Hverdag (Vita & Wanda)KATEGORI: Hverdag | FORSIDENNose Job?

Hei dere, først vil jeg beklage for ekstremt dårlig blogging de siste ukene. Det har seg nemlig slik at Wanda og jeg ikke har vært sammen på 3 uker, da jeg dro på ferie med mamma. Wanda fikk beholde kamera men hun har hatt så mye å gjøre på jobb så det ble aldri tid til å blogge, og jeg hadde ikke tilgang på blogg.no. Jeg har ikke tenkt å forklare meg med et langt innlegg om hvorfor vi ikke har blogget på noen uker men velger heller å gå rett på sak slik at dere forstår oversrkiften.

Ja, til dere som følger meg på sosiale media så har dere fått med dere at jeg har operert nesen. Det er også grunnen til at jeg og Wanda var adskilt i 3 uker. Jeg dro til Iran med mamma for å operere nesen. Dette har vært snakket om og planlagt i nesten 1 år. Jeg har vel egentlig alltid hatt litt komplekser med nesen, helt fra jeg var liten. Jeg og Wanda var alltid de med stor nese , som folk likte å kalle det. Det er klart når man får høre at man har stor nese fra man er et barn så får man et ganske annet syn på nesen sin og seg selv enn man ellers ville gjort. Jeg vokste etterhvert fra den tanken om at jeg ikke likte den fordi folk mente den var stor, men det siste året følte jeg den vokste mer og mer på meg, og jeg følte mer og mer at jeg var klar for å bli kvitt den. Mine nære og kjære ble veldig tidlig informert om dette da jeg begynte å søke litt rundt og vurderte å gjøre det, så dette kom ikke som en overraskelse på dem.

Wanda opererte sin nese for 2,5 år siden og det var ganske betryggende for meg at jeg allerede hadde en som har vært gjennom det. Dette gjorde det lettere for meg å ta en beslutning på å operere. Jeg hørte litt med Wanda om hva hun tenkte om operasjonen, om hun var fornøyd, var det vondt, angret hun eller hva? Hun var fornøyd med noe av resultatet med anbefalte meg å ikke operere i Norge. Dette var både pga erfaringen norske kirurger har til neseoperasjoner og pga prisen. Jeg dro på konsultasjon her i Norge hos kirurgen Wanda hadde operert hos 2 år tidligere og fikk rett og slett sjokk da jeg hørte prisen. En ting hadde vært den prisen hvis kirurgen var flink, men når kirurgen ikke en gang er dyktig nok så ble den prisen helt ekstrem for meg. Etter konsultasjonen følte jeg meg litt lost, jeg visste liksom ikke helt hva jeg skulle gjøre. Hadde Wanda vært 100% fornøyd så hadde jeg selvfølgelig ikke tvilt, men når ikke en gang hun var så fornøyd ble hele greia plutselig litt meningsløs. 

Jeg bestemte meg for å høre litt med mamma og andre venninner som også har operert, for JA dere, neseoperasjon er faktisk HELT vanlig i 2016!! Både mamma og mine venninner mente at hvis jeg først skulle operere så burde jeg gjøre det i Iran, for det første er en neseoperasjon helt normalt i Iran, alle gjør det. Altså 8/10 har operert nesen sin i Iran, det vil da også si at kirurgene der er 10 ganger dyktigere enn norske kirurger. I tillegg var prisen MYE biligere enn Norge, dette er også fordi det er en helt normal operasjon i Iran, så det kryr jo av samme kirurger som opererer neser. Jeg bestemte meg etter litt research med mamma om å dra til Iran. Vi bestilte billettene i Januar og på den tiden tenkte jeg at det var en EVIGHET til vi skulle reise, men før jeg hadde rukket å tenke var det tid for avreise. 

Venner, familie kollegaer og alle lurte på om jeg var nervøs men det fantes ikke en eneste smule av nerver i kroppen min før operasjonen. Dette tror jeg har litt å gjøre med at jeg var forberedt på en operasjon nesten ett år i forveien. Operasjonen gikk veldig bra, jeg har ikke hatt NOE smerter i det hele tatt og forstår ikke når venner av meg har ment det har vært helt jævelig vondt etterpå. Det varierer vel kanskje fra person til person også. Nå begynner dette innlegget å bli ganske langt, så jeg runder straks av, men hvis dere ønsker og det blir er del spm om operasjonen så kan jeg også skrive et innlegg om selve operasjonen, før, etter, tanker underveis osv.

Jeg går nå med teip på nesen, noe jeg skal gjøre 1 mnd etter operasjonen, så nå har jeg 2 uker igjen. Jeg merker så sykt at dette med spesielt neseoperasjon er så JÆVELIG tabu i Norge, og jeg kjenner jeg blir helt utmattet av det. Hva faen er egentlig så jævelig big deal med å operere? Enten om det er rumpa, brystene, nesen, altså whatever? Folk må da få kunne gjøre som man vil? Og hvis noen mener at det er slik ting som gjør at små jenter føler kroppspress så kan jeg bare fortelle dere at NEI, det er ikke en operasjon på et menneske som gjør at små jenter føler for kroppspress det ligger nok litt mer bak det enn en slik ting. Jeg mener at folk må få kunne gjøre som de vil, uten at alle andre skal gidde å bry seg, det finnes viktigere ting i verden å henge seg opp i, enn at noen velger å fikse på noe ved seg selv. Selvfølgelig skal alle få mene hva de vil, men jeg merker når jeg står på jobb f.eks med denne hvite teipen midt på nesen, så stirrer folk, går jeg ute på butikken så begynner folk å hviske og peke. Tror dere ikke jeg skjønner hva dere hvisker om, eller hvem dere peker på? Legg heller like mye energi i dere selv enn å bry dere om hva en person på gaten som dere ikke kjenner gjør, så skal jeg love dere at dette med kroppspress osv ikke vil påvirke dere. Jeg tok denne nese operasjonen for meg selv, fordi dette har vært en pest og plage i mitt liv i mange år. Ikke for at du der ute skal synse og mene noe om det. For all del dere skal få synse og mene hva dere vil om at jeg og 100 andre opererer noe på kroppen vår, men er et egentlig en så jævela big deal?


-V

© 2016 wanita.blogg.no

Stolte faddere

Hei og god kveld dere :)
Vi lovte et innlegg om sammen med gullgutten vår i går, men plutselig gikk dagen så fort og tiden strakk seg dessverre ikke til. 

Til dere som ikke har fått det med dere, er jeg og Wanda så heldige at vi er faddere til verdens nydeligste lille klump Filip. Det er lille bebise til vår kjære Lars og Irena. Vi ser ikke klumpen så ofte pga han bor i Askim, derfor er den tiden vi får med han i ny og ne gull verdt. Wanda og jeg elsker jo å ta bilder, og bilder av Filip  er hvertfall intet unntak. Gutten er jo så fotogen at det er til å dø av!! Legger ved noen av de koseligste bildene vi fikk sammen i går, må bare si at det var helt UMULIG å velge ut noen få fine bilder da ALLE bildene med han ble sykt koselige <3

Processed with VSCOcam with b5 presetProcessed with VSCOcam with b5 preset
Processed with VSCOcam with b5 presetProcessed with VSCOcam with x1 preset
Processed with VSCOcam with x1 preset

Processed with VSCOcam with x1 preset
Processed with VSCOcam with x1 preset
Elsker dette bildet. Vi har tenkt å få det trykt opp på et stort lerret og ha det over sofaen i stuen :)

© 2016 wanita.blogg.no

Hver tredje uke

Hei alle fine! Vita er på jobb, og jeg (Wanda) har fri i dag. Veldig deilig å kunne slappe av, å gjøre hva enn jeg vil en hel dag, og koble av. Jeg startet dagen relativt tidlig. Dro på trening 07.00 og deretter dro jeg til Eclat og fine Mari-Ann for å etterfylle vippene mine. Ja, dere hørte riktig. Vi driver fremdeles med disse flotte, fancy og fyldige vippene, og vi går aldri lei! I 3 år nå, har jeg gått hos Mari-Ann, og ikke en eneste gang har jeg vært misfornøyd. Mari-Ann holder til i Dronningensgate inne i Posthallen her i Oslo. De er flere vippeteknikere her, og de er like flinke hver og en av dem. Til dere som lurer, så fyller vi på vippene våre hver tredje uke for å opprettholde fyldigheten og tettheten i det, og vippene våre er volumvipper i 7D 15mm.

Etter at jeg ble fin på vippefronten, kom Maiken innom, og vi dro til Brow Rehab og fikset øyenbrynene våre. Her går jeg hver tredje uke, da øyenbrynene mine vokser vanvittig fort. 4 uker blir for lenge, og 2 uker blir for kort, så derfor velger jeg tre uker. De aller fleste går hver fjerde eller femte uke, men pga min usedvanlige øyenbrynsvekst, må jeg gå ditt hver tyvende dag.

Nå er jeg super fornøyd, og føler meg fresh igjen. Nå bærer det avgårde på senteret med Sunniva. Vi skal ta oss en liten lunsj og smoothie, og slappe av resten av kvelden. Treningsøkten har vi tross alt tatt i dag tidlig, så nå kan vi slappe av med god samvittighet. Under kan dere se bilder av hvordan vippene og øyenbrynene ble etter å ha vært på behandling i dag.

Til dere som har lyst på de fantastiske vippene vi går med, kan dere kontakte Mari-Ann og de andre flinke jentene HER eller på telefon: 983 53 740
//ANNONSE

Wanda

© 2016 wanita.blogg.no

WE ARE BACK !!

Hei alle sammen, eller hei til dere 3-4 der ute som kanskje gidder å klikke dere innom bloggen vår etter 1 års pause.
Vi vet ikke helt hvor vi skal starte, men til dere som kjenner oss så bor vi sammen i en ganske liten leilighet som kun har 1 soverom. Det betyr at vi da deler seng, noe som betyr at de viktigste samtalene vi har sammen er i sengen, enten rett før vi legger oss eller rett før vi våkner opp til en ny dag. I dag var en intet annet unntak da vi våknet, men eneste forskjellen på samtalen vår i dag kontra samtalene våre andre dager ellers var at vi ikke startet dagen med å si god morgen. Wanda våknet litt etter meg, i mellomtiden lå jeg i sengen og så på bilder og videoer fra gårsdagens festligheter, plutselig hører jeg et gjesp fra Wanda, og før hun rekker å lukke opp øynene sa jeg til hun; I dag skal vi begynne å blogge igjen", og slik dere, slik ble det bare. I DAG BEGYNNER VI Å BLOGGE IGJEN! Vi kan ikke helt fortelle dere hvordan det her blir, hvor mange innlegg det blir om dagen eller i uken, men vi skal blogge når vi vil og når det passer oss best. Vi har glemt litt hvordan det er å blogge, så vi er forberedt på at de første innleggene vår kommer til å bli ræva, men sånn får det bare bli. Øvelse gjør mester! I og med at dette skal forestille vårt første innlegg så runder vi av her, og kommer heller med intressente og mer utfyllende innlegg etter hvert.

Vi er selvfølgelig nysgjerrige på hva dere 3-4 der ute synes om at vi er tilbake, og om det evnt er noe dere lurer på? -hvis det er noe så spør oss gjerne :)

© 2016 wanita.blogg.no

Eclat-vipper på 1,2,3

Hei fine folk. Som dere har fått med dere, fikser vi vippene våre på Eclat Studio i Dronningens gate. Vi har vært så ufattelig med Mari-ann og hennes arbeid, og det er ikke uten grunn at vi har gått til henne i nå nesten 2 år! Mange av jentene våre har også begynt å gå til Eclat hos Mari-ann og Anna-liisa, og ikke én gang har vi hørt noen si noe negativt eller være misfornøyd. Det er med hånden på hjertet at vi kan si at vi er ufattelig fornøyde, og stolte av å gå til Oslos beste vippeteknikere.
Eclat har nå fått en ny vippetekniker, Alvina. Hun er minst like flink som både Mari-ann og Anna-liisa. Noen av våre nærmeste venninner har allerede vært hos Alvina, og har vært super, duper fornøyde. Hun setter på klassiske vipper og volumvipper.

Vi har begge to volumvipper av modellen 7D, og er som vi hele tiden nevner, megafornøyde. Hver gang vi går ut døren på Eclat, føler vi oss freshe og utrolig bra med de fantastiske vippene. Ikke er de bare lette som fjær, men fy søren så lange og fyldige de også er.


For å bestille time hos den flinke og fine Alvina på Eclat studio, kan dere ringe eller sende SMS på 486 88 610.
Kan være greit å være ute i god tid, da timene fyller seg opp; ALT for fort. 

- W&V

© 2016 wanita.blogg.no

Spa helg - Farris Bad

God kveld alle. 

Helgen har vært fantastisk fin for min del. Jeg (Wanda) har akkuratt kommet hjem fra en ubeskrivelig helg på Farris bad i Larvik. Jeg har tilbragt hele søndagen min der, sammen med Sara, Mona og Yasmine. Spa er virkelig undervurdert, og det burde virkelig oppleves oftere enn en gang hvert skuddår. Selv er jeg ufattelig dårlig på å bruke tid på noe slikt, men herlighet, det skal vi få gjort noe med. Jeg har lovet meg selv at det ikke skal bli lenge til jeg drar på spa og massasje. Det var helt fantastisk deilig å få ro og sjel i kroppen. Det har ikke vært noen hemmelighet at de siste månedene har vært veldig turbulente for min del. Med mye jobb og mye som har skjedd på privaten, har denne helgen vært fantastisk god, og jeg har klart å smile og være lykkelig etter veldig lenge. Dagene mine skal bli ufattelig fine fremover, og jeg gleder meg virkelig til alt annet jeg skal oppleve de kommende ukene og månedene. 2015 vil bli et år jeg skal nyte.

Nå er jeg uthvilt, klart og ser veldig frem til alt som skal skje fremover. jeg har ikke annet å si enn at jeg er LYKKELIG.
- W

© 2016 wanita.blogg.no

Vippe Extentions

Sponset innlegg

Hei kjære lesere.
Dette innlegget skriver vi sammen, mens vi sitter helt døde i sofaen etter en sinnsykt hektisk og slitsom uke... Det er dessverre ikke helg for oss enda, men vi rekker å blogge et lite innlegg. Folk har lenge spurt oss om vippene våre, og vi tenkte derfor at vi endelig skulle gi dere alle svar på alt dere lurer på om vippene våre.

Det finnes mange forskjellige salonger som setter på vipper, og vi prøvde vippeextentions for første gang, juli 2013. Jeg husker vi ble så utrolig SKUFFET over resultatet, og hvor utrolig ræva det rett og slett var. Vi mistet alle vippene etter 3 DAGER, og man så ikke en gang at det var satt på vipper.. Jeg (Vita) bestemte meg for å gjøre en grundig research på nett, og finne et sted hvor de KUN var spesialisert innen vippeextentions på en sunn måte. Pris for oss hadde ikke stor betydning, så lenge resultatet tilfredsstilte oss. Jeg kom over NEGLHUSET som ligger i Oslo, bak grand hotel. Gikk gjennom siden dems på facebook, og sjekket litt bilder, kommentarer osv. Alt virket veldig bra, så jeg sendte en sms til Mari-Ann, og booket time.


Jeg husker jeg hadde min første vippetime en eller annen dag i september, jeg fortalte Mari-Ann akkurat hvordan jeg ville ha vippee mine, og hun satte på meg noe som kalles for classic. Jeg kommer ikke over hvor SINNSYKT bra resultatet var!!! Ble helt overrasket over hvor fantastisk jeg faktisk så ut. Wanda fikk selvfølgelig veldig lyst på nye vipper hun også, da hun så meg. Så hun begynte også å gå til NEGLHUSET.  Vi merket begge to veldig etterhvert at vi ville ha enda mer ekstreme vipper. Så jeg sendte Mari-Ann en sms og spurte hvordan 7D var i forhold til de classic som vi var. Hun sa de var mer ekstreme og at det var mer "wow" faktor over dem. Dette hørtes helt perfekt ut. 


Vi gikk "på" classic vipper i 2-3 mnd, før vi byttet til 7D i Desember en tid. Vi anbefaler virkelig vipper hos neglhuset. Det er så mange som spør oss om vippene våre, og jeg syns det alltid er like gøy å fortelle alle hvor jeg setter på vipper, og hos hvem. Det er en fantastisk følelse og stå opp hver morgen og slippe å tenke på sminke, og i hvertfall da mascara som alltid tar så lang tid. Man står opp, føler seg fresh hver eneste dag uten å måtte gjøre noe som helst. 


NEGLHUSET tilbyr to forskjellige typer vipper. Du har noe som heter classic som er "vanlige" vipper, men ikke så kjipe som man får hos de aller fleste. De er tykke, fyldige og man ser tydelig at man har extentions. Disse veier litt mer enn 7D, men det er ikke slik at man merker at man har på vipper. For et nytt sett med classic vipper koster det 2000,- så er det forskjellige priser på etterfyll. Det kommer helt an på hvor mange uker man venter med etterfyll. 

7D, er det vi har nå. Effekten på 7D er helt fantastisk. Navnet i seg selv forklarer vel hvordan vippene ser ut. De er ekstreme, de er fyldige, tette og ikke minst VELDIG lette på. De er faktisk lettere på øyenlokket enn hva classic vipper er. Man føler seg som en gudinne 24/7, og vippene gir øynene en syk fin look. Det er så mange kunder på jobb hos oss begge som stopper oss og spør oss om vippene, det er venner, og andre som hele tiden spør oss om hvor vi fikser vippene våre. 7D koster litt mer enn classic, det koster 2500,- for nytt sett, også er det 100,- dyrere for etterfyll på 7D enn classic. Vi kan love dere at de 100,- ekstea i mnd ABSOLUTT er verdt det. Vippeextentions opplevelsen hos NEGLHUSET er en helt annen opplevelse enn alle andre steder. Vi kan hvertfall GARANTERE dere et fantastisk resultat! Vi har som sagt vært faste kunder i over ett år nå, og det er det en veldig god grunn til.


Hvis dere ønsker å få like fine vipper som oss, så kan dere sende SMS til flotteste og flinkeste Mari-Ann Merivald på nr: 983 53 740 eller så kan dere klikke dere inn på NEGLHUSET.NO. Der finner dere all info om priser, hvem dere kan kontakte og de forskjellige behandlingene de gjør. De setter også på blant annet negler!


Hvis det er noe mer dere lurer på så må dere bare spørre, vi svarer SELVFØLGELIG.

- W&V

© 2016 wanita.blogg.no

Dagens update

Hei og god kveld alle fine. Dagen i dag har vært ganske hektisk. Vi har begge stått opp tidlig og fikset vippene våre. Mer om det kommer i neste innlegg. Da skal vi fortelle litt hvordan vipper vi bruker, hvem vi går til og litt annet. Det er jo tross alt mange av dere som spør oss om hvor vi setter på vipper, så da tenkte vi å like gjerne lage et innlegg om det. Ellers har hele dagen gått til jobb. Det er noen hektiske dager for oss begge, men vi prøver å få til å oppdatere dere så mye vi bare kan.

Ellers tenkte vi å kjøre en spørsmålsrunde om ikke så alt for lenge. Så kan dere stille oss noen spørsmål. Blir liksom ikke alltid like lett å svare på alle spørsmålene vi får litt rundt om kring. 
Har dere hatt en fin dag?
- W 

© 2016 wanita.blogg.no

En vanlig søndag

God ettermiddag dere. Da var det søndag igjen, og vi har som alltid en eller annen plassert i sofakroken vår. I dag er det Jasmin som har lagt seg utover her. Det beste med søndagene er at vi endelig har en hel dag sammen, der vi kan slappe av og ikke gjøre noe som helst. Vi har nettopp bestilt sushi, og sitter nå plantet foran tvskjermen og har maraton på Keeping up with the Kardashians. Vi har begynt på sesong en, selv om vi alle har sett episoden hundre ganger. Vi går rett og slett aldri lei.

- W&V

© 2016 wanita.blogg.no

Enchiladas

God morgen fininger. Ble lite tid til blogging i går. Begge hadde jobbet og var utslitte. Vita jobbet til klokken 20.00, så da bestemte jeg (Wanda) meg for å ta meg en liten handletur, og kjøpe inn litt digg. Er så utrolig lenge siden vi har spist enchiladas, så da var valget ganske enkelt. Vita ble superhappy da hun kom hjem og så at jeg og Sunniva hadde stelt i stand middagen, i og med at hun selv var så utslitt. Maten smakte fantastisk, og syns alle som elsker å være usunne og liker meksikans, skal prøve dette lille enchiladas kittet fra Old el paso, som man finner i butikken. Tomatsausen smakte helt magisk! NAM!

-W&V

© 2016 wanita.blogg.no

Sunday Morning

God søndag alle sammen. Må virkelig si at det var rart å våkne opp i dag, og føle for å blogge. Har faktisk ikke hatt den følelsen på veldig, veldig lenge. Vita dro avgårde på jobb veldig tidlig i dag, så da har jeg (Wanda) hele leiligheten for meg selv!

En typisk søndag for meg er det å kunne sove lenge, se på alle tvmaratonene som går, og drikke en varm kaffe mokka og kose meg. Så da sitter jeg altså her, hjemme alene og koser meg med min varme kaffe mokka med masse krem på toppen, samtidig som jeg ser på Catfish på MTV. Er det bare jeg som syns det kjempe spennende? Blir like sjokkert hver gang det popper opp en ny episode på skjermen!

Uansett. Hva dagen bringer i dag, er jeg litt usikker på. Det blir vel til at jeg enten skal være med min kjære, eller at jeg og Vita har kosedag med Sunniva!

Dere får ha en fin morgen enn så lenge! Tusen takk for alle tilbakemeldingene vi fikk via mail, facebook og instagram i går! Vi setter virkelig pris på alle dere som enda titter innom bloggen vår for å se hva vi holder på med!
- W

© 2016 wanita.blogg.no

Siden Sist: Vita

Hei alle sammen, nå er det min tur til å oppdatere dere litt. Som dere så i innlegget Wanda skrev, så var det vel egentlig ingen plan å komme tilbake til bloggen, men den siste tiden har vi begge hintet litt til hverandre frem og tilbake. "Vi skal ikke ta litt outfit bilder da?", eller skal vi bare lage et tulle blogginnlegg? Til slutt tok jeg meg den friheten I DAG, til å ta en avgjørelse på at I DAG er dagen. I dag er dagen vi endelig er tilbake, vi har vært borte en god stund, og det har gitt meg så mye, men nå merker jeg at jeg er klar for å dele det meste med dere her på blogg også, og ikke bare instagram. Det er vanskelig å plukke ut ETT bilde å ha på instagram, når man egentlig vil legge ut 5 bilder av et outfit, og nå er ikke det en bekymring lengre. Både Wanda og jeg gleder oss veldig til å begynne for fult fremover, nå er det høst, det er masse flotte klær vi kan ta i bruk, som betyr outfit, mange happenings og masse spennende i vente. Så det er bare å glede seg dere, men først vil jeg oppdatere dere litt i min hverdag det siste halvåret!

På starten av året tok bestemte vi oss helt spontant for å dra en tur til Dubai, vi tok oss fri fra jobb - det også SPONTANT, og spurte Stine om hun ville være med - det også SPONATNT. Utrolig nok ble dette en av de bedre feriene på lenge, kun fordi alt var så spontant, vi lå på stranden fra 9-17 hver eneste dag i 9 dager, og nøt livet på det sterkeste. Vi jobbet hardt med brunfargen, vi ofret mye for bra bilder, og brukte masse tid på kvelden på fantastisk mat. Denne ferien gjorde et sterkt vennskap sterkere, og det var sinnsykt deilig å bare reise bort i 10 dager midt i overgangen mellom vinter/vår.
Etter Dubai ble det en god del jobbing, før vi IGJEN bestemte oss helt spontant for å dra til Asia i 1,5 mnd for å oppleve en helt annen verdensdel. Det var absolutt en tur jeg og Wanda trenge, og det ga oss mye. For en opplevelse, jeg endret syn på mye og det var en reise full at utfordringer. Men den dag i dag er jeg EVIG takknemlig for den beslutningen vi tok, og at vi bestemte oss for å ta denne turen. Det er noe jeg absolutt håper vi får gjort igjen en gang i fremtiden. 


Da var vi plutselig i slutten av Juni dere, det var høysommer for fult i Norge, og jeg var en smule lei varmen, men norsk sommer er alltid det aller beste som finnes. Etter så mye reising og fravær fra jobb ble det ikke noe annet enn full jobbing i sommer, men det ble også tid til venner, famile, god mat og litt sommerkos. 

Jeg har som de fleste av dere som følger meg på instagram forstått, blitt innkjøper på jobb. Dette innebærer mye reising og masse moro. Jeg har flydd frem og tilbake fra Norge til London, til København, til Stockholm osv. Det er veldig slitsomt, men jeg har ingen verdens ting å klage over. Livet smiler, og jobb har bare blitt mer moro. Jeg er på forskjellige showroom, og er så heldig at jeg får muligheten til å plukke ut AKKURAT det jeg synes er finest, og ta inn i butikk til neste sesong. Jeg har jobbet hardt med å få en god pakke med forskjellige varer og merker, og er super engasjert i det jeg driver med. Per dags dato vil jeg si jeg har sikert meg drømme jobben!Midt oppi alt av ferie og jobb så rekker jeg selvfølgelig også litt shopping, til tross for at jeg egentlig ikke trenger noe som helst. Jeg er over gjennomsnittet interresert i mote, og derfor bruker jeg en god del penger i mnd på klær, sko vesker osv.


Mat har alltid og vil alltid være en STOR del av livet mitt, og jeg kan vel si at det har blitt enda større den siste tiden. Jeg setter mye mer pris på mat, og jeg elsker å spise nye retter, og prøve noe nytt. En perfekt avsluttning på dagen er et fantastisk godt måltid, og det har jeg vært flink til å unne med den siste perioden.


 

Er det noe jeg ikke har sluttet med siden bloggen er det outift. Jeg elsker å ta inspirerende bilder, bilder av mine antrekk og vise hva jeg har på meg på jobb. På instagramen min er det masse bilder av mine forskjellige outfit, og det er faktisk en av tingene jeg gleder meg aller mest til å blogge om igjen. Så til dere som har gått glipp av mine outfit, frykt ikke jeg legger ved en kollasj hvor dere kan bli oppdatert! Det er alt fra comfy klær jeg slenger på når jeg skal en kjapp tur til butikken, til outfit på jobb.Det siste halvåret har jeg også satt av en god del tid til meg selv. Jeg har satt meg to faste avtaler en gang i mnd, nemlig påfyll av vippeextentions, og fikse neglene mine. Jeg har i alle år vært neglebiter, men etter jeg begynte å gå til Therese på Strøget så har jeg sluttet. Men jeg er derimot avhengig av å få nye negler hver 3-4. uke, så det er ingen tvil om at det er en fast stor utgift hos meg. Men det er det absolutt verdt!

Ellers dere, så smiler livet. Alt er supert, jobb er fantastisk. Det er en fryd å komme seg på jobb hver morgen, og jeg gleder meg til en ny dag hver eneste kveld jeg legger meg. Jeg har fått opplevd så utrolig mye bra dette halvåret, og gleder meg til mer fremover. Gleder meg til å blogge, og inspirere, dele bilder, skrive tanker og meninger. Gleder meg til å dele alt med dere!! Eller nesten alt, haha.

MIN INSTAGRAM FINNER DERE HER :) 

-V

© 2016 wanita.blogg.no

Siden Sist: Wanda

Hei alle sammen. Eller skal jeg si, hei dere som fremdeles tar dere en tur innom den lille bloggen vår, og sjekker. Dette er en dag jeg ikke trodde skulle komme. Jeg, eller vi begge har ikke trodd at vi skulle komme tilbake til bloggen. Ikke nå, ikke på lenge, og kanskje aldri. Vi har hatt noen ufattelig hektiske måneder. Så hektiske at bloggen rett og slett ble siste prioritet i hverdagen. Vi har savnet det, vi har tenkt på det og vi har ikke minst snakket om det.

For de av dere som har fulgt bloggen vår siden starten, har fått med seg at vi aldri var de typene til å være særlig åpne på bloggen. Vi skrev sjeldent innlegg med utfyllende tekster, eller dype tanker. Vi blogget for det meste om mote, mote og mere mote. Det er også det vi vil fortsette med. For ja, vi skal gi bloggen en ny start, og gjøre det vi kan for å få bloggen til å gå rundt.

Vi har siden sist gjort ufattelig mye gøy, spennende, tungt og slitsomt. Vi har også brukt Instagram flittig, og brukt det som en slags blogg. Vi har lagt ut antrekk, innkjøp, ting vi har spist, og opplevd. I dette innlegget vil jeg at dere skal få et lite innblikk i min siste tid. Jeg (Wanda) kommer til å legge ut flere bilder med litt beskrivelse under på hva jeg har gjort. Senere i kveld eller i morgen, kommer innlegget til Vita. På samme måte som meg, kommer hun til å lage et innlegg med bilder og beskrivelser på hva hun har gjort den siste tiden.

 

1. I våres var vi i Dubai sammen med Stine. Dette er en av de beste og mest minnerike feriene jeg har hatt på kjempe lenge. Det var ufattelig deilig å sole seg hver eneste dag, spise god mat, drikke masse godt og shoppe seg i hjel. Dubai er alltid en fryd, og jeg elsker at jeg kan føle meg så trygg, til tross for at jeg er så langt vekk fra alt hjemme. 2. Ca en måned etter at vi kom hjem fra Dubai. Tok vi turen videre til en opplevelsestur i Asia. Dette var helt klart en ufattelig sterk, dyp og fantastisk opplevelse. Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle få oppleve en slik reise som denne. Jeg sitter igjen med mange inntrykk, tanker og følelser. Denne turen har virkelig forandret synet mitt på livet, penger og mat. Jeg er så utrolig stolt og fornøyd!

 

3. Visse ting forandrer seg aldri. Jeg har da altså ikke blitt noe bedre siden sist når det kommer til skogalskapen min. Er det en ting de fleste som kjenner meg, kjenner meg for, så er det nettopp det at jeg elsker sko! Jeg bruker unormalt mye av pengene mine på sko og vesker. Spesielt sko. I og med at jeg også har jobbet med sko lenge, er det ikke akkuratt noe rart at jeg elsker det. Her er altså noen av mine mange skoinnkjøp fra den siste tiden.

4. Det er ingen tvil om at jeg har tilbragt mange dager og timer på jobben. Jeg er fremdeles like motivert til å jobbe den dag i dag, som den første dagen min. Jeg elsker å våkne opp hver morgen, og vite at jeg skal gjøre noe jeg elsker å gjøre. Det er igjen ingen tvil om at jeg har funnet det jeg virkelig liker å holde på med. Det å jobbe med klær, vesker og sko er noe jeg setter veldig høyt. Samtidig som jeg elsker å jobbe med salg. Med fantastiske kollegaer, arbeidsmiljø og jobbforhold, er det ikke rart jeg trives i jobben min!

