

Siste nytt!

Hei og god kveld kjære lesere!
 Nå sitter jeg (Vita) i stuen å ser på slankekrigen. Kom hjem fra jobb for litt siden, så venter bare på at Wanda skal komme hjem snart
så vi kan lage oss litt mat og slappe av resten av kvelden :-) Hun er i praksis nå, så kommer ikke hjem før 11 tiden.. æææ er sulten!!

I hvertfall, så tenkte jeg at dere kunne få se hvilke godbiter som har kommet hjem med meg fra jobb den siste uken :-)Denne fantastisk ubeskrivelige quiltet jakken fra Belstaff ble med meg hjem på fredag! Klarte faktisk ikke dy meg da jeg så den første gangen.
Drømte til og med om den, så da skjønte jeg at det var meningen at denne drømmen skulle bli med meg hjem! Er ikke fargen bare nydelig??
Jakken er fra Belstaff og er kjøpt på Follestad. Pris 6500,-


Denne trenchen fra burberry var det nesten ikke noe tvil om at jeg skulle sikkre meg da vi fikk den inn. Har leenge hatt lyst på en trench coat
fra burberry, men ville egentlig ha den standard beige fargen. Men jeg passet rett og slett ikke den fargen så endte opp med sort! Og angrer ikke
et eneste sekund på fargen! SYYYYKT fornøyd! Har allerede brukt den ett parr ganger, og gleder meg til å flytte inn i den til våren :-)
Denne er også fra follestad. Pris 6500,-

Disse skoene kjøpte jeg ikke fra jobben min, men Wanda.. Så blir nesten det samme.. hahah
Har lett etter sko fra new balance siden i fjor sommer, men fant de ingen steder. Så jeg var i EKSTASE da Wanda nevnte for meg at de hadde fått dem
inn. Jeg var usikker på sort eller blå, men endte opp med blå slik at de kunne matche min nye fantastiske belstaff :D
Disse er fra Studio G12. Pris 700,-

Nå skal jeg se videre på slankekrigen og slappe av helt til Wanda kommer. Hva syntes dere forresten om innkjøpene mine?
Noe dere likte, noe dere ikke likte? Dere må bare spørre hvis dere lurer på noe :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Acne Yellow

Hei dere! Vita er nå på jobb, og jeg (Wanda) har løpt fra meg 9km på 45 min, og brent 610 kalorier! Kjempe deilig. Dagen i dag har gått på
praksis og trening, og nå har jeg kommet meg ut av dusjen og ligger rett ut på sofaen! I morgen skal vi på tidenes kuleste intervju, vi gleder oss!

Uansett, mange av dere har lurt på hvordan jeg skal få brukt de gule skoene mine fra Acne, og jeg tenkte endelig å vise dere hvordan jeg har
tenkt det ut i hode mitt. Jeg har nemlig ikke kjøpt gule sko, kun for å kjøpe gule sko, men jeg vet akkuratt hva de skal brukes til! Blant annet
denne gule genseren fra Acne. Acne har brukt samme gulfarge på genseren som på skoene, så da syns jeg det var veldig åpenbart at disse
kunne gå sammen. Nå er det ikke dermed sagt at det kun dette man kan bruke sammen, men det er først og fremst denne kombinasjonen jeg
vil bruke!
Jeg er så sinnsykt frelst av disse klærne, dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å bruke dette når sommeren nærmer seg. Genseren
blir
 kanskje litt tykk på en varm sommerdag, men på kvelden kan den være kjempe god å ha! Hva syns dere?


© 2016 wanita.blogg.no

Kragepynt

Hei og god kveld dere! Nå sitter vi her i stuen og ser på Unge mødre og koser oss med pasta. Jeg (Wanda) er så uheldig at jeg har blitt
kjempe forkjølet. Har blitt så ille at jeg må stå over praksisdagen min i morgen. Så dagen i morgen går til å slappe av. Ellers tenkte jeg
å vise dere noe jeg syns er kjempe fint! Det er jo ikke så fryktelig mye som skal til for å piffe opp en kjedelig og stusselig krage på en
skjorte. Det finnes selvfølgelig mange forskjellige typer kragepynt man kan få kjøpt, men jeg har falt helt for denne fra bjørg, og syns
skjorten min ble mye finere med en gang jeg fikk på disse! Kragepyntene i sølv og rosegull er fra Björg. De koster kanskje litt i det drøyeste
laget, men jeg syns de er dødsfine, og at de gjør veldig mye med skjorten!Hva syns dere? Har dere også fått sansen for kragepynt?


© 2016 wanita.blogg.no

Björg 2013

Hei og god søndag dere! I dag er den vanlige vaskedagen vår! Vi skal også rekke å trene og så få besøk av Anahita senere i kveld. Det jeg (Wanda)
tenkte å vise dere, er nyhetene vi fikk inn av Björg her om dagen, på Studio! Jeg er helt frelst av smykkene hennes, og syns de er så utrolig kule!
Nå har jeg selvfølgelig falt for den nye kolleksjonen hennes, som er like vågal som tidligere. Jeg har valgt ut mine favoritter som dere kan se bilde
av under her! Jeg kommer nok til å kjøpe noen av disse i løpet av våren! 


Er de ikke kule? har så fryktelig lyst på alt! Det er vel lov å drømme?


© 2016 wanita.blogg.no

Nyheter Fra Acne

Hei og hå dere! Nå sitter jeg (Wanda) i sofaen og er klar for å ta kvelden. Med praksis på dagtid, og trening og jobb på ettermiddagen
og kvelden, merker kroppen at den har behov for søvn! Tenkte uansett å vise dere to av de fantastisk kule nyhetene vi har fått inn på
Studio! Hver gang Acne varene kommer i butikk, blir jeg like gal, og faller mer og mer for vågale og sinnsyke sko! Acne klarer virkelig
det å lage noe unikt og særegent! Forventer selvfølgelig at flertallet ikke faller for disse to typene, mest pga fargene, men det finnes jo alltids
slike som meg der ute, som syns disse er dødskule! Har kjempe lyst på den Lilla Acne Almaen, så vi får se hva jeg gjør mot sommeren!Acne Star - 3000,- // Acne Alma - 2900,-
Hva syns dere om disse? Noen som liker de like godt som meg?


 

© 2016 wanita.blogg.no

Mulberry Agenda

Hei og god morgen kjære lesere!
I dag er det søndag, noe som for meg (Vita) og Wanda betyr rydde og vaske dag. Wanda var på julebord i går med jobben, så hun sover enda.
Jeg stod opp for en time siden ca, skal lage meg en god frokost nå mens jeg sitter og ser på frustrerte fruer. STANDARD :D
Men først har jeg lyst til å vise dere en godbit fra mulberry som ble med meg hjem fra jobb i går :-)


Kjøpte de selvfølgelig i fargen OAK, i og med at ALT jeg har fra mulberry er i den fargen, untatt min sorte lilly :D
Til dere som lurer på hvor man får kjøpt den, så er det på follestad på strømmen storsenter, og den koster 2750,-

Nå skal jeg lage meg litt frokost, så må jeg vekke Wanda slik at vi får ryddet og vasket, og etter det er det trening med Alban og broren :)
Ha en super søndag dere, så blogges vi :-)

© 2016 wanita.blogg.no

HunkyDory

Hei og god morgen alle lesere!
Nå sitter jeg (Vita) på sofaen, etter å ha stått opp kl 8. Jeg ryddet, vasket, og moppet hele leiligheten, så tok jeg på meg treningstøyet 
og gikk ned å trente på fresh. I dag løp jeg 45 min på tredemølla. Var kjempe deilig å få gjort unna litt ting før jeg begynner på jobb i dag.
Etter jeg hadde trent gikk jeg bort på posten, da det ventet meg to pakker, en fra nelly og en fra nevernaked. Fra nevernaked bestilte jeg meg
en "jakke/genser" i sort/sølv. Sinnsykt fin!!! Men var vanskelig å ta bilde av den, så kan heller prøve igjen senere. Fra nelly klikket jeg meg hjem
en fantastisk fin genser fra nunkydory.

Her ser dere genseren min fra hunkydory:
Er ikke genseren fin? Fargen ser litt rosa ut på bilder, men genseren er i lilla. Tenkte faktisk å ha på meg denne på jobb i dag :-)
Hvis det er noen av dere som har lyst til å kjøpe den så finner dere den HER. Min er forresten i str M.

Nå skal jeg spise litt god lunsj før jeg begynner å gjøre meg klar til jobb :) Jeg begynner ikke før kl 14.00 så har ganske god tid :D
Ha en super duper dag alle lesere, så blogges vi ! :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Palladium

Hei og god morgen kjære lesere!
Etter at jeg (Vita) og Wanda begynte å trene forrige uke har jeg stått opp tidlig hver dag før jobb og trent. Jeg tok meg
fri fra trening på lørdag, da jeg tenkte det ville være deilig å sove litt lenger før jobb, og på kvelden så kom jo Jasmin
og Anahita hit på vinkveld :) I dag er jeg tidlig oppe igjen, jeg har faktisk fri fra Follestad, så jobber kun på art & crafts i dag.
Der begynner jeg ikke før kl 15.00, så jeg har stått opp tidlig nå for å spise god frokost, så løpe ned på fresh å trene. En suuper
start på uken, og dagen! Men før jeg stikker ned å trener så skal dere få se mitt siste innkjøp; nemlig sko fra Palladium.


Skoene er kjøpt på Grensen Sko på strømmen storsenter. 
De kostet 799,-

Jeg er ganske klar for våren nå, og er egentlig ganske lei av converse, i og med at ALLE har de. Så jeg bestemte meg heller for å kjøpe meg et 
parr hvite tøysko som ingen har. Eller jeg har i hvertfall ikke sett noen med disse, så da var det ingen tvil om at det var disse jeg ville ha.
Jeg liker at de er veldig klassiske, men samtidig litt tøffe, for da kan jeg fint bruke de med alt fra jeans til skjørt og stoore gensere!

Nå må jeg løpe å trene dere, men vi blogges vel! Ha en super mandag kjære lesere!! :-)

© 2016 wanita.blogg.no

New in: Acne Fara

Hei og god lørdags morgen! I går hadde vi en fantastisk koselig kveld med Jasmin og Anahita. Det bloger vi om litt senere i kveld. Uansett,
her om dagen kjøpte jeg (Wanda) nye sko fra Acne. Har siklet etter disse lenge, og måtta faktisk bare slå til da jeg så de var på 50%, og at det
var kun et par igjen! Så da klarte jeg selvfølgelig ikke gå fra disse. Jeg vet de er veldig like Acne Free som jeg har, men likte veldig godt at disse
gikk opp til anklene, og at de hadde den strikken foran skoen, og ja, jeg har falt litt for den spisse tuppen foran på skoene!

Hva syns dere? Skoene kjøpte jeg på me and my cousin på Strømmen storsenter!


© 2016 wanita.blogg.no

Innkjøp - Vita

Hei og god morgen kjære lesere!
Kan ikke tro jeg er oppe så tidlig på morningen når jeg egentlig kan sove frem til kl 12.00. Da jeg ikke begynner på jobb før kl 13.00 :O
Men jeg må opp å stå, også skal jeg ned å trene på fresh fitness som ligger rett utenfor blokken vi bor i. Noe som er utrooolig deilig!!
Før jeg stikker på trening så tenkte jeg bare å vise dere hva jeg tok med meg fra jobb i går og hva jeg kjøpte på me&mycousin.


Bukse fra burberry brit Strikk fra ACNE


Jeansen er en nyhet vi har fått inn i butikken nå, den er i en fantastisk fin jeansfarge, lengden er ankel lengde og modellen er tight og sitter utrolig
fint på! Til og med på meg med mine korte ben!

Genseren er fra ACNE, som også var en nyhet i butikken. Den er sånn "oversized" i modellen, så planen er at jeg skal bruke den som en
slags
 "kjole", altså med kun strømper under. Kan godt vise dere bilde en gang hvis dere skulle ønske det :)

Er super fornøyd med det nye som skal få en trygg og god plass i skapet. Nå må jeg komme meg på trening slik at jeg rekker å dusje
osv før jobb!
 Ha en super dag alle lesere! Så blogges vi :-)
 

© 2016 wanita.blogg.no

Innkjøp: Wanda

Hei og god kveld beste lesere! I dag har jeg (Wanda) vært på skolen, og så drevet med skolearbeid hos Elisabeth i klassen. Etter det, dro
jeg på senteret og så etter noen bukser. Sliter så fryktelig med å finne noe som sitter perfekt, så tenkte at jeg kunne bruke noen timer på
dette i dag, og tro det eller ei, men jeg fant bukser! Ja, bukser med R! Jeg fant to stk som jeg syns satt kjempe fint på bena mine, og jeg er
veldig sær når det kommer til bukser, i og med at jeg alltid finner noe feil med bena mine. Enten er lårene for store, eller så er leggene for
smale! Uansett, jeg endte da opp med en ferskenfarget bukse fra MET Italia, og en perfekt enktel denim jeans fra Burberry!
MET buksen er i størrelse 27, og Burberry buksen kjøpte jeg i størrelse 28!! De sitter virkelig som støpt på kroppen, og nå kan jeg endelig
senke skuldrene litt, og vite at jeg faktisk HAR noen bukser i klesskapet, deilig!

Nå sitter vi her begge to, etter å ha hatt en fantastisk treningsøkt. Vi har nemlig meldt oss inn på Fresh Fitness! I dag trente vi på
Majorstuen, og
 det var virkelig flott der! Til dere som lurer, så skal vi få på plass musklene vi en gang hadde, og stramme inn
forskjellige steder. Fremover vil
 vi legge ut noen treningstips og treningsprogrammene vi selv har fått!


© 2016 wanita.blogg.no

Acne Skjerfene Tilbake I Butikk

Hei og god kveld flotte lesere! Vi sitter her og koser oss med pizza fra Peppes og brus! Vi har begge to jobbet i dag, så nå er det virkelig deilig
å komme inn i varmen igjen. Jeg (Wanda) tenkte å fortelle alle dere ivrige lesere der ute noe helt fantastisk! Vi får inn Acne Canada skjerfene
på Studio G12 igjen!! Vi får inn enormt mange, og faktisk noen nye farger! Ikke nok med det, men burgunder fargen har også blitt litt annerledes,
og den kommer til å være mye finere enn 2012 burgunderen! Så til alle dere som har fått beskjeden om at de kanskje ikke kommer tilbake, vel,
de kommer tilbake, og vi får de inn allerede i Juni! Det er faktisk veldig tidlig, med tanke på at skjerfene er en høst/vinter vare!
© 2016 wanita.blogg.no

Welcome Lilly

Hei alle lesere! :D
Som dere sikkert fikk med dere, så var jeg (vita) og Wanda på forsiden til rb.no. Haha, var veldig uforventet som sagt men moro.
Men det var ikke bare det som var moro i går. Jeg har leeenge sikklet over den fantastiske fine mulberry vesken vi har fått inn
som heter "lilly medium". Det er en vårnyhet, og er en større str enn den vanlige lilly. Den er i en fantastisk farge kombinasjon ac
sort og BLANK SØLV!!!! Klarte virkelig ikke motstå den, så måtte ta den med meg hjem i går :O 


Har endelig kjøpt meg en classisk fin veske som er pen. Mulberry bayswater vesken min er mer til til vanlig bruk, denne kan jeg bruke
når jeg
 pynter meg litt ekstra som f.eks med skjørt, eller hvis jeg skal ut osv. Jeg er så super duper fornøyd. Det som også er så
bra med medium lilly'n
 er at den er stor nok i str til å kunne bruke til hverdagsbruk, og ikke bare som partyveske. Gleder meg sykt
til å bruke den fremover.
 Og jeg lover at dere skal få outfitbilder med meg og vesken min. Nå må jeg løpe til jobb, så
blogges vi sikkert senere :D
© 2016 wanita.blogg.no

Anbefaling: Deborah Lippmann

Hei dere! Da er Vita på jobb, og jeg (Wanda) sitter i leiligheten sammen med verdens beste Sunniva. Vi sitter og ser på tv, og drikker te og kakao!
Tenkte å anbefale en neglelakk fra deborah lippmann. Kjøpte den i høst, og syns den er rålekker. Den er bronse/gull, med lilla og grønne nyanser.
Jeg bruker den ofte selv, og syns den blir kjempe kul med mørke klær. Da jeg begynner å bli lei, setter jeg på paljetter eller andre overlakker for å
pynte neglene litt ekstra, og for å freshe opp neglene litt!Jeg er jo helt frelst når det kommer til DL sine neglelakker, og de sitter så utrolig godt på! Noen av dere som også bruker disse neglelakkene?


© 2016 wanita.blogg.no

2 ND DAY

Hei på dere. I dag er det søndag, og det betyr vaskedag her i huset. Vi gjør klart et forsøk nummer to på å lage videobloggen vi lovet dere.
Så forhåpentligvis kommer videoen på bloggen i kveld. Ellers tenkte jeg (Wanda) å vise dere mitt siste innkjøp fra i går. Jeg var nemlig
innom høyer og så denne søte singletten fra 2nd day på 40%. Da måtte den selvfølgelig bli med meg hjem. Er jo ikke akkuratt lett å ta
i bruk den nå, i det kalde været, men nærmere våren og sommeren er den perfekt med en shorts. Elsker jo burgunderfargen og tror jeg
kommer til å bruke denne en god del!

© 2016 wanita.blogg.no

Tidenes Burberry Kupp

Hei og hå! Nå sitter jeg (Wanda) og spiser frokost. Denne uken har vært helt sykt stressende. Har vært på skolen til 18.00 hver kveld, og så
har jeg i tillegg gjort lekser og jobbet. I dag har jeg heldigvis fri fra skolen, og begynner ikke på jobb før 14.00! I går fanget jeg til meg tidenes
beste kupp. Jeg har siden oktober siklet etter den fineste burberry jakken, og endelig var den på tilbud på follestad! Klager ikke på å få jakken
til halve prisen da det i tilegg var kun én igjen av jakken, og i min størrelse! Da var det rett og slett sjebnen.

Det jeg liker så godt med jakken er at det ikke er den typiske burberry trench coat modellen. Den er så rålekker og klassisk, samtidig som det ikke
oser ut burberry over alt! Vinterjakker med pels er jo også et must syns jeg, det gjør liksom så mye med jakken. Syns dette var et kjempe kupp!

Min andre burberry i burberrykolleksjonen min! Love it!


© 2016 wanita.blogg.no

Acne Alma Yellow

Hei kjære lesre! Godt nyttår! Vi har vært veldig opptatte, og har derfor ikke blogget. Jeg (Wanda) har begynt på skolen igjen, så da er det
litt å gjøre der. Vil vise dere noe sinnsykt jeg kjøpte i går. Har jo nettopp kjøpt meg en neongul strikkegenser fra Acne, og i og med at vi
hadde matchende sko på jobben, måtte jeg bare ende opp med de. For de fleste er dette kanskje noe man aldri ville vurdert, men når man
jobber i butikk, blir til og med de mest syke tingene fine! Jeg endte nemlig opp med gule Acne Alma! Kommer ikke til å bruke de noe særlig
nå, og i hvert fall ikke ute, men med en gang solen kommer og snøen smelter, eller rettere sagt om sommeren, da skal jeg slå til! Kan se for
meg at de blir råkule med en kul shorts, solbrune ben og den gule genseren!
Som sagt, for mange av dere vil dette være noe man aldri ville kjøpt, men jeg digger de! Syns de rett og slett er råkule, men det skal sies, du
skal være veldig vågal for å bruke de. Syns det var veldig rart i starten. Har fått et par rare blitt da jeg har brukt de på jobb, men også mange
som har sagt de er dødskule!


© 2016 wanita.blogg.no

Ciaté Caviar Nails

Okei, tenkte å vise dere hvordan jeg (Wanda) fikset neglene mine med Ciate. Syns det var dødskult, men det varer ikke lenge akkuratt. Perlene falt
av allerede dagen etter, men det er jo ellers en kjempe fin måte å fikse neglene på til store anledninger. Det er jo egentlig ganske enkelt og greit å
få på neglene. Først og fremst tar men på den rosa neglelakken, og så dypper man neglene i kaviarkulene. Anbefaler folk å ta på sånn gjennomsiktig
top coat over neglene da man er ferdig, så man kan sørge for at neglelakken og perlene faktisk sitter på litt lengre.Se hvor fint det ble når jeg ble ferdig med neglene! Det ser jo kjempe fint ut, og ikke minst dødskult. Altså dette er noe jeg selvfølgelig
kommer til
 å bruke senere igjen, men til forskjellige anledninger selvfølgelig. Er liksom ikke den beste neglelakken å ha på når man
er på jobb eller trener!
 Hva syns dere? Noen andre som har prøvd ciate sine kule neglelakker?