5. Til dere som følger med på Instagram, er kanskje ikke disse bildene anonyme for dere. Jeg har altså tatt antrekksbilder jevnlig, og lagt ut for å oppdatere. Jeg elsker jo å style antrekkene mine, til tross for at jeg for det meste går i sort, hvitt og grått. Det er uansett ikke vanskelig å sette sammen et antrekk i disse
fargene. Her er altså noen av mine antrekk fra den siste tiden.

6. Shopping, shopping, shopping! Det er ikke uten grunn at vi har dedikert bloggen vårt til klær, sko og vesker. Det er ikke til å legge skjul på at vi elsker å kjøpe oss noe fint. Ikke en gang i blant, men veldig, veldig ofte. Det er derfor ikke rart at vi har shoppet den siste tiden. Kanskje mer enn noen gang. Vi har fått dyrere vaner, og kjøper oss derfor litt andre ting en tidligere. 

7. Jeg har jo da siden sist gått inn i et forhold. Det er veldig, veldig rart, men også utrolig koselig. Jeg har jo da vært singel i mange, mange år, så det at jeg har funnet en gutt som forstår meg, liker meg og er glad i meg for den jeg er, føles utrolig godt. Han er virkelig den snilleste og søteste personen jeg har møtt. Til tross for at jeg har fått meg kjæreste, har jeg tilbrakt kjempe masse tid med mine fantastiske venninner. Jeg er så glad for at  jeg har de venninnene jeg har. Ingen er så gode som mine fine.

8. Er det noe jeg har fått inn som en rutine det siste året, er det det å ta vare på meg selv. Jeg fikser vippene mine og neglene mine hver måned, og føler meg like fresh hver gang. Det kommer derfor ut noen bilder i måneden av hvor fornøyd jeg er med neglene mine, samtidig som jeg slenger på litt armcandy for å gi de fine følgerne mine litt daglig inspirasjon! Til dere som lurer, så fikser både jeg og Vita, neglene våre hos fine Therese på Strøget Negler.

9. Til syvende og sist. Mat, drikke, og digg. Jeg har som sagt fått et helt annet syn på mat etter vår lille tur til Asia i våres. Jeg bruker derfor veldig mye penger på mat og drikke i måneden. Ofte tar jeg og Vita turen ut for å spise med venninner. Syns det er en helt annen stemning når man sitter ute på cafe, eller resturant
med fine folk, enn det å hele tiden sitte hjemme i sofakroken og spise.

Disse ni punktene er altså litt av det jeg har holdt på med det siste halvåret. Det er også slike ting dere kommer til å få se på bloggen vår fremover. Vi kommer ikke til å være særlig personlige og dype. Noe vi ikke har vært tidligere heller. Bloggen vår har alltid handlet om mote, og det er også det vi først og fremst kommer til å forholde oss til nå
også. Så da håper jeg at dere vil følge oss videre for å se hva som skjer senere. Jeg kan love dere at det vi har en spennende tid i vente. Så om dere er nysgjerrige må dere følge med, så skal vi love dere en spennende og super blogg fremover. Vi skal bli bedre enn noen gang!

MIN INSTAGRAM: WANDAMASHADI

- Wanda

© 2016 wanita.blogg.no

Back in bl....

BLUE!!!
Hei dere få søte lesere som er igjen her :D
Tenkte å overraske dere helt brått, på en helt vanlig søndag!
Gjett hvem som kanskje er en smule tilbake på bloggen??? Ikke få forhåpninger nå, vi kommer nok ikke til å blogge
like "mye" som før, men vi skal prøve å blogge litt når vi føler for det, det kan plutselig være at det blir 4 innlegg i uken, så
kan det fort gå 3 uker hvor vi ikke blogger noe. Men vi synes det er mer behagelig å gjøre litt som vi vil. Til dere super stalkers
så har vi jo instagram som vi begge oppdaterer flere ganger, DAGLID :) Så dere trenger ikke bli helt kvitt oss :) haha

Det har skjedd MYE siden sist, og nå føler jeg (Vita) at ting endelig begynner å falle på plass, akkurat slik jeg har ønsket.
Har prøvd å ta noen outfitbilder, haha men det blir selvfølgelig ikke de beste, når man ikke har tatt outfit bilder på... ja...
en evighet :) haha

Til dere super intresserte, så har jeg kjøpt meg en super fint t-shirt fra den nye kolleksjonen til, ingen andre en ACNE (ofc)!
Derfor har jeg valgt å ta outfiten i samme t-skjorten også.. Hope u'll like it :D
Skjørt - Saboskirt // T-shirt - ACNE© 2016 wanita.blogg.no

Siden Sist

Hei og hå dere. Sist vi blogget var da altså 6.oktober! Ja, det er da altså over en måned siden. Grunnen til dette er mye. Vi har vært
helt sinnsykt opptatte begge to. Vi jobber hver eneste dag, og de få timene på kvelden som vi har fri, er det virkelig ikke bloggen vi
prioriterer. Flere av dere trofaste lesere følger oss på instagram, og har da fått et lite innblikk på hva vi gjør om dagen, og at vi faktisk
lever. Det at mange av dere også sender oss mail og sier hvor mye dere savner at vi blogger, og sender oss gode ord, gjør at vi
virkelig savner å blogge. Det har vært mange faktorer som har spilt inn når det kommer til den dårlige bloggingen vår. Som vi nettopp
nevnte, har jobben spilt en stor rolle. Vi tar jobben vår veldig seriøst, og har derfor prioritert dette veldig den siste tiden. Det har heller
ikke hjulpet mye da blogglysten ikke har vært på topp. Vi har flere gangen lovet oss selv å gå ut, ta outfitbilder og blogge, men det er
helt sykt hvor fort det blir mørkt ute, og da vi begge jobber mye kveldsvakter, blir det veldig, veldig dårlig med å få presset inn akkuratt
bloggen.

Uansett, vi skal prøve å bli flinkere og gjøre det beste vi kan for å oppdatere dere her på bloggen. Den siste tiden vår har uansett vært
kjempe fin. Jeg (Wanda) trives enormt mye på den nye jobben min på Marc by Marc Jacobs, og har nok å gjøre der. Vita har det også
super duper bra på Follestad om dagen. Vi har brukt den lille fritiden vår på å være med venner, familie og så klart shoppe! Så til dere
som lurer på hva vi har shoppet, gjort og holdt på med den siste tiden, her får dere en liten oppdatering fra vår instagram. Dere kan
også følge oss på instagram ved å trykke HER FOR WANDA, eller HER FOR VITA

HER ER NOEN AV BILDENE FRA MIN (WANDA) INSTAGRAM DEN SISTE TIDEN.

HER ER NOEN AV BILDENE FRA VITA SIN INSTAGRAM DEN SISTE TIDEN.
 
Hva syns dere? Vil dere forresten at vi skal kjøre i gang med en spørsmålsrunde snart? Har fått en del spørsmål den siste tiden!


© 2016 wanita.blogg.no

Fredagskos

Hei fininger. I går tok vi turen til Drammen sammen med Anahita. Var superdeilig å kunne komme seg litt vekk fra Strømmen og
byen, og bare koble av litt. Vi var hos moren til Ani, og lagde god mat og koste oss. Hadde jo selvfølgelig med hunden til Ani
også. Gud så nydelig hun er. Rett og slett verdens søteste chihuahua! Har fått helt sansen for småhunder om dagen. Både den
søte ulldotten som søstera til Jasmin har, og denne flotte søtisen til Ani.
Se så nydelig hun er! Søte, lille flotte Pashmak!
Vi hadde en kjempe koselig kveld i går. Dagen i dag blir også koselig og avslappende. Vita har fri fra jobb i dag, og
jeg (Wanda) har hatt styrketrening og så bærer det avgårde på jobb på Studio frem til klokken 19.00 i dag!


© 2016 wanita.blogg.no

Humac Goodiebag

Hei fininger. Vita har allerede kommet seg på jobb, og jeg (Wanda) begynner litt senere i dag. Som vanlig våknet jeg grytidlig
av at solen skinte inn på soverommet, og da klarte jeg virkelig ikke sovne igjen. Tenkte derfor å vise dere hva vi fikk i den
hyggelige goodiebagen fra Humac da vi var der på pre-openingen av butikken på onsdag.

Utrolig nyttige ting lå oppi posen, og vi er storfornøyde. Mest av alt digget vi de rosa minihøytalerne vi fikk. Vi har hele tiden
sagt til hverandre at vi må skaffe oss noen høytalere som er lette å dra med seg rundt, men har alltid lagt det på hyllen og
glemt å prioritere det. Da var det midt i blinken at vi fikk med oss én rosa høytaler hver. Elsker dem!Fantastisk eller hva? Nå kan vi endelig se på film på iPaden med kjempe lyd. Hurra!

Reklame


© 2016 wanita.blogg.no

Day Off

Hei og hå. I dag har vært en super dag. Jeg (Wanda) har hatt en super fridag, etter en helt hektisk sommer med bare
jobb hver dag. Vita stakkars har jobbet i dag også. Tidligere i dag møtte jeg først Heidi. Hun drar nemlig til Berlin om
to dager og blir borte et helt år. Blir så utrolig trist å ikke ha godjenten i nærheten på et helt år. Gleder meg masse til
å besøke henne der nede våren 2014 (selv om det virker som en evighet til).

Etter å ha møtt Heidi, møtte jeg Jasmin og vi har hatt en super dag i dag. Slappet av, shoppet litt og sett på verdens
fineste veske fra Celiné! Den står øverst på ønskelisten akkuratt nå! Hmm. Endte opp med å kjøpe den fantastiske
ribbeins ringen fra Björg igjen, da jeg mistet min forrige i Dubai et sted.

Avsluttet dagen med en aldri så liten frisking fra Starbucks. Outfit bilder kommer i morgen!


© 2016 wanita.blogg.no

Sunday Summer

Hei og god kveld elsklinger. I dag skulle vi ture bort til mamma, da vi i stede endte opp med å dra på Frognerbadet med stefaren vår.
Det var så utrolig godt å kunne bade i sitt eget land, ligge å sole seg varmegrader og se at fargen kom på kroppen. Kan virkelig ikke
tro at det er Norge vi er i om dagen. Sett maken til fantastisk vær? Herlighet, det er en fryd å bo i Norge om dagen, det er det egentlig
hele året, om man ser bort i fra snøen, men nå dere, NÅ er det rett og slett fantastisk. Å se alle de glade menneskene. De flotte barne-
familiene, de flotte ungdommene som har trent i hele vinter for å få sommer kroppen på plass, og ikke minst de eldre som sitter ute
i hagen og slikker sol og leser en bok. Hva er vell bedre enn vår egen norske sommer? Ingenting, virkelig ikke!

Bildene vi har tatt i dag har bare blitt mobilbilder, men tenkte vi likevel kunne dele de med dere, så dere kan se sånn ca. hva dagen
vår har gått ut på. Rett og slett slikking av sol, bading, god mat og strålende vær. En helt perfekt søndag før det det igjen er mandag
i morgen, og en ny og hektisk jobbuke på oss.
Hvordan har denne fantastiske sommerhelgen vært for dere?
 

© 2016 wanita.blogg.no

Norsk Sommer

Hei og hå fininger. Som vi lovet i ste, så skulle vi jo blogge i kveld også. Sunniva kom jo over i kveld, og da ble det enkelt og
greit burgere på menyen. Vi satte oss på verandaen og nøyt det fantastiske været. Herlighet så deilig det er med norsk sommer
her hjemme. Angrer virkelig ikke på at vi ikke har dratt til noe varmere strøk i sommer, da været er som det er. 27 grader er jo
helt utrolig! Gleder oss masse til å ligge ute i solen i morgen og nyte varmen mens den er her.

Som dere ser, så har vi ikke noe ordentlige hagemøbler. Det grunnes av at vi rett og slett aldri er hjemme, og ikke har tid til
å verken dra å kjøpe de perfekte møblene, og at vi aldri er hjemme slik at vi får tatt de i bruk. Så derfor kom vi like gjerne med
en enkel løsning som å flytte studebordet ut, sette tepper på bakken og sitte på noen gode puter. En perfekt, enkel og genial
løsning for oss som rett og slett ikke trenger hagemøbler... med det første!

Har dere hatt en fin lørdag da, fininger? I morgen blir det trening på oss, før det bærer avgårde til mamma
og grilling. Woho!

 

© 2016 wanita.blogg.no

Hektisk Uke

Hei og hå. Vi vil starte med å beklage for rett og slett elendig blogging! Det har uansett ikke vært uten grunn at bloggen har
stått stille i en uke nå. Vi har begge to jobbet hver bidige dag siden mandag, og har virkelig, virkelig ikke hatt noe tid. Vi har
ikke hatt tid til å ta antrekksbilder eller svare på spørsmålsrunden på video. Tviler på at det er så interressant for dere å lese
om hva vi gjør på jobb hver dag også. Uansett, i dag skal vi selvfølgelig jobbe til 19.00 begge to, og etter det kommer Sunniva
til oss en tur. Da skal vi love dere blogging!

I går var Stine over og vi lage indisk. Det smakte helt fantastisk. Vi satte oss på verandaen og tok med vinen. Smakte så sykt
godt. Det er jo så utrolig deilig å kunne sitte ute på verandaen og nyte den deilige sommeren vi har fått her hjemme i Norge.
I og med at vi ikke får opplevd så sykt mye av dagssolen da vi jobber på dagen/ettermiddagen, må vi bare gjøre det beste ut
av det da vi først kan.


Nå må vi seøvfølgelig dusje, fikse oss og komme oss avgårde på jobb. Vi lover dere at det kommer et innlegg senere i kveld. 

© 2016 wanita.blogg.no

Summerlove

Hei og hå fininger. Husk å stille spørsmål på spørsmålsrunden vi har satt i gang. Har kommet inn mange spørsmål vi
gleder oss til å svare på, og noen sykt usaklige, som alltid. Uansett, dagen i dag brukte jeg (Wanda) på å være sammen
med fineste Jasmin. Familien hennes er bare så utrolig flotte. I dag grillet jeg sammen med familien hennes, og det
var like koselig som alltid. Burgerne ble super, duper gode, og smakte fantastisk i den stekende solen. Senere laget
vi oss saft og spiste kjeks, ost og frukt, nam nam.Se på verdens fineste voffsen. Søsteren til Jasmin sin lille flotte hund. Har lyst på en slik én selv. Fine Teddy!!


© 2016 wanita.blogg.no

Frognerparken

Hei og god søndagsmorgen, fininger. I dag stråler solen igjen, og været er fantastisk varmt og godt. I går jobbet vi begge
to, men været var jo supert selv om vi sluttet klokken 19.00. Vi bestemte oss for å dra til Frognerparken sammen med Stine.
Vi kjøpte mat på egon, og tok med oss til parken. Hadde med vin og frukt også, så vi koste oss kjempe masse. Herlighet
så deilig været var i går. Var så godt å bare sitte ute på gressplenen, høre på musikk, spise god mat og være med en super
venninne. Lørdagen var rett og slett perfekt.

Etterpå skal vi til mamma for å grille. Det kommer antrekksbilder senere i kveld. Så hold dere oppdatert. Suss.


© 2016 wanita.blogg.no

God morgen!

God morgen til dere fantastiske lesere!
Sola skinner, alle dører og vinduer i leiligheten er lukket opp, og fuglene kvittrer.
Wanda er på jobb allerede, mens jeg begynner på jobb kl 13.00. Derfor har jeg ENDELIG tatt meg tiden til å
lage meg en super frisk sommerfrokost. Nå skal jeg straks hoppe i dusjen, og begynne å gjøre meg klar til jobb,
men først skal jeg friste dere med frokosten min. Hihih :)

Ingenting er bedre enn vaniljekesam med masse bær og frukt! Mmmm, super start på dagen!

© 2016 wanita.blogg.no

Those Pictures

Hei fininger. Herregud, denne uken har vært hektisk. Vita har jo jobbet hver dag, men jeg (Wanda) skulle faktisk ha
masse fri denne uken, men så ble det plutselig masse vakter på meg også. Klager absolutt ikke, deilig å få litt ekstra
penger nå i sommer.

Tenkte å vise dere noen bilder av meg selv. Det høretes kanskje passe selvdiggende ut, men ja, dere skjønner. Som
dere forstår så er det en litt ny look for meg det her. Går jo som regel ikke med løsvipper og full pakke, men syns det
er så utrolig gøy å kunne se bra ut noen ganger, pynte seg og bare knipse noen bilder.


Hva syns dere om bildene? Litt annereledes kanskje. Haha!


© 2016 wanita.blogg.no

Burger Time

Hei og god kveld fininger. Vi bestemte oss for å lage den giga-middagen i kveld, og derfor tenkte vi å dra den helt ut.
Vi dro derfor på butikken etter at Vita hadde sluttet på jobb, og handlet inn masse digg. Vi endte opp med å lage oss
de store burgerne. Det ble faktisk én 180grams burger på hver. Det er faktisk en evighet siden vi sist spiste rødt kjøtt,
så dette fortjente vi virkelig. Dere aner ikke hvor sinnsykt godt det smakte. Det var så magi for magen, munnen og ikke
minst, smaksløkene. Virkelig verdt å prøve! Nam, nam, NAM!

Ser det ikke bare super godt ut? Ahh, smakte helt magisk!


© 2016 wanita.blogg.no

Vapiano

Hei og god ettermiddag. I går var en fin, fin dag. Vi møtte Heidi og Elise. Er kjempe lenge siden vi har vært sammen, så det var kjempe
koselig å møtes igjen. Vi spiste på Vapiano på Aker brygge. Gud så god pizza de har der. Verdt å prøve. Var kjempe koselig å være
sammen, og vi hadde mye å prate om som vanlig. Det var jo også så sykt fint vær i går, herregud nå føler vi skikkelig på sommeren! Er
så utrolig digg å gå ut døren og slippe å tenke på å ha på seg en varm boblejakke eller varme sko. Håper denne sommeren blir lang
og fin. Trenger litt varme her hjemme nå!Avsluttet helgen på en koselig måte, med andre ord. Hvordan har helgen deres vært, fininger?


© 2016 wanita.blogg.no

Good Night

Hei skjønninger. Jeg (Wanda) har hatt en super søndag og generelt en super helg. Mamma dro nå nettopp, etter å ha vært på besøk.
Dere aner ikke hvor koselig det er å ha henne over. Vi spiste oss fete på smash-is, jordbær, mango, bananer, blåbær og sjokolade.
Søndagen har med andre ord vært super, duper koselig. Nå er jeg kjempe trøtt, og hopper til køys når som helst, men tok meg
selv i å knipse noen bilder før jeg legger meg. Har ikke noe sminke på meg, til dere som lurer, annet enn lepestift på leppene.
Til dere som lurer, NEI, jeg har ikke farget håret lysere. Det har blitt lysere i solen, og det pleier det å bli om sommeren.
God natt, skjønninger. Blogges mer i morgen. Da skal jeg endelig møte verdens beste, Sunniva igjen. Etter masse styr
med eksamner og skole (for hennes del) har hun endelig blitt ferdig! Skal bli godt å se henne igjen.


 

© 2016 wanita.blogg.no

Sunday Again

Hei og god kveld fininger. Herregud for en dag. Vi har jo den ukentlige vaskedagen vår i dag, det er jo tross alt søndag. Vi har virkelig
skrubbet og vasket leiligheten i dag. Dere aner ikke hvor sykt fort støvet legger seg hos oss. Vi har jo så åpne og store vinduer ut mot
sentrum, og sola treffer blokken helt sykt bra. Så da legger støvet seg med en eneste gang. Uansett, nå er vi endelig ferdig med dagens
vask, og det tok faktisk hele 4 timer. Er lenge siden vi har brukt så sykt lang tid på å vaske. Vi har nå laget oss fisk, bruchetta og salat
som vi skal få i oss. Fortjener det gigamåltidet etter en så lang vaskeprosses.

Har dere hatt en fin helg til nå? Skal forresten kjøre i gang med en spørsmålsrunde nå til uken, så om dere har noen
ting dere lurer på, så skal dere selvfølgelig få svar om ikke så lenge!
 

© 2016 wanita.blogg.no

Hvor er, hvor er, hvor er...

STEMMEN?????
Hei og god dag kjære lesere! I dag var planen som vanlig å stå opp og komme meg på jobb kl 09.00, men slik ble det dessverre
IKKE, da jeg (Vita) våknet i dag til 0 stemme.. Jeg har vært forskjølet og hostet masse de siste dagene, og mamma har bedt meg
bli hjemme fra jobb, men så sta som jeg er har jeg dratt på jobb og trodd at alt skal gå så fint.. Men i dag så viste det seg at det
ikke skulle vare lenge. Derfor sendte jeg mld til hun ene på jobben og fikk tatt meg fri, så nå sitter jeg hjemme foran TVen og
spiller Panda Jam på ipaden og synes synd på meg selv.

Så her sitter jeg da, uten stemme, syk og ensom.. og spiller panda jam :( hahah

Wanda slutter på jobb kl 4. I dag har mamma bursdag, så vi skal til henne etterpå å spise god mat og kake. Wii :D
Nå må jeg kle på meg osv, for Alban kommer å henter meg, vi skal nemlig til legevakten. Er ikke bare jeg som
er syk. Hahaha. Ha en super dag dere, så blogges vi senere :D

© 2016 wanita.blogg.no

17. I Bilder

Hei og god kveld fininger. Lovet dere bilder fra kvelden i går, og her kommer et bildedryss. Vi hadde det som vi skrev i forrige innlegg,
helt fantastisk i går. Det var kjempe koselig. Vi startet dagen med å bare være oss jentene, spise frokost hos Jasmin og så dra til byen
for å sette oss ned å drikke vin og spise litt. Vi var en tur innom Mona Lisa en stund, før vi gikk videre til Fridays. Senere på dagen dro
Vi til akerbrygge på åpen bar og møtte guttene. Satt her litt før vi dro videre alle sammen. Klokken 20.15 hadde vi booket bord
på Dinner. Dinner har helt fantastisk god mat. Vi smakte på crispy duck for første gang, og det smakte sinnsykt godt. Det skal
vi helt klart spise igjen. Det smaker som kylling, bare tusen ganger bedre. Anbefales!
Vi hadde en super, duper kveld. Fikk ikke bilde med alle sammen, men men.
 

© 2016 wanita.blogg.no

17. Mai Frokost

Hei og god kveld fine lesere. I går hadde vi en super fin dag med herlige venner og kjente. Været ble jo overraskende bra for vår del,
da vi satt inne og spiste frokost mens det regnet. Frokosten var hos Jasmin, og hun var en fantastisk vert som alltid. Hun hadde bakt
kake, laget mat og ordnet for oss jentene. For en herlig jente. Det er på slike dager man setter pris på de man har rundt seg og ser
hvor bra man faktisk har det i livet. Hadde det ikke vært for menneskene rundt oss hadde vi ikke hatt det så bra som vi har det i dag.
Avslutter med et bilde av den flotte vertinnen. Er hun ikke bare helt nydelig? Kommer et innlegg senere i kveld med bilder
fra kvelden i går. Har dere hatt en fin 17. mai?


 

© 2016 wanita.blogg.no

Godteri Lørdag

Hei og god kveld lesere! I dag er det lørdag. Det har vært en hektisk start på helgen vår. Begge har jobbet og begynt å gjøre klar ting til
vi drar på mandag. Er mye som må fikses, og vi har ikke engang begynt å pakke enda! Det må vi få begynt med i morgen. Akkuratt
nå har vi satt oss til ro i sofaen. Vi laget oss god mat i ste, og dro nettopp innom Rema for å kjøpe litt lørdagsgodis. Det er faktisk
lov å spise dritt én gang i uken, mellom all denne treningen og det strenge kostholdet vårt. Er deilig å endelig få stappet i seg litt
sukker! Kan ikke huske sist vi spiste ren og god melkesjokolade. Det kjennes at vi ikke har smakt det på en stund, så nå kjennes det
godt å la sjokoladen smelte på tungen. Mmmm!
Nå skal vi kose oss videre, og begynne å planlegge litt hva vi skal pakke. Er kanskje på tide med tanke på at det ikke er lenge til
vi drar.
 Ha en fin helg videre, fininger. Så blogges vi!


© 2016 wanita.blogg.no

Lykkelig Jente

Hei og god ettermiddag dere. Gud, nå er jeg (Wanda) en lykkelig jente. Husker dere den hjemmeeksamen jeg satt og strevde med
etter påsken? Vel, i dag fikk vi svar på om vi hadde bestått eller ei. Har vært så nervøs de siste dagene og hatt en skikkelig dårlig følelse
på at det ikke skulle gå min vei. Da jeg klikket meg inn for å se resultatet i dag, sto det der! BESTÅTT! Gud jeg er så lettet, lykkelig, og
glad samtidig. Det er så sykt deilig å slippe å tenke på at jeg har gjort det dårlig mens jeg drar på ferie. Følte bare 10 kg med bekyrminger
og nervøsitet bare forsvant i det jeg så resultatet! Er så sinnsykt lettet nå, dere aner ikke! Nå kan jeg bare glede meg og dra til Dubai med
god samvittighet! Her ser dere hvor glad jeg ble da jeg fikk resultatet! ÆÆÆÆ!
En litt lykkelig og fornøyd jente, som dere ser! Nå skal jeg på senteret og gi Vita bursdagsgaven hennes, før jeg tusler avgårde på jobb
klokken
 fem! Nå gleder jeg meg masse til å endelig puste og slappe av!


© 2016 wanita.blogg.no

Bursdagskos Hos Mamma

Hei og god kveld fine lesere. I dag har vi selvfølgelig brukt søndagen på å vaske og rydde leiligheten, men vi byttet ut treningsøkten i dag,
med å dra til mamma. Hun hadde nemlig invitert til bursdagsmiddag. Hadde laget "verdens beste" kake, god mat og masse god frukt.
Var kjempe godt å se henne igjen etter en lang stund. Er ikke slik at vi møtes like ofte som vi gjorde da vi bodde hjemme. Er mye jobb
og trening i veien, så da er det ekstra godt å se hverandre etter en stund! Kvelden var kjempe fin, og koselig å tilbringe tiden med familien!
Hvordan har helgen deres vært, fininger? Vi har i hvert fall fått en fin, fin avsluttning på helgen!


© 2016 wanita.blogg.no

Kjærestegave!

Hei og god kveld kjære lesere!
 Nå sitter jeg (Vita) her, alene. Wanda er på jobb og jeg hadde fri i dag.. Noe jeg kjenner virkelig er deilig! For noen timer siden ringte det på
døren til leiligheten, og der stod min kjekke kjæreste på døren med gave og roser. Ahh, ble så overrasket! Han vet hvordan han skal glede meg!
Jeg har lenge ønsket meg iPad, men har aldri tatt meg råd til å kjøpe det, har alltid prioritert andre innkjøp enn en ipad. Men nå var jo Alban så flink
at han husket hva jeg ønsket meg, så i posen lå det selvfølgelig en hvit ipad mini, og en bukett meg 12 roser, 11 roser for 11 mnd vi har vært sammen,
og den 12.rosen for den 12.mnd vi har om en mnd. Søte gutten! <3

Første bilde på iPaden min, hahaha :D
Nå er jeg en lykkelig pike! Skal straks reise meg opp fra sofaen å lage meg en bursdagssmoothie.. så får jeg bare vente på at Wanda kommer hjem, 
så skal vi spise god mat her, og Stine kommer også over en tur! Dere får ha en superduper dag alle sammen, så blogges vi!
Til dere som skal på JB i kveld, KOS DERE OG NYT DET!!! VI SAVNER DET ALLEREDE!!!:(© 2016 wanita.blogg.no

Justin Bieber + Bursdag

Hei og god morgen dere. Må bare si det rett ut, men vi har vært sykt dårlige på å blogge de siste dagene. Først og fremst er det sykt mye som har
skjedd, og da vi var i London, var nettet grusomt. Vi har gjort klart mange innlegg fra London som dere selvfølgelig skal få se! Men, dette innlegget
går kun til å fortelle dere om hvor perfekt, fantastisk og uvirkelig Justin Bieber konserten i går var. Ja, vi var der som dere sikkert har fått med dere,
og vi hadde det helt fantastisk. Jeg (Wanda) har enda ikke forstått at jeg har stått så nær han, og at jeg i det hele tatt har sett han live, bare noen
meter unna meg. Vi hadde Golden Circle til dere som lurer, og vi sto kjempe bra til, syns jeg.

Hele konserten var så perfekt gjennomført, hele han, alle sangene, dansene! Ja, rett og slett ALT. Jeg rister enda, og det har enda ikke gått opp
for meg det vi opplevde i går. Vi har jo også bursdag i dag! Vi fyller hele 21 år, og jeg kunne virkelig ikke ha tenkt meg en bedre måte å feire
bursdagen på. Åh, har rett og slett ikke nok ord som kan beskrive hvor lykkelig jeg er nå. Føler alt i livet er komplett, og at jeg nå kan dø lykkelig!
Det er rett og slett helt fantastisk å være meg nå! Ingenting er bedre enn å ha bursdag, OG ha opplevd Justin Bieber dagen før bursdagen!
Herregud, det var virkelig verdens beste dag. Dette er noe som går rett i minneboken, og forblir der ut livet. Denne opplevelsen er noe vi
aldri kommer til å glemme! En helt, perfekt og fantastisk dag. For ikke å nevne alle de flotte beliebersene som var tilstede under konserten!


© 2016 wanita.blogg.no

Strømmen Fashion Week Dag 1

Hei fine lesere! Nå blogger i om Strømmen Fashion Week! Her har det vært full rulle med utdeling av goodiebags, fine folk og supre rabatter!
Til dere som ikke rekker eller har muligheten til å komme seg på Strømmen Fashion Week i dag, frykt ikke! Dette holder på helt til lørdag, og
det er da den store dagen for moteshowet er! I kveld er det kundeklubb og gode rabatter til alle medlemmene av kundeklubben, mens resten
av helgen er det fritt for alle, og fine tilbud! Anbefaler alle som ikke er her i dag, å komme enten i morgen eller på lørdag! Masse fin underholdning
med blant annet Jenny Skavlan og for ikke å nevne, de flotte butikkene på senteret som har supre tilbud! På fredag er det jentenes aften på
senterets egen handlegate, fra klokken 18.00 På lørdag er det moteshow med Jenny Skavlan fra klokken 14.00! Dette må dere ikke gå glipp av.

Trykk HER for mer informasjon om Strømmen Fashion Week, og HER for å se kampanjene!


Var forresten kjempe hyggelig å møte disse to flotte damene. De stakk av gårde med hvert sitt gavekort på 500,- fra Strømmen Storsenter,
under konkurransen vi hadde på bloggen i samarbeid med Strømmen Fashion Week! Kjempe søte jenter! Håper gavekortene kom godt med!


© 2016 wanita.blogg.no

Dobbel date!

Hei og god kveld kjære lesere!
 Ah, tenk at ferien straks er over. Jeg (Vita) føler meg virkelig ikke klar for jobb i morgen, det hadde vært så deilig med bare en dag til med fri!
I hvertfall, så har jeg hatt en kjempe fin påske, selv om jeg har jobbet alle dagene det var åpent så har jeg rukket å kose meg med mine nære og
kjære de dagene jeg har hatt fri. På fredag så var jeg og min kjære invitert over hos Stian og Jasmin på middag og film. Det var kjempe koselig å være
sammen alle fire, spise god mat, KJEMPE god dessert og se koselig film. Passet oss veldig bra med en kosekveld, i og med at vi dro ut dagen etter.
Jasmin var en kjempe flink vert, hun hadde laget taco, og all desserten var laget fra bunnen av. Oreokaken hennes var helt fantastisk!!! Herregud, jeg
som trodde jeg var flink til å lage oreo, og min er alltid sånn 1-2-3-ferdig pakke. Hahaha!

Fikk ikke tatt så altfor mange bilder av kvelden, men tok hvertfall noen bilder av maten og oreokaken. Fikk også tatt to iphone bilder som faktisk ble
ganske "vellykket" til å være bilde på første forsøk!


Som dere ser så var det nok å spise på den kvelden, så dere kan jo bare gjette hva jeg gjorde med en gang jeg kom hjem! hahaha æsjameg!!!


På det øverste bildet ser dere meg og min elskling, og dette bildet her er av meg og min nydelige Jasmin! Vi koste oss veldig masse, og gleder
oss masse allerede til neste dobbeldate! 

Nå sitter vi i stuen, Wanda jobber med hjemme eksamen og jeg ser på teen mom 2 på MTV. Resten av kvelden skal gå til kos forann tven, også
senga. Må opp kl 7 i morgen, da jeg har varetelling på jobb kl 08.00 :( Veldig fin start rett etter ferien må jeg si? Men jeg overlever, er ikke så altfor
lenge til London nå!!! 10 dager!! :D Dere får ha en fortsatt fin kveld, og nyt siste feriedagen, så blogges vi! 
Vi trekker forresten vinneren av konkurransen vår i morgen kveld, så til dere som enda ikke har rukket å delta så har dere en mulighet HER.

© 2016 wanita.blogg.no

Last Night

Hei skjønninger. I går var vi ute på byen med mange fine folk. Det var super koselig, men kvelden endte litt dumt, men sånt skjer. Heldigvis var resten
av kvelden veldig fin. I dag er det jo søndag, noe som betyr vaskedag. Vi har vasket leiligheten og nå er Anahita her. Vi skal lage pasta og kose oss!
Ble ikke noe trening i dag, da vi våknet i 2 tiden og studio stengte klokka 15.00, så da ble det en litt slapp dag i dag, noe som er helt greit med tanke
på kvelden og natten i går.

Fikk forresten denne sykt fine neongule luen fra Jasmin. Fikk en litt tidlig bursdagsgave, eller en liten smaksbit på bursdagsgaven vår. Luen er fra
Carhartt, og jeg (Wanda) elsker den. Den er dødskul, og jeg gleder meg til å bruke den!Ble bare mobilbilder fra kvelden, gidder liksom ikke drasse med meg speilrefleksen på byen akkuratt, så dette får bare holde!


© 2016 wanita.blogg.no

Vita-tid!

Hei og god dag kjære lesere!
Ah, denne dagen har vært helt perfekt til nå, stod opp kl 09.00, la meg på sofaen og så på tv, sovnet litt, våknet, så dro jeg å trente. Løp i 45 min på
tredemøllen. Er en uke siden jeg løp sist, har bare trent styrke den siste uken, så var kjempe deilig å løpe litt. Tiden fløy også, da jeg så på paradise
hotel på mobilen, i og med at jeg ikke rakk å se den i går. Så vips var jeg ferdig!! Kjempe deilig!! Etter trening dro jeg innom Wanda mens hun var på
jobb, slik at vi kunne hente en pakke som ventet på oss på postkontoret. Vi skal skrive et eget innlegg enten i dag eller i morgen, hvor dere skal få se
hva som lurte seg i pakkene :D Wii

Nå har jeg tatt meg en dusj, laget meg gooood smoothie, og koser meg med kesam, bær og tv! Siden jeg følte meg veldig pen i dag, så tok jeg noen
fantastisk fine photo booth bilder til dere:)


Til høyre er det hjemmelaget blåbær smoothie, og til venstre er det vaniljekesam med bringebær og blåbær. Smakte heelt fantastisk :D
Nå skal jeg nyte denne dagen videre, ALENE. Wanda slutter på jobb kl 20.00, så da skal vi sikkert lage noe godt å spise og slappe av med tv. Dere
får ha en superduper påsketirsdag, så blogges vi senere :D

© 2016 wanita.blogg.no

Søndagskos

Hei og god søndags kveld dere. Vi har nå besøk av våre flotte jenter, Jasmin og Anahita. Vi har kost oss med fantastisk mat, pratet mye om
Londonturen som nærmer seg med stormskritt, og laget oss smoothie og banansplit. Vi har alle sammen trent i dag, så det er med goood
samvittighet at vi sitter her og gomler i oss denne usenne desserten. Nå er det ikke lenge til vi drar til London dere, det er faktisk hele 19
dager igjen dere. Gud som vi skal kose oss. Vi skal shoppe oss i hjel, kose oss med god mat og drikke, og få mange fine opplevelser.


© 2016 wanita.blogg.no

Ikke perfekt

Hei og god morgen dere søtinger!
 Jeg (Vita) har noe jeg har tenkt å fortelle dere.. Det er kanskje litt vel privat, men vil dele det med dere, for det er så lett å komme hit når
alt er dritt. Når sant skal sies, så er ikke alt dritt nå lenger, alt er veldig bra, men alt har vært dritt en liten stund, og det har sikkert noen av
dere merket på bloggingen vår??

Som dere er fult klar over så bor jo jeg og Wanda sammen, vi deler rom, og har bodd sammen i 21 år. Vi har delt rom alt for lenge, og når vi
da først flyttet ut fra mamma bestemte vi oss for å flytte inn i en leilighet sammen, OG dele rom. Det har ikke alltid vært like positivt og koselig
som det kan ha virket som. Det har vært en periode nå hvor vi kom alt for tett oppå hverandre, og vi ble rett og slett DRITT LEI hverandre!
Vi har alltid kranglet mye om småting, og det har våre nærmeste venner opplevd mange ganger, men den siste tiden ble det ille for dem også.
Uansett hvor "vant" de er til det. Det har alltid vært småkrangler og små diskusjoner om jeg kan låne skoene til Wanda, eller om hun kan låne
den ene vesken min, om jeg kan gå på do først, eller om vi kan spise gryterett i steden for salat f.eks. Sånne ting er normalt både i
søskenforhold og i samboerskap. Og det er sånne ting vi alltid har løst bare etter 5 minutter, men denne gangen var ting anerledes..

Vi startet vel med å krangle "smått" for noen uker siden, også ble alt "bra" igjen, så har ting bare ballet seg opp den siste perioden. Vi klarte
ikke lenger sove sammen, eller si HEI når den ene kom hjem. Vi vasket klærne våres hver for oss, vi laget mat til oss selv, vi satt på hver vår
ende av sofaen, vi gikk ut uten å si hade, vi gikk rett forbi hverandre på jobbene våre, til tross for at de ligger vegg til vegg ved siden av hverandre.
Når vi kom hjem var det om å gjøre å slenge dritt først, og ingen av oss ga seg før den ene stakk av hjemme fra. Den siste perioden dro jeg å sov
hos Alban nesten hver kveld, og hvis jeg sov hjemme en natt eller to, dro Wanda hjem til mamma.

På Lørdag hadde vår bestevenn Sunniva bursdag, da ble vi enige om å droppe alt drama og feire hun og overraske hun hjemme hos oss med
tapas, ballonger, gaver og dessert.. Det gikk veldig fint i 2 timer, men så eksploderte det. Det begynte vel med at begge begynte å slenge dritt,
jeg var så sykt sårbar nå at alt vi sa tok knekken på meg, og noen av tingene vi sa var veldig personlig. Den kvelden endte vel opp med at
Wanda og Sunniva koste deg, hadde det gøy, tok bilder, og lo, mens jeg satt alene i hjørnet på sofaen og tenkte at jeg hatet å bo med Wanda..
Da klokken ble rundt 12-tiden dro Sunniva, og jeg husker jeg la meg med dårlig samvittighet, dårlig samvittighet over noe jeg ikke en gang hadde
startet selv, men til tross for at jeg selv viste at denne gangen var det Wanda sin feil, sendte jeg melding til Sunniva og beklaget meg.

På søndag snakket vi ikke sammen i det hele tatt, Wanda dro plutselig og sov hos mamma på lørdag, så da jeg stod opp var jeg alene. Jeg dro
og trente med Alban, Wanda dro med Sunniva, jeg dro ut å besøkte mamma, Wanda var hjemme med Stine. Vi gjorde ikke noen ting sammen
lenger. Vi var så DRIIIITTT LEI hverandre, at så fort den ene av oss kom hjem, stakk den andre ut med en gang. Bare tanken på å se hverandre
var helt jævelig. Jeg dro selvfølgelig og sov hos Alban den dagen, Wanda var hjemme..

Mandag, samme gamle, huset så ut som et helvette, Wanda hadde hengt opp sine klær, jeg vasket opp mine egne tallerkner og glass, ryddet
hver vår side av sengen osv.. Rett og slett helt jævelig. Det var ikke snakk om noe samarbeid lenger, ikke noe respekt for hverandre eller
ikke noe kjærlighet. Mandager er egentlig alltid JÆVELIGE dager, da er jeg alltid på jobb fra 09.00 - 21.00, men denne mandagen så jeg frem til
å ikke komme hjem før sent på kvelden. Da jeg kom hjem, tenkte jeg at det kanskje ville være fredfult, men neida, helvette brøt løs igjen. Dritt fra
Wanda, dritt fra meg. Til slutt fikk jeg så nok at jeg knakk sammen, stormet inn på rommet og ringte Alban, han kom med en gang, hentet meg og
kjørte meg til mamma. Jeg sov hos mamma den dagen, det var deilig å være hos mamma, og faktisk kunne tømme seg litt, fortelle litt om situasjonen,
og faktisk åpne seg fult og helt. Jeg har den siste perioden bare holdt alt for meg selv og tenkt dette løser seg, ikke snakke med venninder, da Wanda
begynte å dra dem inn i kranglen, baksnakking og masse unødvendig drama. Følte meg egentlig ganske ensom.. De eneste jeg følte jeg hadde var
vel mamma og Alban. Men ikke en gang de klarte jeg å åpne meg for.. Jeg gikk ofte i tenke boksen, og ble ofte helt borte i samtaler. Alban merket det
veldig på meg, så han nærmest tvang meg til å fortelle mamma alt, og da jeg først gjorde det følte jeg meg 15 kg lettere.

Tirsdag dro jeg på jobb, alt var dritt, jeg var vel nesten psykisk sliten av alt tullet, jeg stod på jobben og sjekket leiligheter på finn. Jeg var veldig klar
for å flytte ut. Hadde vel så og si fått nok av alt. Alt var bare et helvette, masse drama, masse sårende ble sagt og gjort, så nå orket jeg rett og slett
ikke mer. Plutselig hører jeg et parr sko "klikk-klakk-klikk-klakk", inn i butikken. Det var Wanda, husker så sykt godt hvor forbanna jeg ble da jeg
så hun.  Så kommer hun bort til meg, "Hei".. så svart jeg "hallo".. Hun tok frem en svær bukett som var pakket inn, "du, denne er til deg"
med et litt trist fjes. Jeg tok i mot og sa "takk og unnskyld", så sa hun "gi meg klem da, sorry for alt", så ga jeg hun KLEM.
Og gi hverandre KLEM er noe vi gjør hvert SKUDDÅR, altså ALDRI!!

Da vi kom hjem snakket vi ut om alt, og ble enige om en ny start. Ting har vært veldig greit til nå, alt er normalt igjen, og begge to sover faktisk
hjemme igjen. Vi handler sammen, vasker opp sammen, vasker og henger opp klær sammen. Alt er som før, og forhåpentligvis slipper vi det
tullet her igjen, for det var sinnsyykt slitsomt.

Har selvfølgelig takk noen bilder av de fiiiine rosene jeg fikk av Wanda, hvite faktisk :-) Hvite for VITa, haha :D


Satte de på rommet med en gang, slik at vi kan se på rosene hver gang vi begynner å krangle eller legger oss sure og sinte på hverandre! 
Disse minner oss på at vi er glade i hverandre:)

Innlegget ble veldig mye lengre enn hva jeg hadde trodd, men det tar jo bare igjen de tapte dagene med blogging, haha :D
Ellers sitter jeg har hjemme og ser på Dr.Phil, i dag tok jeg meg treningsfri da tante er her på besøk! Kl 14.00 begynner jeg 
på jobb, og jobber til 21.00 i kveld :)

Dere får ha en super duper torsdag alle sammen, så blogges vi senere!

© 2016 wanita.blogg.no

Tuesday Morning

Hei dere! Nå sitter jeg (Wanda) nydusjet i sofaen etter en super treningsøkt. Våknet i dag med ikke noe stemme, og halsen er helt hoven.
Kjempe vondt! Frokosten i dag ble ikke noe stor da jeg ikke har noe matlyst og ikke har følt meg sulten i hele dag. Derfor endte jeg opp
med te og honning, og to karamellvafler. Senere i dag skal jeg til mamma for å spise middag. Gleder meg til å få i meg mammas hjemme-
lagde mat igjen, er en stund siden sist. Ellers skal jeg sminke meg og kle på meg for å komme meg ut og handle litt med mamma.Ha en strålende dag fine lesere! Så blogges vi senere!


© 2016 wanita.blogg.no

Photoshoot

Hei og god kveld dere. I dag har jeg (Wanda) vært i praksis og så var det rett på fresh for å løpe i 45 minutter. Kjempe deilig følelse som alltid.
Før jeg dro hjem, hentet jeg bildene våre fra photoshooten med Fame! Syns de ble kjempe kule, og er super fornøyd med resultatet. Kommer
så klart ikke til å legge ut absolutt alle bildene her, i og med at det var over 60 bilder. Så da får dere se de vi selv liker best, og de som vi syns
burde vises.Det her var noen av bildene. Kommer flere etter hvert i innleggene fremover. Syns disse var veldig "oss" og veldig ekte! Hva syns dere?


© 2016 wanita.blogg.no

Med Bestevenn

Hei og god kveld dere. Nå får jeg (Wanda) straks besøk av Stine! Dagen i dag har selvfølgelig gått på å trene sammen med Sunniva. Elsker
å trene på søndager da det er stille på treningssenteret og bare bruke den kjedeligste dagen i uken på noe av det beste man vet om med
den beste personen. I går hadde jo Sunniva bursdag og vi måtte jo selvfølgelig ta noen bilder. Vi tok noen og syns de var ganske morsomme.
Vi startet bildene med å ha på oss det vi hadde, og endte opp med å balle på med lue og skjerf.


Egentlig ganske unødvendige bilder, men vi hadde det hysterisk morsomt der og da. Ble bare dummere, og dummere etter hvert som
vi tok på oss ting,og vi avsluttet med å le oss i hjel! Haha, elsker virkelig å være med henne, hun er verdens beste venninne! I år har vi faktisk
vært bestevenner i hele 5 år. Søtt?

© 2016 wanita.blogg.no

Hjemmelaget Banansplit

Hei og god søndag dere. Da var det den siste dagen i uken, nok en gang. Uansett, i går feiret vi bursdagen til Sunniva, og da var det selvfølgelig
lov til å putte i seg litt kalorier. Vi derimot, vi fikk i oss litt for mye kalorier, og tenkte å vise dere oppskriften på bananspliten vi laget i går. Den
smakte helt fantastisk, til tross for alt det usunne vi hadde oppi, men det er lov én gang i blant, spesielt da vi har vært så flinke så lenge. Her er
i hvert fall den enkle oppskriften:

1 pakke non stop
1 boks med tress is
Tuttifrutti strøssel
1 pakke oreo kjeks
1 banan (per porsjon)
Freia sjokoladesaus

Kan med hånden på hjertet si at dette var tidenes sukkerkick, og det var veldig, veldig mektig, men gud så godt det var å få i seg noe
godteri etter 8 uker med sunne vaner. Uansett, i dag er det en ny dag med trening, og da er det lov med slike unntak en gang i blant!


© 2016 wanita.blogg.no

Sunniva 19 År

Hei og god kveld dere. I dag har verdens beste venninne bursdag! Hun fyller endelig 19 år, og det har gått fem år siden vi ble kjent. Er så rart
å tenke på. 5 hele år faktisk, vi var liksom barn når vi ble kjent, og nå er vi faktisk voksne! Sykt å tenke på. Vi laget tapas til mat, og skal lage
banansplit til dessert, nam nam. Vi kjøpte også ballonger og fylte med helium, nettopp til verdens beste venninne. Fordi hun fortjener det. Hun
Fortjener jo alt godt, og da er ikke dette noe i forhold til det hun burde få. I hvert fall så koser vi oss med god mat og drikke, og selvfølgelig med
masse, masse bilder. Her kommer noen av bildene vi har tatt til nå:

Verdens beste venninne <3


© 2016 wanita.blogg.no

Happy Friday

Hei og god dag dere. I dag sto vi opp tidlig for å møte Fame igjen for å se på bildene fra shooten på onsdag. Seriøst, bildene ble dødskule! Gleder
oss kjempe mye til å få de på mandag, klarer rett og slett ikke vente! Skal selvfølgelig vise dere bildene, og håper dere syns de er like kule som det
vi syns. Etter møtet dro vi på jordbærpikene for å spise frokost. Vi endte opp med en kjempe god kyllingsalat med pesto. Nam nam! Må virkelig si
at det smakte kjempe godt. Vi skal begge på jobb i dag, og jobber frem til klokken ni. En helt standard fredag for oss altså. Skal bli godt å komme
hjem i kveld og slappe av, vi er begge kjempe slitne etter en lang og hektisk uke, og gleder oss masse til helg!

Ha en fin fredag, fine lesere!


© 2016 wanita.blogg.no

Studio Time

Hei og god kveld flotte lesere. I dag har dagen vært svært hektisk. Vi har som vi nevnte i går kveld, vært på shoot hos Fame Schrøder.
Herregud, dette er den beste og morsomste shooten vi noen sinne har vært med på! Fotografene var så fantastisk gode. Det var rett
og slett morsomt, komfortabelt og behagelig å stå foran kamera! Med god musikk i studio, og super kule bilder, har vi hatt det supert.Vi skal møte Fame igjen allerede på fredag, og da skal vi få se bildene og velge ut de vi vil ha! Vi gleder oss masse til å se hvordan
bildene blir, ikke minst, vise dere resultatene! Selve konseptet var dødskult, og vi gleder oss enormt mye til å vise alt til dere!


© 2016 wanita.blogg.no

Dette Skjer I April

Hei og god ettermiddag dere. Vita er på jobb, og jeg (Wanda) er hjemme fra praksis. I dag har jeg valgt å ta treningsøkten litt senere på
kvelden, for å kunne slappe litt av i sofaen. Skal prøve å sove to timer før jeg kommer meg på tredemøllen og fjerner dagens kallori-
inntak. Ellers har jeg som dere fleste fått vårfølelsen allerede. Det er så deilig å kunne slenge på seg en tynn jakke, lue og solbrillene,
og vite at man ikke fryser, ser dum ut med solbriller eller fryser ørene av seg!

Tenkte å gi dere en liten oppdatering på hva som skjer i april måneden! Nå begynner jeg virkelig å glede meg til ferien, og dere,
det er faktisk en drøy måned til vi rar til London! Dere aner ikke hvor mye spennende som skjer i April! Først og fremst skal jeg på
Lana del Rey konserten med Stine 10. april, så drar vi til London med Anahita og Jasmin 12-15. april. Så blir vi hjemme noen dager før
jeg og Vita på Justin Bieber konsert 17. April, så fyller vi 21 år dagen etter JB konserten, altså 18. april (og ja, vi forventer gratulasjoner)!
Ikke nok med det, så avslutter vi denne flotte påskemåneden med å dra til Dubai 29. april til 9. mail! Syns vi har all rett til å glede oss!
Har dere noen spennende vårplaner fremover? Noen andre som skal på JB konserten 17. april forresten?


© 2016 wanita.blogg.no

Mona Lisa

Hei og god mandag dere. I dag har jeg (Wanda) vært i praksis igjen, og dette er faktisk den nest siste uken! Skal bli deilig å få
hjemmeeksamen og levere den! Gleder meg kjempe masse til ferie nå, skal bli så godt. Uansett, etter praksisen dro jeg på fresh,
løp i 45 minutter, brant 615 kalorier og trente mage. Kjempe deilig å endelig få trent igjen, da forrige uke var litt for hektisk! Vita
er på jobb nå, er kommer ikke hjem før klokken ni, så da sitter jeg her og koser meg i sofaen med mat og tv.

Har uansett tenkt til å fortelle dere om en resturang vi var på her om dagen, altså fredag kveld. Jeg, Vita, Jasmin og Stine dro
etter bloggeventet på Mona Lisa, eller G10 som det også heter, og spiste. Maten der er rett og slett fantastisk, og vi spiste oss
stappfulle. Vi drakk vin, hadde tapas til forret, biff til hovedrett, sorbet is og brownies kake til dessert, med irish coffe til desserten.
Det smakte helt magisk, og jeg anbefaler dere alle til å ta turen innom der da dere er i byen. G10 har hele 4 etasjer å velge mellom,
så jeg kan love dere at dere får tak i den maten dere uansett vil ha!
© 2016 wanita.blogg.no

Bloggevent vol.2

Her kommer det et bildedryss fra gårsdagen igjen. Tok en del bilder, så blir noen bilder i innleggene, men slik får det bare være. Mange
av dere vil jo at vi skal legge ut mest mulig bilder, så da håper jeg dere blir fornøyde nå. Det var så utrolig fint pynta i butikken i går, dere
aner ikke. Det strålte av hele butikken. Så var det også mange fine folk rundt seg å se. Gud så masse fint malene birger har denne våren,
hadde så og si lyst på hele butikken i går! Alt for mye fint!© 2016 wanita.blogg.no

Bloggevent vol.1

Hei og god lørdagskveld dere! Nå sitter vi her sammen med Stine og slapper av etter en dag med jobb og stress. I går var vi som vi sa, på
bloggevent. Det var kjempe flott. Bloggeventet var i samarbeid med by Malene Birger, SebaMed og Tanponsforfree. Da vi kom ditt fik vi
en god velkomstdrink, goodiebag og masse godt å tygge på. Rundt om kring fikk vi se på de flotte klærne til den nye kolleksjonen til
Malene Birger. Masse fint! Vi fikk også shoppe litt om vi ville det. Kvelden var kjempe fin, med fine folk og god stemning. Vi tok en del bilder,
så vi kommer til dele opp innlegget i 3 deler der dere får sett hvordan vi hadde det!

Vi fikk ha med oss en venninne hver, og da var valget ganske enkelt. Vi endte selvfølgelig opp med å ha med oss Jasmin og Stine,
og når vi ser tilbake på dette nå, kunne vi faktisk ikke hatt med to andre enn disse! Herlige jentene.© 2016 wanita.blogg.no

Verdens beste kjæreste

Hei og god kveld alle søte trofaste lesere der ute !:-)
 Nå sitter vi på sofaen og slapper av med slankekrigen, etter jobb. Vi har laget oss tomatsuppe også, så nå skal vi bare slappe helt av.

Jeg (Vita) vil bare vise dere noen gaver jeg fikk av Alban, da han kom hjem fra ferie i går. Åååh, han er verdens søteste!!!
Han dro på guttetur til Istanbul på torsdag, og kom hjem i går, så hadde han med noen småting til meg.  I og med at jeg ikke ønsker meg noe 
spesielt for tiden, så sa jeg bare at jeg ønsket meg noe treningstøy hvis han fant det. Ikke bare fant han tøy, men han fant sko, og han er så flink
som til og med traff helt riktig på str, og farger :D Her har dere godbitene!


 
Fantastiske herligheter fra Nike free run 3.0. Jeg har leeenge sett på disse, men i og med at jeg har 3 par free run fra før har jeg aldri tenkt
giddet å kjøpe meg 3.0. Men nå trenger jeg ikke heller når jeg har verdens snilleste gutt, som unnet meg de :-)

Baby lilla treningsgenser fra Nike, ååå se hvor fin fargen er da :D Elsker farger på treningstøy, spesielt fargene fra Nike :D

Knall lille sports bh fra nike. Åh tok meg nøyaktig en dag før jeg tok dette i bruk. Måtte bare bruke det på trening i morges. Og følte meg veeeldig
fresh, i nytt tøy og nye farger.

Hva syntes dere? Har ikke jeg verdens søteste og snilleste kjæreste? Ikke fordi han kjøper gaver nei, men fordi han tenker på meg, og fordi han
tydeligvis kjenner meg alt for godt, og vet akkurat hva jeg liker.

Nå skal jeg og Wanda se videre på tv, og slappe av resten av kvelden. Dere får ha en super kveld videre, så blogges vi :)

© 2016 wanita.blogg.no

Strømmen Storsenter Awards

Hei og god søndag dere. I går ble det ikke noe blogging da det var jobb fra 10-19 og rett på Strømmen Storsenter Awards. Dette er en senterfest
for alle ansatte som jobber på Norges største kjøpesenter. Det var så fint å se 800 ansatte så pent kledd, og det var så utrolig rart å se alle de
menneskene vi aldri har sett. Når man jobber på et senter, føler man til slutt at man kjenner godt til de fleste ansattene som jobber der, men
utrolig nok, var den en hel haug med menneske vi aldri, aldri har sett før! Er kanskje ikke så rart da det "kun" var 800 av 2200 ansatte som var
tilstede på festen.

Vi koste oss kjempe mye med fine kollegaer, god underholding, fine prisutdelinger og god mat og drikke. Kvelden var kjempe fin, og vi hadde
det kjempe fint. Tok egentlig med kamera for ta bilder, men i og med at vi tok med feil objektiv droppet vi kamerabildene og endte dermed
opp med noen få mobilbilder. Mobilbildene er uansett så uklare at vi dropper å legge de ut her på bloggen, men i stede tok vi noen bilder
i heise på vei opp til leiligheten vår.


Har forresten noen nye innkjøp som vi skal vise dere senere i dag!


© 2016 wanita.blogg.no

Thursday Morning

God morgen alle lesere! Da var det en ny dag igjen, noe som betyr ny dag i praksis og ny dag med trening. Jeg (Wanda) har ikke praksis
før i kveld, så derfor blir det å trene tidlig i dag. Akkuratt nå sitter jeg og ser på "the lying game". Herregud så spennende det er! Anbefaler
alle å se på dette! Ellers skal jeg nå lage meg et godt lite måltid før jeg turer avgårde på tredemøllen og løper noen km! Er så utrolig deilig
å trene tidlig på dagen i forhold til det å trene på kvelden i et fullstappet studio.

Ha en fin dag, dere! Så blogges vi senere i kveld. Suss


© 2016 wanita.blogg.no

Lille Fine

God kveld dere! Nå skal vi straks hoppe i sengen, da en ny uke med jobb, praksis og trening venter på oss. Tenkte uansett å fortelle dere hva
dagen vår har gått på i dag. Det er jo søndag, noe som selvfølgelig betyr husvask og styrketrening. Etter det, dro vi til mamma og der var huset
fult! Masse familiebesøk, og mange fine barn! Jeg (Wanda) elsker jo å ta bilder av barn, og derfor måtte jeg ta noen bilder i dag og! Herregud
så skjønne barn er, de er så vakre og naturlige, og ikke minst lykkelige.


Er hun ikke bare helt nydelig? Lille klumpen har vokst kjempe mye! Hun fyller 2 år allerede i juni, og det virker som om det var i går at vi
møtte henne for første gang, og at hun da var kun 1 mnd gammel. Herregud som tiden flyr! 


© 2016 wanita.blogg.no

Lørdag Med Bestevenn

God lørdagskveld dere! Vita er på Kino med Alban, så jeg (Wanda) har besøk av min beste venninne, Sunniva. Nå er det så lenge
siden vi har hatt en ordentlig kosekveld sammen. Så i dag bestemte vi oss for å lage kylling, poteter og grønnsaker! Desserten vår
er også i det sunneste laget, nemlig grønnsaker og dipp! Vi tok også med en pakke påskeegg, i og med at det er lørdag. Tro det eller
ei dere, men jeg går nå inn i min 5 uke uten noe som helst godteri eller brus! Eneste sjokoladen jeg har spist er faktisk nutrilett sine
måltidsbarer. Jeg føler meg så utrolig mye bedre etter at jeg har begynt å spise sunt, telle kalorier og trene!

I kveld skal vi bare kose oss her hos meg, og gjøre som vi alltid gjør! I morgen skal vi trene, så da er det lov å unne seg to påskeegg
på lørdagskvelden, til tross for det utrolig høye kalori innholdet! Hurra for lørdager!

Hvordan skal dere tilbringe lørdagskvelden deres?


© 2016 wanita.blogg.no

Tacolørdag

God kveld dere! Nå er det endelig lørdagskveld, og vi har besøk av kjære Anahita! Vi har alle tre vært på jobb, og tok deretter turen rett på butikken,
for å kjøpe noe mat. Vi endte opp med taco. Det er lov å skeie ut en dag i uken, så i dag droppet vi laksen og potetene, og tok heller masse salat
og taco! Maten smaker kjempe godt, og vi koser oss kjempe mye! Nå sitter vi og ser på Bachelorpad, og vi skal snart bake brownies! Kvelden i dag
blir veldig deilig og avslappende. Elsker virkelig lørdagskvelder hjemme i leiligheten med venner!


© 2016 wanita.blogg.no

Tapaskveld

Hei og god morgen dere! I går var en kjempe fin kveld for meg (Wanda). Alle jentene i klassen var hos Madeleine for å spise tapas og drikke
vin. Det var kjempe koselig, og kjempe god stemning. Vi har i lang tid prøvd å få til en dag som passer for alle, så at vi endelig fikk det til, var
virkelig på tide. Masse god mat, godteri og god drikke var tilstede, samtidig mange fine jenter! Jeg fikk æren av å bake browniesen, og den
falt heldigvis fint i smak, og alle syns den smakte godt! Hurra for det! Ellers var kvelden kjempe bra, og det var deilig å kjøre på med en rolig
og avslappende tapaskveld! Det slår aldri feil!
Her er kveldens vert: Madeleine! Søta!
Ellers innebærer dagen kun jobbing og en ellers rolig lørdag hjemme hos oss! Skal dere noe spennende i helgen?