© 2016 wanita.blogg.no

Todays outfit

Hei og hå kjære lesere :D
I dag stod jeg (Vita) opp litt for sent til jobb, hadde egentlig planer om å ta outfit bilde av meg selv med klærne på i dag,
men i og med at jeg fikk så dårlig tid, så tok jeg meg heller tiden til å ta bilder av klærne mine etter jeg kom hjem. Som
dere har sett så har vi fått nytt design, og jeg har endelig fått blogglysten tilbake for fult! Første jeg faktisk gjorde da jeg kom
hjem fra jobb nå var å ta bilder og lage dette innlegget. Men for ikke å glemme poenget i innlegget, så har dere mitt outfit for
dagen her;


Skjerf - Mulberry // Lue - FWSS // Armbånd - A&C // Skjørt - bikbok+costume // Skjorte - La Martina

Sko - Alexander Wang // Strømpebukser - Lindex

Likte dere outfitet? Jeg ble hvertfall veldig fornøyd med outfitet mitt i dag. Nå sitter jeg på sofaen hjemme, og
venter på at Wanda og Sunniva skal komme hjem fra jobb, så skal vi ha jentekveld og lage oss god mat nemlig
pasta carbonara. Mmmm, merker jeg blir sulten bare jeg nevner det. 

Dere får ha en super lørdagskveld alle sammen, så blogges vi kanskje senere i kveld? :D


© 2016 wanita.blogg.no

New in: Acne Knit

Hei og god kveld flotte lesere. Da er juleferien over for oss, i hvert fall når det kommer til jobb. I dag endte jeg
(Wanda) opp med å kjøpe meg denne flotte strikkegenseren fra Acne. Har falt helt for fargene de kjører på
med, og klarte ikke dy meg da jeg prøvde denne. Den satt rett og slett perfekt på, og den lyser opp et kjedelig
og stusselig antrekk! Dere har kanskje alle skjønt at favoritt merket mitt er Acne, og det er virkelig ikke rart.
Jeg finner ikke noe feil i klærne eller skoene fra Acne, alt er rett og slett helt perfekt!
Helt seriøst, er den ikke bare dødskul? Den er neongul, men det er ikke så tydelig på bilde. Vi har jo
også fått
 inn Acne Alma i helt samme farge på jobben, og jeg prøvde de med genseren i ste. De
passet rett og slett
 perfekt sammen! Tror jeg kanskje må ende opp med skoene også, hvor kult er det
ikke med et helt nøytralt
 antrekk, genseren og de gule skoene? Helt sinnsykt!!


© 2016 wanita.blogg.no

Pura Lopéz Perfeksjon

Tenkte å vise dere de flotte pumpsene jeg kjøpte i dag fra Pupra Lopéz. Har sett på de kjempe lenge på
jobben, og trengte jo egentlig en enkel og fin pump til de store anledningene. Har prøvd de og gått litt med
de, og de er rett og slett fantastiske. De ser ikke så høye ut på bilder, men de er faktisk høye. I tillegg har
de en utrolig fin form så foten ligger riktig til, og de har høyt platå, noe som gjør at foten kommer seg opp fra
bakken! Rett og slett helt fantastiske å ha på.


Er de ikke helt fantastiske? Syns alle jenter skal ha et par PL pumps i løpet av livet sitt. De er jo helt sykt fine,
og de er jo ikke mins dødsgode å ha på! Så gode at føttene overlever kvelden!


© 2016 wanita.blogg.no

UGG Votter

God kveld dere! Nå sitter jeg (Wanda) og ser på tv samtidig som jeg spiser mamma sin fantastiske suppe.
Har vært på jobb fra 14.00-22.00 i dag, og det var kjempe mye å gjøre. Sto helt alene og svettet i hjel, men
det var kjempe gøy! I morgen skal jeg dra og handle inn julegavene jeg mangler, og så jobbe fra 18!
Uansett, i går ble disse flotte UGG vottene endelig mine. Har vært veldig usikker på om jeg skal kjøpe de
eller ei, men da jeg har sett hvor kaldt det er ute og hvor fort jeg fryser på hendene, var valget ganske så
enkelt. Jeg endte selvfølgelig opp med dem, og jeg angrer ikke et eneste sekund. De er rett og slett helt
fantastiske, og det er ikke noe tvil om at varmen holder seg i hendene! Fantastisk!
Er de ikke helt nydelige? Jeg har lenge slitt emd å finne den fargen jeg syns jeg bruker mest, men valget var
ganske så enkelt til syvende og sist. Den matcher jo til og med messenger vesken min fra mulberry!
Hva syns dere? Noen av dere som også er eier av disse flotte vottene?

© 2016 wanita.blogg.no

Gestuz New In

Hei og god kveld dere! Gjett hvaaaa!! Nå driver flinke Ingvild med det nye designet vårt. Vi gleder oss så sykt
mye til å få det. Da kan vi love dere bra blogging. Har vært veldig travelt nå de siste dagene pga jobb og skole.
Jeg (Wanda) klarte forresten å stå på eksamen! Herregud så deilig! Jeg fikk D!! Målet var å få en E å bare klare
å stå, så D gjorde meg litt gladere i hvert fall! Uansett, jeg tenkte å vise dere noen ting jeg har kjøpt inn. Fant
denne flotte blazeren fra Gestuz og har falt helt for den. På bildene ser den litt brun ut, men den er egentlig
olivenfarget. Jeg elsker den, jeg elsker jo tross alt paljetter, så denne nølte jeg ikke med å kjøpe et sekund. Syns
den rett og slett er nydelig. Den var jo også på tilbud fra 1899,- til 1499,-! Så da sparte jeg noen hundrelapper
også! Super fornødy!

 
Hva syns dere? Er den ikke bare rå lekker? Er heeeelt forelsket jeg!


© 2016 wanita.blogg.no

Shoeheaven

Hei og god kveld dere! Prøvde å blogge i går, men det var helt umulig å komme gjennom. Vi fikk ikke lastet
opp bilder, og innleggene våre ble aldri publisert. Så da prøver vi på nytt nå! I dag har vi begge vært på jobb.
Senteret er åpent til 22.00 frem til jul da det er juletider. Det betyr lange dager. Jeg (Wanda) har jo sagt at jeg
skal vise dere noen av skoene vi har på jobben slik at dere slipper å spørre hele tiden! Har jo tatt en del bilder
som dere skal få se, og da kan jeg like gjerne fyre løs med å vise dere noen av de fantastiske skoene vi har
i vår flotte glasshylle på Studio!


Denne lilla godbiten er fra Pedro Garcia! Rett og slett amazing!


Denne flotte, glossy pumpsen er fra Pura Lopéz. Kjempe behagelig å gå i da det er såpass høyt platå!


Drømmepumpsen fra Rachel Zoe. Bred hel og høyt platå, magisk å gå i, magisk på føttene!


Min favoritt fra Marc By Marc Jacobs! Den deiligste og mest behagelige skoen jeg vet om! Rett og slett!


Og til slutt, denne godbiten fra Michael Kors. Naglebeltet er avtagbart! Altså two in one! Fantastisk!

Og til dere mange der ute som har spurt om Acne skjerfene. Vi er nå utsolgt for alle skjerfene i alle farger. Så vi
har desverre ingen igjen. Men vi har jo masse, masse annet fint, så det er bare å ta turen innom! Nå tar vi snart
kvelden da vi begge skal jobbe i morgen også!


© 2016 wanita.blogg.no

Michael Kors Pumps

Hei og god kveld dere. Har vært lite blogging pga mye jobb! Men i dag har jeg (Wanda) tatt en del bilder på
jobb slik at dere kan se hva vi har av sko på jobben. Mange av dere har spurt mye etter forskjellige sko, så
jeg tenkte jeg like gjerne kunne lage et innlegg om hva vi har så dere kan se. Har også en idé til dere om å
like facebook siden vår for Studio G12 på facebook.  Den kan dere komme til ved å trykke HEEEEEER!

Uansett, vi har fått inn noen nydelige pumps fra Michael Kors. De er rett og slett fantastisk fine. Klarer ikke helt
bestemme meg for hvilken jeg syns er finest, men de er rett og slett perfekte! Nå har jo den store nagletrenden
vært gående lenge, og michael kors har da også selvfølgelig slått til med nagler. Jeg syns derimot at disse
pumpsene blir veldig fine og pene med tanke på at naglene er i gull, og at de ikke er så alt for store. Det gjør
så mye med en sort, kjedelig pump! Det at den også finnes i gull med gull nagler gjør så utrolig mye! For noen
kan det være alt for mye, for andre kan den være helt nydelig. I mine øyne er disse to pumpsene noe en hver
kvinne må elske å ha i skapet sitt! Good work, mr. Kors!Vi selger de på Studio G12 på Strømmen storsenter!
Til dere som lurer. Vi sender også varene våre rundt i landet om det er ønsket. Da er det bare å kontakte
oss på tlf, så ordner vi dette. Betalingen vil da skje med postoppkrav!

© 2016 wanita.blogg.no

Acne Oversized Knit

Hei og god kveld dere. Nå sitter vi begge to i sofaen og har laget oss kjempe god mat. Pasta, som vanlig!
Begge har jobbet i dag, etter en forferdelig søndag i går. Dere vet kanskje ikke hva som skjedde, men vi
var på Kiwi på Strømmen da det kom en mann inn med pistol og skulle rane butikken. Det er virkelig noe
av det verste vi har opplevd. Det var en helt grusom følelse, og vi gjorde alt vi kunne for å gjemme oss.
Nok om det, alle kom seg ut fine og hele, men det er så mye mer vi ikke vil snakke om.

Uansett, dere skal selvfølgelig få se et av mine nye innkjøp. Jeg (Wanda) har lenge lett etter en kjempe oversized
strikket genser som går langt ned på knærne, og endelig fant jeg den! Jeg endte opp med denne flotte,
brune strikkegenseren fra Acne. Den er helt perfekt, og jeg elsker den virkelig. Den koster 2099,- men jeg
kjøpte den på Me and my cousin på Strømmen da det var 20% på hele butikken! Så betalte bare 1599,- for
den! Elsker den virkelig, og er super fornøyd!© 2016 wanita.blogg.no

Acne Skjerf

Hei og god søndag alle julesjeler! Det er vår typiske vaskedag i dag, og vi har selvfølgelig da vasket hele, hele
leiligheten. Vi fikk til og med tvunget oss selv til å fikse gangen, så vi har fått orden på alle skoene våre! Helt
herlig. Nå er det virkelig deilig å være hjemme, og vi føler det er super koselig her. Skikkelig hjemmefølelse.

Uansett, vi som de fleste der ute har skaffet oss Acne sine flotte ullskjerf. Vi har kapret 4 skjerf, og elsker de. Det
har dere sikkert lagt merke til! Vi kjøpte de på Studio G12 på Strømmenog fikk tak i populære fargene i og med
at jeg (Wanda) jobber der. Så da var vi tidlig nok ute. Vi har fremdeles noen skjerf igjen i camel, og mange i
marineblå, så dere som er på utkikk så vet dere det! De koster 800,- per stk!
Nå venter skal vi ut for å handle på Kiwi, og så kommer Sunniva og Mosjan! Vi skal kose oss med god mat,
drikke og selvfølgelig godteri! Nå er vi kjempe klare for å slappe helt av etter en lang helg med nattåpent og
enda mer jobb! Ha en strålende søndag dere!


 

© 2016 wanita.blogg.no

New in: Acne Free

Hei og god natt dere! Har jobbet nattåpent begge to i dag, så er helt utslitte. Jeg (Wanda) er hos mamma nå, mens Vita
er hos Alban. Må bare fortelle dere noe sykt! Har jo fått lønning i dag, endelig, og det har vært masse shopping i det
siste, som dere skal få se senere! Vita har mye å vise, og jeg har mye å vise. Men, men, meeen! Vi har fått inn Acne Free
på jobben! Endelig, herregud så glad jeg er. Har sett på de så lenge og siklet etter de, og endelig fikk vi dem inn i dag!
Vi har også fått mange nye acne sko og masse påfyll på Hunter! Så bare kom innom dere! Mange av dere har også spurt
hvilke Acne skjerf vi har, og vi har bare marineblå og camel igjen i og med at alle andre farger ble utsolt på to dager!


Acne Free fra Studio G12 Strømmen, 3800,-

I hvert fall. Jeg klarte selvfølgelig ikke dy meg, og måtte ta med de flotte Acne free hjem! Jeg klarte ikke la øynene drømme
og munnen sikle, så da var valget ganske enkelt. I og med at det er lærsåle på dem, dro jeg rett til skomakeren og fikk
han til å sette på såle under skoene. Lær går i oppløsning i kontakt med vann, og derfor er det viktig å få satt på såle om
skoene skal bli brukt ute! Jeg ble superfornøyd med resultatet og det så kjempe bra ut! Anbefales på det sterkeste! Nå
er jeg super lykkelig, og dere skal få se flere av innkjøpene senere så klart. Har også endelig fått fikset soverommet vårt,
og det skal dere også få se bilder av! Så hold dere oppdatert!


© 2016 wanita.blogg.no

To nye innkjøp fra jobb!

Heisann kjære lesere!
I dag begynner ikke jeg (Vita) før klokken 15.00 på jobb, så jeg har rukket å ta bilder, slappe av, vaske og rydde leiligheten,
og nå er jeg klar for å skrive et innlegg før jeg skal på jobb :) Den siste perioden har jeg kjøpt en del ting fra jobben,
som dere  har sett, så har det vært hansker, vesker, osv.
Men jeg har også grabbet til meg to sinnsykt deilige gensere i cashmeer fra jobben også! :)

Den første genseren som jeg er mest fornøyd med er fra Tory BurchSort veldig enkel og deilig genser, med en flott Tory Burch logo med stener over hele :)
Ja, jeg har en str L i genseren, før det første er de litt små i str, og jeg liker også at genseren er litt stor :)

Den andre genseren er også en helt sort enkel genser fra Casa Cashmir.
Jada jada, jeg vet jeg er kjedelig, men sort går til ALT!!Sort, enkel, og kjempe deilig :)
Jeg er veldig fornøyd med begge genserene, til tross for at de nesten er helt like. Men disse går til alt, og det
er helt klart to gensere som allerede har blitt brukt altfor mange ganger!! :-)

Vi selger også mange flere gensere fra casa cashmir i flere farger på follestad strømmen storsenter. Så bare
kom innom og se hvis dere likte genseren :)

Nå skal jeg hoppe i dusjen, fikse meg så jobb! Har tatt masse bilder av innkjøpene mine den siste mnd. Som f.eks 
mine nye favorittsko fra ACNE, min fantastiske paljettkjole fra InWear som jeg brukte på julebordet med follestad som 
var på lørdag, og min nye vårjakke fra Barbour. Alt dette skal jeg komme med i løpet av uken :)
Ha en fortsatt fin dag dere, så blogges vi!

© 2016 wanita.blogg.no

New In: Uggs

Hei og god ettermiddag dere. Nå ligger jeg (Wanda) helt utslått på sofaen. Har vært en lang dag på skolen, men
også en kjempe bra dag. Blir bare utslitt i hode da jeg har eksamen om en uke, og all min tid og alle mine tanker
går til dette. Nå sitter jeg og ser på One three Hill, og skal sette i gang med lesingen om noen få strakser. Blir
helt frustrert, vet liksom ikke helt hvor jeg skal begynne, eller hva jeg skal begynne med. Er så mye jeg må komme
gjennom på så kort tid, så er passe stresset nå. Jeg føler selvfølgelig at noe sitter på plass, men det er også mye
jeg føler jeg virkelig ikke kan (enda).

I hvert fall! Tenkte å vise dere mine nye uggs. Har lenge, lenge, leeeeenge lett etter de perfekte grå strikke
uggsene, men aldri funnet noen jeg har likt ekstra godt. Helt til min venninne, Stine bestemte seg for å selge de
hun hadde. Hun har kun brukt de to ganger, så de er så godt som nye, og det passet jo meg perfekt, da jeg
lette etter grå stikke uggs. De er jo kjempe fine på, og jeg gleder meg til å ta i bruk disse, woho! © 2016 wanita.blogg.no

New in: Michael Kors

Hei og god kveld dere! Har vært mye frem og tilbake da jeg (Wanda) har jobbet hver dag denne uken og
samtidig vært på skolen! Men i dag kjøpte jeg med noen lekre sko jeg lenge har vært usikker på, men i dag
bestemte jeg meg for å ta de med hjem, og jeg angrer ikke et sekund! Jeg syns de sitter perfekt på! De er
litt smale, men nå har jo jeg litt brede føtter, men det er jo skinn, så de har allerede blitt bredere!

Mange av dere har spurt om vi kan skrive hvor mye tingene vi kjøper koster, og det kan vi selvfølgelig!
De sorte Acne pistol skoene koster 3000,- og er fra Studio G12 Strømmen!
Den sorte jakken fra Tiger Of Sweden koster 2499,- og er fra Høyer Strømmen!
Ryggrad ringen fra Björg koster 995,- og er fra Studio G12 Strømmen!
Skinnarmbåndet med gullstjerne fra Mulberry koster 1600,- og er fra Follestad Strømmen!
Og til slutt.... Michael Kors bootsene jeg nettopp kjøpte, koster 1700,- på Studio G12 Strømmen!

 Jeg syns de er dødsfine, og jeg elsker at de er høye ved leggen, og lange ved foten! Syns alle bootsene nå
om dagen er helt like, så at denne er litt annerledes syns jeg rett og slett er super fint!


© 2016 wanita.blogg.no

Mulberry new in

Hei og god søndag dere! Nå sitter vi klare for å dra avgårde til Kongsvinger for å feire farsdag med pappa. Vi
har kjøpt en kjempe fin gave, som vi håper faller i smak! Vi har også vasket og ryddet hele leiligheten, slik at vi
kan komme hjem til en ren og pen leilighet senere i kveld.

Her om dagen var jeg innom Follestad og endte opp med et armbånd jeg (Wanda) lenge har sett på. Skulle
egentlig ha en annen type, men den var utsolgt, så da endte jeg opp med denne flotte favoritten! Den er så sykt
enkel og fin, og går til alt! Bruker den selvfølgelig ikke med masse andre smykker til, det kan bli alt for mye! Så
den passer kjempe fint til et enkelt og kjedelig antrekk, og den sitter kjempe fint på armen! In love!


Hva syns dere? Det er som jeg sa, kjøpt på Follestad på Strømmen storsenter!


© 2016 wanita.blogg.no

Det lille ekstra!

Nå sitter vi foran tven og ser på ungkarskvinnen. Vi er begge helt utslitt etter dagen i dag. Begge to har jobbet i
dag, og dere kan tro det var mye å gjøre i dag. Det var sinnsykt mange folk på senteret, og herregud så mange
shopping glade sjeler! Kjempe morro å se! Det var jo super morro å stå inne på Studio i dag og selge våre flotte
fine sko!

Uansett, tenkte å vise dere et smykke jeg kjøpte her om dagen. Har brukt det noen ganger allerede, og det er
så mange som spør meg hvor det er fra. Jeg er rett og slett forelsket i det, og syns det går så utrolig bra til noe
kjedelig og enkelt. Det gjør så sykt mye med antrekket! Kjøpte det på bik bok da det var femti prosent på hele
butikken, og det var vel det eneste jeg endte opp med! Ja, og et smykke til som dere får se senere. Syns de var
dødsfine, rett og slett!
I morgen er det jo farsdag, og vi skal da selvfølgelig ta turen til pappa og besøke han i Kongsvinger. Har også
kjøpt en super gave som vi håper han blir fornøyd med! Så det blir nok en kjempe koselig dag for både han og
oss!


© 2016 wanita.blogg.no

Björg ryggrad

Hei flotte dere! Vi har ikke blogget på noen dager pga mye jobb og travel hverdag. I går var jeg (Wanda) i
Madeleines bursdag. Det var super kos, og jeg hadde det kjempe gøy! Vi spiste god mat og drikke hos henne,
og dro ut senere. Super kos!

Tenkte å vise dere noe jeg kjøpte her om dagen. Vi har jo tross alt björg smykker på jobben, så jeg klarte ikke dy
meg, og endte opp med å kjøpe drømmeringen! Den forestiller ryggrad og ribbein, og er dødskul på! Jeg elsker
den virkelig, og bruker den hele tiden! Må virkelig si at det er et av mine beste kjøp når det kommer til ringer, og
jeg angrer ikke et sekund på pengene jeg brukte for denne!


Er den ikke rålekker? Dere får kjøpt den hos oss på Studio G12 på Strømmen storsenter. Vi har det også inne
i roseguld hvis noen av dere liker den fargen bedre!