© 2016 wanita.blogg.no

Vinkveld

Hei og hå dere! I dag er det jo søndag, og det betyr jo som vanlig, vaskedag! I dag har vi skrubbet og vasket som aldri før, og nå skinner
det nok en gang her i heimen. Uansett, dagen har vært kjempe deilig, med både vasking, rydding, styrketrening og sunn wok til middag!
Treningsrutinene har endelig kommet på plass igjen, og vi trener en gang hver dag! Deilig.

Uansett, i går var Anahita og Jasmin over, og vi spiste fingermat og drakk god vin. Ble litt kjeks og ost, samtidig som vi tok inn noen
tapasretter. Det var veldig deilig med en avslappende og koselig lørdag med nære venninner. Hva er vel bedre? Det er så utrolig godt
å ha slike nære venninner som man alltid gleder seg til å se, og som man alltid trives å være med!

Har dere hatt en fin helg? Forresten, fra og med denne uken, starter vi med å svare på ukens spørsmål! Så bare spør i vei, så kommer vi
til å velge ut noen spørsmål i uken som vi svarer på!


© 2016 wanita.blogg.no

Kinesisk!

Hei kjære lesere!
Har dere hatt en fin helg så langt? Jeg (Vita) kom nettopp hjem fra jobb, og da satte jeg faktisk av tid til å BLOGGE, og ta bilder
av meg selv, hahaha. Det var lenge siden det.. Jobb i dag var veldig rolig, så det var deilig å slutte tidlig :) 

Nå skal Wanda, jeg og Sunniva fikse oss så må vi ta bussen til byen, for vi skal spise på kinesisk resturant sammen med pappa,
kjæresten hans, Alban, sønnene til pappa sin kjære og tante. Jeg gleder meg masse til god mat, og kose meg sammen med familien :D
Jeg skulle også egentlig ta outfit bilde, men det fikk jeg ikke tid til, men kan godt skrive hva jeg har på meg hvis dere lurer :)Genseren min kjøpte jeg fra jobb i dag som er fra Casa Cashmere, det rosa armbåndet mitt er fra marc jacobs, og skjørtet mitt er fra
costume+bikbok.
 Jeg skal ha på meg Alexander Wang skoene mine, den nye lilly mulberry vesken min, og kåpe fra tiger of sweeden :)
Dere får ha en super helg alle sammen, så blogges vi :D

© 2016 wanita.blogg.no

Velkommen Til Forkjølelsen

Hei og hå dere. Her i huset er vi begge to syke, og vi er helt tomme for energi. Fredagen går derimot uansett ut på å jobbe. Vita begynte klokken 16.00
og jeg (Wanda) begynner 18.00. Spørsmålsrunden avsluttes i kveld, og vi skal svare med en videoblogg, så derfor kommer den ikke ut på bloggen før
i morgen, da det vil ta litt tid å lage den og laste den opp! Tusen takk for spørsmålene vi har fått så langt, vi gleder oss til å svare!

Det er kanskje synelig på øynene mine at jeg er forkjølet, er jo tross alt litt rødlige og de skinner veldig. Er trøtt hele tiden, og har kjempe vondt i
kroppen. Eneste jeg lever på er honningte og paracette. Så dette er jo en kjempe fin start på helgen må jeg si! Antrekket jeg har på i dag er en neon
grønn kjole og matchende neonsmykker! God helg flotte lesere! © 2016 wanita.blogg.no

Hjemmekos

Hei og god "morgen" dere. Tusen takk for spørsmålene vi har fått så lang. Vi gleder oss til å svare på de! Tusen takk for at dere er så
engasjerte, og for at dere motiverer oss til å gjøre dette. Vi har fått høre at vi blogger lite i forhold til før, og det stemmer. Vi jobber og
studerer, og da blir det ikke like mye tid til bloggen som før, men vi gjør vårt beste, til tross for at det kan bli litt dårlig noen dager.

Uansett, vi har lenge vurdert å gjøre noe med kjøkkenet vårt slik at det blir litt koseligere der. I går tok vi turen på senteret og handlet
inn småting som kunne piffe opp det kjedelige kjøkkenet. Vi klarte selvfølgelig ikke unngå å kjøpe litt mer enn det vi skulle, så da ble
det litt forandringer i selve stuen også! Nå er vi kjempe fornøye i hvert fall, så får vi se hvor lenge det varer før vi gjør om igjen!Se den søte hjerteformede planten vi kom hjem med i går. Nå husker vi ikke akkuratt hva vi kjøpte hvor, men tingene er fra home & cottage,
bohus, ponduro og åhlens!


© 2016 wanita.blogg.no

Leiligheten Vår

Hei og god søndag dere! I dag har vi vasket leiligheten i hele 5 timer. Har ikke vært noe rotete eller bombadert, men det er bare lenge
siden vi har vasket leiligheten så grundig, så ta tok vi like gjerne vårrengjøringen i dag. Nå er leiligheten helt strøken, og det skal mye
til for å finne et eneste tegn til støv her! Vi har jo også lovet dere å vise dere bilder av hele leiligheten, så da kunne vi like gjerne ta
bilder i dag. Vi har fjernet julepynten og ryddet det vekk, så nå er det ikke noe nisser eller julepynt å se. Tenkte vi like gjerne kunne ta
det vekk nå, enn siden.

Dette er da stuen vår. Ikke verdens største, men vi syns den er verdens koseligste. Leiligheten er kun på 42 kvadratmeter, så det er ikke den
største leiligheten heller, men vi syns vi har klart å fylle den ganske så bra, og vi trives utrolig godt her. Vi har alt vi trenger, og vi skal derfor
ikke klage. Kjøkkent og rommet vår er heller ikke det største, men vi liker de kjempe godt. Vi sover på samme rom, og i samme seng, og det
går utrolig fint. Vi har det koselige, lille kjøkkenet vårt i en liten krok nederst i stuen, og der får vi laget alt vi har behov for å lage. Leiligheten
er kanskje liten, men den er utrolig hjemmekoselig, og vi trives kjempe godt!Der, da fikk dere se bilder av vårt lune, lille hjem også! Hva syns dere? Er det noen andre som også bor alene og trives?
Dere får ha en fin søndag videre. Etterpå skal det bakes brownies her i hjemmet!


© 2016 wanita.blogg.no

Pastakveld

God morgen dere! Ble litt sent i natt, så da tar vi heller bloggingen nå. Satt og spilte monopol og storkoste oss med pasta i går kveld. Var kjempe
koselig! Vinneren skulle få 50,- kroner av taperne til å ta sol! Vita ble vinneren! I dag skal vi ta sol og så til mamma en tur. Er hos henne hver søndag,
i og med at det er den eneste dagen begge to har fri fra jobb. Etter det er det rett hjem for å finne frem nyttårsantrekket. Har en liten anelse om hva
vi skal ha på oss.

Mange av dere har spurt om vi kan ta bilder eller filme leiligheten vår slik at dere får sett hvordan det ser ut hos oss. Det skal vi selvfølgelig få til å
gjøre. Må bare få hengt opp noen ting til på veggene så skal vi sette i gang! Her får dere i hvert fall se litt av sofakroken vår. Er ikke all verdens å
se, men det kommer hvert fall frem litt! Nå skal vi spise en deilig frokost før vi løper av gårde for å ta sol!
Hva syns dere forresten om at vil har fått et bredere design? Er dødsdeilig å kunne laste opp større bilder! Vi har nemlig gått fra 600xp til 800xp!


© 2016 wanita.blogg.no

Årets Julegaver

Hei og hå! Vi lovet dere å vise dere hva vi har fått av gaver i år. Vi er hjemme fra Kongsvinger nå, og er godt
plantet hjemme i leiligheten igjen. Orker ikke å ta ordenltige bilder av hver eneste gave, så vi la like gjerne alt
sammen på sengen, og tok bilder av alt i stede. Vi fikk masse fint, og er kjempe fornøyd med alt! Fikk mye mer
enn det vi trodde vi skulle få faktisk! Ble en god del penger, så det var jo kjempe deilig, samtidig som det kom
noen gavekort også, som VISA gavekort! Perfekt! 


Nå er Sunniva her, og vi sitter og ser på tv. Er koselig å endelig få vært sammen igjen, vi har tross alt ikke vært
sammen på en evighet. Vi har bestilt mat fra Spice nå, nam nam! Håper dere har hatt en fin romjul til nå, så får
dere kose dere masse videre i kveld! Forresten, det nye designet vårt er rett rundt hjørnet! Ææ, dere aner ikke
hvor fint det er!


© 2016 wanita.blogg.no

Julaften

God 1. juledag dere! Nå har vi spist en kjempe god frokost. Nam nam. Vi har stappet i oss masse godt, og
selvfølgelig en god waldorf salat! Nå bare slapper vi av og koser oss til middagen senere i dag. Vi har fått
sovet ut etter en lang natt med masse god mat og drikke. Kvelden i går var jo helt fantastisk. Har endelig
hatt litt tid til å vise dere bilder fra i går, men som vi sa i det forrige innlegget, kommer vi ikke til å få vist dere
gavene våre før i morgen da vi har kommet hjem. Har noen gaver hjemme også som vi ikke har tatt med
hit, så derfor venter vi til vi har kommet hjem og har alt samlet. Mange av dere liker at vi har mange bilder i
innleggene våre, så derfor fyller vi også dette innlegget med masse bilder!
Vi har hatt det super koselig, og gleder oss masse til å kose oss videre i romjulen. Nå skal vi bare slappe av og
kose oss med masse julegodt og julebrus! Håper dere har hatt en like fin juleaften som oss!


© 2016 wanita.blogg.no

Julebord Med Jentene

Hei og god natt dere! Vi har hatt en fantastisk juleaften med våre kjære. Har fått masse fine gaver og spist god
mat. Dagen har rett og slett vært perfekt! Kommer til å legge ut bilder fra juleaften litt senere, men først og fremst
legger vi ut bildene fra julebordet vi hadde med venninnene våre. Henger litt etter med de, i og med at vi har
jobbet og vært opptatt. Når vi har kommet oss hjem fra Kongsvinger kommer vi til å vise dere de fine julegavene
vi har fått av våre venner og familie, så får dere sett det også!

Håper alle har hatt en minst like fin kveld som oss, og at alle har kost seg masse. Håper også de aller fleste har
hatt noen å være sammen med. Kan virkelig ikke være hyggelig å være alene på denne koselige tiden av året.
Ta vare på de dere har rundt dere, og husk at det er de som står ved dere i dag, som er de som alltid vil stå ved
dere!


Syns det var veldig morsomt at både Nicole, og Jasmin hadde paljettkjoler sammen med oss. Bildene ble liksom
ekstra fine da alle hadde masse paljetter på! Syns liksom hele julen handler om paljetter! Er liksom et must å
ha en paljettkjole under disse høytidene!

© 2016 wanita.blogg.no

Julepynt

Hei og god natt dere! I dag har vi begge jobbet, og endelig handlet julegaver. I går var vi på plantasjen med
mamma og handlet inn masse blomster og julepynt. Nå ser leiligheten kjempe fin ut, og er klar for julen. Vi
har fikset alt selv fra bunnen av, og er super fornøyde. Syns det ble kjempe fint, og leiligheten er så utrolig
koselig nå. Endelig kom julestemningen helt inn, og nå er vi virkelig klare for julen. Blir en koselig, men
hektisk dag i morgen også, da vi først skal jobbe og så på julebord med verdens beste jenter! Blir kjempe kos
å være med alle sammen igjen og kose oss masse med god mat, drikke og kaker! Skal selvfølgelig ta bilder
og vise dere av kvelden, og så skal jeg (Wanda) vise dere kjolen jeg skal bruke i morgen. Den er super fin,
gleder meg masse til å bruke den!


Hva syns dere? Ble det ikke fint? Det er jo alltid gøy å lage og fikse ting i julen. Til tross for at vi droppet å
lape pepperkaker i år, droppet vi ikke alt. Syns det er kjempe hyggelig å lage og gjøre om ting og få det til å bli
koselig og fint! Er jo alltid morsomt da man også blir fornøyd med resultatet!


© 2016 wanita.blogg.no

Fredagslykke

Hei og hå dere! Nå sitter jeg (Wanda) og prøver å lese anatomi samtidig som jeg ser på Degrassi! Jeg har nemlig
begynt å se på degrassi fra sesong 1! Har hatt maraton i 1,5 uke nå, og er allerede på sesong 9 av 12! Må virkelig
si at jeg likte den gamle degrassi best, med skuespillere som Miriam McDonald og Drake! Ja, Drake! Han var med,
og det var faktisk fra Degrassi han ble kjent! Så nå har jeg blitt helt avhengig, og klarer rett og slett ikke slippe taket.
Har også laget meg en deilig men sen frokost som jeg sitter og nyter. Hva er vel bedre enn indisk te? Nam!

Klokken 19.00 i kveld drar jeg på jobb, og etter det får vi besøk av Alban! Da skal vi ha monopolkveld. Vi kjøpte
nemlig monopol i går, og det er jo typisk desember å sitte å spille spill, eller hva? Vita og jeg prøvde det ut i går for
å se hvordan det var, og det var så gøy! Vi har nemlig kjøpt den monopolen med bankterminal. Har jo alltid hatt det
med penger, men denne gangen tenkte vi å prøve noe nytt! Anbefales til alle som elsker monopol, brettspill og vil
prøve noe nytt i julen!© 2016 wanita.blogg.no

Spontaninnleg

Hei dere! Har vært lite bilder av oss selv i det siste. Har jo jobbet en del, og når vi kommer hjem er vi helt utmattet.
Senteret har juletider nå, så vi holder oppe til 22.00 hver dag, og har hatt nattåpent også til 24.00. Derfor er vi
helt utslitte når vi kommer hjem, og det blir lite tid til blogging. Vi har sagt siden vi begynte å blogge igjen at vi kun
blogger når vi har noe på hjertet og når vi har tid, og mange av dere har respektert det. Så tusen takk til dere som
forstår og enda følger bloggen vår!

Uansett. Nå har jeg (Wanda) dusjet og gjort meg klar for å komme meg på jobb. I dag jobber jeg på Grensen sko.
Det er en mye større butikk enn Studio, så det er alltid noe å gjøre. Er deilig med noen vakter på Grensen noen
ganger også, selv om jeg elsker jobben min på Studio! For dere som ikke vet hva Grensen er, så er grensen under
Eurosko, akkuratt som DNA og Studio G12! Så jeg jobber litt på DNA og Grensen ved siden av Studio da jeg har fri!Tok noen litt tilfeldige og spontane bilder før jeg drar på jobb. Her ser dere også hva jeg har på meg i dag.
Sort blazer, hvit skjorte, mulberry skjerf og mulberry armbånd! Ha en fin dag da dere!

© 2016 wanita.blogg.no

Wanitas Salong

Hei og god kveld dere. I dag har jeg (Wanda) vært med mamma på jobb. Hun har nemlig åpnet en
skjønnhetssalong! Det ser kjempe fint ut der, og gjett hva hun har kalt den! Wanitas salong. Rett og
slett oppkalt etter oss. Hun har jobbet lenge med å få til dette, og endelig har hun klart det. Det er
super gøy å se henne jobbe med det hun liker aller best. Hun holder på med fotmassasje, permanent
make up og hårfjerning. Mange jenter nå om dagen elsker jo å sminke seg, spesielt å fikse på brynene
sine, og mamma driver som sagt med permanent make up, og vi har derfor fått ordnet slik at alle våre
blogglesere får 50% på alle behandlinger ut desember!

- Permanent make up øyenrbyn:  2500,- 
- Permanent make up eyeliner oppe og nede: 3000,-
- Permanent make up leppelinke ink. utfylling: 2000,-
- Ansikts massasje (rynker): 299,-
- Ansiktsbehandling: 199,-
- Persisk napping: 249,-
- Spesialmaske til ansikt: 149,-
- Make up (dag + kveld): 399,-
- Napping av bryn: 199,-
- Farging av bryn + napping: 249,-
- Detox spa: 349,-
- Spesialbehandling mot tørre føtter: 249,-

Som sagt, det er 50% på disse behandlingene for alle våre blogglesere ut desember! 


Vakre, flotte mamma!


Hva syns dere? Er super glad på mamma sine vegne, og hun fortjener det beste! Hun er super dyktig i jobben
hun gjør, og det er en behagelig opplevelse å bli behandlet av henne! Send oss mail på
wanita.blogg@hotmail.com for mer info om dere er interesserte!


© 2016 wanita.blogg.no

Rommet vårt!

Hei dere. Da skal dere endelig få se litt mer av leiligheten vår. Vi har lovet dere at dere skal få se bilder, men vi har ikke vært helt ferdig med alt,
så derfor har vi ikke lagt ut noen bilder heller, før nå! Vi har lenge, lenge sett etter de spesielle tingene vi skal ha på rommet, og endelig fant vi de.
Vi har lett overalt og vi har funnet  maaasse fint som passer temaet til både leiligheten og rommet vårt. Det har ikke vært store greier, tro det eller
ei, så har ting vært veldig billing, og veldig enkelt å fikse og finne. Alt vi har handlet inn og fikset, kom på kanskje under 3000 kroner, og det er fordi vi
har funnet mye på tilbud og salg! Vi er super fornøyde og gleder oss til koselige kvelder på rommet, endelig!


Vi ble super, duper fornøyde. Nå er det virkelig koselig å gå inn på rommet! Vi føler vi har klart å utnytte den
lille plassen vi har, og syns det ble ganske gjennomført. Hva syns dere?


© 2016 wanita.blogg.no

Søndagens Planer

Hei flotte lesere. Med en travel uke og helg har det vært dårlig blogging. Jeg (Wanda) har eksamen om en drøy
uke, og gruer meg fryktelig mye. Syns det er så vanskelig, og håper virkelig at jeg klarer å komme meg i gjennom
med glans og stå. Eller i hvert fall klare å stå. Ellers har det vært mye jobb denne uken. Er jo tross alt halv skatt
i desember, så da jobber jeg mye nå, slik at jeg kan godte meg med lønnen rett før jul! Woho!

I dag får vi besøk av Martine og Cecilie. Det blir super kos. Vi gikk sammen på Rælingen VGS i 2. klasse, og nå
er det endelig på tide at vi møtes igjen. Blir kjempe kos, gleder meg masse! Woho. Senere i kveld kommer
mamma en tur for å spise og kose, det blir også herlig. Fra og med i morgen begynner jeg med å lese til
eksamen, så da blir det veldig lite jobb, og veldig, veldig mye hjemmetid sammen med bøkene. Huff!
Genser - Bikbok // Skjerf - Acne // Jakke - Tiger of Sweden
Ha en strålende dag alle blogglesere! I dag er en fin dag!


© 2016 wanita.blogg.no

I'm back!!!

Hei og god morgen alle trofaste lesere :)
Først og fremst vil jeg starte med å si at jeg (Vita) er tilbake på bloggfronten for fult! Eller jeg skal i hvertfall
prøve!! Må si det har vært deilig med så lang pause, slik at jeg faktisk rakk å savne blogging. Det er også
litt trist å lese alle kommentarene vi får hver dag hvor alle skriver til Wanda.. Men men sånn får det bare være.
For selv om jeg ikke har blogget siden gud vet når, så er jeg faktisk innom hver eneste dag og leser det Wanda
blogger om, og alle kommentarene vi får inn..

Det har skjedd utrolig mye i livet mitt siden sist.. Jeg har faktisk SLUTTET å jobbe på peppes pizza, da jeg fikk
meg ny jobb på Follestad på strømmen storsenter :D Så nå jobber jeg på Arts & Crafts, og Follestad. Ettersom
jeg er deltid på a&c og heltid på follestad, blir det veldig lite tid til meg selv og mine.. Men jeg trives veldig, og jeg
er sikker på at det blir bedre etter hvert! Som dere sikkert har skjønt så er det bare Wanda som studerer av oss..
Grunnen til det er veldig enkel, jeg strøk i fransk og historie på Vgs, og har ventet med å ta opp disse fagene til jeg
selv har hatt lyst, og har hatt motivasjon nok til det. Men nå har jeg faktisk søkt meg inn på Bjørknes på halvtårsstudie
hvor jeg skal ta opp historie, engelsk, naturfag og kanskje matte. Jeg strøk ikke i alle disse men tenker at jeg like godt
kan ta opp flere fag mens jeg allerede skal ta opp ett, for å bedre karakterene mine! :)

Ellers er det fremdeles mange av dere som lurer litt på forholdet mitt.. Hvor skal jeg starte.. Gutten heter Alban. Og han
er faktisk verdens beste gutt, etter pappa selvfølgelig :D Jeg kan skrive et eget innlegg om han senere hvis dere vil det?
Men vi har det veldig bra, selvfølgelig krangler vi og diskuterer vi som alle andre parr, men det er jo ganske normalt. Og
vi er veldig like begge to, så da kan det fort bli litt flere diskusjoner enn normalt. Han kommer også veldig godt overens
med Wanda og familien min.. Noe som virkelig er viktig for meg! Hvertfall hvis forholdet skal vare en stund! Men det kan
jeg som sagt komme tilbake til hvis dere vil det.

Nå til noe som er litt "kjedeligere", men som dere sikkert har lengtet etter siden jeg har vært borte så lenge!! Neida..:)
I dag startet jeg ikke på jobb (follestad) før klokken 13.00. Så jeg stod opp 10.30, laget meg en super frokost, skrudde
På tven, for å se på Dr.Phil (selvfølgelig). Jeg har tent lysene i leiligheten, pakket meg godt under pleddet og drikker
cappuchino med krem :) mmm...

Wanda er så flink, så hun er jo ute i praksis som dere kanskje har fått med dere. I dag skal jeg ikke noe annet enn
å jobbe fra 13-21, så skal jeg bare hjem å slappe av med min søster ! :) Vi skal prøve å få fikset ett innlegg i kveld
hvis dere skulle ønske det også!! :)
Sånn her ser det ut utenfor vinduet vårt ..:O Vinteren er her ..!!!

Nå skal jeg slappe av litt, før jeg skal fikse meg til jobb! Håper dere alle får en super dag, så blogges vi senere!!


© 2016 wanita.blogg.no

Mary-Kay kveld del 2

God kveld dere. Lovet jo tidligere i dag at vi skulle legge ut bilder fra hvordan vi så ut etter at vi hadde sminket oss.
Vi ble ikke noe forandret sånn sett, men sminken var bare helt utrolig. Den satt som smurt på huden, og det så helt
utrolig naturlig ut. Var ikke slik at vi satt og følte at pudderet etter en time eller to ble svett. Sminken satt så sykt fint
på! Vi fikk jo hvert vårt sminkesett som dere så på forrige bilde. Med speil osv. Her satt vi alle sammen rundt bordet
og sminket oss slik vi ville med et hav av utvalg med sminke! Rett og slett himmelen!Og slik ble vi med sminken da dere. Uansett, hele kvelden var kjempe velykket, og det var så utrolig koselig at
alle jentene endelig kunne samles. Vi har jo alltid manglet en eller annen når vi har vært sammen, så det var
virkelig på tide. En utrolig koselig kveld med verdens beste jenter!


© 2016 wanita.blogg.no

Mary-Kay kveld del 1

Hei flotte dere. Ja, da var det på tide med noen oppdateringer igjen. Det har jo gått i et kjør siden vi blogget sist. Skjer
noe hele tiden! Denne helgen har vi selvfølgelig jobbet, men vi har også brukt tiden med jentene. I går hadde vi
Mary-Kay kveld hos Pernille. Det var super koselig, og herregud så gøy det var. Skikkelig jentekveld med alle der vi
sminket oss, hadde hudpleie og spiste god mat. Var rett og slett en herlig kveld. Pernille var en super flink leder og
vi lærte så utrolig mye i går. Vi har til og med bestilt en startpakke med dag- og kveldsvask! Gleder oss masse til å bruke
produktene.

Ble litt mange bilder, men mange av dere har sagt at dere liker at vi bruker mange bilder på innleggene
våre, så da tenkte vi at vi like gjerne kunne slenge inn noen ekstra! I neste innlegg får dere se hvordan vi ble
etter at vi sminket oss med mineralsminkene fra MK. Sminken satt rett og slett helt perfekt på huden, og vi har
faktisk aldri prøvd bedre. Vi bruker jo egentlig bare mascara og solpudder, men dette var rett og slett helt sykt bra!
Resultatet får dere se i neste innlegg!


© 2016 wanita.blogg.no

Hjemmelaget Gresk Salat

God kveld dere. Nå har vi endelig hatt en sen kveld sammen. Begge to har jobbet i dag, og da var det kjempe
deilig å komme hjem til hverandre å ha en kosekveld. Vi dro på butikken og handlet litt etter at jeg (Wanda)
hadde sluttet på jobb. Vi fant ut at vi kanskje skulle være litt sunne i kveld, og spise noe som ikke var så alt for
tungt på kvelden, så da falt valget på en god og fyldig gresk salat! Den smakte utrolig godt, og det var så utrolig
enkelt å lage. Vi var jo selvfølgelig to om saken, så da tok det ikke så lang tid engang.

Det smakte så deilig, herregud. Anbefaler dere alle å prøve dette hjemme. Trenger jo ikke all verdens med
ingredienser og grønnsaker heller! Det er så enkelt som rødløk, isbergsalat, agurk, sort oliven, cherrytomater og
fetaost! Nam nam!


© 2016 wanita.blogg.no

Da var det søndag igjen!

God morgen dere. Vi fikk ikke blogget i går pga en hektisk dag. Vi var begge på jobb og på kvelden fikk vi
besøk av pappa og hans kjære med masse innflyttningsgaver. Så nå er det super fint i leiligheten vår! Etter
det fikk vi besøk av gode venninner. Vi skulle nemlig ha pysjamasparty hos oss. Det var en utrolig koselig og
trivelig kveld. Vi lagde nacho med kjøttdeig og ost, og med masse god dip! Namnam. Vi hadde kjøpt inn masse
godteri og brus også, og koste oss hele kvelden. Satt og snakket om alt mulig, og så på tv. Var kjempe koselig
med en avslappende og rolig helg i pysjen, sammen med gode venninner!

I dag går dagen ut på å lese anatomi, mens Vita skal jobbe på peppes fra klokken 17.00. Gleder meg til en
rolig og slapp dag hjemme, med masse godteri og digg. Må si jeg er passe lei av å lese anatomi nå. Vet
virkelig ikke hva jeg gjør om jeg ikke står i på prøven! Uff. Tok i hvert fall noen bilder med en gang jeg våknet,
så dere ser vel at jeg sitter uten sminke. Er så deilig noen ganger det også!Uansett, nå må jeg (Wanda) begynne å lese, så får dere ha en super dag, så blogges vi senere.
 

© 2016 wanita.blogg.no

Fredag!!

God morgen/dag alle fantastiske lesere!
Beklager ett litt sent innlegg, men i dag tenkte jeg (Vita) at jeg skulle nyte dagen fult ut frem til jobb..
Wanda er dessverre på skolen, så jeg lå i sengen til klokken 11 og bare slappet av og spilte sudoku
på mobilen :D haha Etterpå stod jeg opp, klar for gode skolebrød som Wanda og Marwa laget i går, og guuuud
så gode de var! Jeg beklager veldig for dårlig blogging, men det er veldig uvandt å være tilbake.. jeg vet ikke helt hva
jeg skal dele med dere osv, men det kommer seg etterhvert. Nå sitter jeg på sofaen og slapper av, snart skal jeg på jobb..
Så det var veldig deilig å kunne slappe av forann tv'en med sola i vinduet, og god frokost!
Ellers ønsker jeg dere en super duper dag! Håper dere nyter fredagen, alle dere som er så heldige og har fri :-)

 
Senga vååår, selvfølgelig hello kitty sengesett :D haha


Speilbilde "tidlig" på morningen uten sminke .........
Jeg virkelig elsker leiligheten vår ! HOME
Naaam, skolebrrøøøød :D

Forresten kjære lesere, vil dere at vi skal ha en spørsmålsrunde? Ettersom vi har vært borte så lenge,
så er det også sikkert mange av dere der ute som lurer på ting? eller?

© 2016 wanita.blogg.no

Rydde og vaskedag

Hei verdens fineste lesere. Okei, har virkelig ikke hatt noe tid til overs i dag, så har ikke blogget noe som helst.
Vita har vært opptatt med jobb, og jeg (Wanda) har virkelig sittet oppe i hele dag og lest anatomi. Har tatt noen
små pauser der jeg har vasket og ryddet hele leiligheten, og søte mamma kom innom med 4 handleposer med
masse godt. I tilegg laget hun suppe og mat til meg og Vita. Etter at hun dro, tok jeg en dusj og begynte å lese
igjen. Nå har jeg fått besøk av Sunniva for å ta en pause fra lesingen. Skal lage skolebrød nå, og senere kommer
Marwa, så skal vi kose oss.Har lest så mye nå at jeg virklig kommer til å gråte om jeg stryker på anatomiprøven. Må, må, må bestå! Ellers
har jeg selvfølgelig tatt noen bilder med stativet og fjernkontrollen min for å prøve de ut litt mer. Herregud så
mye mer morro det er å ta bilder når man har ordentlig utstyr, virkelig! Uansett, nå sitter vi og ser på teen mom 2
på mtv, og skal snart sette i gang med bakingen, i håp om at skolebørdene blir super gode! 


© 2016 wanita.blogg.no

Woho, alt i boks!

Hei og hå! Okei, nå har Vita dratt avgårde på jobb, og jeg sitter her og leser anatomi. Nå sitter alt om blodet
som smurt, så står det bare igjen 5 kapittler. Har begynt på årene og skal jobbe meg videre med ett og ett
kapittel om dagen. I hvert fall. Jeg skulle jo prøve frem stativet, men fant ut at det ble alt for idiotisk å ta på
selvutløser hver gang jeg skal ta bilder. Så i og med at vi bort midt i sentrum, løp jeg ned til Japan Foto og
kjøpte like gjerne med en fjernkontroll også! Wow sier jeg bare. Hvorfor har jeg aldri tenkt på stativ og
fjernkontroll tidligere? Gjør jo rett og slett fotojobben så mye enklere. Så fra nå av kommer dere ikke til å se
kjedelige bilder, men det kommer til å komme mange antrekksbilder av oss begge. Vita vet ikke om fjern-
kontrollen enda, men kommer til å bli super glad. Hun har tross alt alltid klagd på at det er så vanskelig å
ta antrekksbilder når jeg ikke er der for å ta bilder av henne! Så nå kan dere bare glede dere.Her slenger jeg inn noen bilder som jeg tok nå. Måtte selvfølgelig prøve meg frem da jeg har kjøpt både stativ
og fjernkontroll. Nå ble jobben mye enklere, og vi trenger ikke alltid ha noen med oss for å kunne ta bilder!
Jeg er i hvert fall i ekstase, og gleder meg til god blogging fremover!