© 2016 wanita.blogg.no

Tiger Of Sweden

Hei flotte lesere! Vi har hatt noen super travle dager i det siste, men nå har vi endelig litt tid til å blogge igjen!
I går var det lønning, så da ble det en liten tur på Høyer å kjøpe en sykt fin jakke jeg (Wanda) lenge har sett på!
Den er rett og slett perfekt, og jeg elsker den. Den er fra Tiger of Sweden, og den sitter så perfekt på! Jeg er rett
og slett forelsket!


Kjøpte også noen andre godsaker, og de skal dere få se på senere! Jeg er i hvert fall super fornøyd med jakken,
og angrer ikke et sekund på at jeg brukte penger på denne! Virkelig ikke!


© 2016 wanita.blogg.no

Siste innkjøp!!

Hei flotte lesere! Da Vita blogget om innkjøpene sine, kom jeg på at jeg glemte helt å vise dere noe av det jeg
kjøpte rett før vi begynte å blogge igjen. Vita fikk jo sin første mulberryveske i går, men jeg fikk min allerede rett
etter skolestart. Jeg elsker vesken min og alt annet jeg kjøpte. Endte selvfølgelig opp med litt annet også, blant
annet mulberryskjerf, toms og burberry jakke! 

Dere husker vel kanskje at jeg la ut bilde av det andre mulberryskjerfet jeg kjøpte også? Vel, jeg bare elsker
skjerfene dems, og er helt frelst! Klarte heller ikke gå forbi steen og strøm, UTEN å ta med meg verdens fineste
jakke fra Burberry. Jeg elsker den rett og slett.
Endte også opp med verdens deiligste strikkegenser fra samsöe! De har de fineste klærne, til en god penge!
Jeg er rett og slett forelsket i denne genseren, og bruker den nesten hele tiden! Så, det var i hvert fall noe av det
siste jeg har kommet hjem med den siste perioden, og nå er det ikke lenge til lønning, og da skal jeg love dere
at jeg skal ta med en grådig shoppingrunde! Har jo tross alt smykkene fra Björg på førsteplass! Woho!

© 2016 wanita.blogg.no

I love my job!

Hei og hå alle der ute!!
Som jeg (Vita) lovte dere, så skulle jeg jo bli litt flinkere til å blogge, så jeg skulle jo prøve å få blogget litt etter
jobben i kveld også, og det klarte jeg fiint, da jeg kom hjem med noen godsaker fra jobb :D Jeg er helt i ekstase!!


Kan dere gjette hva som skjuler seg i denne godposen?

Det er så utrolig vanskelig å beherske seg med shoppingen på jobb i det siste, vi har fått inn så syyykt mye fint!!
Og man har jo lyst på alt :( Men er selvfølgelig noen ting jeg har vært bestemt på at jeg skal ha uansett, og det
er seeelvfølgelig ingenting annet enn..........


Mulberry bayswater vesken i Oak, molberry skinnhansker i sort, og en utrolig nydelig skjorte fra la martina!
Disse tre tingene var det jeg har sikklet mest over, så jeg kunne faktisk ikke gjøre annet enn å kjøpe med meg
disse! Syntes jeg fortjener det litt, etter all jobbingen da.. hhihi :)
Åååh, den nye baby'n min!! Er så super fornøyd atte !!! :D


Så de fine hanskene og skjorta mi..! Nå skal jeg sove kjempe godt !!! haha :D

Så til dere som bor nærmere strømmen enn Oslo, så kan dere gjerne komme innom oss på Follestad og se på
utvalget vi har fra mulberry :D Vi har blant annet vekser, clutches, partyvesker, lommebøker, skjerf, nøkkelringer,
armbånd o.l :D

Nå sitter jeg og Wandus i stua og slapper av, vi tenkte og lage oss noe å spise, så skal vi hoppe til sengs etter det!
Dere der ute får ha en super kveld, så blogges vi sikkert i morn, hvis Wandus eller jeg rekker å ta frem pcen!! :)


© 2016 wanita.blogg.no

Bjørg smykker i butikk!

Hei og god kveld dere! Ahh, jeg (Wanda) har hatt en slitsom dag i dag. Først og fremst var jeg på en merkelig
og kort praksis, i og med at praksisperioden vår har startet. For det andre, strøk jeg på anatomiprøven og jeg
har faktisk sittet hele kvelden og gråtet. Er rett og slett helt fra meg, og vet ikke hva jeg skal gjøre. Leste så sykt
mye og følte det satt som smurt, men der tok jeg vist feil. I tilegg har jeg vært på jobb! Der har jeg heldigvis kost
meg masse med å ta en haug med bilder av varene våre og selve butikken! Kommer til å vise dere mange av
bildene, men om dere vil se mer, kan dere gå på facebooksiden vår og trykke like, og se på bildene.

TRYKK HEEEEEEEEEEEER FOR Å KOMME TIL FACEBOOK-SIDEN VÅR, OG ALLE VARENE!!!

Vi har jo fått inn masse smykker fra bjørg, noe jeg er veldig glad for. Med en gang jeg får lønn skal i hvert fall
jeg kjøpe meg ribbein ringen i sølv, den er rett og slett elsk! Ellers har jeg også vurdert noen av smykkene. De
er veldig brutale og vågale, men de er også veldig særegne og unike. Digger dem rett og slett! Så nå er det bare
å ta turen innom hos oss på Studio G12 på Strømmen storsenter om dere sikler etter de fantastiske smykkene fra
Bjørg!


© 2016 wanita.blogg.no

Den store dagen!

Hei dere. Nå er det nok en gang jeg (Wanda) som blogger. Jeg kommer senere til å starte min egen blogg, men må
bare bli ferdig med eksamner og slike ting! I går var forresten den store åpningsdagen på Strømmen storsenter, og
jeg jobbet selvfølgelig. Butikken vår er helt fantastisk fin nå, og jeg er så stolt av å kunne si at jeg jobber på Studio!
Vi har fått inn enormt med flotte varer, og jeg er rett og slett i himmelen! Klarte selvfølgelig ikke dy meg da vi fikk inn
Acne pistol bootsene, og måtte slå an på selveste åpningsdagen. I tilegg har vi fått inn de populære acneskjerfene,
og jeg har selvfølgelig kjøpt meg skjerfene i alle farger!

I går forsvant alle de grå skjerfene i løpet av få timer, og da kvelden var omme, hadde vi solgt ut mesteparten av
dem, og tro meg når jeg sier dette, vi hadde fått inn mange skjerf! I tillegg har smykker fra Björg, så dere kan jo bare
tro jeg koser meg og drømmer meg bort i godsakene vi har inne. Skal ta noen flotte bilder av butikken om ikke så
lenge, så kan dere se hvor flott vi har fått det! Nå må jeg avgårde på jobb, så håper jeg noen av dere tar turen innom
oss på Studio G12 på Strømmen storsenter og tar en titt!


© 2016 wanita.blogg.no

Mulberry Mobilcase

God morgen dere. Vet vi har vært dårlige på å oppdatere, men vi har hatt fryktelig mye å gjøre. Først og
fremst har jeg (Wanda) vært på skolen, og lest til anatomi, så må ha klart å konsentrere meg. Samtidig
har Vita og jeg jobbet, så det har da vært lite tid igjen, men i dag har jeg heldigvis fri til halv fire, før jeg
begynner på jobb, så da har jeg nok av tid til å blogge!

Tenkte å vise dere et av mine siste innkjøp. Vi lovet dere jo tross alt at dere skulle få se noen av de siste
innkjøpene våre under perioden vi ikke blogget. Jeg har da kjøpt meg en mulberry mobilmappe til iphonen
min, og er super fornøyd med den. Den er bare så enkel og klassisk, og går til absolutt alt! Jeg er super
fornøyd med den, og angrer ikke et sekund!

 Hva syns dere? Er den ikke rålekker?


© 2016 wanita.blogg.no

Tidlig morgen

God morgen dere! Det var hyggelig å kunne dele den koselige beskjeden om at vi er tilbake igjen. Visse ting
forandrer seg aldri, og det at vi bruker mye av tiden vår på å jobbe er heller ikke noe nytt nå. Jeg (Wanda) sto
nettopp opp for å gjøre meg klar og dra på jobb. I det jeg satte meg ned for å sminke meg kom jeg på at jeg
har stengevakt og ikke åpningsvakt. Litt småirritert her jeg sitter, men litt deilig å stå opp tidlig og lage seg en
kopp te og se på gode og ode dager.

Til mange av dere som følger oss på instagram har kanskje fått med seg litt av det vi driver med på fritiden.
Vi har begge forresten sluttet på fotball, da det ikke lengre var tid til å forsette med dette. Det er utrolig kjipt,
og jeg merker at jeg savner å trene flere ganger i uken og kose med med venninnene mine på den måten,
vi finner jo tid til hverandre uansett, selvom det ikke blir på fotballbanen.

Har forresten hatt noen innkjøp den siste perioden også, og fremover tenkte jeg å lage noen innlegg med noen
av innkjøpene mine og Vita sine den siste perioden. Her er i hvert fall et av mine favoritter denne måneden.
Har rett og slett forelsket meg i dette armbåndet fra Marc By Marc Jacobs, det er så elegant og enkelt, og går 
til så utrolig mye.

© 2016 wanita.blogg.no

DIY

Hei kjære lesere!
I dag har vært en fin dag, først frokost med Martin, så tittet Wanda og jeg (Vita) litt rundt i butikkene, også jobb.
Mens vi var på senteret, fant jeg ut at jeg ville lage meg enda en ny DIY shorts, så jeg bestemte meg for å kjøpe 
nagler, men ikke de vanlige "gamle". Denne gangen ble det litt tykkere og mer utstående nagler. Ikke de spisse
som "alle" har, men denne typen nagler har jeg faktisk ikke sett noen bruke før :D

Her ser dere resultatet:

Her ser dere den på :-)
Vurderer om jeg kanskje skal "klippe" den kort, i steden for at jeg bretter den, hva syntes dere??

Ble den forresten fin eller?? :D 
Til dere som lurer på hvor naglene er kjøpt, så er de kjøpt på "Rockopop" på strømmen storsenter :D

© 2016 wanita.blogg.no

Smykkelykke

Husker dere innlegget jeg laget i går der jeg la frem alle smykkene jeg hadde kjøpt? Vel, jeg (Wanda) tenkte
å vise dere hvordan armbåndene sitter på. De er helt fantastiske både hver for seg, og sammen. Selv liker jeg
å bruke dem sammen, siden jeg syns det er så fengende når man har hånden full av flotte smykker, men det
går også fint an å bruke disse hver for seg, eller bare med andre farger. Jeg liker disse fargene veldig godt
sammen, og kommer til å ta i bruk disse smykkene veldig mye fremover nå i sommer!
Er de ikke bare helt fantastiske??
 

© 2016 wanita.blogg.no

Siste innkjøp

Hei dere. Tenkte å vise dere hva jeg (Wanda) har kjøpt i dag. Denne gangen ble det noen flotte smykker fra A&C.
Har sverget meg til disse smykkene etter at Vita begynte å jobbe der, og kvaliteten der er jo helt fantastisk. Nå som
jeg bor under samme tak som Vita, får jeg også 40% på alle smykkene der. Juhu! Er jo helt fantastisk heldig føler
jeg. Får jo gode priser der selvom jeg ikke er ansatt der! I hvert fall, her kommer smykkene jeg har kjøpt i dag:


Dette armbåndet og kjedet har jeg satt sammen selv av valgfri charms!
ÆÆÆÆÆ! Elsker virkelig alt sammen. Passer fantastisk bra til alt nå denne sommeren, i og med at det
er slike mørke farger med sølv, går det til det meste!

HUSK Å STEMME PÅ MEG I NELLY SIN KONKURRANSE. TRYKK HER, ELLER PÅ BILDENE!!

© 2016 wanita.blogg.no

Alle våre Deborah Lippmann

Hei og god kveld dere! Har lovet dere lenge å lage et innlegg med alle våre Deborah Lippmann neglelakker!
Mange av dere har spurt oss om å se alle neglelakkene våre fra DB, og da kunne jeg (Wanda) like gjerne lage
et eget innlegg om det! Vi har nå 13 stk i kolleksjonen vår, og er superfornøyde med alle sammen. Vi har ikke
rukket å prøve alle enda, men den tid kommer!

Har hatt et slikt innlegg tidligere, men har jo hele tiden pøst på med nye neglelakker, og fler blir det garantert.
Dere kan jo i mens se på de flotte vi har nå til dags dato. Hva syns dere om disse neglelakkene? De er helt
fantastiske å ha på, og neglene blir så utrolig flotte og freshe! Vi er frelst og forelsket!
Hele kolleksjonen
Nr 1: ACROSS THE UNIVERSE
Nr 2: MERMAID'S DREAM


Nr 1: CANY SHOP
Nr 2: SME ENCHANTED EVENING


Nr 1: TODAY WAS A FAIRYTALE
Nr 2: TODAY WAS A FAIRYTALE


Nr 1: HAPPY BIRTHDAY
Nr 2: FORGET YOU


Nr 1: I LOVE THE NIGHTLIFE
Nr 2: SHAKE YOUR GROOVE THING
Nr 3: DO YA THINK I'M SEXY?


Nr 1: ADDICTED TO SPEED
Nr 2: THE WAIT IS OVER


Nå har jeg også skrevet ned navnene til alle neglelakkene slik at dere som lurer bare kan se hva de
forskjellige
 heter, uten å spørre og være forvirret! Håper dere likte det etterlengtede innlegget!

© 2016 wanita.blogg.no

Sparkling

Hei og hå kjære lesere!
Som dere sikkert har fått med dere har vi gått inn i en travel uke, med masse fotballskoe, jobb og lite søvn:(
Derfor har vi heller ikke vært de beste på å blogge, men vi håper dere forstår oss litt..
 
Nå driver vi å ser på kampen, og vi tenkte å slenge inn et innlegg til dere. Husker dere de faaantastiske pumps'a
som ble bestilt på nelly for en uke siden? De kom i går!! Endelig! Jeg (Vita) har gledet meg sååå sykt til å få de.
Og til dere som lurer, så JA de er faktisk like fine i virkeligheten som på bilder. Gleder meg helt vilt til å bruke dem!Hva syntes dere? Er de ikke fantastiske ??
Direkte link til skoene finner dere HER!

© 2016 wanita.blogg.no

Lørdagsgave fra Vita

Hei og god morgen dere. I går da jeg (Wanda) kom hjem fra jobb lå det en pose på sengen min med en
liten gave fra Vita. Det var utrolig koselig, og jeg ble kjempe glad! Har lenge syntes at de har hatt mange
fine skjef på A&C, og den fargen jeg fikk var bare rett og slett perfekt!

Tenkte jeg skulle blogge dette innlegget før jeg drar på jobb. Har åpning i dag fra klokken ett til to, så blir en
ganske kort vakt, men må dra tidligere i og med at jeg skal i bebi bursdag klokken fire! Så må skynde meg hjem
etter jobb, hoppe i dusjen og gjøre meg klar. Nå skal jeg spise frokost, og fikse meg, så er det avgårde på jobb!

Var ikke sjefter helskjønt? Helt forelsket!

© 2016 wanita.blogg.no

Siste innkjøp fra mandag!

Hei og hå! Som jeg (Vita) lovte dere på starten av uken skulle jeg dele opp mandagens shopping, pga
det ble såppas mye, også ville jeg vise dere shoppingen godt i detaljer. Jeg skal straks avgårde på jobb,
men jeg har tatt meg tiden til å skrive dette innlegget til dere :-)

Her ser dere mine siste innkjøp fra mandagens shoppingtur:
 
Denne buksen var vel egentlig det eneste jeg dro for, men som dere har sett og ser, så endte jeg opp med litt
mer enn bare denne.. haha!


Buksen er fra Gina Tricot og koster 399,-


Min er i str 38 :-)


Denne t-skjorten klarte jeg ikke gå ifra da jeg så teksten på den. Vi har nemlig en dessert på peppes som heter
cookies and cream, og da jeg så denne minte den meg om akkurat den! Men jeg kjøpte den jo selvfølgelig også
pga den friiiiske søte fargen :D


Denne søtsaken er fra bikbok og kostet 149,- Jeg har min i str S :-)


Så har vi genseren som FORT ble min favoritt! Den er egentlig veldig "kjedelig" og enkel når man ser den i
butikken, men når jeg først prøvde den på så jeg for meg 40 forskjellige måter jeg kunne bruke denne på.
Skal vise dere i forskjellige outfit innlegg fremover, slik at dere skjønner hva jeg mener :-)


Denne er også fra bikbok og kostet 299,- så var den satt ned til 50% så den kom på 149,- :D
Jeg har min i str L for å ha den litt stor :-) Den er egentlig litt "liten" i str.

Sånn! Da har dere endelig fått sett alt det jeg har kjøpt meg i det siste! Så hva syntes dere? Er det noe dere likte?
I såfall hva? :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Nye smykker fra A&C

Hei kjære yndlinger :D
Nå er jeg (Vita) endelig hjemme fra 13-timers jobbing! Dagen startet på Arts & Crafts, så var det rett på peppes pizza..
Dere kan jo bare tenke dere hvor sliten jeg er.. og jeg har faktisk ikke fri fra jobb før 6. AUGUST.. Ja dere leste
riktig... 6 AUGUST!! Dvs jeg jobber HVER ENESTE DAG frem til da.. Men men, det skal jo ikke stoppe meg i å
blogge! Nå skal dere få se noen fantastiske smykker jeg kjøpte med meg hjem fra jobben i dag!! Har siklet etter
disse en god stund nå, og nå som vi har 30% på hele butikken, var jeg litt redd for at disse skulle bli utsolgt, så jeg kjøpte
de selv! haha :-D
 Eeeelsker disse! Det er så gøy å mixe og matche armbånd om sommeren, for alt blir ekstra kult på!
Hvilke av disse likte dere best? :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Bestilt!

Hei og hå kjære lesere!
Nå er det Vita som skriver. Wanda er på jobb så jeg har slappet av hjemme i hele dag. Solt meg litt, hørt på musikk
og rett og slett nytet min siste fridag fra jobb, frem til AUGUST..!! 

For noen få minutter siden gikk jeg inn på facebook for å sjekke om det skjedde noe, det første som dukket opp på
nyhetsoppdateringene mine var dette fra nelly.com:


Jeg har lenge holdt meg oppdatert på nelly akkurat pga disse skoene, og ENDELIG har dem kommet ut!!
Så jeg klarte faktisk ikke gå inn på nelly.com uten å kjøpe dem.. Men jeg skal helt ærlig si at jeg ikke angrer
et eneste sekund! Jeg er rimelig sikker på at Wanda kommer til å klikke til seg disse hjem når hun kommer
hjem fra jobb også! 

Se hvor fantastiske de er da..:

Her har dere direktelink til skoene :-)
Nelly Shoes / Fabulous


© 2016 wanita.blogg.no

To nye DL

Hei og hå kjære lesere! :D
Som vi skrev i går så var vi på shopping på mandag, og ettersom vi kjøpte en del så passet det oss best at vi
deler opp "innkjøpene" våre, slik at det ikke blir et innlegg med 4182644190 bilder, men heller et og ett innlegg
med fokus på hvert innkjøp. I går fikk dere se skoene vi kjøpte, og i dag skal dere få se de to nye deborah lippman
neglelakkene som endelig er i samlingen vår. Den ene har vi hatt før, men den andre er helt ny i samlingen :D

Den nye i samlingen vår er ingen andre enn "Mermaids Dream"


Dette er sommerens farge, og ettersom pastel er inn i sommer, så måtte vi ha denne! Skal sette på negler i 
løpet av uken, så da skal dere ikke se bortifra et innlegg med bilder av neglene mine med Mermaids dream!

Mermaid's dream kostet 169,-

Neglelakk nummer 2 er selvfølgelig vår gode gamle favoritt "Today was a fairytale". Denne har vi leeenge
lett etter, da vår ble tom i vinter. Endelig tok vi oss tiden til å lete, og vi fant den :D wiihooo!


Today was a fairytale har dere allerede sett på før, men den kommer vel til å få et eget innlegg igjen når vi
tar den på. Men når vi gjør det, det er ikke helt sikkert enda! :-)

Today was a fairytale kostet 179,-

Vi kjøpte begge disse to på "fine ting" på byporten. Der har de faktisk fått inn nesten alle fargene man kan tenke
seg. Så hvis dere er på utkikk etter deborah lippmann så burde dere ABSOLUTT ta turen innom fine ting! :-)

Hva syntes dere om DL? Har dere noen DL neglelakker? I såfall hvilke? Og hva syntes dere om disse to?? :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Nike free run 5.0

Hei og hå kjære lesere!!!
Nå er jeg (Vita) hjemme fra personalmøte og kos med min kjære! Som jeg skrev i forrige innlegg så ble det veldig mye
shopping i går. Og jeg lovte dere å vise hvertfall noe av det jeg kjøpte. Så jeg har bestemt meg for å dele litt opp,
slik at dere får sett alt "ordentlig" + at det ble såppass mye så da er det greit at jeg ikke bare slenger alt inn under
ett innlegg.

Jeg har blitt avhengig av mine nike free run. Jeg har 2 forskjellige parr fra før, men den siste tiden har jeg gått
veldig lei de fargene jeg har. Derfor passet det meg rett og slett PERFEKT at de fantastiske free run 5.0 var satt
ned til 30% på urban. Både jeg og Wanda kjøpte disse, og vi kunne faktisk ikke gå ifra dem da. Skoene
ropte på oss!!! haha

Her ser dere bilder av våre nye nike 5.0 :-)

Vi bruker egentlig str 37/38.. Men i disse måtte vi faktisk opp til 39!! :O
Disse kostet 1099, hvis vi ikke husker helt feil? I hvertfall så kom de på 840,-, og Wanda sine kom på 600 da hun
kjøpte sine på 50% dagen etter! Hvis noen av dere lurer på hvilken urban vi kjøpte disse på, er det
Urban på byporten, og Urban på Strømmen storsenter. :-)

Hva syntes dere? Har dere free run? I såfall hvilken modell? Farge?

© 2016 wanita.blogg.no

Pakke i posten!!!

Okei, ble fort et spontaninnlegg mellom alt annet. Fikk nemlig DHL på døren i ste, og fikk endelig pakken jeg (Wanda)
bestilte for 6 dager siden. Den etterlengtede militærjakken fra Urban Outfitters. Har sett på den lenge, og forrige uke
tok jeg meg endelig tiden og pengene til å klikke den hjem. Har sett f.eks Fanny bruke den, og syns den sitter utrolig
fint på henne, og gleder meg til å bruke denne og sette sammen kule antrekk!
Jeg er rett og slett helt forelsket, aah! Har aldri bestilt noe fra UA selv, men er mektig imponert over hvor bra det
var, og hvor kort tid det kom frem på! Er det noen av dere som har siklet etter denne jakken?
 

© 2016 wanita.blogg.no

Spontan shopping på Lørdag

Hei og hååå kjære søte snille fantastiske lesere!
Ettersom vi har hatt så mye å blogge om i det siste har vi spart dette innlegget litt sånn at det ikke kommer så altfor mye
noen dager, også dør bloggen helt ut noen andre. Så da tenkte vi det var greit å fordele litt. På lørdag, før bursdagen vår
dro vi en kort tur til Metro senteret og kikket litt i butikkene. Vi skulle egentlig en tur på gina tricot bare å kjøpe en bukse
(som de selvfølgelig ikke hadde :(:(), men når bik bok ligger rett ved siden av, og de i tillegg har 50% på halve butikken
nesten, er det veldig vanskelig å komme ut av butikken tomhendt.. heeehe...

Så nå tenkte vi å vise dere hva vi endte opp med på lørdag! :D

Endelig fant vi buksen, den har nesten vært utsolgt oooover alt!! 399,- kosten den og vi har den i str M :-) 


Tube-bh 129,- og to truser til "to for en" 99,-


Endelig var denne genseren satt ned på 50%!! Det var selvfølgelig en igjen i L så jeg (Vita) tok den, Wanda
er ikke så "fan" av den, så det var egentlig greit for hun :-) Denne kostet egentlig 499,- men var som sagt satt
ned til 50% så den kom på 249 :-)


Elsker turkise pastellfarger!!! Denne genseren er ganske tynn, og har åpen rygg. Den ser veldig kjedelig ut på
bilde, men den er utroooolig fin på!! Denne var også på 50%. Førprisen var på 249,- etter 50% kom den på 124,-


Denne hvite genseren er også egentlig helt "vanlig", men her er det også åpen rygg!! ELSK :D 
Denne var også satt ned på 50%. Førprisen var på 149,- så den kom på 74,-!

Til dere som lurer, så kjøpte vi buksen, den turkise og den hvite genseren likt. Undertøyet og den strikke genseren
kjøpte bare Vita.

Hva syntes dere om kjøpene våre? :-) Noe dere likte bedre enn noe annet?

© 2016 wanita.blogg.no

Smykkegaver

God morgen dere! Vi har så utrolig mye å blogge om dagen, har gjort klart mange innlegg og gleder oss til
å vise dere alt! Først og frems skal vi vise dere to av favorittsmykkene vi fikk til bursdagen vår. Vi fikk jo som
sagt masse penger, så gaver ble det ikke mye av. Vi har jo frelst oss til smykkene og kvaliteten på A&C, og
så heldige som vi er, fikk vi to etterlengtede smykker i gave! Til tross for at Vita kan hamstre med seg smykker
derifra med gode rabatter, ble vi utrolig glade for at vi fikk nettopp disse to smykkene!


Er de ikke rett og slett fantastiske? Vi gleder oss i hvert fall til å ta i bruk disse flotte smykkene!

© 2016 wanita.blogg.no

Siste innkjøp

Nå skal dere få se de siste innkjøpene våre. Sommeren er rett rundt hjørnet.. Eller bare la oss si det.
De siste innkjøpene har derfor gått i shorts og skjørt. Gina Triccot har fått inn utrolig masse fint, og vi
er egentlig ikke fan av NOEN av shortsene de har der, før vi fant den utrolig fine med diamanter over
hele! Zara har også fått inn masse fint til sommeren, og da var det ikke noe tvil om at den fine blomster
shortsen endte opp i posen hjem. For ikke å snakke om det lekre paljettskjørtet Gina har tatt inn. Var
der tidlig på dagen i går, og når vi dro tilbake senere på dagen var ALLE utsolgt, og det var et fult
stativ da vi var der tidligere! Skjønner godt at den forsvant med en gang.


Blondeshorts - Zara // 299,-


Paljettskjørt - Gina Triccot // 399,-


Diamantshorts - Gina Triccot // 349,-


...Og her er alle de flotte plaggene sammen. Noe dere likte her?

© 2016 wanita.blogg.no

Sukkersøtt som skinner

Hei dere! Nå har vi faktisk klart å plukke ut de tre finalistene i konkurransen fra miinto. Vi legger ut disse senere
i dag, så kan dere stemme fra og med da. Konkurransen avsluttes lørdag kveld, og vinneren blir publisert søndag
kveld!

Har blitt litt lite blogging, da photoshop valgte å ta livet en annen vei, men nå har vi fått fikset det, og vi tenkte vi
skulle vise dere de siste innkjøpene våre! Har kjøpt og fått en del ting, og gleder oss til å vise alt til dere! Først
og fremst skal vi vise dere de søtsakene vi fikk fra A&C. Vita tok med disse flotte smykkene hjem her om dagen,
og dere kan jo tenke dere hvor glad jeg (Wanda) ble da jeg så dem!
Hva syns dere om smykkene? Har forresten prøvd meg frem med kameraet, og blir bare mer og mer fornøyd
med måten bildene blir på! Hva syns dere?

© 2016 wanita.blogg.no

Åh, har ikke ord..

Hei kjære lesere!
Vi merker at det er lenge siden vi har kommet med innlegg hvor vi viser dere forskjellige
mote-ønsker og liknende. Derfor har vi tatt oss tiden til å sette sammen noen av tingene
vi mener passer fint til sommern. Noen av tingene har vi selv, men man får vel aldri nok
av flotte vesker, sko, topper osv?

Her har du hvertfall noen av de flotte tingene vi tenkte vi ville dele med dere i kveld;
(Kanskje dere får litt inspirasjon også:))

Så, hva syntes dere?
Er dette noe dere liker, i såfall hva likte dere best?

Forresten, vil dere at vi skal lage noen slike innlegg igjen? Dere gode gamle leserne våre husker vel
sikkert de "dagens wants-innleggene" vi hadde, syntes dere at vi skal komme tilbake med noen sånne
innlegg?? Eller er det egentlig noe dere ikke er så intressert i? :-)

© 2016 wanita.blogg.no

My raybans

God morgen dere! I går var det jobb på oss begge, og jeg (Wanda) jobbet til halv ett i natt. Var kjempe sliten
da jeg kom hjem, og Vita var ute til sent, så vi var begge helt utmattet. Vi lovet dere en konkurranse, og det
skal dere selvfølgelig få. Den kommer litt senere i dag, da vi har bestemt hvordan vi skal gjøre den! Så følg
med.

Har fått spørsmål av mange av dere om hva brillene heter og hvilken modell de forskjellige er, så da kunne jeg
like gjerne lage et eget innlegg om Raybansene mine, slik at dere får det oppklart en gang for alle! Her er alle
lekkerbiskene mine!
Dette er de nyeste jeg har kjøpt. Kjøpte de i Dubai nå i april. Modellen heter Rayban Outdoorsman og kostet
1400 kroner (850 dirham)


Denne modellen kjøpte jeg i Dubai i 2012. Modellen heter Rayban Aviators og kostet ca. 1250 kroner (750
dirham).Denne klassikeren var mine aller første RB solbriller. Denne kjøpte jeg i Paris i 2008. Modellen heter Ray Ban
Wayfarer og kostet 1370 kroner ca (180 euro).

Hvis noen er interesserte i å kjøpe de to nederste (Aviators & Wayfarer) kan dere gjerne kontakte meg på mail
wanita.blogg@hotmail.com!

© 2016 wanita.blogg.no

Det lille ekstra som får deg til å skinne!

Hei og god kveld flotte mennesker. Som dere vet, har vi begge jobbet på varemessen fra mandag. Har jobbet fra
klokken 08.30 til 17.30! Mange timer, og lange dager, men vi gjør det beste ut av det, og syns timene går
overraskende fort!

Ellers tenkte vi å vise dere to fantastiske ringer. Vi har jo begynt å gå jevnlig med ringer de siste månedene, og
det er vel ingen bombe at ringene våre blir kjøpt på A&C. Det er så utrolig mange fine ringer der om dagen, som
vi begge har lyst på, og her ser dere to av våre favoritter!


Hva syns dere? Hvilken likte dere best?

© 2016 wanita.blogg.no

The perfect dress

Hei og god morgen dere! Vita er nå på jobb, og jeg sitter og ser på TV, samtidig som jeg (Wanda) følger med på
rettsaken på vgtv! Tenkte jeg kunne vise dere min andre paljettkjole som jeg kjøpte i Dubai på River Island. Kjøpte
den på salg, så den kostet meg ikke mye mer enn 250 kroner! Har jo vist dere mange bilder av den rosa paljettkjolen
min, så da tenktejeg at jeg like gjerne kunne legge frem bilder av den andre jeg kjøpte også!

Jeg syns denne paljettkjolen stråler! Ikke nok med at den har paljetter (noe jeg virkelig elsker), men den er også
veldig enkel på mange måter. Den har ikke alle de sterke fargene som de fleste paljettkjoler. Den har mange
mørke farger, og alt er satt sammen på en kjole! Elsker også at den har en dyp bue i ryggen, noe som gjør det ekstra fint på en solbrun hud! Denne har jeg
aldri
 fått brukt enda, men gleder meg virkelig til den tiden kommer! Den er jo rett og slett fantastisk.
Er dere ikke enig?

© 2016 wanita.blogg.no

Drømmefangere

Hei dere! Tenkte vi kunne vise frem drømmefangerne våre, i og med at mange av dere har spurt oss hvor vi har
kjøpt de og fått tak i de. Vi har kjøpt alle drømmefangerne våre i Dubai, på forever21 og new look. Drømmefangere
har jo blitt ganske så populært den siste tiden, og vi vet at vi ikke har den orginale standard fangeren, og vi leter
fremdeles etter den, så hvis dere vet om noe sted man kan få tak i den, så vær så snill å si ifra! Vi trenger tross alt
den i samlingen vår.
Hva syns dere? Noen andre som har dilla på drømmefangere den siste tiden?

© 2016 wanita.blogg.no

Bursdagsgaven til mamma

Vi skrev i gårsdagens innlegg at dere skulle få se bursdagsgaven vi kjøpte til mamma. Hun hadde nemlig
bursdag 23.mai! Er like vanskelig å kjøpe gave til henne hvert år, så i år gikk vi for det enkle valget der vi
tok henne med til A&C og ba henne velge ut en ting hun ville ha. Hun falt ganske fort for gullringen med
stener fra Dyreberg/Kern. Den har vi begge sett på i sølv, og selvfølgelig sa vi ikke nei da mamma ville ha
den samme i bare gull! Kanskje vi får bruke den noen ganger også? Hihi
Den er jo rett og slett en drøm! Selv er vi ikke helt fan av gullfargen i seg selv, men tenk dere hvor lekker den
kan være på en solbrun hånd om sommeren! Ahh! Mamma ble i hvert fall super fornøyd, og det er jo det viktigeste.

© 2016 wanita.blogg.no

Nypolerte negler

Hei og god dag beste lesere. Dere har blitt så flinke til å kommentere de siste dagene, tusen takk!
I går satt jeg (Wanda) og lakkerte neglene mine, tenkte det var på tide etter en stund med kjedelige og livløse
negler. Denne gangen falt valget på den lekre rosa neglelakken fra Deborah Lippman, "CandyShop".

Syns det er så utrolig morro å pynte seg litt med en fin lakk og fine ringer, spesielt nå som sommeren er rett
rundt hjørnet! Får liksom mer lyst til å pynte seg og gjøre seg fin når solen skinner og alt rundt er så flott om dagen!
Hva syns dere om neglene mine?

© 2016 wanita.blogg.no

Bik Bok 50%!!!

Hei hei søte små!
De siste dagene har blogg.no vært så opp og ned, så det har vært vanskelig
å blogge! Derfor er egentlig dette innlegget litt forsinket.. Men, det er vel bedre
sent enn aldri? hehe :-)

Som sikker mange av dere, eller ALLE vet, så var det på mandag 50% på hele butikken
på Bik Bok! Egentlig har ikke vi "råd" til å shoppe noe særlig etter Dubai, med tanke på
hvor mye vi brukte der, men selvfølgelig så klarer vi ikke beherske oss.. Noen dager etter
at vi kom hjem fra Dubai, så var vi innom bik bok og da så vi verdens KULESTE røde skinnbukse!!
Vi har lenge lett etter en slik bukse, men da vi som sagt shoppet så mye i Dubai kunne vi bare
ikke kjøpe den..

Derfor passet det oss helt perfekt da bik bok hadde 50% på hele butikken :D Så dere kan vel bare
gjette hva vi gikk til innkjøp av? :-)Selvfølgelig den røde skinnbuksen, og en søt leopardtopp! Wanda endte bare opp med skinnbuksen :-)
Toppen kostet egentlig 199,- men på 50% kom den på 99,50,- :-)
Den faaaaantastiske skinnbuksen kostet egentlig 599,- men på 50% kom den på 299,50,-!
Buksen er dødsråå på! Vi kjøpte begge to str S, for den er veldig stretchy og nederst er den HELT stram!
Perfekt :D Jeg (Vita) tenkte å ta den på i kveld på jobb, så da kan jeg prøve å fikse et "outfit" bilde til dere som
sikkert lurer på hvordan den er på :-)

Fikk dere med dere noe fint på mandag på 50%? :-)
 

© 2016 wanita.blogg.no

Some details..

Heihei våre trofaste lesere!!
Jeg (Vita) tenkte at jeg skulle være litt flink å blogge rett før jeg drar avgårde til jobb.
Vi har de siste ukene fått mange spørsmål om vi kan lage litt inspirasjons innlegg til
dere, og da tenkte jeg at jeg kunne gjøre det nå!

Det er ikke store greiene, men det er noe jeg veldiiig gleder meg til å gå i når sommeren
er her!Til disse detaljene kan man enten bruke en fin DIY shorts, eller en lys (hvit) shorts. Nå som det er litt kjøligere
kan man også bruke jeans eller skinnbukse som jeg bruker.
Elsker denne t-skjorten fra forever 21


Vesken trenger jeg nesten ikke si noe om? Dere ser det selv.. FANTASTISKE vesken min fra Spell!


Drømmefanger smykker fra forever 21.. Jeg kom hjem med 6-7 drømmefanger smykker fra Dubai. Rett og
slett fordi jeg elsker drømmefangere!

Hva er det dere likte best med detaljene jeg har lagt ut i dag? :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Spell Bag

Hei kjære lesere!
Som noen av dere sikkert husker, så bestilte jeg (Vita) den fantastiske vesken fra Spell,
rett før vi dro til Dubai, i håp om at den skulle bli med meg til Dubai men det skjedde aldri :(
Selvfølgelig fikk jeg mld om at den kunne hentes mens jeg var i Dubai, så da måtte jeg vente
helt til jeg kom hjem! Og i dag dro vi til posten og hentet den!

Her er babyen min :D


 
Jeg er kjempe fornøyd, og gleder meg viilt til å bruke den til alt det fine jeg har fått kjøpt med meg fra Dubai :D
Hva syntes dere om vesken? Likte dere den? :-)

Minner dere på at vi har spørsmålsrunde i gang her, så hvis dere har noe dere lurer på og veldig gjerne vil ha
svar så kan dere stille spørsmålene dere har HER!

© 2016 wanita.blogg.no

Dagens innkjøp

Hello dere. Dagen i dag har vært utrolig bra! Selvom alle tre har blitt solbrente på nesen. Er utrolig merkelig
egentlig, i og med at vi aldri noen sinne har blitt solbrent før. Det sier vel kanskje sitt om solen og varmen her
nede! Uansett. Vi har jo selvfølgelig shoppet i dag også, og det ble med en del godsaker hjem i dag også!
Var uendelig med salg på forever 21 på Dubai mall, helt vilt. Så vi hamstret jo selvfølgelig inn alt det fine vi
hadde lyst på!

Wanda sine innkjøp:


Vita sine innkjøp:

Hva syns dere, er det noe dere likte her? Vi elsker alt :D

© 2016 wanita.blogg.no

Louis Vuitton i bursdagsgaver!

Hei verdens beste lesere. Dere har kanskje fått med dere at vi har bursdag 18. april! Vi dro derfor
innom Louis Vuitton i dag, og kjøpte en speedy 30 til hverandre. Altså, vi kunne like gjerne kjøpt til
oss selv, men syns det ble mye mer koselig og hyggelig når vi kjøpte til hverandre.

Så nå har vi endelig fått vår første Louis Vuitton vesker vi også. Det var vel kanskje på tide, i og med
at vi har snakket om det en stund. Vi kjøpte både i monogram og ruter, og begge i brun. Slik at vi kan
bytte på og låne av hverandre. For en gangs skyld tenkte vi den tankten også!

Milde måne så forelsket vi er i disse! Gleder oss til å bruke dem i et sett fremover!
I neste innlegg får dere se resten av innkjøpene våre!

© 2016 wanita.blogg.no

Innkjøpet fra i går

Sov vi lovet dere, skulle vi legge ut bilder av gårsdagens innkjøp. Vi legger også ut hva Carina kjøpte,
slik at dere får sett det også! Dagen i dag har vært utrolig bra til nå. Klokken er 16.30 her i Dubai, så vi
ligger litt lengre frem i tid enn dere der hjemme. Vi skal dusje og slappe av litt, før tante henter oss.
Vi skal på shopping! Wii, til Dubai Mall! I neste innlegg får dere også se bilder av dagen i dag på stranden.
Vi begynner faktisk å få farge nå, alle tre! Så nå har vi 12 dager igjen her, og vi får håpe fargen bygger
på seg litt mer!

Wanda sine første innkjøp:
Flotte fjærøredobber fra forever 21, smykke fra Forever 21 og verdens fineste
rosa paljettkjole fra River island!
 Kjolen skal brukes for første gang på bursdagen vår! (18.april)


Carina sine første innkjøp:
Nydelige fjærøredobbene fra Forever 21, smykke fra Forever 21 og søteste bikinien
i verden, fra River Island.Vita sine første innkjøp:
Utorlig fin bikini med blomster og diamanter fra River Island, Lys drømmefanger i smykke fra Forever 21,

fjærøredobber fra Forever 21, og bohemsk t-skjorte fra Forever 21

Hva syns dere? Er det noe dere likte bedre enn noe? :D

© 2016 wanita.blogg.no

Mine nye favoritter: Kors

Hei dere flotte lesere!
Mange av dere har spurt om korssmykkene mine, så da tenkte jeg (Wanda) at jeg like gjerne skulle skrive et innlegg om de!
Jeg har aldri vært sånn stor fan av kors før egentlig, før jeg fant disse!
Brått ble jeg forelsket i kors, og jeg har lett overalt for å finne
korssmykker. Ringen, kjedet mitt og armbåndet med alle de små korsene kjøpte jeg på bikbok,
mens øredobbene og armbåndet med
et stort kors, kjøpte jeg på cubus. Jeg er super, duper fornøyd! De går rett og slett til alt,
og jeg må inrømme at jeg bruker de ofte.