© 2016 wanita.blogg.no

Stativ i hjemmet

Hei og god dag dere. I dag har jeg (Wanda) vært på skolen. Er kjempe utslitt og føler meg ganske så slapp.
I tillegg la jeg meg ganske sent i går da jeg satt oppe og leste til anatomien ganske lenge. Dagen i dag går
også ut på det samme som i går. Være hjemme og slappe av, samtidig som jeg bruker mesteparten av
døgnet i dag på å lese anatomi. Det er tross alt ikke lenge til jeg skal ha deleksamen. Uff.Rett etter skolen i dag dro jeg innom fotoknudsen og kjøpte noe jeg lenge har sett på til mitt lille flotte kamera.
Nemlig et kamerastativ. Jeg har lett lenge og bare funnet noen tynne, små og dyre. Heldigvis hadde foto
knudsen tilbud på et perfekt kamerastativ, så da klarte jeg ikke unngå å dra hjem tomhendt. Ikke bare var
det billig, men det var også det siste de hadde igjen, så der hadde jeg kjempe flaks! Woho. Så fremover blir
det en del bra bilder med kamera, selv om jeg og Vita velger å blogge hver våre innlegg. 
Nå må jeg sette i gang med lesingen, så blogges vi senere i kveld!


© 2016 wanita.blogg.no

Tirsdagskveld i sofaen

Hei dere flotte lesere. Vi har hatt en travel helg og mandag, så ble desverre ikke noe blogging i går. Som dere
vet, så går jo jeg (Wanda) på Høgskole, så mye av dagen går til skole. Vi sitter i hvert fall her nå foran tven og
ser på Pengene på bordet, og spiser agurk og dip, nam nam. Samtidig sitter jeg og leser til Anatomi del eksamen
som jeg har 25. oktober. Gruer meg skikkelig, men denne gangen skal det går bra!

Tok noen bilder rundt omkring i leiligheten. Har nettopp dusjet og satt oss i sofaen, så hadde ikke fått noen flotte
bilder av oss i dette øyeblikket. Vi koser oss så enormt mye om dagen, utrolig godt å bo sammen bare oss to, selv
om vi savner å bo hjemme hos mamma. I går var vi faktisk innom mamma og fikk god hjemmelaget mat som hun
laget for oss. Nam! Nå skal vi slappe av og jeg (Wanda) skal fortsette å lese litt anatomi, så blogges vi siden!
 

© 2016 wanita.blogg.no

Gårsdagen i bilder

Som dere vet så hadde vi jentene over i går på innflyttningskos. Vi tok jo selvfølgelig noen bilder, og tenkte
å vise dere de mest brukbare. Vi hadde det som sagt utrolig koselig, og det er ikke til å tro at vi faktisk har
flyttet ut hjemmefra. Det er så utrolig deilig å bo alene, bare oss to. Det er selvfølgelig litt uvant og litt rart
å ikke ha mamma rundt seg som lager mat og vasker hele tiden. Nå må vi jo gjøre alt dette selv, men det har
vi klart kjempe fint til nå! Vi har jo visst hele tiden at dette er året vi ville ta steget og flytte ut, og da det oppstod
noen store komplikasjoner tok vi endelig sjangsen og fikk oss denne flotte leiligheten midt i sentrum her i
Strømmen! Det er bare helt fantastisk, og alle dere som lurer på om dere skal flytte ut eller ikke, GJØR DET! 

Nå har Vita dratt på jobb, og jeg (Wanda) skal begynne med noen lekser. Det er rart å tenke på, men ja, jeg har
faktisk begynt å studere, og jeg trives utrolig godt. Jeg studerer sykepleie på Høgskolen i Oslo og Akershus på
Kjeller i Lillestrøm. Det er ikke bare bare, og jeg sliter kjempe mye med anatomien. Det er vel det vanskeligste
faget jeg har, og det eneste jeg leser til. Gud, voksen livet er ikke en dans på roser!


© 2016 wanita.blogg.no

Søndag morgen

Hei og god morgen dere. I går hadde vi en super kveld med jentene, og vi koste oss masse. Hadde det
kjempe koselig med god mat og drikke. Fikk til og med noen fine gaver! Det ble en litt tidlig kveld da alle
var kjempe trøtte. Det var koselig å ha alle jentene samlet sammen igjen, i og med at det er en stund
siden sist. Både jeg (Wanda) og Carina har jo begynt å studere, og så det blir lite tid til at alle kan samles
og være sammen, så det var virkelig på tide!Ellers har vi begge våknet opp til en super og fantastisk morgen med strålende sol. I dag skal vi bare
slappe av hjemme og vi tenker å sette i gang senere i dag med å bake oreo kake. Nam nam. Sunniva
kommer sikkert innom oss også, så baker vi alle sammen! Ellers kommer vi med flere oppdateringer
senere i dag, nå skal vi kose oss med frokost og degrassi på tv!

© 2016 wanita.blogg.no

Tusen takk!!

Hei flotte dere. Utrolig gøy å være tilbake, og se at vi ligger på 2.plass på Skedsmo allerede etter to dager.
Vi setter utrolig stor pris på dere, og gleder oss til å blogge for dere igjen. Så tusen hjertelig takk til dere alle!
I dag har vi jobbet som vanlig, og i kveld kommer våre beste venninner over for å feire at vi har flyttet.
Det blir ikke en stor innflyttnings- fest, men en liten og koselig med våre nærmeste. God mat og drikke
står selvfølgelig på menyen, og vi gleder oss masse.Ellers har jeg (Wanda) et lite problem. Jeg får ikke lagt ut noen nye bilder da photoshopen min har gått ut.
Er det noen av dere som VET hvordan jeg får fikset dette, eller som kan hjelpe meg med å fikse en ny
photoshop som ikke går ut etter 30 dager? Er kjempe krise da dette er det ENESTE programmet vi bruker
for å redigere bildene våre. Hadde satt kjempe stor pris på hjelpen!
Kontakt meg gjerne på mail eller i kommentarfeltet om dere kan hjelpe!! :)


© 2016 wanita.blogg.no

Da er det bestemt, vi er tilbake!!!

Hei kjære, flotte mennesker. Da har vi bestemt oss. Vi er tilbake! Det har skjedd enormt mye i løpet av de
månedene vi ikke har blogget. Masse nytt og spennende har skjedd, og vi har det helt fantastisk om dagen!
Vi har fått nye jobber, og sluttet på peppes pizza. Samtidig så har Wanda begynt å studere, og vi har begge flyttet
sammen i en utrolig perfekt leilighet på Strømmen! Vi har savnet å blogge, og etter en lang nok pause føles
dette riktig for oss å gjøre, så vi er med andre ord tilbake til blogglivet og tilbake til våre flotte lesere.

Åh, dere aner ikke hvor mye vi har å fortelle dere, og hvor mye vi vil dele. Det kommer masse fremover,
bare vent. Først og fremst skal dere få høre om Vita sin nye hverdag. Hun har nå fått seg et stabilt forhold,
jobber fremdeles på arts & crafts, og i tilegg har hun fått ny jobb på Follestad trend som åpner på Strømmen
storsenter 25. oktober! Der skal hun få kose seg masse med merker som burberry, mulberry,
parajumpers osv. Så var det litt om meg (Wanda). Jeg har nå sluttet helt på peppes pizza og jobber som deltid
på Polarn O. Pyret på Metro. Stortrives og elsker jobben min. Ved siden av studerer jeg sykepleie på Høgskolen
i Oslo og Akershus. Har fått en hel del nye venner og trives virkelig som student, selvom det er noen harde
dager og uker. Ikke nok med det, men jeg har fått jobb på Studio G12 som åpner på Strømmen storsenter
25. oktober. Verdens kulesteskobutikk med merker som uggs, marc by marc jacobs og ikke minst bjørg smykker!For en uke tilbake flyttet vi inn i vår flotte leilighet på strømmen, rett over peppes pizza faktisk!
Den er helt perfekt for oss to, og vi har virkelig fått det fint her nå. Det er så utrolig deilig å bo alene, bare oss to.
Går mye penger når man ikke bor hjemme, men det får vi bare vende oss til. Så da har dere fått en kort men
samtidig lang oppsummering av våre siste måneder borte fra bloggen. Nå skal vi starte på blanke ark
og kose oss med å blogge for dere, og for oss selv.

© 2016 wanita.blogg.no

22. Juli - 1 year ago

Hei dere. Det har nå gått et år siden terrorangrepet i vår flotte by, Oslo. Dette innlegget har jeg (Wanda) gått frem
og tilbake med å publisere, men endte opp med å til slutt gjøre det. Syns det var det eneste riktige. Vi har som sagt
sluttet å blogge, men dette innlegget er noe jeg føler for å dele med dere og jeg syns dere skal få lese her på bloggen.

Vi har egentlig aldri delt vår historie om 22. Juli 2011, og det har sine grunner. Vi var aldri tilstede på Utøya eller på
regjeringskvartalet, men denne dagen traff oss noe inderlig. Vi var på Gothia cup i Sverige en vakker sommerdag med
sol, fotball, venner og shopping. Vi hadde nettopp lagt tidenes flotteste uke bak oss, og var klare for å dra hjem dagen
etter. Vi var på vei til byen da mange av oss fikk telefoner fra familie og venner om at det var et eventuelt lyn eller noe
som hadde truffet byen vår. Vi var jo som sagt i Sverige, og klarte derfor ikke skjønne hvor alvorlig og seriøst dette var.

Det var ikke før noen timer senere, på ettermiddagen at vi fikk vite at det hadde vært et bombeangrep i byen og på regjerings-
kvartalet. Vi klarte ikke forstå det, vi satt alle på vg.no på mobilene våre og oppdaterte. Det eneste vi fikk opp var "terror".
Vi brukte ikke mobilene våre resten av dagen før vi kom til hotellet på kvelden. Klokken var rundt 21-22 tiden da jeg fikk
en telefon fra ei venninne. "Jeg er lei for å si det, men har dere sjekket facebook? Profilen til ****". Vi skjønte rett og slett
ingenting. Det sto så utrolig mye uvuirkelig på denne profilen. Ord vi ikke kunne ta til oss eller tro på. Vi gikk inn og ut av
denne profilen for å oppdatere. Kondolasjonene bare rant inn, og flere og flere uvirkelige veggmeldinger ble postet.
Vi hadde ikke fått med oss noe av det som skjedde på Utøya. Alle stormet inn på rommet til meg og Vita og skrudde på
BBC og TV2. Vi satt klistret oppi tvskjermen og på VG. Alle leste om hendelsene på utøya og regjeringskvartalet. Det var
da vi skjønte at noe virkelig ille hadde oppstått, noe så ille og alvorlig, at det muligens var en dato vi aldri kunne glemme.

Dagene gikk, og mer og mer informasjon ble publisert i aviser, på nettsider og ikke minst på tv. Jeg leste alt av media for
å prøve å få for meg et virkelighetsbilde, noe som rett og slett ble umulig. Det hadde enda ikke gått opp for meg at min
kjære venn hadde blitt revet vekk fra denne planeten, og at han aldri skulle komme tilbake. Det var ikke før en uke etter
at det virkelig gikk opp for meg. Det var da jeg hørte stemmen til en jente på nyhetene. Hun ropte "Isma. Isma, er død".
Tårene klarte ikke holde seg inne, og jeg hylte ut i tårer. Det var helt uvirkelig. Jeg kunne ikke tro at verdens flotteste og
herligste person hadde blitt tatt fra oss. Vi ble kjent som 14-åringer. Vi skulle faktisk møtes uken etter Gothia og hans
tur til Utøya, som vårt 5. år som venner. Dette ble det aldri noe av...

Nå har det gått ett år, et tungt, men samtidig et fantastisk år. Hele nasjonen har støttet hverandre i tykt og tynt. Ingen har
latt terrorangrepet ødelegge landet vårt. I stede har vi klart å samle oss og stå sammen som den sterke og flotte nasjonen
vi er. Jeg er så utrolig takknemlig og stolt over å ha kjent Isma. Jeg sender alle mine tanker til hele Norge, og spesielt til
de og dere som har mistet venner, familie, kjære og bekjente. Vi kommer aldri til å få stilt tiden tilbake og dratt tilbake til
22. Juli 2011, men minnene fra den dagen, dagene før, og ikke minst årene før kan vi ha med oss videre i livet, og aldri
gi slipp på! Håper alle har hatt en fantastisk dag, med tårer og glede. Nå er alle våre fantastiske engler oppe i himmelen
og har det helt fantastisk med hverandre, mens de ser ned på oss og er stolte over hvor utrolig nære og kjære vi har blitt
etter den forferdelige hendeles for ett år tilbake.

Jeg skulle egentlig til byen for å spise og dra på kino. Ville ikke innom konserten på rådhusplassen eller se meg rundt
for å se på rosene som var lagt ut, men jeg klarte absolutt ikke gå forbi, og måtte stoppe innom og knipse noen flotte og
fantastiske bilder, som minner livet ut. Ha en fortsatt fin sommer dere. Tusen takk til våre stamlesere som er innom hver
eneste dag med kommentarer. Dere er fantastiske!


HVIL I FRED ISMA, DU ER PÅ ET TRYGGERE OG BEDRE STED NÅ.
LOVE YOU ANGEL.

© 2016 wanita.blogg.no

God helg alle sammen

Hei dere. Nå er det endelig helg igjen, noe som betyr koselige tider med venner og masse jobb. Skal bli kos å jobbe
på peppes igjen. Er noen dager siden jeg (Wanda) jobbet der sist, så nå gleder jeg meg igjen. Ellers er Vita på jobb
allerede og hun blogger nok noe når hun kommer hjem tenker jeg. Nå skal jeg spise mamma sin fantastiske hjemme-
lagde lasagne før jeg drar av gårde og selger masse, masse pizza!God helg fininger. Håper dere får en koselig og bra helg!!

© 2016 wanita.blogg.no

Frokost med Martin

Hei og god dag dere. I dag startet vi dagen tidlig. I og med at vi begge jobber kveld i dag, tok vi frokost med Martin
klokken elleve i dag. Sinnsykt koselig å se han igjen, er jo tross alt flere mnd siden vi var sammen sist. Er så godt
med de vennene man ikke har møtt på en evighet, men fremdeles er kontakten like bra som før. Martin er en utrolig
god gutt, og vi har det alltid hyggelig når vi er sammen. Nå jobber jo jeg (Wanda) på samme senter som han også,
og butikkene våre er rett over hverandre, så vi kan jo stå å vinke til hverandre når vi jobber! Så det er jo kos. I hvert
fall, vi snakket om alt mellom himmel og jord, og satte oss på lille persille og slukte i oss tidenes beste salat. Nam!
Nå skal vi begge to avgårde på jobb, og vi jobber til klokken ni i kveld. Vita kommer til å blogge senere i dag
om en DIY shorts hun har laget i dag. Så hold dere oppdatert flotte mennesker! Og forresten, nå er jo solen
ute på himmelen igjen! Er ikke det helt fantastisk?

© 2016 wanita.blogg.no

LYKKE!!!

Hei kjære fantastiske lesere!
Nå er det Vita som blogger :D Hehe, har endelit tatt meg tiden til å skrive et ordentlig innlegg til dere nå. Som dere leste
i Wanda sitt forrige innlegg var jeg på jobb i dag også. Jeg jobber hver dag i sommer frem til ca 8-9. august.. Men men,
det blir ihvertfall penger ut av det :D
 
Nå skal jeg oppdatere dere om hverdagen min den siste perioden :)
Jeg er lykkelig, livet smiler til meg, alt går så bra.. Som noen av dere har fått med dere har jeg funnet meg en fantastisk gutt.
han gjør meg så lykkelig. Jeg har ikke tenkt å brette ut så mye om han og vårt "forhold" her. Føler jeg må få lov til å ha et
privatliv også. I hvertfall, alt går så bra om dagen. Jeg stortrives på jobben, jeg jobber masse og føler endelig jeg gjør noe
fornuftig med "friåret" mitt.

Men tilbake til det jeg faktisk hadde planer å blogge om :-)
I dag fikk vi endelig en del "teasers" av høstens varer, og herreguuud så mye fint som kommer! Jeg har ventet på dette lenge
nå, så jeg grabba til meg mine favoritter med en gang, da vi bare fikk inn 3 stk av hvert smykke. Her ser dere smykkene jeg
grabba til meg :D:D Er så lykkelig! Det er faktisk utrolig hva smykker, klær og sko kan gjøre med oss jenter assa :D!!
 
Her er alt jeg tok med meg hjem!! ENDELIG ER ALT DETTE MITT :D
Halskjeder :)


Ørepynt, og ringer!! Er ikke reven helt fantastisk?!?!
Armbånd
Jeg har som regel 6-9 armbånd på meg samtidig, så disse skal bli godt brukt :D


Har ikke ord for hvor lykkelig jeg er! Smykkene er enda finere på enn når de bare "ligger" her :-)

Har dere lyst på noe av dette må dere forte dere til nærmeste A&C butikk og kjøpe, for når det er tomt kommer det
ikke påfyll før til høsten. Da dette som sagt kun er en "teaser" :-)

Forresten, så må jeg bare sende en hilsen til den utrolig søte bloggleseren som kom innom jobben min i dag, og
spurte om jeg var Vita. Og etterpå sier hun at hun elsker bloggen vår! Du var så utrolig søøt! Jeg elsker når lesere
kommer innom bare for å si hei! Ikke vær redde for å komme innom. Både jeg og Wanda elsker at dere faktisk tørr
å snakke med oss eller bare hilse :-)

Nå skal jeg slappe av med litt disney chanel, så sove.. Jobb igjen i morgen :-) Vi blogges kjære lesere!

© 2016 wanita.blogg.no

Dagens lille måltid

Hei og hå dere. Vita er på jobb, så det er nok en gang jeg (Wanda) som blogger. Jeg skal spille kamp senere i dag,
selvom formen er helt ute på tur. Har tatt to paracet i dag for å kanskje bli litt bedre, men jeg er sykt tett og snørrete.
Uff, er absolutt ikke behagelig, og tror ikke det skal bli godt å løpe i dag. Uansett, nå sitter jeg og ser på tv mens jeg
koser meg med litt mat. Spiser alltid så lite når jeg er syk, jeg orker liksom ingenting, for det er jo ikke akkuratt slik at
jeg merker smaken på det jeg spiser. Noen andre som føler med meg? Bare gleder meg til denne dagen er over, så
håper jeg på at jeg våkner i morgen og føler meg frisk og rask, eller i hvert fall mye bedre!


Nå skal jeg bare slappe av før jeg turer avgårde for kamp. Gud så kjedelig det er å være forkjølet. Føler liksom
at jeg ikke orker noen ting, og hele kroppen blir så ufattelig slapp!

TRYKK PÅ BILDENE ELLER HER, FOR Å STEMME PÅ MEG I NELLY SIN NYE KONKURRANSE!!

© 2016 wanita.blogg.no

EM-kveld med jentene

Hei og god kveld dere. Vita er på jobb stakkars, mens jeg (Wanda) koser meg her i stuen med Marwa og Sunniva.
Vi har kost oss med EM på tv-skjermen og startet kvelden med oreo. Vi bestemte oss faktisk for å bestille fra Spice
igjen. Tro det eller ei, men vi fikk maten etter 50 minutter, og den var faktisk varm og god, noe vi absolutt ikke er
vant til. Vi storkoste oss med maten, og så på den flotte finalen der Spania herjet over Italia. Litt synd, men Spania
var jo tross alt overlegne!

Nå sitter vi her og snakker hull i hodene på hverandre som vi alltid gjør, ser på tv og bare nyter kvelden. Jeg har
jo også blitt litt forkjølet, så sitter her og snufser litt. Kjempe kjipt med tanke på at jeg skal spille kamp i morgen!
Har dere hatt en fin kveld og helg? Noen andre der ute som også så på EM finalen?

© 2016 wanita.blogg.no

Med verdens beste jenter

GOD KVELD SØTNOSER. Nå sitter vi her sammen i stuen og venter på at Marwa og Sunniva skal komme hjem med
noe digg. De har nettopp tatt turen ut for å kjøpe noe digg fra peppes, og ta med hjem. Så heldige som vi er, har våre
gjester tatt seg turen ut for å kjøpe noe til oss. Haha, verdens søteste jenter. Carina var også innom tidligere. Super
koselig lørdag, og ganske så deilig med tanke på at vi har hatt så mye å gjøre og at uken har vært så slitsom og lang.

Vi kan jo i mens vise dere hva vi har spist mens vi har snakket, sladdret og sett på filmer. Hva er vel bedre og "sunnere"
enn en lørdag med grønnsaker og dipp til lørdagsgodt? Det er bare noen ganger magen og hodet skriker etter noe
lettere og sunnere enn sjokolade og godteri!


© 2016 wanita.blogg.no

Sneakpeak på videoblogg

Hei dere! Tenkte å legge inn tre bilder som kunne vise dere en liten sneakpeak på videobloggen jeg laget
i ste sammen med Sunniva. Den kommer i morgen, i og med at det tar så lang tid å laste opp videoer på
Youtube! Er en stund siden forrige videoblogg nå, så da kunne jeg like gjerne slenge inn en nå!

Nå tenker jeg å ta kvelden snart, siden jeg skal opp tidlig på jobb i morgen. Det blir peppes i morgen. Blir
kos å dra tilbake på peppes, har ikke jobbet der på en uke nå, så skal bli koselig og trivelig å jobbe der i
morgen! I mens får dere glede dere til videoblogg og tenke ut hva den kan handle om!


Da får dere ha en fin natt, og sove godt når den tid kommer. Er forresten kjempe trist å se at bloggen har mistet
litt over 300 lesere.. Hvor har det blitt av dere? Dere ber om mer og bedre blogging, og slik at hdet vært en
gooood stund nå, og enda har 300 av dere snudd ryggen til oss? Kjempe trist å se på statestikken. I hvert fall,
tusen takk til de faste leserne og dere som kommenterer! Dere er über, duber!

© 2016 wanita.blogg.no

Bakedag

Hei og god kveld dere! Nå sitter jeg (Wanda) i sofaen med Sunniva. Vi har nettopp bakt brownies, og drikker te.
Har hatt en lærerik dag på jobb i dag også, og syns det er så utrolig gøy å jobbe om dagen! Stortrives. Ellers har
Vita valgt å ta en bloggpause, så fremover ser dere bare meg blogge, men det går vel fint det?

Vi sitter som sagt i sofaen og koser oss med brownies og te, mens vi ser på VG-lista. Gud så godt det faktisk er å
sitte hjemme i sofaen, og ikke stå ute i regnet for å se på konserten. Er helt utslitt om dagen med masse jobb på
listen, og i morgen er det en ny dag med jobb!


Er faktisk veldig fornøyd med disse bildene. Viser ikke disse bildene en varm fredagskveld, så vet ikke jeg! Har
det helt fantastisk nå, med verdens beste venninne ved siden av meg!

© 2016 wanita.blogg.no

Kvalitetstid med hverandre

Hei kjære lesere. Nå sitter vi her begge to med en kopp te i hånden, under dynen og spiser på småkaker.
Har vært en utrolig lang om slitsom dag. Denne uken skal vi som sagt jobbe på fotballskolen, og den
starter klokken 09.00-15.00 hver dag, ikke nok med det, så jobber vi på jobbene våre etter fotballskolen,
så det blir dobbel dose. Det skal bli kjempe godt å få denne jobbuken overstått og bare glede seg til alle
pengene drøsser inn på konto!
Nå blir det ikke alt for mange timer til vi tar kvelden og sover. Håper på fint vær på fotballskolen i morgen, i og
med at det pøste ned i dag. Vi var jo helt totalt gjennomvåte da det regnet en time uten stopp!
I morgen har forresten Wanda første dag på den nye jobben! Woho!

© 2016 wanita.blogg.no

Sania 1 år

God natt dere! Nå sitter jeg (Wanda) og blogger, slik at dere får sett bilder fra bursdagen jeg var på tidligere
i dag. Grunnen til at jeg faktisk blogger så sent, er fordi jeg og Vita skal jobbe på fotballskolen fra i morgen
til torsdag sammen med Sunniva. Vi kommer til å jobbe fra klokken 08.30-15.00 hver dag, og deretter skal
vi rett på A&C og Polarn! Har min første opplæringsdag på tirsdag, og gleder meg vilt! Woho!

Uansett, har kost meg utrolig mye med familie og venner, og brukte selvfølgelig den nye linsen min til å
prøve meg frem! Tok bilder av bebiene, og barna som var der, for hva er vel vakrere enn små, naturlige
og fantastiske barn som har byntet seg for en helaften med kos og stas?


Nydelige bursdagsklumpen som fylte år i dag!
Søte søstre, å gud så herlig!


Se så fine jentene er! ååå!


Må si at dette bilde er noe av det fineste jeg noen sinne har tatt. Så levende, så ekte, og gud så mange
følelser det ligger i dette bilde!


Søte bebi og meg!


Bebi og Mosjan! Elsker dette bilde!


Celina, vakre prinsesse!


ÅÅÅ, Celina og meg!


Armitha, herregud så vakkert!


...Og selvfølgelig et bilde av bursdagsbarnet med sin vakre mor!


Sist men ikke minst, én av de fantastiske kakene som var tilstede på bordet i dag!

Jeg har i hvert fall kost meg enormt mye, og har hatt en kjempe dag med både store og små. Hva syns dere
om bildene? Er ikke disse barna bare helt bedårende. Bilder sier mer enn tusen ord spør dere meg!

© 2016 wanita.blogg.no

Kveldens antrekk

Tenkte bare å slenge inn et kjapt innlegg før jeg (Wanda) drar avgårde med Sunniva og familien på barne
bursdag. Ble den rosa flotte paljettkjolen min fra River Island, med mine foxy shoes fra Jeffery Campbell
å ha på seg i dag. Vi har kjøpt den søteste gaven til babyen som fyller et år, og vi gleder oss til å gi henne
gaven! Det er nemlig en utrolig søt kjole fra Hello kitty, og en kosedress fra hello kitty! Søte bebien kommer til
å se utrolig nydelig ut i klærne, å!!
Nå må vi dra, men vi skal selvfølgelig ta bilder i dag, så får dere se de i morgen! Ha en super søndag da dere.
Det skal i hvert fall vi!

© 2016 wanita.blogg.no

Nytt objektiv! Ekstase

God morgen flotte lesere. I går var det nattåpent på senterne i området, og jeg (Wanda) tok turen innom med mamma
etter at jeg hadde trent. Vita var på jobb, og vi besøkte selvfølgelig henne. Det var utrolig mange gode tilbud ute i går,
men det var spesielt en jeg virkelig ble trollbundet til, og tok meg pengene til å kjøpe. Har jo lenge sett på et nytt
objektiv til speilrefleksen min, og det er selvfølgelig 50mm linsen det er snakk om. Har hørt så mye bra om den, til tross
for at den er så billig. På torsdag var jeg innom Oslo city og så på samme objektiv, og den var satt ned til 899 mente de,
på Strømmen i går derimot, hadde den blitt satt ned til 719,- så da nølte jeg ikke et sekund med å dra kortet!

Nå gleder jeg meg masse til å ta mye bedre nærbilder med bedre blender, og antrekksbildene våre kommer til å bli så
mye bedre (håper vi). I hvert fall, jeg gleder meg masse til å prøve med frem og bare knipse en haug med råflotte bilder.
Nå skal det bli morsomt å ta bilder igjen!


Noen av dere som har dette objektivet? Hva syns dere, og har dere noen tips å dele, så for all del, bare
spytt ut! Forresten, en liten plagsom ting med denne er at man ikke får zoomet inn og ut!

© 2016 wanita.blogg.no

Middagsdate med jentene

Hei og god da flotte lesere. Vi kom hjem veldig sent i natt, da vi var ute med Jasmin og Nicole hele kvelden.
Endelig hadde alle fire tid til å møtes, og det var super kos som alltid. Denne gangen tok vi turen til peppes
på Aker brygge. Den er jo nyoppussed og vi har lenge ventet på å dra dit. Det så helt fantastisk ut, og de hadde
egen meny med Aker Brygge spesial, noe vi ikke har på peppes hos oss. Vi prøvde derfor kyllingburgeren dems,
og den smakte rett og slett helt fantastisk. Ambefaler alle til å ta seg turen dit om dere vil oppleve peppes på en
ny og moderne måte, og om dere er lei den vanlige peppes maten!


Servicen der var helt fantastisk, aldri opplevd maken. Noen steder! Servitøren vår var helt fantastisk flink, så
da ble det noen hundre kroner med tips til henne! 


Den fantastiske og mektige Chocolate heaven!


Wanda og Jasmin


Burgeren smakte helt utrolig. Nam!
Se så fint det er der. Alle storbypeppesene skal bli pusset opp slik!


Vita og Nicole
...Og forreten vår!
Vi hadde en utrolig koselig kveld, med utrolig bra opphold på peppes. Har aldri opplevd så bra service på noen
peppeser tidligere. Vår kjære servitør var rett og slett i øverste klasse, og god stemning gjorde at hele kvelden
var perfekt gjennomført!

© 2016 wanita.blogg.no

Gårsdagen i bilder

Hei og god dag kjære lesere!
I går dro vi og Sunniva til byen. Sunniva hadde nemlig fri fra skolen, så vi dro rundt 3-tiden, tittet rundt, shoppet og
til slutt dro vi å spiste på peppes pizza Karl Johan. Wanda kom litt senere på kvelden, så det var bare jeg (Vita)
som shoppet. Jeg kommer med egne innlegg om innkjøpene i løpet av dagen/uken! 


Ser dere forskjell? Hvem er hvem? :-)


Så endte vi selvfølgelig opp med burger. Denne er et must når vi er ute å spiser på peppes! namnamnam!!

Nå skal Wanda straks på jobb og jeg skal straks avgårde på personalmøte. Lover å vise dere et av mine beste
innkjøp fra gårsdagen litt senere i kveld! :-)

Hva skal dere ut dagen kjære lesere? Været er jo helt fantastisk!!! :D

© 2016 wanita.blogg.no

Bursdagsbiler

God kveld dere. Tenkte å vise dere bilder fra bursdagen vår. Vi tok ufattelig mange bilder, så vi kommer nok ikke
til å legge ut alle, men noen får dere se. Vi har også handlet litt i dag også, blant annet deborah lippmann neglelakker,
og de skal vi selvfølgelig vise dere i morgen. Kolleksjonen vår bare vokser og vokser, og det skal dere selvfølgelig
få se. Her kommer i hvert fall bildene fra lørdagen. Vi koste oss utrolig mye, og det ble endelig en feiring på 20
årsdagen vår, selvom det tok to måneder... Bedre sent enn aldri!