Elsker at de er  justerbare i lengden, spesielt kjedet! Da kan jeg 
få det slik jeg vil ha det! Selvom jeg skulle ønske jeg kunne finne disse i ekte sølv et sted..
I og med at fargen blir rusten og slitt etter at de blir godt brukt!Så nå håper jeg dere fikk svar på det dere lurte på! Løp og kjøp!

© 2016 wanita.blogg.no

Today was a fairytale

Da har jeg (Wanda) lakkert neglene mine, og jeg er super fornøyd med resultatet! Både jeg og Vita er jo helt frelst av DL sin "today was a fairytale" neglelakk, og den er faktisk utsolgt over alt! Hørte også at de har sluttet å produsere denne (?) Hvis noen vet noe om det, hadde det vært fint med svar, for dette er faktisk favoritten vår!

Ikke nok med at den er glinsette, glitter og shiny, men den blir ikke for mye. Den er veldig mye, samtidig som den ikke er for mye. Syns den passer til alt, og derfor valgte jeg å ha denne på for denne gang. Som overlakk brukte jeg selvfølgelig overlakken fra Essie som vi har skrevet mye om! Er dessverre ikke lett å få vist dere forskjellen på neglene med og uten overlakken, men det er utrolig merkbart når man har det på seg! Nå føles det som om neglene er støpt på eller gjort hos en proff! De er rett og slett helt glansfulle og glatte!
Hva syns dere, flotte lesere?

© 2016 wanita.blogg.no

Innkjøp: Wanda

Som Vita skrev i sitt innlegg, skulle jeg vise dere mine siste innkjøp! Akkuratt som Vita skrev, skriver jeg; det er ikke de store greiene, men en siste finpuss på det jeg trenger å ha med meg før vi drar! Det er faktisk bare 4 dager igjen, og jeg er totalt i feriemodus! Skal bli så utrolig godt å være borte fra kjedelige og kalde Norge i hele 16 dager!

Jeg endte altså opp med korte løsnegler og neglelim fra H&M, solpudder fra Vita, sunsilk balsam fra h&M, toalettmappe i beige fra H&M, kors ørdedobber og armbånd fra Cubus, ring fra Bikbok og Essie overlakk fra Vita.
Gleder meg til å vise dere hvordan jeg har lakkert neglene!!

© 2016 wanita.blogg.no

New in: Strikkegensere

Vi skrev jo i forrige innlegg at vi skulle legge ut bilder av de nye genserne våre! Vi kjøpte nemlig strikkegensere i går som vi tenkte å ha på oss til flyplassen. Det er jo tross alt 35-39 grader i Dubai, men også kaldt på flyet, så derfor er det godt å ha på seg en luftig, men samtidig litt tykk genser. Vita kjøpte strikkegenseren fra Red Label og fra bikbok, mens Wanda kjøpte bare den fra bikbok. 

Er de ikke bare helt flotte??

© 2016 wanita.blogg.no

New in: Silvers from BikBok

God morgen dere! Nå driver vi og vasker hele huset, for mamma kommer nemlig hjem i dag! Disse tre ukene uten henne har gått ufattelig fort, og ikke nok med det, VI DRAR SNART!! Kun 6 dager igjen!

Uansett, vi var jo på en liten shoppingrunde med Carina i går, bare for å kjøpe inn litt småting før vi drar. Vi endte opp med en genser hver, som dere får se etterpå, men jeg (Wanda) endte også opp med noen flotte smykker! Dere husker kanskje korssmykkene mine som jeg kjøpte der? Vel, jeg har lett etter en korsring i en evighet nå, som jeg kan bruke med smykkene. Jeg har ikke funnet det noen steder, men endelig fant jeg det på bikbok i går! Jeg kjøpre også med et armbånd og to ringer til, men den ene ringen min knakk, så jeg må dra å bytte den i dag!

Jeg elsker, elsker, elsker dem!
Hva syns dere?

© 2016 wanita.blogg.no

Pakke i posten!!!

Hei kjære lesere! Nå har vi endelig vært å hentet pakkene våre som ventet på postkontoret! På facebook siden vår har vi spurt dere hva dere tror det kan være, og noen av dere klarte å gjette riktig, nemlig sko. Men ikke hvilke som helst sko.. Det er nemlig de fantastiske Jeffrey Campbell Elegant SP! 


De er rett og slett helt fantastiske, og vi gleeeeeder oss til å bruke dem. De er dessverre litt "stive" enda, så vi er forbredt på gnagesår, men vi skal prøve å unngå gnagesår, så vi har tenkt å gå de ut med vann og sokker!
 
Nå driver vi å fikser oss osv, og gjør oss klar til bursdagen til Sandra :-) Håper på en superkveld!
Ellers får dere nyte lørdagen, og ha en suuuper helg alle sammen, så blogges vi enten i natt, eller i morgen.

© 2016 wanita.blogg.no

Gave fra min tvilling

Hei dere! Gjett hva, min kjære tvillingsøster, altså Vita kjøpte en liten gave til meg i går! Jeg ble så utrolig glad, hun er seriøst verdens søteste. Har jo sett på en shorts på H&M en stund nå, i blonder. Har virkelig forelsket meg i den! Har sett etter noe slikt kjempe lenge, og endelig fant jeg det, men jeg kunne ikke kjøpe det da jeg måtte spare penger til Dubai. 


Så kom Vita hjem i går etter å ha vært på butikken for å handle litt, og da fikk jeg shortsen! Jeg ble så utrolig glad da hun kom hjem med den til meg! Passet meg perfekt rett før Dubai! Hun kjøpte jo selvfølgelig en til seg selv også. Jeg ble i hvert fall utrolig glad!
Verdens beste søster!

© 2016 wanita.blogg.no

Dagens antrekk: Wanda

God kveld dere! Som dere vet, så har vi jo besøk av jentene nå og det måtte jo bli noen bilder av dagens antrekk før det ble mørkt ute! Er ikke tidenes mest wow antrekk, ble ganske enkelt, men vi er jo tross alt bare hjemme, så da tok jeg liksom noe enkelt men samtidig pent!


Sko - Jeffery Campbell // Skinnbukse - Gina Tricot // Skjorte - H&M // Smykker - BikBok // Klokke - D&G // Skinnjakke - BikBok

Hva syns dere om dagens antrekk?
 

© 2016 wanita.blogg.no

Bestilt!!


Nydelig nagle shorts, Back studded denim cut off.
 
...Og Jeffery Campbell Elegant SP! Med nagler!
Begge to har bestilt dette, nå gleder vi oss til pakke i posten!

© 2016 wanita.blogg.no

Ja eller nei?

Hei peeps! Jeg (Vita) har leeeenge sett etter denne fantastiske vesken, og endelig har jeg funnet den til en "rimelig" pris! Men nå er jeg litt usikker, med tanke på at vi reiser til Dubai om 14 dager.. Men samtidig er jeg redd jeg ikke finner den i Dubai.. og da kommer jeg til å angre.. hmm!! Vanskelig:(

Men hva syntes dere? Burde jeg kjøpe den? Prisen er på 1464,-
DA ER DENNE BESTILT :D

© 2016 wanita.blogg.no

Siste innkjøp

Hei dere! Se så fint vær det er. Vi sto opp klokken 07.00 begge to for å dra på dugnad og dømme Hafslund Cup. Endelig er vi ferdige, men skal rett på jobb om noen timer! Vi tenkte jo selvfølgelig å blogge litt før vi drar på jobb! Vi var litt sløve i går, i og med at vi jobbet til 01.30! 

Her er i hvert fall siste innkjøp. Vi kjøpte noen søte t-skjorter med herlige mønstre og farger, og de kostet bare 149,- per stk på Gina Triccot! Løp og kjøp. Vi tenker de kan bli utrolig fine på stranden med en shorts og sandaler! Vi syns de var super søte, og klarte ikke holde oss! Så da var det disse tre som havnet i posen vår denne gangen! 
Hva syns dere? Kunne dere ha kjøpt noen av disse?

© 2016 wanita.blogg.no

Forget Your Boyfriend!

Hei kjære lesere!
Vår kjære Carina kjøpte for en stund siden de fantastiske skoene "forget your boyfriend" fra nelly. Hun har kun brukt dem en gang, da disse var for små får hun. Hun hadde ikke samvittigheten til å sende de tilbake, fordi hun syntes de var så fine (noe vi selvfølgelig skjønner) !! Men nå har det gått opp for hun at hun like greit bare må selge disse, fordi hun absolutt ikke får brukt dem.

Skoene er i str 39, men de er for små i str. De passet oss perfekt, og vi er str 38, det vil si at disse skoene er nøyaktig 1 hel str for små. 

Vi legger derfor ut bilde av skoene her, så må dere bare si ifra hvis dere vil kjøpe dem. Ettersom disse kun er brukt en gang, og det er inne, så selger hun dem for 500,-. Skoene er så fine som nye. Carina betaler frakten for disse selv! Så det er førstemann til mølla her folkens :-)

Hvis noen er intresserte i disse så kan dere enten skrive det i kommentarfeltet, eller sende oss en mail på wanita.blogg@hotmail.com :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Pakke i posten: Jeffery Campbell del 2

Hei dere! Vi blogger litt sent, i og med at vi hadde sen trening i dag. Er kjempe slitne begge to, men vi må jo blogge kveldens, eller skal man si nattens siste innlegg! Før vi dro av gårde til trening, dro vi innom posten for å hente en pakke. Pakken var fra miinto. Våre kjære Jeffery Campbells hadde kommet! Dere husker vel nagleskoene mine (Wanda)? Vel, Vita bestilte også samme, og i samme slengen bestilte jeg de med trehel, som jeg egentlig skulle ha fra starten. Nå er vi kjempe glade begge to! Gleder oss masse til å bruke disse flotte skoene. Her kommer bildene fra skoene!Så, hva syns dere?
Dere så kanskje det forrige innlegget jeg laget også, da jeg fikk mine naglesko. Men hvilke likte dere best? Vi er jo totalt betatt, og kan ærlig si at vi faktisk liker de Jeffery Campell skoene som er åpne, og ikke helt lukket som de alle andre har!

© 2016 wanita.blogg.no

Ballkjole: Vita

Hello sunshines! Som Wanda skrev i innlegget tidligere så skal jeg også vise dere min ballkjole! Men jeg har brukt litt lang tid på å plukke ut de beste bildene, for i dag ble det faktisk veldig mange fine :-) Og da er det ikke like lett å velge ut 5-6 stk!!! Men har valgt ut litt forskjellige slik at dere får sett dem i forskjellige vinkler osv!

Ballkjolen min er ogsp kjøpt i en brudebutikk i Lillestrøm. Denne kjolen kjøpte jeg også til russeballet i fjord, og har ikke brukt den mer enn én gang (dessverre..!) Fargen min er litt lysere enn Wanda sin, og jeg syntes den faktisk er helt perfekt! Kjolen kostet 3500, og den er som sagt bare brukt en gang, jeg er også veldig usikker på om jeg vil selge den, med tanke på at den faktisk er et minne fra russeballet. Men skal jeg selge den ligger min også på 3000,-. Hvis noen av dere skulle være intresserte i å kjøpe den må dere bare si ifra, så skal jeg se hva jeg kommer frem til :-)Forfra i hel profil


Bakfra i hel profil

Bakfra halvprofil
Nå har dere fått sett min ballkjole også :-) Hva syntes dere om den? 
Jeg elsker den, og syntes det er uuuutrolig dumt jeg ikke har fått brukt den mer enn en gang, men en ting er sikkert.. og det er at det er fint å se den henge i skapet, selv om jeg gjerne skulle brukt den HVER DAG :D!!

Hvis noen av dere har veeeeldig lyst til å kjøpe den og lurer på hvordan den er i str osv, så kan dere senge meg mail på vita_mashadi14@hotmail.com :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Ballkjole: Wanda

Hei dere! Som dere vet, har vi lovet et innlegg der vi viser dere ballkjolene våre! Vel, vi tenkte å lage et innlegg hver, sånn at dere får sett hvordan de forskjellige kjolene er. Jeg (Wanda) begynner med min kjole, så får dere se Vita sin senere. 

Ballkjolen min er kjøpt i en brudebutikk i Lillestrøm. Denne kjolen kjøpte jeg til russeballet i fjord, og har ikke brukt den mer enn én gang. Jeg elsker den, rett og slett! Fargen og alt passer så fint sammen, og jeg har jo alltid likt slikte store fluffy kjoler! Alle jenter må jo ha en prinsessekjole i løpet av livet sitt, utenom brylluppskjolen, eller hva?
Kjolen kostet 3500, og den er som sagt bare brukt en gang, som om jeg velger å selge den i nærmeste tid, kommer jeg nok til å selge den for 3000 kroner!
Så her er den flotte ballkjolen dere har spurt etter! Jeg syns hele formen er så fin på, korsetten strammer inn midjen og får den "push-up" aktige formen på brystene! Helt perfekt gjennomført syns jeg.
Hva syns dere? Er dette noe dere kunne ha hatt til et ball?
Dere må gjerne kontakte meg på wanda_mashadi@hotmail.com om dere er interressert i kjolen! 

© 2016 wanita.blogg.no

Pakke i posten: Jeffery Campbell

Hei dere! Nå har jeg (Wanda) endelig fått pakken min i posten fra nelly! Dere husker vel at jeg bestilte et parr Jeffery Capbell sko? Vel, har tydligvis ikke fått de jeg bestilte, men det gjør meg absolutt ingenting, for disse er mye finere enn de jeg hadde bestilt! Det er samme typen, altså foxy shoe, men med NAGLER!!! Jeg rett og slett elsker de! Så på de i går, og holdt på å klikke de hjem, men det var jo bare bra at jeg ikke gjorde, for de kom jo til meg i dag! Men det betyr også at jeg må bestille de vanlige foxy shoene på nytt, i og med at jeg har sett på de en stund, og virkelig vil ha de!
Så hva syns dere? Jeg elsker de! Rett og slett fordi de er unike. Det er ikke den typen som alle har, altså Jeffery Campbell Lita med nagler, men heller Foxy med nagler! En helt fantastisk kobinasjon, spør dere meg!
GLEDER MEG TIL Å BRUKE DE!

© 2016 wanita.blogg.no

Pimp our shortSSS!

Hei kjære lesere ! :-)
Som dere har sett på både innlegg og video så har vi drevet med disse "one teaspoon" shortsene våre! Ettersom vi begge "ligger" hjemme med forskjølelse så brukte vi hele kvelden i går på litt tvillingkos. Paradise hotel på tv, daimkake, god musikk, massseee URGE og selvfølgelig "designing" av shortsene våre! Som dere så på videoen så har vi allerede tidligere klart å gjøre oss ferdige med den mørke shortsen til Vita og den lyse til Wanda. Så nå har vi begge fikset på alle shortsene og de er endelig ferdige! Vita sin ble ganske lik Wanda sin lyse shorts, og Wanda sin mørke ble ganske like Vita sin, men sånn er det når man er tvillinger :D

I hvertfall så har vi jo lovt dere bilder, så da legger vi ut bilder av begge shortsene her nå (er ikke vits i å legge ut bilde av 4 like shortser). Må bare få sagt at vi er kjempe fornøyde med begge to, og vi har faktisk overrasket oss selv når det kommer til kreativitet!! :D hehe

Vi har valgt å redigere alle bildene i svart hvitt, fordi bildene er iphone bilder, og da var orginal fargene ganske så "gule". Noe som absolutt IKKEEEE var fint i det hele tatt. Men dere har sett fargene på video, så dere vet hvertfall hvordan de ordentlige fargene på de er :-)

ALLE DISSE BILDENE HAR VI TATT SELV, SÅ HVIS DERE SKAL BRUKE DISSE ELLER LÅNE DEM SETTER VI STOR PRIS PÅ AT DERE SPØRR OSS FØRST!

Her har dere bilder av begge shortsene:
Baklommer i "halv" profil


Bakfra i "hel" profil


Forfra i "hel" profil

Shorts nummer 1, den mørke:
 
Forfra i hel profil


Høyre lomme detlajer


Venstre lomme detaljer


Baklomme detaljer 

Shorts nummer 2, den lyse:

Forfra i hel profil


Høyre lomme detaljer


Venstre lomme detaljer


Baklomme detaljer

Hva syntes dere? hvilken likte dere best? Er shortsene "godkjent"? hihi
Hvis dere har noen spørsmål osv, så har vi svart på de fleste spørsmålene angående å lage disse osv på en video. Den kan dere se HER!

© 2016 wanita.blogg.no

Første shorts ferdig!

Hello dere! Nå har vi sittet og fikset på shortsene våre! Den første er ferdig, og den var det jeg (Wanda) som lagde! Herreguuuuud, jeg er så fornøyd! Dere aner ikke! Gleder meg så enormt til å bruke de nå! Dere aner ikke hvor fornøyd jeg er, har seriøst ikke ord. Visste det skulle bli kult, men ikke så utrolig kult som dette! Er faktisk noe av det fineste jeg har og eier akkuratt nå. 

Har hele tiden tenkt på å kjøpe en shorts fra runaway dreamz, men for å være ærlig så syns jeg denne blie mye finere enn de shortsene de har der. For det første er det absolutt ingen som har lik som meg, så er den helt særegen og spesiell! LOVE IT!

Har merket bildene med navnet mitt slik at det ikke kan bli brukt på andre nettsider osv. Har sett at mange av bildene våre, både mine og vita sine har blitt brukt på forskjellige instagramprofiler, det er veldig hyggelig altså, men da er det kanskje lurt å merke de også noen ganger!

SÅ LESERE, HVA SYNS DERE?! BLE DEN IKKE BARE HELT AMAZING??

© 2016 wanita.blogg.no

Bestilt: Jeffery Campbell, Foxy Shoe

Jippi! Nå har jeg (Wanda) endelig bestilt skoene jeg har sett på en stund! Nå er det under 4 uker til vi drar til Dubai, og da kunne jeg ikke dy meg med å kjøpe disse flotte sommerskoene fra Jeffery Campbell! Dette blir mine første Jeffery's, men det er ikke dermed sagt at det blir det siste parret jeg invisterer til! Nå skal jeg bare spare, spare frem til vi reiser, selvom vi må punge ut med litt penger til et nytt speilrefleks :( Men det er i såfall verdt det!
Prøvde de i byen i går, og da passet de perfekt. Holdt på å kjøpe de der og da, men tenkte jeg skulle vente! Men det klarte jeg selvfølgelig ikke, så da ble det til at jeg bestilte de i dag i stede! Uansett, så er jeg super duper fornøyd, og gleder meg til de dukker opp i posten! Wuhu!

© 2016 wanita.blogg.no

Designe shorts med nagler

Hei dere flotte folk! Som dere har sett, har vi begge to kjøpt to shortser hver fra "One teaspoon". Vi har tenk at det er så mye bedre og kulere om man lager sin egen shorts, og designer den selv. Vi syns shortsene er helt sykt kule, og derfor skal vi gjøre de enda kulere da vi setter på nagler! Vi kjøpte nemlig inn mange, mange nagler i går da vi var i byen, som vi har tenkt til å bruke på disse shortsene! Så vent på resultatet, for vi gleder oss i hvertfall! 

Mange av dere har spurt på instagram om dette; Naglene får dere kjøpt på "Bodymap" på arkaden i Oslo!Vi gleder oss enormt mye til å fikse shortsene! De skal brukes masse i Dubai i hvertfall. Vi klarer jo ikke vente helt til sommeren, og da passer det perfekt med at disse lekkerbiskene står klare til Dubai! Wihu!

© 2016 wanita.blogg.no

New in: One Teaspoon

Hello favorittlesere! I dag har vi vært i byen som vi skrev i forrige innlegg! Dere husker vel at Vita kjøpte en lekker shorts fra nelly for ikke så lenge siden? Vel, jeg skulle jo kjøpe den samme her om dagen, men den var selvfølgelig UTSOLGT.. Så fant jeg den på bubbleroom, men da jeg skulle bestille den, bestlte Vita en ny til seg selv, så da jeg trykket "bestill" var den utsolgt med en gang. Men så fortalte noen venninner av oss, at de selger de lekre "One teaspoon" shortsene i en butikk i byen, så da tok det meg (Wanda) nøyaktig en dag før jeg dro ned og kjøpte de! Både i lys og i mørk! På nelly kostet den 700 kroner, mens i butikken kostet per stk 800 kroner, men for all del, VERDT DET!


Beklager så mye for den dårlige kvaliteten vi har på bildene våre den korte perioden frem i tid, men bruker bare det eneste kameraet vi har, og det er ikke så bra. Forsikringen og kameraet gikk jo rett vest, så jeg og Vita skal invistere i et nytt canon eos 600d i løpet av de nærmeste dagene, kanskje til og med i løpet av neste uke! Woho! Så da blir det flotte bilder igjen, både før vi drar til Dubai, og I DUBAI!!! :D

© 2016 wanita.blogg.no

One Teaspoon!

Hei kjære lesere! Nå har jeg (Vita) nettopp kommet hjem fra jobb! Så jeg tenkte å vise dere den fantastiske shortsen jeg bestillte forrige uke! Den kom i posten forrige lørdag, men jeg har faktisk ikke rukket å blogge noe om denne! Bildene blir ikke noe speilrefleks bilder (dessverre:/ ...) så jeg måtte bare ta noen kjappe bilder på macen! Meeen, det er jo bedre enn ingenting! Eller hva ?:D

Shortsen forfra:

Shortsen fra siden:

Shortsen bakfra:

Jeg er kjempe fornøyd med shortsen! Så jeg måtte faktisk bestille denne i lys også (hihi)!!
Denne er kjøpt på nelly, men er dessverre utsolgt, og den lyse kjøpte jeg på bubbleroom i sted, og den ble også utsolgt.. Dvs at jeg faktisk kjøpte den siste str !! Wii! 

Denne mørke her har jeg i str M, men kunne faktisk hatt en str mindre, altså disse er litt for store i str da, til dere som lurer. Så jeg bestilte den lyse i str S.. Så får bare vente og se hvordan den er på! Jeg gleder meg utrolig mye til å bruke disse i sommer, men først skal jeg gå lei dem i Dubai! Wehoo!!

Hva syntes dere om shortsen? Er denne type shorts noe dere kunne tenkt å gått i? :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Melissa Dress

Hei kjære lesere! Det er utrolig mange som lurer på hvordan den nye kjolen min (Vita) fra nelly var på. Jeg fikk bare tatt noen mobilbilder fra da jeg hadde den på, men det er vel bedre enn ingenting! Så her får dere se :-)

Kommer ikke over hvor perfekt den satt på :-)


Wanda, Jasmin, Vita :-)

Må bare fortelle dere at mamma vakset denne kjolen får hånd etter jeg brukte den på lørdag, og den har allerede mistet halvparten av perlene og stenene som var på + at kjolen har krympet.. Så dessverre så må denne kjolen sendes tilbake på reklamasjon.. :( Selv om jeg elsket den helt syyykt !!! 

Men hva syntes dere egentlig? Er den ikke fantastisk? Selv om kvaliteten rett og slett er helt på trynet :(
R.I.P
 

© 2016 wanita.blogg.no

Siste nytt av innkjøp - Vita

Hei kjære lesere! :-)
I det siste har det vært en del shopping her og der, og jeg har derfor valgt å spare på alt og lage et innlegg hvor jeg viser alt sammen! Som dere sikkert har skjønt, så er både jeg og Wanda veldig "into" skinn og lær for tiden! Derfor har jeg invistert litt til enda en skinnbukse, altså min 3. skinnbukse! haha! Denne gangen var det en fra gina!

Alt jeg skal vise dere i dette innlegget er forresten ifra Gina, så ikke spør hvor jeg har kjøpt den eller den, for nå vet dere det!

Første innkjøp ut er skinnjakken jeg fikk i posten i går:
Denne er som sagt fra Gina Tricot og kostet 599,- Grunnen til at jeg bestilte den gjennom internett var fordi jeg ikke fant min str i butikkene, så da bestilte jeg like gjerne den på nettet :-)

Innkjøp nummer 2 er denne rååååkule toppen fra Gina som jeg også fikk i posten i går (sammen med skinnjakken):
Jeg bestilte denne over nettet også, fordi denne også var utsolgt i min str i butikkene :( Og da jeg og Carina fant denne på gina første gangen falt vi begge to for den, så da måtte jeg bestille den! Denne koster 199,- og min er i str M.

Ukens tredje og siste innkjøp er den etterlengtede skinnbuksen fra Gina Tricot:
Denne er også som de to andre plaggene bestilt på nettet, her er også grunnen fordi buksen var heelt utsolgt i min str i alle butikker. Noe jeg forstår veldig godt da buksen rett og slett er helt fantastisk på! Denne har jeg i str 27, og den koster også 599,- som skinnjakken min :-)

Jeg er veldig fornøyd med alt jeg har kjøpt i det siste! Og nå gleder jeg meg til jeg skal bruke alt sammen :-)
Hva syntes dere om det jeg har kjøpt i det siste? Er det noe dere kunne kjøpt eller brukt?

© 2016 wanita.blogg.no

Glitter nails

Hei kjære lesere!
Om noen timer så skal vi ut med mange herlige folk! Men når man skal ut, så er det jo viktig å se bra ut! Så her hos oss har forbredelsene allerede begynt, nå driver vi å sminker oss, og fikser oss. Men er det noe vi stresser ekstra mye med i dette øyeblikket er det nok å sette på negler og lakkere dem! Får håpe vi blir klare før vi skal dra, og at alt fra sminke, hår, og negler ser smashing ut til i kveld!


Wanda går for den rosa nydelige lakken i kveld, fordi den matcher den faaantastiske kjolen med masse gull og glitter!

Vita går for glitter gull deborah'en! Denne er vi spent på å se resultatet på!

Nå har vi ikke så veldig mye tid til å blogge, men siden vi var litt dårlige på å blogge i går, så prøver vi å være litt flinkere i dag! Selv om vi begge to har vært på jobb, og skal dra om ca 1-2 timer!
Ellers får dere alle sammen ha en super kveld, og en super helg! Så blogges vi igjen i morgen :*

© 2016 wanita.blogg.no

Ray-Ban Pilot

Hei kjære lesere!
Nå har solen vært så flink til å stikke frem de siste dagene, derfor tenkte vi at vi skal vise dere hvilke brille vi bruker til å beskytte øyene med :-)Disse lyse brillene er Vita sine 

Disse mørke brillene er Wanda sine

Vi kjøpte brillene på flyplassen på vei til Tyrkia med toppidretten i fjor påske! Vi har tidligere hatt de "standard" sorte ray-ban wayfarer brillene. Men så gikk vi lei, og da fant vi ut at pilotbrillene var høyest på ønskelisten, så da kunne vi ikke annet enn å kjøpe disse! Vi er veldig fornøyde med disse! De er både kule på, og har mørke nok glass som beskytter godt nok mot solen. I tillegg så er det et veeeldig bra merke, som heller ikke koster så altfor mye :-)

Hva syntes dere om Ray-ban? Har dere Ray-ban briller, i såfall hvilke?
 

© 2016 wanita.blogg.no

Antrekk klart for lørdagskvelden!

Hei elsklinger! Vi har ikke fått blogget i dag/går pga vi jobbet på varemessen! Dere husker jo forrige gang vi jobbet, da var det litt vanskelig med bloggen da også, i og med at vi jobber så lenge! Men selvom vi ikke blogger, betyr det ikke at vi ikke tar bilder og gjør klar innlegg for dere! Selvom innleggene kommer dagen etter, håper jeg dere blir fornøyde. Først og fremst vil jeg fortelle dere at jeg (Wanda) har ombestemt med og lørdagens antrekk! Dere husker jeg kjøpte den gule kjolen? Vel, jeg kjøpte en ny med paljetter, som jeg heller vil bruke, og da passer den gule kjolen bedre til en senere anledning! Her er min nye favoritt:


Da jeg dro til peppes etter jobben, lå det en pakke til meg på kontoret med mine vakre pumps fra nelly! Disse hadde Marwa kommet med mens jeg var på messen og jobbet, og så hadde hun skrevet en søt liten hilsen på den! Tusen takk snuppa, du er best!

© 2016 wanita.blogg.no

Bestilt!

Hei kjære lesere!
Må bare fortelle dere at vi har lett etter denne shortsen så altfor lenge nå! Og ENDELIG har vi faktisk fått bestilt oss den! Nå gleder vi oss syyykt til vi får den! Da skal den pimpes litt opp med nagler også :-)

© 2016 wanita.blogg.no

New in: Gul kjole

Hei dere! Som vi skrev i natt, ble det noen pakker på oss i går, og den ene pakken jeg (Wanda) fikk, var en gul kjole jeg bestilte fra nelly på mandag. Jeg var veldig usikker på den i og med at den for det første har lange armer, åpne skuldre og at den i det hele tatt er GUL! Jeg er også aldri trygg på strørrelsene til kjolene på nelly, i og med at jeg og Vita alltid får feil størrelser når vi bestiller. Da det er litt krise at jeg skal ha kjole til lørdagen, endte jeg opp med denne flotte kjolen. Jeg er mer enn fornøyd og syns den sitter fantastisk fint på. Syns den ble så mye finere på da man fikk den på en litt mørk hud og mørkt hår. Gleder meg masse til å bruke den på lørdag!


Hva syns dere om kjolen? Jeg er i hvert fall kjempe fornøyd! Er tross alt min aller første GULE kjole, så skal bli spennende å bruke den!

© 2016 wanita.blogg.no

Nelly Nicolina Shoes

Hei kjære lesere!
Igjen, er har vi fått noen spørsmål angående de skoene Vita bestilte fra nelly her om dagen! Derfor lager vi et eget innlegg om disse også, slik at alle får svar på det de lurer på :-)


Skoene vi bestilte er i str 38. Til vanlig bruker vi også str 38, så disse var helt normale i str. Vi har sånne ekstra silikon såler vi pleier å legge forann i skoene så de passer helt perfekt. Hælene er 13 cm (!!!) men de skoene har en platå på 3,5 cm, så det vil si at det er 10 cm hæl :-)

Skoene var faktisk ikke så stive som vi trodde de skulle være, og de var overraskene behagelige å gå i. Nå skal ikke disse bli ORDENTLIG brukt før på lørdag, så vi får først da se hvordan de VIRKELIG er. Men de var hvertfall veldig gode å gå i de 3 meterne vi prøvde dem! 

De beige pumpsene får dere HER og se svarte pumpsene får dere HER

Disse skoene anbefales virkelig :-) Både i de helt simple svarte, og de beige :-)
Er det noe mer dere lurer på er det bare å spørre folkens ??

© 2016 wanita.blogg.no

Parajumpers Mary Todd W

Hei kjære lesere!
Vi har fått en del spørsmål angående vår parajumpers jakken vår fra dette innlegget, derfor tenkte vi at vi bare kan svare på det dere lurer på i et eget innlegg :-)

For fra : 
Bak fra:

  • Vi kjøpte Parajumpers vårjakkene våre i April i fjor på SVEAN på Paleet. De koster 4500,-. 
  • Modellen heter Parajumpers Mary Todd W
  • Fargen er beige

Detaljer:
Vi prøvde jakken i marineblå først, men syntes ikke helt at den passet oss. Selv om vi begge har tenkt å gå for den marineblå Mary Todd W i år :-)

Vi er utrolig fornøyde med disse, de kan man bruke til det meste, akkurat som vinterjakken. Lengden er perfekt, jakken er vindtett, og den tåler vann (det vil ikke si at den er vanntett, men den tåler litt regn). Jakken kan brukes tidlig på våren og helt ut til sent på høsten :-)

Størelsene er helt normale, Wanda har str S, Vita har STR M. Dette er ikke fordi Vita er feitere enn Wanda, men Vita tok en str større fordi hun syntes den var litt stram i armene. Men vi anbefaler dere å prøve disse jakkene før dere kjøper dem :-) Kjipt å kjøpe og bomme på str, og ikke kunne bytte.. For disse jakkene blir FORT utsolgt!!! 

Håper dere fikk svar på det dere lurer på angående jakken, hvis det er noe mer dere lurer på så spørr i vei så svarer vi så godt vi kan :-D

© 2016 wanita.blogg.no

Tokyo Jane

Nå har jeg (Wanda) lenge ventet på å lage dette innlegget om favoritt armbåndene mine! Det er mine tre yndlinger fra Tokyo Jane. Kjøpte de rett før jul, som en liten gave til meg selv! De finnes i alle mulige mønstre og farger, og går i stil med ALT! Jeg er ikke helt sikker på hvor man får tak i armbåndene dems, men jeg kjøpte mine på Lille himmel på Triaden! Der hadde de et enormt utvalg.Jeg falt for disse tre, med den milde sølv og hvitfargen! Neste i samlingen min skal være enten gull med kremhvit, eller rød! Jeg er helt forelsket 

© 2016 wanita.blogg.no

Nelly Love

Hei kjære lesere!
I går fikk jeg (Vita) pakken min fra nelly.com. Jeg har bestilt så sykt mye fint så nå var jeg spent på om det jeg bestilte passet meg og om det var like fint å ha på som på bilder!!

Kan dere gjette hva det er??


LYKKELIG!!


ENDELIG!!!!! Har sett på den kjolen så altfor lenge ..


Fant også endelig de perfekte pumps'ene jeg har lett etter såå lenge!


Ett parr i beige, så de passer den fine kjolen min..
De beige skoene får dere HER


.. også selvfølgelig ett parr i svarte som er et MUST :-)
De svarte skoene får dere HER


Sparte bilde av det beste til slutt, nemlig den nydelige kjolen! Lover å vise dere bilde da jeg har denne på meg en dag!
Kjolen får dere HER

Likte dere noe av dette eller? :-D 
Nå må jeg løpe, for jeg skal på jobb! Men fortvil ikke, Wanda skal være kjempe flink til å blogge mens jeg er på jobb, så skal jeg være flink å blogge etter jobb, for da skal Wanda på jobb :-D

© 2016 wanita.blogg.no

Nytt i klesskapet!

Hei og hå! Som Vita sa tidligere i kveld, skulle jeg (Wanda) legge ut bilder av innkjøpet mitt. Var litt stresset når jeg tok bildene, så de er ikke så fine. Men jeg kjøpte i hvert fall en skinnbukse som jeg syns var utrolig lekker! Jeg elsker jo skinnbukser og føler det går til alt. Har forresten bestilt en annen fra hm.com også, som jeg skal hente på posten i morgen, i og med at den forrige skinnbuksen min fra H&M revnet på stumpen :(

Jeg kjøpte også en hvit genser fra bik bok som jeg har sett på en stund. Er egentlig ikke så stor fan av kritthvite klær, liker liksom den kremhvite litt bedre, men i og med at våren nærmer seg, kunne jeg like gjerne slå til med noe kjempe lyst og hullete! Her er innkjøpene mine som jeg er storfornøyd med:

Skal selvfølgelig få fikset noen bilder der dere ser meg ha på plaggene, slik at dere får sett klærne litt tydligere! Det jeg elsker med skinnbuksen er at den har glidelåser på leggene. Heldigvis er de ikke på INNSIDEN av leggene, men på utsiden, noe jeg ELSKER. I tillegg er ikke glidelåsene så utrolig lange og strekker seg ikke så høyt opp på leggen som de fleste skinnbuksene gjør, f.eks Zara og GinaTricot. Så da klarte jeg ikke gå forbi denne buksen!

Hva syns dere? Jeg er i hvert fall super, duper fornøyd :D

© 2016 wanita.blogg.no

Dagens innkjøp!

Hei kjære lesere!
Vi har bestemt oss for at vi lager hvert vårt innlegg hvor vi viser dere hva vi har kjøpt. Jeg (Vita) trodde ikke det skulle bli noe shopping på Wanda i dag, men vi fant ut at vi fort tok oss en tur ned på senteret, så Wanda endte opp med noen klær etter at jeg kom hjem fra byen. Derfor legger jeg ut mitt innkjøp nå, så kommer Wanda med sitt senere i kveld :-)

Jeg har leeeenge lett etter en leopard bukse, og jeg vil ha litt "tydelige" trykk på den, og da jeg var på H&M på senteret med Wanda fant jeg DENNE! Endelig!! Trodde ikke den skulle passe meg, eller at den skulle være så fin på, men den var rett og slett helt fantastisk! Den kostet 299,-

Jeg lover å legge ut et outfit bilde av meg i denne buksen så dere får sett hva jeg mener :-) hihi

© 2016 wanita.blogg.no

Smykkelykke: Kors

Her kommer bildene av de vakre og helt fantastiske korssmykkene jeg (Wanda) kjøpte! Kunne faktisk ikke vente med å lage innlegget, dere må jo bare få se hvor flotte de er! Har aldri vært stor fan av kors egentlig, men da Vita fant dette til meg og viste meg det, kunne jeg ikke stå imot! Det havnet rett og slett i posen rett hjem! Nå gleder jeg meg sinnsykt til å bruke de!

Som dere ser, så er det både kjede og armbånd. ÅÅÅÅh jeg bare gleder meg til å ha de på!
Hva syns dere?

© 2016 wanita.blogg.no

Siste innkjøp

Hei dere! Dagene har gått ganske fort siden mandag, og det har jo selvfølgelig blitt med noen poser hjem i ny og ne. Denne gangen er det noen fine ting fra bik bok som falt i smak. Jeg (Wanda) elsker jo skinnjakker, men har aldri likt de jeg har. Endelig fant jeg en som jeg virkelig falt helt pladask for! Har aldri sett noe liknende på bik bok noen steder, men da jeg var på en liten titterunde i går etter trening med Vita og Elise, fant jeg den fineste skinnjakken! Den har tydligvis akkuratt kommet ut i butikkene, for den har jeg ikke sett noen steder!

Jeg syns den er utrolig lekker, og herregud så billig!! Løp å kjøp sier jeg bare. Den koster bare 500 kroner!!

Så fant vi jo også en utrolig kul genser. Den var visst også helt ny i butikken. Den var liksom så perfekt satt sammen. Fargene, armene og bare alt. Svart og beige går alltid sammen, og da vi så denne genseren kunne vi ikke dy oss med å kjøpe den. I tillegg til at den har en perfekt rund hals, er den lengre bak enn den er foran. Noe som passer kjempe fint til alt.

Har også kjøpt et kjede og armbånd som dere skal få se, men lager heller et eget innlegg om de, siden dere må se de tydlige detaljene på smykkene! De er så fine, iiiiih!! Vita kjøpte også genseren forresten!
Så hva syns dere? Kunne dere tenke dere å kjøpt noe eller gått i noen av disse plaggene?

© 2016 wanita.blogg.no

Blonder!

Hei kjære lesere!
Vi vet, vi vet... Vi har vært fryktelig dårlig til å blogge de siste dagene, og vi beklager veldig for dette..
Vi vet også at vi har lovet svar på spørsmålsrunden på video, men videoen er umulig å redigere, og grafikken på videoen er helt ødelagt. Så vi har kommet frem til at vi svarer skriftlig på halve, og video på andre, slik at videoen heller ikke blir altfor lang. I morgen legger vi ut videoen, etter trening. Dvs at den kommer ut rundt 23 tiden på kvelden.. VI LOVER!!!!

Men nå skal jeg (Vita) fortelle dere om dagen min!
Onsdag = treningsdag, men siden jeg har fått lårhøne så dro Wanda på trening alene. Jeg har derfor vært i byen med Sunniva og Elise og shoppet. Jeg endte opp med en fantastisk blondetopp jeg har sett på lenge, men har også være usikker på hva jeg eventuelt kan ha den på meg med. Til slutt fant jeg ut at det ikke var så viktig å tenke ut det så grundig, men at jeg heller bare kjøper den og bestemmer meg for antrekket senere :-) hihi

Ahh, jeg elsker den! Toppen er fra Bik Bok og koster 299,- :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Diamon Hearts

Hei kjære lesere! :-)
I dag har jeg (Vita) vært i byen med kjære Marwa. Jeg hadde nemlig holdt av en ring som jeg har lett etter LENGE!!! Og ENDELIG hadde de fått den tilbake i butikken. Til dere som har fulgt med på bloggen, så kjøpte jeg et smykkesett fra Arts & Crafts tidlig i januar, da jeg byttet en julegave. Jeg skulle egentlig ha en hjerteformet "diamant" ring, men den var dessverre utsolgt.

I går var jeg innom A&C og var så heldig og fant ringen. Det var bare 2 stk igjen, så jeg kunne ikke annet enn å holde den av, og i dag ble den endelig min!!! Men det holdt dessverre ikke med en ring, så jeg måtte slenge på 2 parr med ørepynt også, som SELVFØLGELIG matchet både den nye ringen, og de andre tidligere smykkene jeg har. 