Wanda og Samira


Mamma, Wanda, Samira og Vita


Oss to


Vita


Wanda


Vita og verdens beste Sunniva


Wanda og verdens beste Sunniva
 
Her er noen av lørdagens bilder. Nå skal vi ta kvelden, skal opp tidlig i morgen og så på jobb og personalmøte.
Dere må sove godt, og drømme søtt når enn dere legger dere. 

© 2016 wanita.blogg.no

Det er gøy å være blogger nå...

...Ja, overskriften sier det meste! Tusen takk for utrolig fine og varmende kommentarer de siste ukene. Det
gir oss så utrolig mye mer motivasjon til å blogge, og det er så utrolig, fantastisk gøy og ikke minst motiverende å
blogge, når dere sier så masse fint, og gir oss dere meninger!Vi er nå på besøk hos vår familie på Vinterbro.
Jeg (Wanda) har ikke hatt så utrolig mye å gjøre frem til nå, før EM kampene begynte, så jeg knipset noen bilder
jeg like gjerne kunne legge ut. Har tuklet litt medkamera og tatt bilder av ting her og der, så her får dere se.
Okei, dette innlegget skulle egentlig ut på bloggen rundt halv åtte i kveld, men siden blogg.no er så forbanna
bra hele tiden, ble det bare forsinket med flere timer! Nå er det nok! Noen andre som har hatt samme problem
med å laste opp bilder? Tok over 3,5 timer!

© 2016 wanita.blogg.no

Starbucks

God morgen dere. Nå ligger vi i sengen og ser på teen mom. Etter på skal vi ut for å handle litt, da vi
senere i kveld skal feire bursdagen vår. Det blir kjempe stas, selvom det er to måneder siden vi fylte
år, men bedre sent enn aldri? I går fikk vi besøk fra Tyskland, så jeg (Wanda) var med til Gardermoen
for å hente gjesten vår. Vita var på jobb, så hun fikk desverre ikke vært med. Vi tok selvfølgelig turen
innom starbucks mens vi var her! Er så godt med starbucks i Norge! Er det fler som skulle ønske at
det var starbucks andre steder i norge også, enn bare på flyplassen? Det er jo et must i hverdagen da
man er i utlandet, så hadde ikke sett bort ifra at det hadde blitt mye starbuks til dagligkost om vi hadde
hatt en i nærheten!


Nam, nam, nam!


Mammas venninne, mamma i midten og meg (Wanda) til høyre
Ha en fin dag da dere, så blogger vi selvfølgelig senere i dag, og om bursdagen vår i morgen! Kommer til å blir
utrolig koselig!

© 2016 wanita.blogg.no

Nattkos med Marwa

God kveld dere. Nå sitter jeg (Wanda) her i sofaen hos Marwa. Vi har begge vært på jobb på peppes i dag, og
bestemte oss for at jeg skulle sove over hos henne etter jobb. Vita skulle også være med, men bestemte seg
for å bli hjemme, da hun skal tidlig på jobb i morgen. Det var super hyggelig å komme til Marwa etter jobb, og se et
dekket bord med masse godsaker. Siden jeg sluttet såpass sent som halv ett, blir dette enkelt og greit nattkos!


Nå skal vi kose oss med masse digg, og filmer! Så tar vi nok natten om noen timer vi også. Til dere andre som
også er våkne nå; sov godt når den tid kommer!

© 2016 wanita.blogg.no

Skjønner dere eller?:(

Hei kjære lesere!
Nå er det lenge siden jeg (Vita) har blogget! Og jeg har faktisk tenkt å vise dere hvorfor,
slik at dere kanskje skjønner det.

Her ser dere kalenderen min på macen. Jeg er utrolig avhengig av denne, da jeg har 3 jobber og fotball jeg må
styre med. Her kan dere se hvilke dager det er UMULIG å blogge bra, og hvilke dager dere faktisk har lov til å
"klage" på at vi blogger dårlig. 

Fremover mot sommeren blir det enda mere jobbing, da jeg jobber hver eneste dag i juli! Som dere ser så har
jeg til og med noen dager hvor jeg kan jobbe dobbeltvakter. Først A&C så rett på peppes. Eller jobb også
trening. Så fritid har jeg dessverre ikke mye tid til. Men en ting skal jeg love dere, vi skal begge to sjerpe oss
når det kommer til blogging! Men er det noe spesielt dere savner på bloggen vår?

Er dere også veldig opptatte med jobb, trening, osv? I så fall hva gjør dere, og hvor jobber dere? Vi vil gjerne
bli "kjent" med dere som leser bloggen vår. Så dere må bare komme med "info" om dere selv, slik at vi husker
dere som f.eks "hestejenta" eller "advokaten" osv.

Senere i kveld kommer vi med konkurransen vi har lovt dere! Stay tuneeeed :D

© 2016 wanita.blogg.no

Bollebaking med min bestevenninne

Hei flotte dere! Nå sitter jeg (Wanda) og Sunniva i sofaen og ser på tv, og hører på musikk! Vi har nettopp
bakt masse, masse boller. Har gått rundt og siklet etter hjemmelagde boller i flere dager nå, så endelig tok
vi oss tiden til å bake de. Med en litt brå og dårlig start holdt vi på å gi opp da deigen satte seg fast i alle
fingrene våre og kjøkkenbenken, men så tok vi og tilsatte ekstra mel, og da ble det brått mye lettere.


De smaker rett og slett helt himmelsk. Har til og med laget 15 boller med melkesjokolade inni, nam nam! Noen
som ble fristet nå?

© 2016 wanita.blogg.no

Kos og paradise finale

God kveld våre flotte lesere! Nå har vi vært i butikken og kjøpt inn masse digg! Denne gangen har vi valgt
å gå for den litt sunnere varianten; grønnsaker og dipp.... Og potetgull da. Kanskje ikke så sunt likevell, men
mye bedre enn flere poser med godteri! Nå sitter vi og venter i spenning på å se hvem som vinner og slipper
kula (?) i kveldens finale! Vi gleder oss masse!

Har i hele kveld gått gjennom alle mulig fimer av Justin Bieber og Selena Gomez. Klarer ikke komme oss over
hvor mye de to har lykkes. Fra å være to helt vanlige mennesker, til å være blant verdens største tenårings-
idoler! Det er noen som har det.. Har liksom blitt belieber på nytt etter at han kom til Norge. hele greia startet
liksom på nytt i hodene våre, selvom vi har vært trofaste beliebers i 3 år nå! Jaja! nå skal vi kose oss med godtet
vårt!
Noen fler som gleder seg til finalen i kveld??

© 2016 wanita.blogg.no

Grilling i solen!

Hei hei kjære lesere!
Hvordan har det gått med dere som har hatt eksamen i dag? :-)

Vi beklager for at vi ikke har blogget før nå, men vi har faktisk bare tatt oss litt tid til å sove helt
ut i dag, og slappe av. Nå driver vi å griller med familien og Sunniva, så skal vi snart dra mot
valle for å se rekrutt spille kamp! :-D Været er jo også så deilig i dag, så da passet det kjempe
bra å grille. Nå sitter vi å venter på at maten skal bli klar, så da tenkte vi å blogge litt før vi spiser.Nå ropte nettopp mamma på oss, så da er maten klar!
Dere får ha en fortsatt fin dag, så blogges vi senere i kveld! :D

© 2016 wanita.blogg.no

Grillkos hos Hansen!

Hei og god dag kjære lesere!
Dagen i går var helt fantastisk, var så deilig å se alle jentene samlet igjen utenfor fotballbanen.
Alle hadde pyntet seg så fint med kjole og heler! Maten var fantastisk, og det var drikken også!:)

Vi tok en del bilder, men noen er ikke helt blogg materiale, og andre var det rett og slett dårlig
kvalitet på. Men vi har hvertfall klart å velge ut noen brukbare bilder :) I skrivende stund er kjære
Wanda på jobb :(, mens jeg (Vita) sitter ute i solen, og venter på at min kjære skal hente meg så
vi kan dra å bade :D

Wanda er såååå klar for å grille :D


Smack :*


Carina og Wanda måtte ta bilde av de elskede JC skoene 


Namnamnam, bordet er dekket og klart :D


Baconpølsene våre! Ja de smakte helt fantastisk!


O, du hellige pølse :)


JENTENE 


Wanda, Vita, Silje
Juliane, Eline (bak russekortet) og Marie


Flotte julla vår 


Babesa her pyntet seg :D


Vår kjære Heidi, som det var så utrolig godt å se igjen 


hahahaha, dette bildet måtte bare ut på bloggen!! Pernille? Hva skjer :O


Juliane, Pernille og Wanda


Slik så bordet ut litt senere ut på kvelden ...


Nuss nuss, Elisepuseen 


Et standard "Vitabilde"


Det er viktig å være litt fjortiss også, "holdeihåret" 


SCHÅÅÅÅL!!!!


To fantastiske jenter, Carina og Pernille 

Fikk nettopp en telefon av Wanda om at hun slutter tidligere i dag, så nå skal vi snart avgårde til stranden,
så er det trening i kveld. Ha en flott dag så lenge kjære lesere 

© 2016 wanita.blogg.no

Sommer morgen!

Hei og god morgen kjære lesere!
Først vil vi takke dere alle for at dere er så søte og holder bloggen oppe! Og tusen tusen
takk for fantastiske kommentarer, som lyser opp hverdagen vår! Og til dere som har noe
"negativt" å si, så er det for all del lov, men da må dere også tåle at v svarer tilbake litt
negativt, eller at vi bare lar vær å svare!

I hvertfall, i dag måtte jeg (Vita) løpe ned til jobben da kjære Ylva ikke hadde nøkkel til
gitteret. Så da bestemte jeg meg for å ta meg en tur innom butikken å kjøpe noe digg til
frokost til meg og Wanda. Det endte opp med ostebrød med nugatti og is kald juice. Nå
sitter vi ute i solen på terrasen og koser oss med sol, juice, olje og god musikk!Fantastisk! Rett og slett!

Senere i dag kommer vi med "outfitbilder" som viser hva vi skal ha på oss hos Carina og Juliane i
kveld! Ha en fin dag i solen så lenge alle sammen og nyt været!!!

© 2016 wanita.blogg.no

På toppen av operaen

I går var jeg (Wanda) som jeg sa, i byen med verdens beste venninne. Det endte opp med at vi tok uendelig med
bilder. Bilder som jeg veldig gjerne vil vise til dere. I dag dro jeg og Vita til byen og tok masse bilder for dere.
Antrekksbilder kommer litt senere også. Vi blir liksom så mye mer gira på å blogge og vise dere bildene vi tar, når
været er så fint. Da sitter vi liksom ikke hjemme i sofaen og ser på tv og sitter på macen, men vi drar faktisk ut, pynter
oss og tar masse bilder!


Hva har dere gjort i dag? Hørt at mange har hatt eksamen i dag? Hvordan har det gått i så fall?
 

© 2016 wanita.blogg.no

God morgen!

God morgen kjære lesere!
I dag har vi begge fri fra alt som heter fotball og jobb. Dagen skal derfor nytes, og vi startet den med
å stå opp klokken 10.30! Deilig å kunne sove ut helt, og stå opp med topp humør! Solen skinner i dag
også, så vi bestemte oss for å ta frokosten ute på terrasen!

Ettersom det ble så mye pannekaker til overs i går, ble frokosten selvfølgelig pannekaker! Med jordbær
og krem! Iskald saft, solen skinnene på oss, og bikiniene på.. ah, nesten som å være tilbake til Dubai! :D


Nam!
 
Solen skinner, og vi har som sagt fri, så vi skal få prøvd å få gjort litt småting her og der som vi burde ha gjort
for en stund tilbake. Og selvfølgelig skal kamera være med oss :)
Ha en fin dag så lenge kjære lesere!

© 2016 wanita.blogg.no

Pannekaker og tv-kos!

Hello og god kveld flotte mennesker. I dag har vi hatt en super dag. Vita har vært på jobb på A&C, mens jeg (Wanda)
har vært på jobbintervju! Jeg krysser alle leddene i kroppen for at jeg får denne jobben! Mer går jeg ikke inn på dette,
i tilfelle lykken ikke er med meg.

Ellers har vi noen innlegg klare for dere, blant annet dagens jobbantrekk for Vita, og et innlegg fra dagen hennes på
jobb! Nå sitter vi sammen med verdens beste Sunniva og ser på Paradise hotel. Har laget en haug med pannekaker,
og sluker de i oss.
Nam nam nam, nå koser vi oss kjempe masse. Kommer noen innlegg i løpet av kvelden og natten også, så
hold dere oppdatert!
Hvordan har forresten dagen deres vært til nå?
 

© 2016 wanita.blogg.no

Middag for 3!

Hei folkens!
Herregud, har dere sett været???? Det er helt fantastisk! I dag morges kom kjære
Sunniva innom, for å filme til videobloggen, som vi legger ut om litt (må bare lastes
opp på youtube). Etter vi hadde filmet ferdig, bestemte vi oss for å dra på butikken og
kjøpe krem, frukt og pasta som vi skal lage nå. Vi tok noen outfitbilder til dere også som
vi lover å komme med før vi skal på trening i kveld!

Men først skal vi vise dere hva vi har tenkt å lage til middag i dag. Og ja, dere har sikkert
sett denne retten på bloggen vår sånn ca 40 ganger før, men det er fordi det er det eneste
som er godt og enkelt å lage, og "oppskriften" fikk vi av kjære Carina! haha :D

Namnam! 
Ha det så fint så lenge kjære søtinger, så blogges vi om litt :D

© 2016 wanita.blogg.no

Turister i sin egen by

Hello og god ettermiddag dere! Vi fortalte jo tidligere at vi var i byen med Marwa i går. Været var jo kjempe deilig,
så vi valgte heller å gå gjennom Karl Johan, enn å ta banen ned til jernbanetorget. Vi valgte derfor å leke litt turister,
og endte derfor opp med å ta masse bilder utenfor Grand Hotel og storinget. Vi koste oss masse i går, og det var
kjempe deilig med en hel fridag etter så mange uker på strekk med jobb, jobb og jobb! Er derfor det også har blitt
litt lite blogging de siste dagene. Vi rekker absolutt ikke blogge da vi jobber så lenge hver dag på rad, men tro oss,
når vi har fri, så tar vi masse bilder, og vi blogger som bare det!


Må si det er lite motiverende å blogge når dere klager på at vi blogger for lite, og da vi faktisk blogger masse
for dere og prøve å gjøre det beste vi kan, kommenterer dere aldri! Noen av dere er virkelig flinke, men til
dere som alltid skal klage på at vi blogger lite, hvorfor kommenterer dere ikke når vi blogger mye?

 

© 2016 wanita.blogg.no

Elsk meg igjen

I går dro vi på kino med vår kjære Marwa. Alle tre hadde endelig en fridag samtidig og da grep vi sjansen, og dro
på kino! Vi sto mellom tre filmer, the dictator og titanic, men valget ble ganske enkelt da "the vow" (elsk meg igjen)
sto på listen! I og med at filmen er basert på sann historie ble den enda mer rørende enn ellers! Filmen var seriøst
fantastisk. Til dere som elsker "the notebook, dear john" og de filmene der, dette er absolutt en film i denne samlingen!
Har virkelig ikke ord på hvor bra denne filmen var!


Vi måtte selvfølgelig innom lucky lips! De har det beste utvalget i byen syns vi. Alt fra sjokolade, tyggis og surt!
Her er det et must å dra innom før én hver kinoopplevelse!

Har dere hatt en fin fredag?

 

© 2016 wanita.blogg.no

Buddah is in the house!

Hei hei kjære søte lesere!
Nå har jeg (Vita) virkelig savnet dere litt.. Jeg skal fortelle dere noe som er litt gøy!
Nemlig, å dele blogg med Wanda. Det er så praktisk! For selv om jeg har vært litt
borte fra bloggen pga, jobb, og motivasjon, så har Wanda fremdeles vært like ivrig
og flink til å blogge! Det setter jeg veldig stor pris på! Og det håper jeg dere også gjør.

Jeg har i det siste jobbet hver dag, og når jeg har kommet hjem har jeg egentlig ikke orket
å blogge, eller ta meg tiden til å ta bilder osv. Jeg er selvfølgelig lei for det, men sånn blir
det jo av og til. Jeg har trengt litt tid for meg selv, og sammen med venner og familie. Og nå
føler jeg at jeg endelig etter en lang og fin uke har fått muligheten til å savne å blogge! Så nå
er vi tilbake for fult, BEGGE TO!!

I dag, jobbet jeg på A&C fra 10-16. Og da jeg kom på jobb i dag hadde vi fått masse varer!! WIII
Jeg har fra dag 1, kastet blikket mitt over den fantastiske "buddah kolleksjonen" vi har, og i dag
ble det bestemt! Jeg tar med meg 3 Buddah'er hjem!Blått armbånd med en budda hengende koster 249.- Buddah armbånd med swarowski stener 498,- Buddah 
armbånd i sølv annheng 298,-


Alle disse har vi nettopp fått inn igjen for 3.gang. Disse er veeeldig populære, og herreguud så mye fint man kan
sette de sammen med! Bare å bruke fantasien :)


Her ser dere alle tre på sammen.


De er rett og slett helt fantastiske! Så jeg klarte faktisk ikke å gå ifra disse på jobben i dag!

Hva syntes dere om armbåndene? Hvis dere likte de så må dere løpe og kjøpe disse fort. For de er så populære
at de gjerne blir utsolgt i løpet av noen få dager! :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Smil og vær glad for hver dag som går!

Hello fine dere. Nå skal jeg (Wanda) på jobb om noen få strakser. Jeg har jo ikke hatt så fryktelig mye å gjøre i dag,
så derfor endte det opp med at jeg satte meg ned og tok noen bilder av meg selv. Ble ikke så utrolig flott, men syns
redigeringen og effekten på bildene ble ganske kult til syvende og sist!
Håret ble forresten fryktelig mye lysere på bildene enn det det egentlig er!
Ha en fin dag videre dere! Nå skal jeg på jobb og servere mange pizzaelskere!

© 2016 wanita.blogg.no

Memona's bryllup - Dag 2

Hello og god morgen dere! Da har vi endelig klart å plukke ut de 20 beste bildene fra bryllupet til Memo,
dag to. Grunnen til at vi legger ut dette to dager etter bryllupet er fordi det faktisk tar tid å plukke ut de fineste
og beste bildene, når vi har tatt så ufattelig mange, men det er jo bare to dager etter bryllupet vi legger ut
dette, så det er jo ikke så lenge siden!

Dag to var også veldig, veldig bra, og den toppet helt klart første dagen. Denne dagen var mye større! Det
var liksom hovedsermonien med mer luksøriøst design, god mat og selveste kaken! Bruden hadde også på
seg brudekjolen sin.


Her kommer bruden inn med faren og broren sin, og resten av familien bak seg.
Se så flotte de er sammen! For ikke å nevne brudekjolen til Memo, som veier hele 6 kg!!


Så var det selvfølgelig peppes-gjengen igjen! Ble jo flere slike bilder!


ÅÅÅ, så lykkelige!
Bryllupskaken! Ikke bare så den fantastisk ut, men den smakte helt utrolig godt!
Så var det oss to da, i pakistanske klær for første gang! Må nesten si at vi skled rett inn, eller hva?


Fine, fine, flotte Memo!

Dagen var utrolig bra, og vi koste oss kjempe masse. Nå er endelig vår kjære Memona gift, og hun skal leve
lykkelig i alle sine dager med prinsen sin!

© 2016 wanita.blogg.no

Memona's bryllup - Dag 1

Hello beste lesere. I dag har vi heldigvis hatt litt tid til å blogge! Vi har ikke vært sammen i dag før nå, i og med at
Vita hadde åpning på peppes. Jeg (Wanda) har jo da vært flink til å blogge, og oppdatere dere om hva som har
skjedd den siste uken og de siste dagene!

På fredag var vi på Memona sitt bryllup. Kjempe koselig og helt nytt for oss. Vi har jo aldri vært i et pakistansk
bryllup, så det var kjempe stas. Kan ikke si vi følte oss pyntet, da vi så de andre 300 gjestene som var sminke
utrolig fint, hadde syke kjoler og smykker. Vi derimot, ble litt enkle, så derfor kjører vi begge to på med en
pakistansk kjole hver i dag.
Det er en tradisjon at alle jentene setter seg på et teppe foran scenen og synger noen sanger.
Her sitter da brudgommen og venter på bruden sin!
Her sitter brudeparret. Så utrolig flotte og fine!
Se all den nydelige pynten, det er jo rett og slett fantastisk og fargerikt!
Så var det selvfølgelig peppesgjengen med brudeparret! Hurra, se på oss, alle stråler jo :D
Vår flotte brud, Memo, og verdens beste sjef, Sidra!! De er selvfølgelig søst


Vi hadde en helt fantastisk koselig kveld, og er klare for dag to nå! Dette er hovedsermonien, og vi gleder oss
masse. Nå sitter vi og fikser oss og gjør oss klare, for vi blir hentet om en drøy time!

© 2016 wanita.blogg.no

Pynting til bryllup

Hello! Lovet dere at vi skulle vise dere bilder fra bryllupet på fredag og pyntingen. I dette innlegget
skal dere få se hvor flinke alle var til å pynte til bryllupet. Vita var med og pyntet mens jeg (Wanda)
måtte holde peppes gående. Så jeg fikk derfor ikke vært med. Det ble utrolig fint og fargefylt! Lokalet
så strålende ut på kvelden når vi kom dit!
ÅÅÅÅ, det ble så kjempe, kjempe fint! Hva syns dere? Scenen så jo bare helt fantastisk ut? Dere ser vel kanskje
at dette ikke er et tradisjonelt norsk bryllup, men det er fordi brudeparret er pakistanere. Selv syns vi utenlandske
bryllup er mye mer spennende. Masse farger, god mat, pynt og sene, sene netter!

© 2016 wanita.blogg.no

Beklager beste! Vi ser ikke mye til hverandre

Hei dere flotte lesere. Vi vet vi lovet å svare på spørsmålsrunden for en uke tilbake, men det blir
veldig, veldig vanskelig da jeg (Wanda) og Vita ikke har vært sammen på så og si en uke. Vi kommer hjem
sent på natt, ellers drar vi ut tidlig hver for oss på jobb. I går var vi i bryllupp, og vi var faktisk sammen!
Vi tok masse bilder som vi legger ut senere, og så er det dag to av brylluppet i morgen! Vi gleder oss masse
til å vise dere bildene.

Svarene på spørsmålsrunden kommer, vi lover, vi må bare finne til hverandre igjen og klare å lage tid mellom
all jobbingen og treningene og kampene. Det er veldig, veldig vanskelig, og vi har fått et kjempe hektisk liv
de siste ukene. Vi tror og mener at det blir bedre fra den uken som kommer, og da skal vi klare mest sannsynelig
å lage denne videobloggen vi lovet!
Ha en fin dag flotte lesere. Dere klarer vel å gjette dere frem til hva dagen vår går ut på?
Jobb selvfølgelig. Vita jobber dobbelvakt i dag, og jeg jobber stenging til halv ett på peppes i dag. Huff!


 

© 2016 wanita.blogg.no

God morgen!

God morgen kjære lesere!
I dag da jeg (Vita) stod opp, var huset tomt. Alle er på jobb, mens jeg er hjemme..
Så da tenkte jeg at jeg skulle lage meg frokost og sette meg ute i solsteken og NYTE været!
Frokosten ble ikke all verdens, men jeg har jo aldri vært flink til å lage meg noe bra frokost,
så jeg kjørte rett og slett på med brødskiver og brunost! Det slår jo aldri feil, eller hva? :-)Nam nam ! :-)

Har ikke ord for hvor fantastisk været er for tiden! Det er jo nesten som å være tilbake i Dubai .. bare NESTEN..
Nå skal jeg snart skifte til bikini, så skal jeg ligge å slappe av ute i noen timer. Senere i kveld skal jeg på min 
første dag på ny jobb! So wish me goodluck :D!!

Hva skal dere i dag søtinger?

© 2016 wanita.blogg.no

Jordbær med krem

Det er så utrolig deilig å se i grønnska- og matbutikkene at bærene strutter frem på hyllene! Altså ingenting
viser mer til sommertegn annet enn friske bær! Vi har jo i flere uker nå, slukt i oss masse bær, og det
er jo ikke rart når vi har gått hele vinteren uten! I dag var mamma på en handletur og plutselig kom hun hjem
med masse, masse jordbær! Nam! Så nå skal vi sitte her ut kvelden og kose oss med jordbær og krem! Senere
kommer Sunniva og vi skal nok en gang ha frustrerte fruer maraton! Dette blir den siste kvelden vi ser henne
og mamma på over to uker!Hvis ikke dette ser godt ut, vet ikke vi?
Hva skal dere gjøre resten av ettermiddagen/kvelden?

© 2016 wanita.blogg.no

Romantisk med stearin og roseblader

God kveld flotte lesere! Vi må først og fremst BEKLAGE oss mektig mye for det med videobloggen vår, men vi får
rett og slett ikke lastet den opp på youtube. Vi skjønner heller ikke videoopplastningen her på blogg.no, så da
blir vi rett og slett frustrerte! Frykt ikke, vi har laget videoen og alt, men det blir litt vanskelig når vi ikke får lagt den
ut! Vi gjør vårt beste, og skal prøve å få lagt den ut så fort vi har fått fikset dette!

Ellers har dagen i dag vært kjempe stressende, men kos. Vi ble med Carina til byen i dag for å handle inn de
siste småtingene våre, før vi skal dra. Senere dro vi på Plaza for å fikse rommet hun hadde booket for henne og
typen. Han har nemlig bursdag i dag, så da ville hun fikse noe koselig og romantisk rett før hun drar! Vita satt
og blåste opp 100 ballonger, mens Wanda pyntet med roseblader. Carina hadde jo kjøpt inn alt, pyntet med
stearinlys og gjorde det kjempe kos! Håper virkelig han setter pris på dette og blir superfornøyd!
GRATULERER MED DAGEN!!!

Ellers sitter vi her med Sunniva nå og ser på frustrerte fruer. Kjempe deilig etter en lang og stressende dag med
mye frem og tilbake! Som sagt, vi jobber fremdeles med videobloggen, så frykt ikke. Vi gjør vårt beste :(

© 2016 wanita.blogg.no

Påskekveld med verdens fineste jenter

God morgen dere! Vi fikk ikke blogget i går kveld, men vi tok noen bilder fordet.
Ble ikke mange bilder akkuratt, men bedre enn ingeting.
Vi hadde jentene over på påskekos i går. Vi tenkte egentlig å lage taco, men endte opp med pizza i stede.
Det smakte jo mye bedre! Vi dro også på butikken og kjøpte masse godteri og frukt, så vi
klarte jo å være bittelitt sunne, selvom vi koste oss! Dagen i går var utrolig koselig, og det var litt rart å tenke
på at vi ikke får sett Pernille og Juliane på over 16 dager!

Ellers skal dagen i dag være ganske rolig å enkel, samtidig som det blir litt stressende.
Vi skal nemlig til byen en kjapp tur for å kjøpe inn det siste vi trenger til reisen. Vi skal også hjelpe
Carina med å pynte på Plaza. Typen hennes har bursdag i dag, så da skal vi hjelpe
henne med å gjøre i stand til han kommer! Kjempe kos!


Håper dere har hatt en fin påske, flotte lesere!
Vi kommer forresten med videoblogg senere i dag, der vi svarer på spørsmålene dere har stilt oss!

© 2016 wanita.blogg.no

Grønnsaker og dipp

God morgen kjære, flotte lesere!
I går prøvde vi å leke sunne... For en gangs skyld. Da jeg (Wanda) kom hjem fra trening i går kveld, hadde Vita og Sunniva kjøpt inn masse godt. Ikke godt som i godteri, men godt som i grønnsaker! Det er kanskje litt sent å tenke på bikinikroppen 5 dager før man drar, men bedre sent enn aldri!

Det smakte rett og slett nydelig. Vi har spist så mye sjokolade i det siste, at vi faktisk er lei. Ellers så vi selvfølgelig på paradise hotel, og avsluttet natten med frustrerte fruer! Vi har nemlig begynt å se alle episodene på nytt, fra sesong en. Herregud så gamle episodene er!


Ellers var kvelden utrolig deilig og avslappende. Veldig koselig å bare tilbringe kvelden med vår bestevenninne!

© 2016 wanita.blogg.no

Innkjøp - Vita

Hei folkeeeens! Nå har endelig Wanda kommet hjem fra trening :-) Vi sitter her med grønnsaker og dip, og ser på paradisehotel, og etter det skal vi ha frustrerte fruer maraton med Sunniva :D Men ettersom vi tidligere har lovt dere å vise hva vi kjøpte i dag, så tenkte jeg å vise dere mitt innkjøp for dagen mens det er reklame på tv'en.
 
Var ikke store ting jeg fikk kjøpt meg, men var det siste jeg trengte før vi drar. Så nå kan jeg jobbe og slappe av de siste dagene i ferien før vi drar på mandag! :D

Til dere som lurer på hva jeg har kjøpt meg så er det fra venstre, sminkefjernere, perleøredobber, nagle belte (som passer perfekt til JC skoene mine og shortsen min med stjerner), sunsilk balsam, plain iphone deksel, Hawaii tropic sol olje, sminkepung og løsnegler.

Nå skal vi se på frustrerte fruer og kose oss resten av kvelden. Ha en super kveld alle sammen! Regner med at Wanda enten kommer med et innlegg om sine innkjøp enten i løpet av kvelden, eller i morgen :)

© 2016 wanita.blogg.no

Lunjs med Sunniva

Hei kjære lesere! I dag har vi fått gjort masse. Vi stod opp rundt 9-10 tiden, spiste frokost, dusjet og fikset oss så dro vi ned på senteret og handlet de siste tingene vi trenger før vi reiser! Ettersom alt er stengt frem til Lørdag, og vi har andre planer på lørdag måtte vi få gjort alt i dag! Etter vi handlet det vi trengte kom Sunniva på senteret så spiste vi lunsj sammen. Som dere sikkert har skjønt er ikke vi de sunneste i verden, så det var ikke noe sjokk at vi endte opp på Burger King! haha, men godt var det da :D

Grunnen til at Wanda har på seg treningstøy er fordi hun skulle på trening :-)
Og Vita skal ikke på trening, fordi hun tråkket over på mandag, så da må foten hvile et parr dager :(


Vita & Sunniva :D


Namnam! 

Nå er Wanda på trening, mens jeg (Vita) og Sunniva slapper av med tv! Hvis dere følger med om litt kommer jeg med dagens outfit og innkjøpene jeg gjorde i dag! Senere i kveld kommer Wanda med sine innkjøp :-)

PS; ikke glem spørsmålsrunden vi har i gang HER

© 2016 wanita.blogg.no

Middag til mamma!

Hallo våre flotte lesere! Som dere vet, kom mamma hjem i dag! Det var kjempe godt å se henne igjen, selvom det var litt trist at vi ikke lengre er alene hjemme. Hun var helt utslitt etter flyturen, så derfor valgte vi å være husmødre i dag, slik vi har vært i tre uker nå! Vi laget mat til mamma mens hun sov litt. Det ble ikke noe store greier, for vi er jo ikke mesterkokker heller. Det ble rett og slett pasta med kyllinggryte, og selvfølgelig salat!

Mamma syns det smakte kjempe godt, så det var jo godt å høre!
Ellers kommer Sunniva til oss snart, for vi skal ha Frustrerte fruer maraton, og selvfølgelig masse godteri og popcorn! Namnam!

Har dere noen koselige påskeplaner for kvelden?

© 2016 wanita.blogg.no

Mammi er hjemmeee!

Hei kjære lesere! Endelig er mamma hjemme igjen etter 4 uker i Iran! Det var kjempe koselig å se henne igjen, og tiden har gått altttttt for fort.. Føler ikke det er så lenge siden vi sa hade til henne på Gardermoen liksom :o Men nå er det ikke lenge til vi skal tilbake til Gardermoen, og da er det mamma sin tur til å sende oss bort noen uker!

Da mamma kom hjem hadde hun med seg litt godsaker til oss, og hun kjenner oss virkelig, for hun kjøpte akkurat det vi trenger nå;Tuuusen takk mamma, vi er kjempe fornøyde! Er det noe vi jenter aldri får nok av er det vel mascara og parfyme! Dette passet oss veeeldig bra, rett før vi skal dra, for det er så kjedelig å bruke opp pengene på mascara og parfymer, da man heller kan kjøpe seg klær eller sko.. haha :D

Parfymen lukter uuuuuuutrolig godt! Parfymen er fra Clinique og heter "happy." Vi ble utrolig glade da mamma kom hjem med disse, for Sunniva har denne parfymen og vi har leenge lett etter den, men aldri funnet den i butikkene, fordi den tydeligvis er en "sjelden" parfyme som de ikke tar inn i butikkene, men på taxfree osv!
SÅ igjen, tuusen takk mamma !!! <3

Siden mamma er sliten etter 8 timers flytur så lager vi mat til henne nå, mens hun sover! Vi får håpe hun blir overrasket, og ikke minst at maten smaker godt :)

© 2016 wanita.blogg.no

Siste vaffelkveld :(

Hei kjære lesere! I dag har vært en hektisk dag, vi har ryddet, vasket, hatt besøk av søte Ida fra RB, vært på en kort shoppingrunde med Carina, også trening til slutt! 

Siden det er påsekferie så var selvfølgelig veldig mange borte fra trening, så vi var veldig få idag. Og få spillere tilsvarer sløv trening. Men den var tydeligvis ikke sløv nok, for Vita klarte faktisk å tråkke over og vrikke ankelen! haha
Så når vi kom hjem bestemte vi oss for å gjøre noe koselige, etter som det er vår siste kveld alene sammen, da mamma allerede kommer hjem i morgen! Kan dere tro det allerede har gått 3 uker..? IKKE VI!!!!

I hvertfall, vi ble enige om å lage vaffler, vi varmet huset, tente på lys, dempet belysningen og koste oss. Det var en perfekt avsluttning på noen perfekte uker alene sammen. Vi er faktisk mektig imponerte over oss selv, og at vi faktisk har overlevd og i tillegg vært så utrolig flinke til å lage mat, rydde, vaske osv!


Mmm, det smakte utrolig godt!

Nå har vi gått og lagt oss i sengene våre og slapper av med reprise av paradise hotel! Etter PH skal det bli utrolig deilig å sove, men det er opp tidlig i morgen også, for i morgen tidlig kommer mamma hjem! Det skal bli utrolig deilig å se henne igjen, men samtidig blir det rart å ikke bare være oss to alene lenger :( jaja
Kanskje på tide med egen leilighet ?!? hehehee....

Natta alle søte lesere, vi blogges i morgen <3

© 2016 wanita.blogg.no

Sandra 21 år: DEL 2

Og heeeer kommer del 2 av Sandra sin bursdag i helgen :-) 
Som sagt, grunnen til at vi deler opp innlegget er fordi det er mange bilder, og på starten av kvelden tok vi bilder uten blits, og utover kvelden tok vi bilder med, så da tenkte vi å "matche" bildene i innleggene. haha :-)

Her kommer ihvertfall del 2!
 
Wanda begynner vist å bli litt lei godteri?? 
Fine Carina'n vår :-)


Glad i godteri Vita???


Bursdags jenta & Vita


Wanda, Sandra & Vita :-)
Wanda, søte Kaja & Vita :-)


Bursdagsgaven vi og Carri kjøpte til Sandra, ntååå

 


Vi måtte ha med kitty på bildene daa, hihi


Kjære Michelle, Wandus, Carri & Vitus


4 litt glade jenter elle? hehe :-)


Tvillingene i fartaaaa !!!

haha, vi har kost oss kjempe masse i helgen! Og vi håper dere har gjort det samme! Vi er klar over at det ble to veldig seeeene innlegg, men ettersom det er påskeferie for mange av dere så regner vi med at noen av dere kanskje leser litt nå? Hva har forresten dere gjort i helgen? Noe spennende? :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Sandra 21 år: DEL 1

Hei kjære lesere! Som dere sikkert har skjønt så har blogg.no vært heeelt !"#$%&/() i dag !!!:( Først kom vi ikke inn før rundt kl 19, og da vi først var inne gikk det ikke ann å laste opp bilder (?!?!?!).. Så vi har hvertfall laget klar 3 innlegg til dere, og vi beklager dårlig blogging, men det er faktisk ikke vår feil denne gangen!

Men i hvertfall, i går var vi i bursdagen til kjære Sandra! Det var kjempe koselig å se igjen henne! Det var veeeldig lenge siden sist! Og det var også kjempe hyggelig å se igjen Michelle, og hilse på søte Kaja :D Vi var veldig flinke til å ta massssse bilder i går, så derfor deler vi opp dette innlegget i 2 deler, så dere får sett mest mulig av gårsdagen vår, håper dere blir fornøyde!

Søte søte bursdags jenta <3


Ikke bare vi som liker rosa...


eller hello kitty for den saksskyld :D haha


Søte carina vår <3


Namnamnam!!!


Vita som prøver å blande drinker .. hmm, trygt (?)


Wanda & Sandraaa


Hmm, hva skjedde her?? No more friends?


Mange flotte piker :-)


Wanita :-)


wanita igjen...


Enda mer namnam !

Dette var bare noen få av bildene vi tok. Ettersom resten av bildene vi tok utover kvelden var med blits legger vi de ut i et eget innlegg slik at det blir litt ryddig for dere som ser på bildene, og for vår egen del også! :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Nachos kveld med jentene: Del 2

Som dere så i innlegget "Nachos kveld med jentene: del 1" så skrev vi at vi også spiste vaffler som dessert. Og selvfølgelig skal vi vise dere bilder av desserten også, men vi fant ut at vi skulle dele opp innleggene slik at de ikke ble for lange med altfor mange bilder.

Ettersom Vita og Nicole laget maten, så var det Wanda og Jasmin sin tur til å lage desserten! hiih
Og de var faktisk kjempe flinke, det ble uuuutrolig godt :D 


namnamnam!! beste desserten!


Nicole hadde så lyst til å vise oss hva hun hadde i munnen skjønner dere... haahha


Fantastisk, eller hva??
Nydelige Jasmin & Wanda
Nydelige Jasmin & Vita


Så har vi nydeligheten for seg selv selvfølgelig!

Vi har hatt en super start på helgen, og i kveld blir det nok enda bedre, da vi skal i bursdagen til Sandra! Wanda er på jobb nå, jeg stod opp for en time siden ca og må dusje fikse meg, ned på senteret og hente en pakke!!!
Kan dere gjette hvilken pakke jeg skal hente? :-D

© 2016 wanita.blogg.no

Nachos kveld med jentene: DEL 1

Hei kjære lesere! I går kveld tok vi en rolig jentekveld her hos oss. Nå er det ikke lenge til mamma kommer hjem, og da er det greit å nyte de siste dagene vi er alene hjemme! Derfor inviterte vi over Nicole og Jasmin til nachos kveld! Kvelden ble veldig vellykket, og vi spiste masse digg og koste oss veldig! 

Grunnen til at vi ble enige om nachos kveld var fordi vi alle er veldig lei taco, lasagne, eller pasta osv så tenke vi å kjøre på med noe digg, men enkelt og samtidig noe vi kan bli mette av :-) Og da var nachos med ost og kjøttdeig perfekt!
Nydelige Nicole :-)


Her prøver Vita å steke kjøttdeigen....


... noe som ikke gikk så bra...

 
.. så vi fant ut at det var bedre hvis Nicole tok over! haha


Mmmmmm :-)
Mens Mariam og Vita lager mat sitter Wanda i godstolen og slapper heeeelt av.... hahah


Flotte Nicole som er godt fornøyd med resultatet! Thumbs up!

 
Naaaam!!!


3 veldig sultne jenter!!
NAM! 

Maten var helt fantastisk og vi ble virkelig gode og mette! Det ble igjen litt for mye faktisk, men det er helt ok for da kan vi spise det i dag også! haha, men hva syntes dere om maten? Så det godt ut? Har dere laget nachos med kjøttdeig og ost før? :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Bildedryss fra dagen

Vel, som dere vet, så har vi jo hatt jentene over! Mange av dere har faktisk lagt merke til at vi har blitt flinkere til å blogge, og i hvert fall ta bilder av antrekkene våre! Vi tok en haug med masse bilder i dag mens Nicole var her. Jasmin kom ikke før halv ni tiden pga hun jobbet, så da tok vi turen ut i gaten og tok drøssevis av bilder, for det er jo det vi jenter er flinkest til, eller hva?

Her får dere i hvert fall nok bilder av antrekkene våre, og av oss!
Så enjoy it!

Skoene er fra Jeffery Campell! 


Nicole, bebi <3


Hvordan har dagen deres vært? Har dere hatt en fin start på påskeferien og helgen?

© 2016 wanita.blogg.no

Påskens nattmat!

Hei dere! I går kveld, eller i natt laget vi mat igjen, og satte oss foran tv'en! Vi kom kjempe sent hjem fra trening, i og med at vi har sene treninger på torsdager. Vi har jo bodd alene hjemme i en stund nå, og har blitt drit flinke til å lage mat, faktisk! Imponerende. Ellers var det en kjempe avslappende natt!

Nå driver vi og fikser litt hjemme! Har handlet inn masse, masse godt, for i kveld skal vi ha jentekveld med snuppene! Blir kjempe koselig. Vi skal lage nachos med masse godt, og vafler senere i kveld :D
Dere får så klart bilder og oppdateringer underveis, for vi glemmer jo ikke dere!Ha en fiiiin påske dere!
Skal dere noe spennende i påsken?

© 2016 wanita.blogg.no

Bachelorette party detaljer

Som dere nå sikkert har fått med dere var jo vi på bachelorette party i går, for en på jobben. Dette var samtidig et supriseparty, da Memo ikke ante noen ting. Tema var jo som sagt rosa, så da kan dere tro vi tok maange bilder? Derfor lager vi dette innlegget nå så kan dere se på kakene, det flotte bordet som var dekket i rosa, rosa brus, rosa hellokitty muffins, kroner, glitter osv :-) 


Se hvor flott og rosa det var! Det ble en utrolig vellykket kveld :-)
Vi koste oss masse hvertfall, og JA den rosa brusen var faktisk utrooolig god! haha

© 2016 wanita.blogg.no

Bildedryss fra gårsdagen

Hello kjære dere. Tenkte å legge ut noen bilder fra gårsdagen. Det var som vi skrev tidligere, utrolig hyggelig. Mange gode mennesker, god mat, og herlig stemning! Etter at vi hadde spist, og bruden hadde åpnet gavene, dro vi og spilte bowling! Vi hadde tre lag, og desverre var vi på taperlaget, men men. Gøy var det! Ellers var det god stemning utover hele kvelden. 

Bruden var absolutt fornøyd, og hun strålte av glede hele kvelden. Har ikke sett henne sååå glad, noen sinne! Det var utrolig morsomt å se hvordan hun reagerte, hun hadde jo tross alt ingen anelse. Vi har klart å holde dette skjult i over 1 måned nå. Hun trodde jo hele tiden at vi skulle ha vaktsjefmøte, så dere kan jo bare tro hun hadde forberedt seg på temaer og punkter å ta opp! Haha


Ellers er det jo en ny dag i dag, og denne dagen går ikke på noe stort annet enn å trene og slappe av hjemme. Etter treningen skal vi ha på møte. Rett og slett en rolig og deilig onsdag.
Skal dere noe spennende i dag?

© 2016 wanita.blogg.no

En uforglemmelig tirsdag

Nå sitter vi ved middagsbordet og spiser mat og salat. Vi har gjort masse gode ting i dag! Vi har startet med å kose med Carina, så måtte hun på jobb, og da begynte vi å rydde litt osv. Koffertene er tatt frem, og vi har begynt å småpakke. Ikke nok med det, men vi har ryddet det største skapet vårt, herregud så masse rot det var der, helt utrolig hvor mye to jenter kan gjemme i et skap!

Ellers har vi laget 30 hello kitty-muffins som vi glemte å ta ut av ovenen, så de ble brent. Da lagde vi 30 nye, og de ser strålende ut! Vi skal nemlig overraske en person med bachelorette party i kveld! Kan ikke skrive noe mer, i tilfelle hun leser dette. Men hun aner ingenting, så det skal bli stas! Bildene får dere i kveld selvfølgelig! Og temaet er ROSA! Derfor fikk vi i oppgave å lage disse søte muffinsene! Dette kommer til å bli en uforglemmelig tirsdag!!

Ellers legger vi ut bildene fra nattens desserter! Bær, sjokoladesaus, krem og sjokoladekake! Nam


 Nam nam :D

© 2016 wanita.blogg.no

Pasta og jentekos

I går kveld etter trening kom Carina til oss. Vi dro rett på handletur for å kjøpe inn masse, masse godt! Vi endte opp med masse sjokolade, bær, kakedeig og pasta! Maten smakte utrolig godt, hvert fall siden vi var så sultne! Vi satt oppe til langt på natt og pratet og så på tv. Det var like koselig som alltid, helt til Carina sovnet mens vi lagde kaken og gjorde i stand frukten! 

Det er så utrolig koselig å sitte hjemme på kvelden med venninner og lage mat, spise masse godt og bare kose seg! Det er noe av det som er det beste når man er alene hjemme over en lang periode. Bare sitte å slappe av og ha det bra! Livet er så utrolig bra og herlig om dagen :DSer det ikke bare helt fantastisk godt ut?
Vi legger forresten ut bilde av desserten i neste innlegg, i og med at det er så mange bilder! 

© 2016 wanita.blogg.no

Sommergodt: Fruktsalat

Hei dere! Nå er vi endelig begge hjemme fra jobb. Hele helgen har jo vært så stressende med dugnad og jobb, så nå er det deilig å endelig kunne slappe av litt. Vi tenkte å vise dere hva vi lagde på jobben i går. Vi var fire stk som hadde fryktelig lyst på noe "sunt" og godt. Vi endte opp med å lage tidenes beste fruktsalat. Vel, den ble ikke så sunn likevell, da vi valgte å drukne fruktsalaten i vanilje saus og krem, men godt ble det!

Dette er også noe som smaker utrolig godt om sommern ute i varmen. Nå har de jo begynt å få inn jordbær og andre friske bær i alle butikkene! Så det er bare å kjøre på.


Ellers skal vi nå slappe av litt før vi skal være med Carina! 
Har dere hatt en fin helg? :D

© 2016 wanita.blogg.no

Sommer i mars?

God ettermiddag dere! Mens Vita er på jobb, må jo jeg (Wanda) blogge! Har ikke gjort noe spesielt i dag, uten om å småpakke til Dubai! Har tatt frem sommerklærne mine, og merker at jeg faktisk kan bruke mye av det her i Norge også! Det er jo tross alt nesten sommer her. Har ryddet litt i huset, og ellers bare slappet av i solen. Nå er jeg klar for å dra på jobb, og servere pizza til våre kjære pizzaelskere! 

Ellers blir det en kort vakt på jobben i dag, i og med at jeg har mellomvakt. Blir litt deilig også, etter som denne helgen har vært så krevende fra før av. Nå er endelig Carina hjemme fra Kiel igjen, så det skal bli godt å se henne igjen! Ellers har jeg solt meg i dette antrekket i dag:


Hva syns dere? 

© 2016 wanita.blogg.no

Litt kos før jobb!

Hei folkeeens!!
Som vi nevnte i det tidligere innlegget skal vi blogge litt mer i dag, men tanke på at dagen i går var litt hektisk! For noen timer siden kom vi begge hjem fra Vallhall hvor vi var dommere på Hafslund Cup! Nå skal vi snart begge på jobb, men først så tenkte vi å slappe litt av og spise. Da vi var i vallhall i sted luktet det så godt med vaffler, så da bestemte vi oss for å kjøre på med vaffler som lunsj :D Nam!!

Namnam, iskald solo, nugatti smeltet på rykende vaffler, og solen som skinner inn mot stuen :-) SOMMER


Kan ikke bli bedre, kan det?


mmm, i dag holdt det med 4 stk hver :-) 


Vaffler og prim , hihih
En stk storfornøyd Wanda :D
Og en stk stofornøyd Vita :D

Nå skal vi på jobb, så alle dere som har fri i dag må nyte solen ekstra mye for oss også :D
Ha en super lørdag, så blogges vi i kveld igjen!

© 2016 wanita.blogg.no

Pølsefest!

Hei kjære lesere. I går ble det enn litt lengre kveld enn vanlig. Grunnen til dette er at vi har sene treninger på torsdager, i tillegg var det nattåpent på et senter her, så vi dro rett dit etter trening. Da vi kom hjem var det tid for Paradise Hotel (reprise 00.25) og mat. Som dere har fått med dere bor vi nå alene hjemme i 2 uker, så da er det ikke mye variasjon i maten her. Da kan dere vel tenke dere hva vi spiste? Jo PØLSER :D Det slår aldri feil etter en treningsøkt :) haha, selv om det ikke er sunt. Men det går bra! 

Det var veldig deilig med en litt sen kveld i går, hvor vi bare var oss to, og tven! Sånne kvelder må det bli fler av før huset blir fult igjen :-) Hehe

Nå skal vi snart fikse oss også skal vi til byen, kjøpe nagler, og småting som må gjøres før vi reiser om 2 uker!
Vi kommer med outfit bilde til dere når vi er hjemme igjen! Ha en flott fredag, og fin helg så lenge :D

© 2016 wanita.blogg.no

Avgårde til legen

God ettermiddag dere! Nå skal jeg (Wanda) til fastlegen min en liten tur. Har noen småting å fikse, før jeg og Vita drar av gårde til byen for å kjøpe noen nagler for å fullføre shortsene våre! Senere i dag skal vi trene, så dagen vår i dag blir nok en helt vanlig dag. 

Ellers ser jeg at sola skinner om dagen, noe som gjør at humøret mitt også er i hundre! Jeg blir liksom i så mye bedre humør når jeg ser at været er herlig. For ikke å nevne alt av finklær man kan ha på seg. Endelig er det slutt på boblejakker, lange varme bukser og tykke gensere! Nå er det endelig tid for skjorter, tynne ytterjakker, sandaler og tynne bukser! Dette er i hvert fall hva jeg har på meg nå:

Ha en fin dag, dere!

© 2016 wanita.blogg.no

Første gang vi prøver spice!

God kveld dere! Vi er jo som sagt alene hjemme, og da blir det vanskelig å lage mat, når vi ikke kan lage mat! Denne gangen tenkte vi å prøve å bestille mat fra Spice. Vi har aldri prøvd det før, men det virket kjempe bra, så da kjørte vi på! Vi bestilte bare burger med pommesfrites, mens Carina bestilte indisk mat! De har rett og slett alt mulig der. Alt fra forretter til sjokolade osv. Maten smakte kjempe godt, og nå er vi super, duper mette.

Nå sitter vi og koser oss med sjokolade og brus, mens vi ser på paradise hotel! Vi fortjener faktisk dette, etter dagens treningsøkt! Intervalltrening er rett og slett utmattende!
Ha en fin kveld 

© 2016 wanita.blogg.no

Man får aldri nok av mat..

Hei kjære lesere! Ettersom vi nå skal i 2 uker bo alene hjemme, så måtte vi i dag ta turen til butikken og handle inn litt.. eller rettere sagt masse mat og digg! Vi hadde et budsjett på 1000,- så nå skal dere få se hvordan dette gikk.. Huff..

Vi endte opp med masse usunn mat, som pølser, pizza osv, og masse sjokolade, potetgull, godteri og liknende. Dette er ikke såååå bra med tanke på at vi snart resier til Dubai, men kan man ikke lage sunn mat så må man forholde seg til billig usunn, tilbudsmat! haha


6 poser med godteri, mat, brus, juice, saft, og digg og en grønn liten pose med grønnsaker.. haha huff ...!!


Her er altså all brusen vi kjøpte inn, det var et tilbud 3 stk for 35 kr, så da måtte vi bare hamstre.. haha


Så har vi pålegg til frokosten vår :D Noe av det hadde vi jo selvfølgelig hjemme fra før. JA VI ELSKER PRIM :D


Så har vi sylteagurker (MUST med ovnsbaktpostei!!!), syltetøy og grønnsakene vi handlet inn :)


Så har vi nederste hyllen og skuffen med frukt til treningene og gullrøtter og poteter :-)


Her kan dere se all maten, og snacksen vi skal leve på.. 


CHOCO BLAST <3 En hver selvfølgelig :D haha


Masse usunn pizza og pølser :D wii pølsefest.. haha


Namnam!
Vi kommer selvfølgelig til å handle inn flere ganger i løpet av disse to ukene, men ettersom Carina skal bo hos oss noen dager så tenkte vi det er greit å kjøpe inn litt ekstra mye mat, og være litt usunn :-)

Nå sitter jeg (Vita) her og ser på tv og slapper av, mens Wanda og Carina er på jobb. Har ryddet og vasket hele huset i dag, så nå skal det bli godt når bestejentene kommer hjem i kveld :-) Da blir det god mat og kos!

© 2016 wanita.blogg.no

To flinke piker

God kveld dere! Vel, vi blogger litt sent i dag. Det er fordi vi hadde trening halv åtte, og kom hjem sent. Det første vi gjorde var å lage mat, og selvfølgelig ta bilder med det nye kameraet! Så fremover får dere bare bra bilder igjen! Det gleder oss veldig at vi endelig kan blogge slik vi vil, og få de bildene vi har pleid å ha!

Vi laget kyllingvinger med grønnsaker ved siden av! Det smakte helt himmelsk etter en kald og slitsom trening. Det var i hvert fall godt å komme hjem og få i seg mat. Vi har jo blitt så flinke at vi faktisk har begynt å bli mer selvstendige på kjøkkenet! Må man, så må man!

Hvordan har dagen deres vært? Vår har vært den beste på lenge, og vi gleder oss masse til alt som skal skje fremover!

© 2016 wanita.blogg.no

Helgen gjennom instagram

Hei kjære lesere :D
Beklager for lite blogging i går og i dag, men vi har hatt en veldig travel helg! Dagen i går startet med at vi stod opp tidlig, fordi stefaren vår skulle til Iran. Så var det opp å kle på seg de fine grønne draktene våre, for nå skulle vi på Futsal turnering med de beste jentene på "FC Utvalgte". Etter vi hadde vært å spilt der i noen timer, var det hjem igjen fra Ekeberg, dusje, fikse seg, pakke klær og treningstøy til søndagen, så opp til Nordstrand til Heidi, for å ha jentekveld! Kvelden var kjempe vellykket, det var oss, Carina, Elise og Heidi som var samlet hos Heidi (de andre jentene hadde dessverre jobb, familiemiddager osv derfor var vi ikke alle). Men i hvertfall så koste vi oss kjempe masse. Vi lagde spagetti med kjøttdeig, og spiste masse godteri og sjokolade :D Så satt vi å snakket i flere timer, helt til det var på tide å sove!


I dag har vi stått opp tidlig, og vært i Vallhal hele dagen nesten, for vi har nemlig hatt ROSENBORG testen.. Til dere som spiller fotball så vet dere hvor JÆVELIG denne testen er :( Vi klarte oss veldig bra begge to, så nå ligger vi under hver vår dyne, spiser mat, ser på tv og slapper av :D 

© 2016 wanita.blogg.no

Syk og sliten

Hei dere! Vita er på jobb, så da sitter jeg (Wanda) her og blogger alene. Har helt sykt vondt i kroppen, tett i nesen og hodet går bare rundt og rundt. Er rett og slett denne tiden på året de fleste blir syke, og selvfølgelig ble vi også det! Ja, både jeg og Vita. Vi sover jo tross alt på samme rom, er sammen konstant, så kom ikke som en bombe at vi har smittet hverandre. Dette håper jeg går fort over, i og med at vi har løpetest på søndag, og da vil jeg jo så og si være i toppform!

Ellers kommer vel dagen til å være ganske kjedelig. Jeg får ikke trent i dag, for da blir jeg jo bare verre, så da blir det vel å ligge hjemme i sofaen, drikke masse varm te og se på TV. Uff, jeg håper virkelig jeg blir frisk snart, selvom det er bedre at dette skjedde nå, en rett før vi reiser!

Ellers har jeg en glad, glad nyhet!! Jeg slapp å betale for et nytt kamera likevel! Jeg er seriøst i ekstase og smiler kjempe masse av gleder. Forsikringen klarte å dekke det. Håper bare virkelig at jeg får det før vi drar, og ikke mens vi er der nede.

Har spurt om det tidligere også, men er det virkelig noen som vet hvor lang tid det tar med reiseforsikring ETTER at skaden har blitt behandlet? Altså, jeg ringte inn forrige uke og meldte skaden, og sendte mail med kvittering og sånne ting i dag, er det umulig at dette tar mindre enn 25 dager?© 2016 wanita.blogg.no

1 MND!!!

Hei kjære lesere!!
Om en måned så reiser vi og Carina til Dubai!
Vi drar 9.april og blir der frem til 22. april! Vi gleder oss helt sykt! Dette blir vår 4.gang vi drar til Dubai, og Carina sin første. Men det blir vår første reise alene til Dubai! Kan nesten ikke vente til vi kommer frem til sol, varme, masse god mat, soling, ferie, mange fine bilder og sist men ikke minst SHOPPINGEN!!!


Her har vi Wanda! Bildet er fra Dubai 2010 :-)

Her har vi Vita! Dette bildet er også tatt fra da vi var i Dubai i 2010 :-)

Men før vi reiser så vil vi gjeeerne ha noen tips fra dere angående hva dere vil vi skal blogge om, om det er noe spesielt dere vil vi skal fortelle dere om Dubai, hoteller, shoppingsteder, osv osv??
Så det er bare å spørre, så skal vi prøve å svare på dette så godt vi kan!!

ÆÆÆ som vi gleder oss :-D
Har noen av dere vært i Dubai før?

© 2016 wanita.blogg.no

Torsdag

Hei dere! Som dere sikkert har sett, har det vært svært vanskelig å blogge de siste dagene. Er nesten umulig uten kameraet, og vi får liksom ikke tatt bilder av ting som skjer osv. Prøver å finne noe å blogge om, men er jo hverdagen vår som egentlig er hovedtemaet på bloggen, og da blir det så dumt å blogge om alt mulig annet. Vet ikke når jeg det nye kameraet kommer, men håper det ikke er så alt for lenge til!

I hvert fall skal jeg (Wanda) ut å spise med Arezo om ikke så mange minuttene, og det blir kjempe kos. Har ikke vært ordentlig sammen på ganske, ganske lenge, så skal bli godt å være sammen igjen! Siden jeg ikke har kameraet, blir det å ta bilder med mobile, selvom kvaliteten ikke er i nærheten av speilrefleksen! :( Men det er vel bedre enn ingenting!

Satt og redigerte et bilde av meg selv her om dagen, og ja, det er retusjert EN DEL!
Ha en strålende dag da dere. Dere er best!!

© 2016 wanita.blogg.no

Våre siste bilder med eos 600D

Hei dere. Er veldig vanskelig å få blogget når man ikke har et kamera å bruke. Er så utrolig deppa over at kameraet ble ødelagt, og vi sliter skikkelig nå! Har ringt forsikringen og heldigvis får jeg (Wanda) et nytt kamera!!! Men jeg vet jo selvfølgelig ikke hvor lang tid det tar med forsikringen og alle papirene, men uansett så er det bedre enn å aldri få det! 

Så gjennom minnekortet i dag, og der lå det faktisk noen bilder fra lørdagen da vi var hos Jasmin! Her får dere jo også sett hvordan kjolene våre satt på! Ble dessverre ikke så mange bilder, men dere får i hvertfall sett de vi hadde!

© 2016 wanita.blogg.no

Det er så vondt å tenke tilbake..

Hei dere! Jeg (Wanda) har noe utrolig jeg vil dele med dere. Jeg er så utrolig nedenfor, ødelagt og lei meg. For noen av dere virker dette kanskje helt håpløst og latterlig å lese, men for andre kan det være forståelig. Det var på lørdag det skjedde. En kveld jeg absolutt ikke vil oppleve igjen, eller tenke tilbake på. Jeg våknet søndag morgen for å ta med kameraet mitt på jobb. For å ta masse bilder til bloggen og dere. Jeg er rett og slett ødelagt. Gråt så mye da jeg så hva som hadde skjedd. Speilrefleksen min er ØDELAGT. Det er ikke en ødeleggelse som man bare kan få fikset. Det er vann i hele, og hovedlinsen i selve kameraet har knekt. Jeg kan ikke fatte hvordan dette skjedde. Det kommer til å koste meg så utrolig mye å reparere det, mye mer enn det koster i seg selv. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg gråter og gråter, hele tiden! Min 600D var seriøst noe av det viktigste jeg hadde. Det betydde mye mer for meg enn mange av dere kan skjønne. Jeg fikk det jo tross alt i julegave av en person som betydde fryktelig mye for meg. 

Jeg kan virkelig ikke tro det. Har ikke hatt kameraet i mer enn 2,5 måneder, så skjer dette. Jeg klarte ikke sove i natt. Det eneste jeg har tenkt på er hvordan dette skal fikses. Jeg ser på kameraet og holder det intill meg og bare ser ned. Jeg vet at mange av dere kan reagere på dette og kalle det idiotisk, men til dere av dere som har et speilrefleks kamera, og har det med overalt UANSETT, vet dere kanskje hvorfor dette er så ille for meg..

Please, please, om dere vet om noe jeg kan gjøre for å få fikse dette, så hjelp meg! Jeg klarer meg virkelig ikke uten det. Føler meg rett og slett helt naken og tom uten kameraet hengende rundt halsen. Beklager språkbruket, men FAEN ta dette!! HJELP MEG DA DERE. VÆR SÅ SNILL!!!