Åååh!! Jeg er så forelsket jeg!!! :-D

Grunnen til at jeg kjøpte to like parr med ørepynten er fordi jeg har 2 hull i hvert øre :-)


Hva syntes dere om smykkene? Likte dere de? :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Mine VS Bikinier - Wanda

Hei kjære dere! For noen dager tilbake fikk dere se et innlegg med alle Victoria Secret bikiniene til Vita. Så i dag tenkte jeg at dere skulle få se mine. Vi har vel så og si de samme bikiniene, selvom det er noen forskjeller! Vita forklarte vel det meste man kunne fortelle om bikiniene, så da er det ikke noe vits i at jeg skriver så mye mer om de!

Hva syns dere om bikiniene? Hvilken likte dere best?

© 2016 wanita.blogg.no

Mine VS Bikinier - Vita

Hei kjære lesere! 
Beklager for litt dårlig blogging de to siste dagene, men igjen så har vi begge vært veldig opptatt med hvert vårt så bloggen har igjen blitt litt nedprioritert. Derfor tenkte vi at vi skal lage et litt bra innlegg nå, når vi først blogger. Jeg (Vita) legger ut bilder av mine victoria's secret bikinier, også gjør Wanda det samme med sine i morgen. Noen av bikiniene våre er like, men ikke alle. Derfor lager vi hvert vårt innlegg med hver våre bikinier. Det er forresten mange av dere som har spurt om dette tidligere, så derfor gjør vi dette!:) 
 Her er da mine tube bikinier. Som dere ser så er den nederste me blomst på litt mørkere enn de to andre. Det er fordi den er mest brukt, og jeg klarte å vaske den med en jeans første gangen :( Så den er litt stygg og uggen i fargen. Men den er like fin på. I disse har jeg str L. Den i midten er den nyeste av disse, så jeg gleder meg til å bruke den, da jeg enda ikke har fått muligheten.. snufs!

Her er mine triangle bikinier. Jeg er helt betatt av paljetter, diamanter, steiner o.l. Elsker at ting skinner og skiller seg ut. Den nederst til høyre er den jeg har hatt lengst. De tre andre er helt nye, så de har jeg enda ikke hatt muligheten til å bruke. Jeg gleder meg mest til å bruke den lilla, den er helt fantastisk på! Hvertfall når man er solbrun. Hihi:) I disse har jeg også str L. Og de passer helt perfekt :D

Nå har jeg ikke tatt bilde av de bikinitrusene jeg har til tubebikiniene mine, men hvis noen lurer på hvilke str jeg har i bikini trusene mine så har jeg S i alle sammen. Jeg liker å ha litt små truser, og de på bildet ovenfor kan man jo justere selv så de er perfekte. Men de trusene jeg har til tubebikiniene mine er ikke justerbare så de er kanskje litt i det minste laget for noen. Jeg syntes den ene kanskje er LITT liten, men den er fin for det. Egentlig er jeg jo str M i truse, så jeg har jo valgt å gå ned en str. Dere velger litt selv, utifra hvordan dere liker at trusene skal sitte på. Men hvis dere er str M i truse så holder det nok med en S i disse justerbare.

Her ser dere da alle de nydelige bikiniene mine. Så ikke helt vitsen med å slenge inn trusene inn her heller, så jeg droppet det. Håper dere som lurte på litt fikk svar på det dere lurte på.

Angående toll så ligger det på ca 30% av det man har handlet for. Det er veldig kjipt, men jeg syntes det er verdt det. Det vi har pleid å gjøre tidligere er at flere venninder kjøper sammen, for da kan man bare dele tollen på alle. Og da blir det fort litt biligere. Og hvis man først skal hande noe fra VS så anbefaler jeg dere at dere kjøper masse, så slipper dere å betale for frakt og toll hver gang. 

Frakten pleier å ta 1-3 uker. Bestiller man hurtigfrak (som vi alltid gjør) tar det MAKS 1 uke. De to siste gangene vi bestilte fikk vi alt innen 4 dager. LYKKE! 

Håper dere har fått svar på det meste dere lurer på. Hvis ikke er det bare å spørre :-) Dere for ha en fortsatt fin kveld, så blogges vi! Nå skal jeg slappe av med litt TV før jeg skal legge meg. Må opp tidlig i morgen for å jobbe på Norges Varemesse med Wanda og Carina! :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Mine to favorittparfymer

Som Wanda blogget i innlegget før så har hun laget et innlegg om hennes 3 favoritt parfymer. Jeg derimot er såppass lei alle de "gamle" jeg har, så jeg har valgt ut mine to favoritter.

Den lille runde "thinking of you" er fra Mary Kay. Og den fikk jeg i julegave av Pernille. Det var jeg som var så heldig og "vant" denne da vi hadde en pakkelek, ved juletidene da alle jentene var her og vi hadde julebord. Den rosa parfymen min er fra Jean Paul. Den har jeg heller ikke kjøpt selv, da jeg var så heldig og fikk den i julegave av min kjære sjef. Så to nye parfymer på 2 uker var kjempe deilig :D

Jean Paul parfymen er for tiden min favoritt. Det er den jeg bruker mest også. Lukten er veldig spesiell, og den lukter helt fantastisk. Den har en litt søt lukt. For noen kan det kanskje bli litt mye, så det holder nok med 1-2 sprut med denne. Noe som er bra, for da varer den jo mye lengre. Jeg er veldig sånn, at hvis jeg først har på parfyme så vil jeg at ANDRE også skal kunne merke lukte, og denne parfymen er slik, nettopp fordi den har så sterk søt lukt. Denne anbefales virkelig!!


Mary Kay parfymen lukter også veldig godt. Denne bruker jeg som regel hvis jeg har kledd meg litt vanlig og kjedelig, fordi denne lukten er litt mer dempet og rolig. Lukten på denne er litt vansklig å beskrive men den er også søt. Men kanskje litt mer ren. Den lukter litt sånn nydusjet, noe jeg syntes er helt fantastisk. Jeg vet som sagt ikke helt hvor man får kjøpt denne fordi jeg fikk den i gave av Pernille. Denne anbefales også, men det eneste som er dumt med denne er at den er så liten, så skulle gjerne hatt den i en str større når den blir tom :) Hvis noen har en anelse av hvor jeg kan få kjøpt denne i en str større så vær så snill og gi fra dere en lyd.

Nå skal vi på trening. Ha en fortsatt fin kveld alle sammen, så blogges vi :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Mine tre favorittparfymer

Hei dere! Nå tenkte jeg at det var på tide at dere fikk se hvilke tre parfymer som er mine favoritter. Disse tre bruker jeg så og si hele tiden. jeg bytter for hver måned, slik at jeg får brukt alle tre. Har mange andre også, men de er så sterke i lukten og jeg har faktisk gått lei av de, men disse går jeg aldri lei!

Favoritten min er faktisk den fra Chanel. Den har en veldig voksen og sterk lukt. Her gjelder det å ikke ta mer enn to sprut. Den har den såkalte "baderomsduften", så noen kan jo mene at den blir for mye, men jeg elsker den.
Den fra dior, er faktisk den jeg bruker nå. Jeg elsker den virkelig! Den har jeg alltid likt siden jeg var yngre. Mamma pleide å bruke den før, og så fikk jeg den i gave i 2010 for første gang, og etter det har jeg brukt den ofte. Dette er en kjempe god lukt som er veldig mild. Ikke for sterk, bare helt perfekt!
Parfymen fra D&G har lenge vært storfavoritten min. Jeg brukte den faktisk opp på 5 mnd. I løpet av den perioden brukte jeg den seriøst hver dag. Når hadde brukt den opp, måtte jeg kjøpe en ny. Nå er faktisk andre også snart brukt opp. Dette er en parfyme for ALLE. Lukten er helt perfekt, ikke for sterk eller for svak. Den har den søte, gode lukten for en hver jente!

Bruker dere noen av disse? I så fall, hvilken syns dere er best?

© 2016 wanita.blogg.no

Deborah lippmann; Some Chanted Evening

På fredag var vi på Triaden storsenter! Vi tok oss turen innom Lillehimmel, og fant en "Deborah lippmann" neglelakk vi IKKE har. Vi nølte IKKE med å kjøpe den, for å si det slik. Denne gangen ble det den lyserosa "Some Chanted Evening".

Hva syntes dere? Var fargen fin? :) hihi, vi er hvertfall veldig fornøyde. Nå har vi vel 9 forskjellige lakker fra deborah lippmann. Er ett parr til vi leter etter som mangler i samlingen vår. Men de faller nok plutselig inn i samlingen vår snart håper vi.

© 2016 wanita.blogg.no

Wildfox Couture

Hei kjære lesere! :D
Selv om man er blakk, så er det lov å titte litt rundt og ønske seg ting. I dag har jeg (Vita) lyst på dette fra Wildfox Couture;


"Seeing Stars Sweater" finner dere HER, "Sparkle Heart Skinny Sweaterpants" finner dere HER, og "Sparkle Heart Baggy Beach Top" finner dere HER.

© 2016 wanita.blogg.no

Gårsdagens innkjøp!

Som vi skrev i forrige innlegg så ble det et lite innkjøp på oss i går også. For noen uker siden kjøpte jeg (Vita) en svart strikkegenser fra bikbok. Den er ikke helt som de vanlige strikkegenserene. Denne er utrolig myk og god og den klør ikke når man har den på. Egentlig skulle jeg kjøpe den i hvit, men da jeg skulle kjøpe den var den utsolgt i hvit nesten overalt. Og hvis den var i butikkene var den bare i str "L" noe som blir aaalt for stort.. Derfor dro vi og lette rundt i byen i går, og endelig fant jeg den! Wanda endte opp med å kjøpe den svarte, men jeg har den allerede så jeg kjøpte den hvite! Nå er jeg LYKKELIG!

Her er den hvite genseren Vita kjøpte. Den er i str S og er fra Bikbok
Her er den svarte genseren Wanda kjøpte. Denne er også i str S og er fra Bikbok

Hvilken likte dere best? Den svarte eller hvite genseren?

Nå skal jeg (Vita) snart på jobb, og Wanda er så heldig og har fri så hun skal vel sikkert finne på noe moro å gjøre. Ha en fortsatt fin dag alle sammen, så blogges vi :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Nylakkerte negler! Slik ser de ut:

Hei dere! Ble veldig lite blogging i går i og med at vi begge jobbet til stenging. Var veldig hektisk, og mange pizzaglade mennesker. Endelig begynner det å bli mye å gjøre igjen på jobb etter en periode med dødtid. På fredag dro jeg (Wanda) på triaden for å underholde Carina på jobb. Før dette dro jeg på lille himmel for å kjøpe en gjennomsiktig overlakk til å ha over DL neglelakkene våre.

Det som er med lakkene er at de er veldig tykke, og stivner derfor ikke ORDENTLIG. Det tørker med en gang, noe som er kjempe bra, men i det den treffer dyner, klær, hår osv, kan det lett feste seg og enten får man det på seg, eller så fester det seg masse støv. Så den gjennomsiktige lakken er veldig grei og ha når man skal ha på lakkene.
Jeg startet med å ta på den blå lakken og lot den tørke i 3 minutter, før jeg tok over den med masse farger. Dette ble to tykke lag med neglelakk som aldri hadde stivnet ordentlig om jeg ikke hadde hatt overlakken. Det siste jeg gjorde var å bruke nettopp den gjennomsiktige lakken til å ta over! Det tok fem minutter og neglene skinte.
Nå ser neglene mine nøyaktig slik ut, og jeg syns det ble så utrolig fint og flott! Nå kommer jeg til å lakkere neglene enda mer, nå som denne overlakken er på plass!
Hva syns dere?

© 2016 wanita.blogg.no

ACNE Strap Flat Sandals

Hei kjære lesere!
Ble en litt lang lørdag, da vi jobbet fra 16.00 - 00.00! Men da vi kom hjem slappet vi litt av og så litt på forskjellige godsaker på nettet. Selvfølgelig kom vi over en favoritt vi begge kommer til å kjøpe når det blir litt varmere ute..

ACNE Strap flat sandals

Vi har sandalene fra 2011 fra ACNE, men disse er rett og slett fantastiske!! Så dette er noe vi må gå for i år!
Sandalene finner dere HER!
Hva syntes dere om disse? Er det noe dere kunne kjøpt? 

© 2016 wanita.blogg.no

Siste innkjøp

Hei søte små! Jeg (Wanda) vil først og fremst fortelle dere om min likke ulykke som skjedde i helgen. Macen min ble ødelagt, og druknet i brus. Heldigvis får jeg en ny i slutten av måneden når de har fått igjen på lageret, og jeg fikk backup på hele harddisken min! Så jeg er i ekstase. Dro på elkjøp i går og var kjempe nervøs for at jeg aldri fikk tilbake noen av dokumentene eller bildene mine, men det gikk fint! :D Hentet harddisken min i dag og alt er på plass, så nå gjennstår det bare å få den nye macen om ikke så alt for lenge håper jeg!

Nå skal dere få se de siste innkjøpene våre! Disse nydelige bootsene fra bianco klarte vi ikke gå forbi. Fargen er rett og slett så herlig og enkel 
Hva syns dere om innjøpet? :)

© 2016 wanita.blogg.no

Kle deg i Abercrombie & Fitch

Hei alle lesere!
Det er mange som spør om vi kan legge ut forskjelle tips til antrekk. Derfor tenkte vi å gjøre det, men vi velger å skille oss ut fra andre bloggere. Vi har valgt å ha en chilloutlook, og en sportylook. Alle klærne er fra Abercrombie & Fitch, og skoene er fra Converse.

Look nr 1. The sporty look:


Denne looken har vi valgt som den sporty looken. Vi kunne gjerne kledd oss slik når det begynner å bli litt varmere ute.
Klærne er HER ifra, og skoene får du kjøpt HER.

Look nr 2. The chillout look:

Denne looken har vi valgt som den litt mer chille looken. Her har man joggebukse og hettegenser, men samtidig er det fint nok til å kunne gå med dette til hverdags. Klærne kan du få kjøpt HER, og skoene får du kjøpt HER

Hva syntes dere om slike innlegg? Skal vi fortsette med slike? Hvilket av antrekkene likte dere best? Er dette noe dere kunne gått i?:)

© 2016 wanita.blogg.no

Våre Deborah Lippmann

Her skal dere få se alle Deborah Lippmann neglelakkene våre. Vi er så utrolig glade nå! Vi har så og si alle de vi har ønsket oss, selvom det er noen fler vi også kunne ha ønsket å ha. Vi har faktisk en dårlig vane med å bite negler, men vi har faktisk klart å være flinke og holde oss unna når vi begynte å bruke neglelakk! Nå har vi i hvert fall nok til å bruke en stund, så kanskje vi kjøper fler senere!


© 2016 wanita.blogg.no

Pakke i posten - Deborah Lippmann

Hei dere! I dag fikk vi en pakke i posten med disse godsakene! Woho! Nå har vi så og si de fleste fargene, og med disse 6 har vi 8 stk. Vi har rett og slett falt for dem, og gleder oss til å bruke hver og en av dem. Vi fikk også med noen prøveprodukter som vi gledr oss til å prøve. Er en shampo, balsam og ansiktskrem av noe slag, så dette blir spennende. 

FRA VENSTRE: 
1. I LOVE THE NIGHTLIFE 
2.TODAY WAS A FAIRYTALE
3. DO YA THINK I'M SEXY?
 4. HAPPY BIRTHDAY
5. ACROSS THE UNIVERSE
6. SHAKE YOUR GROOVE THING

Hva syns dere? Hvilken av neglelakkene liker dere best?

© 2016 wanita.blogg.no

Bestilt!

Endelig har vi klart å få tak i alle de andre fargen vi har hatt lyst på fra deborah lippmann!
Lette ikke bare byen rundt men også nesten hele nettet rundt, helt til vi endelig fant en side som sender disse fantastiske lakkene til norge! Her er de vi har bestilt!


1.  Do Ya Think I'm Sexy 179,-
2. Across The Universe 179,-
3. I Love The Nightlife 179,- 
4. Shake Your Groove Thing 179,-
5. Happy Birthday 179,-
6. Today Was A Fairytale 199,-

Hvilke av fargene likte dere best?
PS; IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN VI HAR I GANG HER

 

© 2016 wanita.blogg.no

Ja eller nei?

Hei kjære lesere! 
Igjen trenger vi litt hjelp fra dere. Nå er det ikke lenge til lønningsdagen kommer, og da har vi selvfølgelig masse på ønskelisten vår som vi er litt usikkre på om vi skal kjøpe eller ikke. Denne gangen er det disse "berømte" Jeffrey Campbell skoene. 

Vi vil helst ha de svarte som på bilde. Men vi er usikkre. Burde vi gå for disse? I så fall kan noen fortelle oss om de er behaglige å gå med, hvordan de er i str osv?

PS; IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN VI HAR I GANG HER

© 2016 wanita.blogg.no

Deborah LippmannDeborah lippmann fra fine ting, 160,-

© 2016 wanita.blogg.no

Hjelp oss! Hvilken skal vi kjøpe?

Kjære, kjære lesere. Vi trenger deres meninger og hjelp! Vi skal nemlig kjøpe oss en Louis Vuitton veske hver, men sliter med å velge hvilken vi vil ha. Vi er jo tvillinger, og kommer garantert til å ende opp med samme veske, men kan ikke dere si deres meninger? Vi trenger virkelig all den hjelpen vi kan få, for vi er så ubesluttsomme. Vi liker begge disse to veskene, men vet ikke helt hvilket mønster vi skal ha. Skal vi ha med ruter eller monogrammer? Hjelp oss, og vær så snill å SKRIV DERES MENINGER!

FORRESTEN, TRYKK HEEEEEER ALLE SAMMEN SÅ ER DERE NOEN SUPRE MENNESKER :D 

Vesker fra Louis Vuitton, speedy 25

© 2016 wanita.blogg.no

Let Kitty shine!

Av og til sier bilder mer enn tuuuusen ord, bare se her;Nå skal sant sies, at disse smykkene ikke blir så ofte brukt, men de er jo rett og slett helt fantastiske. Og det er nok ikke bare vi der ute som ELSKER hello kitty. Disse smykkene mine (Vita). Jeg kjøpte de sommeren 2007 på en litt spesiel butikk på arkaden senteret i byen. Denne butikken er dessverre lagt ned, men tror det skal være mulig å kjøpe de på forskjellige nettsteder, ebay, hellokitty sin hjemme side o.l. En ting er klart, jeg må begynne å bruke disse litt oftere! :-)

Eller hva syntes dere? Kunne dere brukt slike smykker til vanlig?
Ps; IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN VI HAR I GANG HER! :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Gårsdagens innkjøp del 2

Hei dere! Vi la jo ut smykkeinnkjøpet vårt tidligere i dag, men så glemte jeg (Wanda) selvfølgelig å ta med den nye buksen jeg hadde kjøpt! Ble så opphengt i smykkene at vi bare totalt glemte det. Her ser dere i hverr fall alt jeg kjøpte i går. Jeg var innom Zara! Til tross for at det var stappende fult pga salget fant jeg denne fine buksen jeg har sett på lenge. Dessverre var den ikke på salg enda! Det jeg liker med denne er at den har detaljer i gull, og er en litt liknende skinnbukse. Jeg har jo allerede en skinnbukse, men der er detaljene i sølv, så at denne var i gull passet meg perfekt! Den har også glidelås nederst i bena, noe jeg rett og slett elsker! Den går jo i ett sett med smykkene jeg kjøpte også, så nå er jeg super fornøyd, og gleder meg til å bruke godsakene! Hva syns dere?

FORRESTEN, TRYKK HEEEEEER ALLE SAMMEN SÅ ER DERE NOEN SUPRE MENNESKER :D 

Buksen kostet 559,- på Zara, kjedet kostet 199,- fra Arts and Craft, ringen kostet 498,- på Arts and Cratf

© 2016 wanita.blogg.no

Gårsdagens innkjøp!

Hei kjære lesere! 
Som oftes så får alle en eller annen julegave som må byttes, returneres o.l. Vi slapp dessverre ikke unna dette i år heller. Men i år fikk vi en litt anderledes bytte "opplevelse". Gavene vi fikk i år var ørepynt fra Arts & Crafts. Da vi åpnet pakkene ble vi ganske skuffet, og vi var beklageligvis ikke så veldig flinke til å skjule dette. I det vi åpnet pakkene så hang leppene våres rett ned i bakken. Det var en venninde av mamma som hadde kjøpt disse, og så uheldig som hun var så fikk hun se våre skuffede fjes, ettersom hun feiret jul hos oss. Vi fikk med en gang beskjed om at det "bare var å bytte gavene", hvis vi ikke var fornøyde. Som dere alle sikkert er klar over var det jo den store "julegavebyttedagen" i går, og da var jo selvfølgelig vi på senteret og byttet våre gaver. Vi fikk er overraskende god nyhet da vi gikk til A&C for å bytte gavene. Vi har jo maaaange ganger gått forbi butikken og sett på alle de fantastiske smykkene de har der. Og da vi leverte gavene så viste det seg at hver av ørepyntene hadde en litt større pris på seg, enn hva vi trodde. Så vi stod inne på butikken i nesten 1 time før vi klarte å bestemme oss for hva vi ville ha.

Her er smykkene vi endte opp med;

Wanda endte opp med dette nydelige kjedet med en stor gullstein, og denne flotte ringen.


Her ser dere ringen på nært hold.
Pris; 498,-


Kjedet på nært hold
Pris; 199,-


Ringen og kjedet på nært hold.


Vita endte opp med disse fantastiske smykkene, ring, armbånd og kjedet.


Her er kjedet, diamantene på kjedet matcher ringen, og hele kjedet tilhører samme sett som armbåndet.
Pris; 698,-


Her ser dere armbåndet, det matcher som sagt kjedet, og diamantene matcher diamantene på ringen.
Pris; 598,-


Her er den fantastiske ringen som har blitt sett på i flere mnd.
Pris; 398,-

Så hva syntes dere? Hva likte dere best? Hvilke smykker ville dere helst kjøpt?
Ps; ikke glem spørsmålsrunden vi har i gang, HER!

© 2016 wanita.blogg.no

Våre favoritt smykker

Vi jenter elsker å pynte oss! Derfor tenkte vi at i dette innlegget skal dere få se våre favorittsmykker. Som regel bruker vi bare enkle smykker som et perle kjedet og perleøredobber, men av og til liker vi å "pimpe" oss opp med litt anderleds smykker enn hva vi bruker til vanlig. 

Her er vårt smykketre. Treet er kjøpt på IKEA.


Armebåndene er fra Tokyo Jane


Armebånd og ringer fra Bik Bok


Ring nr 1. fra JC - Ring nr 2. fra H&M - Ring nr 3,4,5 fra Bik Bok


Diamanter og blingbling er så fiiint!!

IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN VI HAR I GANG :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Get the shiny look!

Som sikkert mange av dere har skjønt, elsker vi klær! Ikke bare elsker vi klær, men mest av alt, noe som skiller seg ut fra mengden! Paljetter er noe vi faktisk forguder. Vi har alt fra strikker med paljetter, til sko med paljetter. Her får dere se forskjellige antrekk med pajetter og glitter!

ANTREKK 1:
Genseren med sølvflekker på er fra bikbok, paljettskoene er fra uggs australia, og lommeboken er fra Marc by Marc JacobsANTREKK 2:
Paljettjakken er fra bikbok, den sorte paljettoppen er fra cubus, paljettskoene er fra uggs australia, og lommeboken er fra Marc by Marc JacobsANTREKK 3:
Sølvgenseren er fra h&m, den sorte skinnende genseren er fra h&m, genseren med sølvflekker på er fra bikbok, lommeboken er fra Marc by Marc Jacobs.ANTREKK 4:
Den skinnende genseren er fra h&m, paljettvesten er fra vila, de sorte pumpsene med diamanter på er fra Bianco.

Så hva syns dere om de forskjellige antrekkene? Alle disse går godt i med en skinnbukse, eller en sort jeans. Hvilke antrekk likte DU best? Syns dere forresten at vi skal fortsette med slike innlegg som dette? Si hva dere mener, da blir det litt enklere for oss å vite om dette er interressant for dere eller ikke!

© 2016 wanita.blogg.no

Designe klær med nagler

Hei kjære lesere!
På tidligere outfit innlegg så har jeg (Vita) hatt på meg den fantastiske olavesten min med nagler på og en mobilcase med nagler på. Det er mange som har spurt hvordan jeg har laget dette selv, og hvor naglene er fra o.l. Så derfor er jeg så snill og skriver et innlegg om dette, slik at dere som lurer får svar på det.


Naglene lette jeg lenge etter å finne, jeg søkte masse opp på nettet osv, men der kom det bare opp linker til butikker som Ponduro og andre hobbybutikker. Jeg dro innom forskjellige hobbybutikker, men ingen hadde nok nagler til en rimelig pris, og heller hadde de ikke store nok nagler. Men en dag da jeg og Wanda var i byen og handlet litt så gikk vi forbi en rocka butikk på arkaden senteret som ligger nederst i Karl Johan. Vi gikk inn der og spurte om nagler, så sa damen til meg at jeg skulle gå opp i 2. etg. Der gikk vi bort til han mannen som jobbet i kassen og spurte om nagler. Plutselg drar han frem kanskje 20 forskjellige nalger, av forskjellige str, farger, o.l. prisen var veldig billig. Jeg kjøpte 60 nagler og det ble til sammen 120,-! Jeg husker dessverre ikke hva denne butikken heter, men dere ser den med EN gang dere går igjennom arkaden. Det er en veldig sånn dyster butikk, og jeg vil vel kanskje kalle det en "Emo" butikk eller noe.Til dere som lurer på hvor vesten er fra, hvilken strl og liknende. Vesten er fra Jeans Lab på Oslo city. Jeg kjøpte den på salg for 200,-. Str på den er M i herre, dvs at det kanskje blir en L/XL i dame str. Dette var egentlig ikke en vest, men en olajakke, men jeg klippet den opp til vest. Jeg kjøpte en stor str med vilje, fordi jeg ville ha den litt hengende og ikke så veldig stram på.


Mobilcasen min kjøpte jeg på JC på stovner senteret i sommer, husker ikke helt prisen men det var vel noe mellom 99-199,-. Mobilcasen var derfor helt svart, noe jeg ikke syntes var så veldig spennende, derfor valgte jeg å sette på nagler selv.


Det var ikke så veldig vanskelig å sette på naglene, men ettersom jeg kjøpte de største og tykkeste naglene var det litt vondt å presse de sammen og lage hullet til dem. Men hvis man ser det blir litt for vanskelig er det beste å gjøre dette på et bord, og bare ha en saks ved siden av slik at man kan klippe et lite hull og sette inn nålene til naglene gjennom. Ellers var vel dette egentlig det meste. Jeg brukte flere dager på å bli ferdig, men det er fordi jeg aldri har gjort dette før, og jeg hadde jobb og treninger, så ble litt liten tid å sette av til dette. Men jeg ble jo ferdig til slutt og jeg er superduper fornøyd med resultatet. Nå håper jeg dere også kan pynte litt på noen kjedelige klær, sko, tilbehør osv hvis dere også liker nagler!:)

© 2016 wanita.blogg.no

Våre Marc Jacobs'

Flere av dere har spurt oss tidligere om vi kunne legge ut bilde av Marc by Marc Jacobs tingene våre. Vi har allerede gjort det en gang tidligere, når vi fikk alt sammen, men da var bloggen ganske ny, så det ligger ganske langt bak i mappen fra oktober. Så her får dere en liten oversikt over våre ting:

© 2016 wanita.blogg.no

Favoritt antrekk - del 3

Hei søte! Nå tenke jeg å legge ut del tre i "Mitt favoritt antrekk". Denne gangen skal jeg legge ut bilde av mine tre favoritt sommerantrekk! Disse antrekkene elsker jeg å gå i, det er rett og slett helt enkelt, men samtidig utrolig fint! 
Så hva syns dere? Syns dere forresten vi skal fortsette med slike innlegg? Har fått mange gode tilbakemeldinger! Tusen takk :-D 


Bilde 1: Shorts fra carlings, sandaler fra Acne, klokke fra d&g, belte fra h&m, cardigan fra h&m, tubetopp fra h&m

Bilde 2: Harembukse fra Vila, sandaler fra Acne, klokke fra d&g, briller fra ray ban, tubetopp fra h&m
Bilde 3: Shorts fra bik bok, sko fra dna, smykker fra h&m, tubetopp fra h&m

Så hva syns dere? Hvilket antrekk liker dere best? Selv elsker jeg antrekk nummer en og to! Og sandalene fra acne er helt klart en favoritt som jeg gikk med mesteparten av sommeren!

© 2016 wanita.blogg.no

Ja eller nei?

Hei hei kjære lesere der ute!
Nå er det ikke lenge til jul og nyttårs!
Jeg (Vita) har funnet ut den perfekte "julekjolen" men sliter enda litt med hva jeg skal ha på meg til nyttårsaften. Derfor lurer jeg på om dere kan være så snille å hjelpe meg litt? Jeg har i flere måneder sikklet etter denne kjole, men er fremdeles usikker på om jeg skal kjøpe den med tanke på at den faktisk koster over 5000,-! Men den er jo rett og slett HELT fantastisk.

Kjolen er fra By Malene Birger og koster 5395,-
Hva syntes dere? Er denne kjolen verdt det? Burde jeg gå for denne eller ikke?:) 

 

© 2016 wanita.blogg.no

Mine favoritt antrekk - del 2

Hei kjære lesere. Som jeg skrev i går, skulle jeg legge ut bilder av mine to til tre favorittantrekk! I dag skal jeg legge ut bilde av mine to favoritt vinte, vår, høst antrekk! Det så ut til at dere likte kjolene mine i hvert fall, så jeg håper jeg får minst like bra respons på disse to antrekkene, så her kommer de:


Bilde nr 1: Jakke fra Parajumper, Bluse fra forever 21, Jeans fra H&M, wedges fra bianco, veske fra L&V
Bilde nr 2: Jakke fra bikbok, pelsvest fra Me & My Cousin, Bukse bra H&M, veske fra burberry

Så hva syns dere? Jeg liker disse to stilene veldig godt, spesielt den første. Der blir det også råkult om man tar på seg en skinnbukse med korte boots til!

© 2016 wanita.blogg.no

Mine favoritt antrekk - del 1

Hei kjære lesere. I løpet av de tre neste dagene skal jeg (Wanda) legge ut bilder av de to til tre fineste antrekkene mine. Så hold dere oppdatert! I denne delen skal jeg legge ut bilder av mine tre favoritt kjoler! Her er de:


Den sorte kjolen min er fra Whitney Port fra bik bok.
Den lyselilla kjolen min er fra bik bok
Den blå paljettkjolen min er fra cubus.

Hva syns dere om kjolene? Hvem skulle trodd man kunne finne så fantastisk fine kjoler på slike enkle butikker?
Jeg elsker de!!

© 2016 wanita.blogg.no

The perfect christmas shoes

Hei alle sammen! 
Nå er det ikke lenge til jul, og det er sikkert mange der ute som er usikre på hva man skal ha på seg osv. Derfor tenkte jeg (Vita) at jeg kan vise dere noen sko jeg syntes kanskje passer bra til slike mørke koselige festkvelder.


Trykk på de små ikonene av de du likte best, så kommer du rett inn på siden hvor du kan bestille dem :)

© 2016 wanita.blogg.no

Dagens innkjøp

Hei søte små! I dag har vi vært på triaden med vår kjære Carina. Det endte opp med at jeg (Wanda) kjøpte meg noen småting. Både jeg og Vita elsker jo alt som har glitter, paljetter og lyser opp! Så da måtte jeg selvfølgelig kjøpe en fin genser jeg fant på bik bok! Jeg kjøpte også tre armbånd fra Tokyo Jane! De er utrolig kule, og jeg har egentlig ønsket meg de i hvit og gull, men har mer bruk for smykker i sort, sølv og hvit, så da overtalte Vita meg til å kjøpe dem. Nå skal vi avgårde på trening, og trene ute i kulden. Hurra! Ha en strålende kveld alle sammen!
armbåndene // Tokyo Jane

© 2016 wanita.blogg.no

Kle deg til julen

God morgen alle lesere! Vi har tenkt at siden det nærmer seg både jul og nyttår, så kan vi legge ut bilder av noen kjoler vi syntes passer seg til "den store dagen". 

Kjole nummer 1 får du kjøpt HER
Kjole nummer 2 får du kjøpt HER
Kjole nummer 3 får du kjøpt HER
Kjole nummer 4 får du kjøpt HER
Kjole nummer 5 får du kjøpt HER
Kjole nummer 6 får du kjøpt HER
Kjole nummer 7 får du kjøpt HER

Hvilken av kjolene likte du best?

© 2016 wanita.blogg.no

Shopaholic

Hei kjære lesere. Nå har vi ikke blogget på noen dager, vi har nemlig vært veldig opptatte de siste dagene. Mye fotball, og trening. Men ikke vær bekymret, nå skal dere få høre om det vi har gjort i det siste. Til tross for jobb og treninger har vi nemlig shoppet en del også! Som kanskje hele Norge vet, så var det jo også 50% på HELE bikbok i dag, og da stormet vi inn til byen og shoppet! Vi var som noen gale idioter der vi var tre jenter som løp frem og tilbake for å finne ting, og samtidig prøve å rekke treningen. Vi sto jo i en evig lang kø, men det var jo verdt det. 

En annen ting også. Dere husker vel kanskje de skoene vi kjøpte fra Samsöe Samsöe? Vel, de var aaalt for store, så vi måtte sende de tilbake, og gjett hva; ingen av Samsöe butikkene i byen hadde størrelsen vår igjen! Men så fikk vi en gledelig telefon på tirsdag der vi fikk beskjed om at de hadde bestilt i vår størrelse for oss, så da løøøp vi og kjøpte de i dag! Lykkerus, lykkerus! Her får dere noen smakebiter av hva vi har kjøpt inn de tre siste dagene. Ha en fortsatt fin kveld :-)


© 2016 wanita.blogg.no

Ja eller nei?

Hei folkens! Nå er jeg (Vita) hjemme fra jobb. Eller jeg var hjemme 01.30 da.. men skriver nå.. Jeg har et problem og kunne gjerne trengt litt hjelp fra dere.. Jeg har sett litt på sko og jakker jeg har lyst på. Som de fleste sikkert har fått med seg er woolrich jakken årets vinterjakke.. og jeg har vel egentlig 3 vinter jakker, men er enda usikker på om jeg burde skaffe med denn woolrichen også? Jeg har Canada goose jakke i brun, Parajumpers i svart, og Svea i militær grønn, og nå har jeg lyst på woolrich i marinablå.. Hva syntes dere? Burde jeg? 

Canada goose jakken min er brun, og er den lange parkas modellen, den fikk jeg av pappa i 2008, og brukte den vinteren 2008 og 2009. Så i 2010 fikk jeg Parajumpers jakken av pappa. Denne er i svart, og den bruker jeg enda. Føler ikke helt at jeg noen gang kommer til å gå lei av den. Og i år kjøpte jeg meg Svea jakken i militær grøn. Jeg er utrolig fornøyd med den, men etter at jeg så woolrich jakken, så ble jeg litt usikker. For nå har jeg plutselig lyst på Woolrich også. Bestiller jeg denne har jeg brun, svart, militær grønn og marineblå vinterjakke.. og da er jeg fornøyd. Men jeg vet liksom ikke helt..

 

Her er den.. Jeg har jo ikke en marineblå vinter jakke, og jeg har alltid sagt til meg selv at min neste jakke skal bli en marineblå, men så har jeg alltid endt opp med en helt annen farge. Så nå er jeg usikker på hva jeg skal gjøre. Er det sløsing å kjøpe enda en vinterjakke? Eller burde jeg bare kjøpe denne? Jeg er så utrolig usikker, så kunne vært fint med litt hjelp, hvertfall hvis noen av dere der ute har den, så hadde det vært fint med noen tilbakemeldinger om jakken, hvordan den er på, og om den er verdt prisen osv?

I tillegg til en ny vinterjakke har jeg lyst på et parr boots. Jeg har jo hvert år brukt ugg som vintersko, og det har jeg tenkt å gjøre i år også. Men så fant jeg disse rålekkre bootsa på Nelly.. Så ble jeg litt usikker pga prisen er rå dyr, og som dere så i innlegget i går, så fikk jo jeg og wanda et parr sko fra Samsøe Samsøe, som er helt nydelige.. Men selvfølgelig var de hele 2 STR for store for meg.. Og da vurderer jeg å sende de tilbake til nelly, og heller kjøpe disse fra "Primeboots". 

Så hva syntes dere? Burde jeg kjøpe jakken? Bootsa? Begge deler? Eller ingen av delene? 


© 2016 wanita.blogg.no

VS Bikini love

Nå tenkte jeg (Vita) å legge ut bilder av alle victoria's secret bikiniene jeg og Wanda har, slik at dere ser alle de flotte bikiniene i ett bilde.

Den helt øverst til venstre med et hjerte i midten og mørke lilla trusen kjøpte vi i vinter i fjor.

Den i midten øverst på bildet som egentlig skal være fersken farget ca, kjøpte vi for 2 uker siden.

Den lilla øverst i høyre hjørne kjøpte vi på mandag (fikk i dag).

Den blå i midterste rekke som nr 1 til venstre kjøpte Wanda for 2 uker siden (Den er det bare Wanda som har, jeg likte den ikke så godt, haha).

Den hvite stroppløse med et kors på og en lilla truse kjøpte vi på mandag (fikk i dag).

Den nederst i høyre hjørne med masse paljetter på og fersken farget truse kjøpte vi i fjor vinter (det er min favoritt)

Stroppløs med en blomst i midten og en knall rosa truse kjøpte vi også i vinter i fjor (favoritt nr 2)

Og den siste bikinien er den hvite med paljetter på, nederst i høyre hjørne med en hvit truse. Den kjøpte vi for 2 uker siden.

Nå har ikke jeg og Wanda tatt oss tiden til å legge ut dobbelt opp med bikinier. Det følte vi ikke var noe vits, men vi har selvfølgelig en hver av disse bikiniene, bortsett fra den blå som bare Wanda har. 

Hva syntes dere? Kjøper dere også bikinier fra VS? Hvilken syntes dere var finest?

© 2016 wanita.blogg.no

Jippi, ny pakke!

Overskriften forklarer vel alt? Vi fikk nok en gang pakke fra Victoria Secret, og det er like morro hver gang! I tillegg fikk vi skoene våre fra Samsöe Samsöe! Vi blir like fornøyde hver gang, er jo som rene juleaften! Begge to kaster seg over pakkene og river de i stykker, her er det tross alt om å gjøre å se på tingene først! (Vi er på det stadie enda skjønner dere..) Noen av bikiniene fra 2012 er jo endelig ute på VS siden, så de er tilgjengelige å kjøpe nå, så vi klarte jo ikke dy oss denne gangen heller!


Bikiniene!


Kosedress fra PINK


...Og de fantastiske "Abbey Low" skoene fra Samsöe Samsöe!!© 2016 wanita.blogg.no

Ekstase!

Nå skal dere høre!!!! Endelig kom pakken vi har ventet på! Veske, lommebok og macmappe fra Marc Jacobs. Vi har så og si kjøpt alt likt, men mappene våre er i forskjellige farger! Vesken har vi sett på en stund, og bestemte oss endelig for å kjøpe den, og da må man jo faktisk ha en matchende lommebok til. 

Ellers har dagen vært kjempe koselig. Vi har vært på jobb begge to, og så avsluttet vi kvelden med å spise med Lina i byen. Kjempe koselig! Vi har faktisk ikke vært med Lina på over ett år, så nå var det endelig på tide!© 2016 wanita.blogg.no

Mye på hjertet

Dette er jo en helt ny blogg, og da sier det seg selv at man blir litt ekstra gira. Vi har så utrolig mange bilder og ting å dele med dere, så det kommer til å bli mange unødvendige innlegg å se. Vi har jo opplevd så ufattelig mye koselig, bra og spennende i sommer, så da må vi bare dele det her. Sommeren vår startet i hvertfall med mange koselige øyeblikk sammen med familie, gode venner og Sunniva som er vår bestevenninne!Her er vi sammen med verdens beste venninne, Sunniva!
© 2016 wanita.blogg.no

Lykkerus!!

For to dager tilbake var vi begge to overlykkelige jenter. Vi våknet på ettermiddagen av at det banket på døren. Der sto det en mann utenfor med en gigantisk pakke til oss. Vi løp opp trappen og inn i stuen og rev opp den store esken. Der lå alle godsakene våre fra Victoria Secret. Vi ble faktisk litt overrasket, i og med at vi hadde bestilt dette på fredagen, og pakken kom på tirsdag. Samme kvelden bestilte vi litt mer fra Victoria Secret. Vi gleder oss til den neste pakken kommer!OG SERIØST, HVOR KULE ER IKKE PLAJETTUGGSENE? VI ELSKER DEM!!
© 2016 wanita.blogg.no

INSTAGRAM:

@VITAMASHADI @WANDAMASHADI
hits