:'( </3

© 2016 wanita.blogg.no

Varemessen: Reise og foto

Som dere vet jobbet vi jo på messen i hele går, og da ble det jo en del bilder! Alt for mange faktisk, så siden det ikke ble noen innlegg i går, får dere heller sitte og se på alle bildene vi legger ut! Vi hadde det utrolig morro der vi sto i garderoben og tok imot bager, kofferter og jakker! Hyggelige og glade mennesker som var klare for messen, gjorde fort den utrolig lange dagen MYE, MYE kortere! Her er gårsdagen vår i bilder:

Ser også at statestikken vår i går var utrolig dårlig. Det er jo kjempe skuffende, i og med at vi har hatt så mange lesere hver dag ellers! Håper dere fortsetter å holde dere oppdatert, og det er faktisk kjipt om vi skal miste mange lesere kun fordi det går én dag der vi ikke har muligheten til å blogge! Jaja..

Ha en fin dag til dere flotte trofaste lesere som ALLTID er der!
DERE ER BEST.

© 2016 wanita.blogg.no

Kos med verdens beste Carri

Hei dere! I går var vi i byen med superCarri. Vi kjøpte noen nye klær, og fikk noen pakker i posten som dere skal få se! Klært fra Gina Triccot og Nelly som vi bestilte for noen dager tilbake! Måtte jo handle litt i byen også selvfølgelig! Er superfornøyde om dagen og har det helt toppers, og dere skal vite at dere er med på å gjøre hverdagene flotte. Uansett om vi har noen nedturer, kommer vi på bloggen og ser de fantastiske gode kommentarene dere skriver, og alle de hyggelige meldingene vi får på facebook og mailene! Dere er best!

Vi var i hvert fall og spiste på TikaTika på byporten i går. Det smaker jo helt utrolig godt og det er jo ikke verdens dyreste priser der. Man får jo et helt perfekt måltid som metter utrolig mye, for under 200-lappen!© 2016 wanita.blogg.no

Ny jobb!

Hei kjære lesere!
Vi beklager fryktelig for sen blogging i dag! I går fikk jeg (Vita) ny jobb. Og i dag var det tidlig opp å starte på den nye jobben allerede! Wanda begynte på jobb kl 5 i sted, og har hatt litt å gjøre, så derfor ble det litt dårlig med blogging! Jeg har i hvertfall gjort klart masse spennende til dere så hold dere oppdatert i løpet av kvelden!! :-D
I dag jobbeg jeg i 8 timer, så er rimelig sliten.. nå ligger jeg i sengen og slapper av, snakker med masse herlige mennesker, tv'en er på og jeg driver å gjør klart masse spennende innlegg kun til dere :-):-( :-( Sliten og lei etter jobb...


Nå ligger jeg i den fantastiske sengen min og hører på musikk, mens jeg blogger for dere :-)


Så glad for at jeg endelig ligger i senga mi da!! :D:DNuss til dere :*

Hva driver dere med for øyeblikker søtnoser? :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Hello Kitty Muffins

Hei dere! Nå har jeg (Wanda) stått og bakt hello kitty muffins! Nam, de er bare helt fantastisk gode! Jeg jukset jo selvfølgelig, er jo ikke helt mester, men dere får kjøpt ferdig pakket røre på ica maxi for 15 kroner. Haha, nok om det! Jeg syns i hvertfall at de ble utrolig søte og fine, og da får man jo ekstra lyst til å spise de! Her kommer bildene fra mitt fine mesterverk!

Se de søte formene og figurene som fulgte med! De satte jo bare prikken over i'en, eller hva? Hva syns dere? Skal love dere at de smakte helt fantastisk!
Ha en strålede kveld videre!

© 2016 wanita.blogg.no

Tidlig shoppingtur!

Hei kjære lesere! Nå har jeg (Vita) kommet hjem fra en litt tidlig shoppingtur i byen, med Elise! For meg er det å stå opp klokken 10 tidlig! Og være i byen klokken 1 er enda tidligere faktisk, så derfor sier jeg at det har vært en tidlig shoppingtur :) haha Men anyways, jeg fikk mamma til å ta noen outfit bilder av meg i dag, men selvfølgelig så hadde jeg klart å fikse fokuset feil, så bildene ble utydelige.. og dette la jeg ikke merke til før jeg kom hjem nå..:(
Men jeg tok mange andre fine bilder som dere kan få se på :-)

 Dagen startet selvfølgelig med "frokost" på maccern :-D

mmm, godt med Cheesburger med bacon :-D


Nesten så det ser ut som om solen kikker frem også? :-DMonki er kanskje verdens tøffeste butikk :-D Det er så fint både utenfor og inni!!
Så måtte vi selvfølgelig avslutte med prøveroms bilder!!

Nå driver jeg og farger håret til Elise! Håper det blir bra :-D
Wanda lager hello kitty muffins i mens, så det blir både innlegg hvor vi viser dere hva vi har kjøpt i dag + innlegg hvor Wanda viser dere hvordan hun lagde hello kitty muffinsene! Så vær tålmodige, det kommer flere innlegg i kveld!

© 2016 wanita.blogg.no

HYTTETUR I BILDER: DEL 2

Hei kjære lesere!
Her kommer en del 2 av hytteturen vår i bilder! Nå kommer vil til å legge ut mest bilder av hytten, maten vi spiste, og bordet vi dekket på til hvert måtid :-)
Var det noen bilder dere likte her? :-) 
Vi legger nok ut en del 3 og 4 også i løpet av uken så det er bare å følge med alle sammen :-)

Ikke glem konkurransen vi har i gang hvor dere kan vinn et valgfritt deksel fra miirabling.no, for å delta kan dere trykke HER

Nå skal vi kle på oss også skal vi ta sol før vi skal på trening! Ha en flott dag videre da dere!

© 2016 wanita.blogg.no

Hyttetur i bilder: Del 1

Vi tenkte å gjøre en ting! Vi tok jo uendelig masse bilder når vi var på hyttetur, og det er jo mange av de vi vil vise dere. Så derfor tenkte vi å lage noen deler der dere får se noen bilder fra turen. Dere får selvføgelig ikke sett absolutt alle, var jo over 300 bilder. Så i stede velger vi ut de koseligste og beste bildene! Så hold dere oppdatert, for dette er bare del 1!

 Bare se hvor nydelig naturen var oppe på fjellet! Var helt nydelig å se på, også så deilig været var! Det var jo helt nydelig, selvom det var litt kaldt. Men er man på fjellet, så er man jo på fjellet!

© 2016 wanita.blogg.no

Siste dagen i Skåbu

Hei og hå dere! I dag er det søndag, altså siste dagen på hytten! Pga dårlig nett her, kårer vi vinneren av brun og blid konkurransen i natt en gang, når vi er hjemme! Det er mange som har meldt seg på, så vi gjør det så enkelt som at vi kårer tre vinnere, ikke to! 

Nå sitter vi alle jentene i sofaen og ser på tv, spiser godteri og snakker. Snart skal vi begynne å lage mat og senere i kveld skal vi bake brownies! Nam. Vi har allerede vært ute og lekt i snøen og tatt massevis av bilder. Dere skal selvfølgelig få se noen av dem senere. Ellers har turen til nå vært helt fantastisk, og vi gleder oss masse til å komme tilbake en gang i sommer (håper vi)!
Dere får ha en strålende søndag, mens vi koser oss på fjellet med snuppene!

© 2016 wanita.blogg.no

Fantastisk på hyttetur!

Hei yndlingene våre! Hytteturen til nå har vært helt fantastisk! God mat, gode mennesker og super stemning. Dette har vært en utrolig god og avslappende helg til nå. Dagen i dag har vært en vanelig dag på hytten. Masse kos med godteri, tv, tullprat, gode venninner og mat! Håper dere har hatt en super dag slik som oss!

I morgen skal vi hjemover. Det blir ganske trist egentlig, i og med at det har vært så koselig å være her, men dette er jo helt klart noe vi kommer til å gjennta! Vi var jo selvfølgelig ute i snøen og tok en del, del, del bilder! Det var utrolig mange bilder, men vi legger ut de vi er mest fornøyd med, og de som ble mest brukbare! Nå skal vi sove, så skal vi ha en super siste kveld i morgen, før vi drar hjem sent på kvelden! Håper dere har hatt en kjempe fin dag!God natt, verdens beste lesere! Må bare nevne at noen av dere er utrolig herlige, og at det varmer så utrolig mye med kommentarene dere gir oss! Tusen takk, dere er best!

© 2016 wanita.blogg.no

Frokost på fjellet!

Hei kjære lesere!
Nå har vi vært på butikken og handlet inn middag og kos til i kveld. Frokosten i dag ble litt sen i dag, nemlig klokken 1, men det var helt greit for alle stod opp rundt 12-13 tiden uansett :-) Frokosten var kjempe god, bordet var dekket med masse godt pålegg, brød, drikke osv. Nå har noen av jentene vært ute å akt, mens vi og Carina ble inne og slappet av. Vi må jo oppdatere dere litt også, så da kunne vi ikke ake! hehe :-)

Se hvor fint de andre jentene hadde dekket på frokost bordet :-) hihi


Varm sjokolade med krem på hyttetur er et must! mmmm :-)


Fornøyde jenter ved frokost bordet :-)


Vita med Vita posteien sin, så fornøyd :-D haha


Måtte jo ha et tvilling bilde i dag også ? :-)

Nå sitter vi her og koser oss og slapper av forann tv'en. Christiane og Carina er så flinke som står og lager lasagne til oss nå. Mmm , skal bli godt med litt mat! Vi skal prøve å blogge et innlegg til før kvelden er over. I mellom tiden får dere kose dere, og ha en super lørdag :-)

Ikke glem at vi avslutter konkurransen om å vinne solkort fra brun og blid i morgen :-) For å melde dere på må kan dere trykke HER! Lykketil :D

© 2016 wanita.blogg.no

Endelig fremme i Skåbu!

Hei og hå! Det ble veldig, veldig, veldig sen blogging. Men det har vært mye å gjøre siden vi kom frem. Vi måtte varme hele hytten, fikse rommene osv. De andre jentene kom frem for en time siden, så kvelden ender rett og slett nå. Vi hopper i sengen og håper på en koselig dag i morgen! 

Vi andre jentene tilbrakte dagen vår med masse kos. Kortspill, brettspill og tv-titting! Det var en generelt koselig første kveld på hytten! Er ikke så lett å komme med oppdateringer når det koster så utrolig mye for å koble seg til nettet via 3Gen hver gang, men vi skal selvfølgelig holde dere oppdatert hele helgen! Her kommer noen bilder fra kvelden!


Sov godt da yndlinger, så blogges vi i morgen :) Håper dere har hatt en fin fredag og en god start på vinterferien!

© 2016 wanita.blogg.no

Brun og blid!

Hei kjære lesere! Jeg (Vita) stod opp sånn ca NÅ! Det var deilig å sove lenge, og stå opp til the bachelor! I tillegg så har Wanda allerede dratt avgårde til jobb, så jeg tenkte å kle på meg og dra å ta sol! 


Forresten så har vi prøvd å blogge flere innlegg om dagen i det siste. Er dette bra nok? For jeg har faktisk ikke sett andre bloggere som blogger ca 3-5 innlegg om dagen. Så jeg håper det holder i massevis for dere :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Da var kakene ferdig....og klare for å slukes!

Nå skal dere få se det endelige resultatet! Åååååh, nå gleder vi oss enormt til å stappe i oss disse godsakene. Må også få frem at vi er utrolig stolte av oss selv. Er ikke mange som orker det å bake klokka elleve på kvelden.

Hva syns dere? Vi lurte forresten på hva dere syns om at vi lager en bakevideo en gang?Hadde det vært noe?

© 2016 wanita.blogg.no

Kveldens kakebakst!

God kveld kjære lesere. Som dere vet, så er jo vi utrolig glad i å bake! Dere vet jo at vi elsker alt av kaker, godteri og søtt. Så etter at vi kom hjem fra trening, kjørte mamma oss til butikken så vi kunne handle inn litt! Vi siklet så og si over hele butikken, men måtte jo bestemme oss! Så da endte vi opp med disse godsakene.Så nå står vi her da og lager brownies og muffins samtidig som vi stapper i oss smash! Har dere forresten sett de nye smashposene?! De har kommet i XL POSER! Helt fantastisk! Legger selvfølgelig ut mer senere i kveld, vi har jo kjøpt noen nye plagg og smykker osv som dere bare må se! 

© 2016 wanita.blogg.no

Sen natt med god snacks!

Ja, da sitter vi her fremdeles og ser på tv, serier og snakker, SOM VANLIG! Nå har vi laget oss popkorn og fikset saft og druer. Nam nam. Som dere vet så har vi en tendens til å sitte oppe til sent på natt for å rett og slett ikke gjøre noen ting, så da kunne vi like gjerne lage et innlegg til dere om det vi spiser akkuratt nå!

Har dere forresten lagt merke til at vi har blitt mye, mye flinkere til å blogge i helgene? Vi var jo så utrolig dårlige før, i og med at vi bare jobbet og jobbet! Meeen, nå orker vi faktisk å blogge til tross for alt vi gjør. God natt  

© 2016 wanita.blogg.no

Lørdag!

Hei kjære lesere! Dette blir et litt kjedelig og raskt innlegg da vi har masse som står på planen i dag.
Det blir kanskje litt lite blogging nå frem til i kveld, men vi lover å blogge masse bra i løpet av helgen. Vi må jo gjøre masse spennende slik at dere får masse bra bilder og lesestoff her på bloggen. :-D hih
Legger med et bilde fra oss på jobb i går. :-)
Ser dere hvem som er hvem?
Ha en flott lørdag alle lesere! :-) 

© 2016 wanita.blogg.no

Da har helgen startet!

Hei og hå dere! Nå er det endelig helg igjen, eller vet ikke helt om det er positivt eller negativt. Vi skal jo så og si jobbe nesten hele helgen. I kveld jobber vi begge to til halv ett i natt, så fredagen vår forsvinner jo. Vi driver forresten og fikser til videoblogg nå. Vi skal nemlig svare på spørsmålene dere stilte oss. Har fått inn så utrolig mange spørsmål, så det blir mest sannsynelig en videoblogg, og en runde der vi svarer skriftlig. Tusen takk for alle spørsmålene! Vi kommer selvfølgelig ikke til å svare på absolutt alle, og i hvert fall ikke de useriøse og dummeste spørsmålene vi har fått!

Her får dere se noen ikke fult så seriøse og fine bilder av oss, men det er nå sånn vi er! Ha en strålende helg da dere!
© 2016 wanita.blogg.no

9.plass!

I dag våknet vi til en 9.plass på blogguraten!
Det er kjempe moro. For en uke siden var vi på over 90.plass. Så det å klatre helt opp til en 9.plass er kjempe moro!
Vi står sammen på "topplisten" der med noen av Norges største toppbloggere. Så at vi står der med dem var gøy :-D
Fortsett å les bloggen vår alle sammen!
Forresten så er spørsmålsrunden avsluttet! Og vi skal prøve å få til en video i løpet av dagen, HVIS vi rekker det før vi skal på jobb i kveld begge to :-)
 

© 2016 wanita.blogg.no

Vaffler etter trening

Hei favorittlesere :D
Nå har vi kommet hjem fra en utrolig kald trening ute i kulden! Var utrolig deilig å komme hjem og ta seg en varm dusj. Vi var jo alene hjemme, så vi tenkte å lage noe spennende. Eller vi endte opp med noe mindre spennende som vaffler! Så nå står vi her på kjøkkenet og steker vaffler, og blogger i samme slengen!

Mange av dere har også bedt oss blogge oftere og mer. Vi syns faktisk vi blogger ganske mye til å ha så mye å gjøre ellers. Er jo faktisk rundt 3-5 innlegg daglig, og mer kan vi faktisk ikke blogge. Vi har jo et liv utenom bloggen også, og vi kan ikke blogge når vi er på trening eller jobber. Sånn er det nå bare. Men ellers, tusen, tusen takk for søte og fantastiske kommentarer! Dere er virkelig noe for dere selv!

Håper dere får en fin fin natt videre, til dere som er slike natteravner som oss! Nå skal vi kose oss med vafflene våre!
Love you all  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

© 2016 wanita.blogg.no

Monday, well its a few days back..

Hei dere! På mandag var vi i byen og spiste, og vi har helt glemt å legge ut bildene fra den kvelden! Beklager så mye, men har bare vært så mye om dagen, så kameraet var det siste vi sjekket! Men her kommer endelig bildene. Bedre sent enn aldri. Er forresten ingen enkeltbilder av Vita, siden hun leker så kostbar for kamera noen ganger, haha. Neida, men det kommer andre dager der der får se flere bilder av Vita!


Eplekaken fra Peppes er helt fantastisk god!! Alle bør smake den en gang :-)
Nå driver vi og kler på oss alt av ull og varme klær, for vi skal nemlig trene ute i kulden. Det er jo ikke akkuratt varmt om vinteren! Dere får ha en strålende kveld videre :D

© 2016 wanita.blogg.no

Tigerbalsam reddet kvelden

God kveld kjære, gode lesere!
I dag har vi hatt det helt fantastisk bra. Dere har kommentert mye, og det ahr vært så mange innom bloggen vår. Vi er evig takknelige for alt dere skriver til oss! Håper virkelig ikke at leserne bare minker og minker, for det er dere som får denne bloggen til å gå! Det er dere som lyser opp hverdagen vår når vi har en dårlig dag. Bloggen betyr virkelig mye for oss, og jeg håper virkelig dere forsetter å lese bloggen vår!

I dag har vi trent, det er jo tross alt mandag. Når jeg (Wanda) kom hjem, merket jeg at det virkelig var vondt i leggene. Har merket det i en uke nå, og det er ikke noe godt etter at jeg har løpt i over en time. Så når jeg kom hjem, var det bare å ta frem tigerbalsamen og smøre inn leggene ordentlig!
Merket at det hjalp utrolig mye å få på tigerbalsamen. Det er jo så utrolig deilig når den synker inn i huden, og det bare stikker! Skal fortsette å smøre inn leggene i noen dager fremover, og så krysser jeg fingrene for at det blir bedre!
Ellers skal vi legge oss nå, og håpe dagen i morgen har noe spennende å by på :D God natt, våre kjære lesere!

© 2016 wanita.blogg.no

Nå er det vår tur; Ukas blogg!!!

Overskriften i seg selv forklarer vel hva innlegget skal handle om! Vi er i ekstase, og overlykkelige av at vi har blitt ukas bloggere! Det var vel på lørdag morgen vi fikk en sms på mobilen om at vi måtte sjekke mailen! Og vips så sto det at det var vår tur, og at det var oss blogg.no ville ha som ukas blogg! Vi er selvfølgelig evig, evig takknemlige for at denne "tittelen" havnet hos oss. Vi har tross alt bare blogget i 4 måneder, og at bloggen vår har blitt lagt merke til etter en så kort periode, gleder oss veldig!
Vi setter stor pris på alle våre faste lesere som er innom hver dag og gjør denne bloggen verdt å bruke tiden på! Vi håper også at noen av dere som er innom bloggen den kommende uken, vil fortsette å følge oss, det er alltid like hyggelig!

© 2016 wanita.blogg.no

Mirror, mirror on the wall...


Nå skal vi ta kvelden, for vi har jo tross alt jobbet 11,5 timer i dag også! I morgen er en ny dag med 8,5 timers jobb på peppes. Dere får ta turen innom på peppes pizza i Lillestrøm og ikke Strømmen, for vi skal begge to jobbe der i morgen! God natt alle fine lesere.


© 2016 wanita.blogg.no

11,5 timer med jakker i alle fasonger!

Hei kjære lesere! Nå sitter jeg (Wanda) og skriver i og emd at Vita ikke er hjemme! I dag har vært en slitsom dag. Vi våknet 06.00! Eller jeg sov 2 timer, og måtte opp å stå igjen klokken 6, for å bli hentet halv 8 av Carina i dag tidlig! Vi skulle nemlig jobbe 11,5 timer på varemessen i Lillestrøm. 

Dagen var evig lang, og jeg føler klokken er 4 på natten nå. Er utrolig død i kroppen og merker jeg gleder meg til å sove! I morgen skal vi opp til samme tid og gjøre det samme igjen. Mange av dere lurer sikkert på hva vi jobber med på denne messen. Vi står i garderobene og tar imot jakker, bager, kofferter o.l. Det var utrolig mye å gjøre i dag, og det stoppet aldri å komme folk. Det har tydligvis ikke vært SÅ MANGE mennesker der på over 2 år, så det sier jo sitt.

Tok oss også en liten tur inne i messehallen for å se hva de hadde. Mange fine smykker, klær, ting til huset og masse annet nyttig for oss jenter og kvinner. Nå tenkte jeg å ta meg en varm dusj og gå rett til sengs, for kroppen min klarer rett og slett ikke mer! Lover å ta mange bilder i morgen, men her er i hvertfall noen bilder fra i dag!
Nå er det leggetiiiid, god natt <3

© 2016 wanita.blogg.no

Firkløverkake, nam!

Hei våre søte lesere! Som vi skrev tidligere i dag, spilte vi cup med jentene. Det har alltid vært skikkelig stort for oss å komme videre og gjøre det bra, men vi har jo alltid spilt mot gutter, så det er nesten umulig for oss. I dag derimot, tok vi det ikk seriøst i det hele tatt, men gikk inn for å ha det gøy! Vi spilte bare mot guttelag i dag også, men vi kom videre! Haha, det var kjempe morro. Så i morgen spiller vi sluttspill, det kan bli morro!

Uansett, når vi kom hjem tok vi oss en dusj, og siden vi var alene hjemme tenkte vi å bruke bakeskillsene våre. Så vi lagde en firkløverkake! Nå sitter vi i sofaen med cappuchino med krem, og den deilige kaken og ser på Tv. Dere får ha en strålende natt videre, så blogger vi med i morgen!
Vi er superfornøyde med kaken og syns den er supergod! Anbefaler dere alle til å prøve den en gang, om dere ikke allerede har gjort det! Hva syns dere?

© 2016 wanita.blogg.no

Friday on Fridays

Hei og god "morgen" dere! I går hadde vi en fantastisk kveld med jentene. Vi dro å Fridays og spiste, og satt der helt til det stengte. Vi har jo alltid så mye å prate om når vi er sammen. Det var en veldig hyggelig og koselig kveld, samtidig som det skjedde masse sprøtt. Vi blir jo helt gale når vi er sammen, så byen ble jo helt bombadert når vi var der. Haha!
Her kommer i hvertfall noen av bildene fra gårsdagen!

Nå er det masse småting som skal fikses til i kveld. Vi skal nemlig spille futsal igjen med jentene! Med de nye draktene våre som vil la ut på bloggen!! Vi gleder oss masse, og så skal dere selvfølgelig se noen bilder i morgen fra cupen! Ha en super lørdag da dere!

© 2016 wanita.blogg.no

Beklager!!

Hei kjære lesere!
Beklager for litt dårlig blogging, men i det siste har vi begge hatt mye å gjøre! Så har vært minimalt tid til blogging. Noen ganger hadde det vært greit med 30 timer i et døgn altså:) hehe!

Men tenkte å legge med noen bilder av en fantastisk matrett jeg spise for noen dager siden, da mamma og Wanda dro å spise UTEN meg. Så endte det jo med at jeg dro til byen og møtte dem. Men ettersom de allerede hadde spist så dro vi på  en indisk "resturant" på byporten. Der bestile jeg Tiki Masalaaa :) mmm

Til dere som lurer på hva det heter der jeg spiste så husker jeg faktisk ikke :( Men det er den som ligger rett ved rulletrappen, og rett forann URBAN:)

© 2016 wanita.blogg.no

WORLDS GREATEST PERSON

Vi trenger vel ikke si noe annet enn: MAMMA Må bare skrive dette i og med at ikke alle har fått det med seg. Vi er tvillinger, og ja, det er to av oss:) Det er kanskje ikke tydelig på alle innleggene, men om dere ser på bildene er det to av oss. haha

© 2016 wanita.blogg.no

Berry Dessert, YUMMI!

I dag var vi sammen med mamma i byen. Først var jeg (Wanda) med mamma, og senere kom Vita. Vi tittet litt rundt før vi dro på peppes (selvfølgelig) og spiste dessert og drakk kakao og latte. Det er først nå vi merker hvor godt det er å ha en mor som står oss så tett og nært. Vi satt og koste oss inne i varmen og snakket om alt som har skjedd og skal skje fremover. Mamma er virkelig verdens beste 


Så ikke dette helt nydelig ut? Syns dere ALLE skal ta dere en tur innom peppes pizza og smake på verdens beste "Berry Dessert Pizza". Tidenes største kaloribombe, men hvem liker ikke godteri, friske bær og is?!

© 2016 wanita.blogg.no

Min dag med mamma

Hei kjære lesere. I dag har jeg (Wanda) vært med mamma og spist og kost meg. Senere kom Vita til byen og da var vi alle tre. Jeg tok med mamma på Mr.Hong og spiste super god mat. Det var utrolig koselig å være ordentlig sammen igjen, i og med at vi har vært så lite sammen i det siste. Har vært veldig mye fotball, venner og jobb, og alt for lite familie, men det fikk vi endret på i dag. Her kommer bildene fra dagen vår:


Håper dere har hatt en super dag! Det hadde i hvertfall jeg :D

© 2016 wanita.blogg.no

Verdens beste burger!

Hei kjære lesere! Beklager for 0 blogginh i går, men vi hadde en litt hektisk dag. Og vi var ikke hjemme før klokken 2 i natt. 

I går så dro vi til byen og så litt rundt i butikkene osv. Så endte vi opp på peppes som alltid. Denne ganger spiste vi "beefy burger" med ost og bacon! Peppes har den beste burgeren. Vi syntes faktisk den er bedre enn fridays sin. haha! Etter at vi spiste i går, gikk vi på arkaden og tittet litt rundt. Og ENDELIG fant jeg (Vita) en genser jeg har lett leeeeenge etter. Lager et eget innlegg hvor vi skriver hvor de er fra, legger inn bilder osv. Stay tuned!

Vi startet med en fantastisk forrett; Garlic bread bruchetta parma - mmm :-)


mmm, god mat!
Nam! Helt fantastisk! Anbefales virkelig:-)

© 2016 wanita.blogg.no

Aldri sett bedre ut enn nå..

Tror ikke jeg skal si så mye mer. Overskriften og bildene forklarer vel hvor kjedelig denne fredagen har vært for meg.God natt søte

© 2016 wanita.blogg.no

Tvillinger er ikke alltid like! Se på oss

Trenger vi si noe mer? Vi liker jo faktisk å leke litt med kameraet, og da kan vi ha alle mulige merkelige grimaser i fjeset! I går skulle vi benytte lyset ute, i og med at vi har blitt flinke til å være ute mens det er lyst. Så her er de fire "beste" bildene vi klarte å ta av hverandre i går. Håper dere ser at vi ikke er så like som folk skal ha det til!DE TO FØRSTE BILDENE ER AV VITA


DE TO SISTE BILDENE ER AV WANDA

håper dere ser hvor ulike vi faktisk er når det kommer til utseende?

© 2016 wanita.blogg.no

Sushi slår aldri feil

Hei søte! Vi blogger nå i og med at vi har sett litt på tv og slappet av. Så det ble lite blogging før klokken slo over tolv. Men her er i hvertfall bildene fra hva vi gjorde i går! Vi spiste sushi med Christer som vi skrev i forrige innlegg, superkoselig å se han igjen. Vi har faktisk blitt helt avhengig av sushi den siste tiden! Hvem hadde trodd at rå fisk kunne smake så fantastisk? AHH!!

Og så var det ikke noe igjen! Haha! Hva syns dere om sushi? Syns dere det smaker godt? :D

© 2016 wanita.blogg.no

Dagen i dag!

Dagen vår i dag har bestått av bare "gode gjerninger". Vi sto faktisk opp tidlig for en gangs skyld, så vi rakk faktiskt å ta bilder ute mens det var lyst. Vi dro på elkjøp for å sjekke statusen på den nye macen min (Wanda). Den har blitt sendt men kommer ikke før om noen uker. I samme slengen dro vi på triaden for å titte litt. Senere måtte vi skynde oss hjem for å rekke treningen!

© 2016 wanita.blogg.no

Grønnsaker er bedre enn godteri!

Hei dere! Vet dere hva? Vi har nemlig begynt å spise littebitt sunnere.. Eller det er det vi sier til oss selv da. Så i stede for å spise godteri og usunt om kvelden, valgte vi å prøve noe nytt i går! Vi lagde oss grønnsaker og dipp midt på natten, og det smakte helt fantastisk. Til tross for litt for mye hvitløk smakte det helt fantastisk! Dette er noe dere alle burde prøve. Dropp godteri og spis heller grønnsaker :D

© 2016 wanita.blogg.no

Kos etter trening!

Hei alle!
Etter trening, så er det veldig normalt å være sultne! Og vi er ikke akkurat verdens sunneste mennesker, så vi bestemte oss for å bestile pizza fra jobben, nemlig Peppes Pizza :D
Vi bestilte en stor med halve nr 17. rio grande, og halve nr 47. green garden.
Må si maten smakte hel fantastisk! :DHvilken pizza liker dere best fra peppes? Er dere også ganske usunne etter trening?

© 2016 wanita.blogg.no

Nyttårsaften i bilder - del 2

Her kommer bildene fra resten av kvelden. Dette var de siste bildene vi tok, i og med at kameraet ble glemt igjen på hotellet. Vi hentet det derfor hos Jasmin i dag, og heldigvis var det kjære kameraet mitt tilbake i armkroken min, haha.


© 2016 wanita.blogg.no

Nyttårsaften i bilder - del 1

Vi startet kvelden med å spise fantastisk mat på Mona Lisa! Herlighet så godt det var, og det var også god stemning rundt bordet med vin og gode mennesker. Vi koste oss utrolig mye! Så her kommer bildene:Vi hadde en fortryllende kveld, og feiret inn det nye året med herlige mennesker, denne kvelden ville vi absolutt ikke forandret på! Tusen takk til våre fantastiske venner.
Så hvordan var deres nyttårsaften?

© 2016 wanita.blogg.no

Før det hele startet...

Hei våre lesere. Vi har absolutt ikke hatt tid til å blogge i dag eller i går. Det skjedde så alt for mye, og vi har rett og slett bare ikke klart å skrive innlegg i mellomtiden! I går dro vi på Triaden tidlig før det stengte, for å kjøpe enda en Deborah lippmann neglelakk, endelig fant vi den fargen vi ikke har. Vi skal senere lage et eget innlegg om alle neglelakkene fra deborah. Ellers ble vi igjen og hjalp Carina med å stenge og rydde på Branstad, og tok noen bilder mens det var dødtid!

Carina ble senere med oss hjem for å finne noen kjoler osv, til kvelden. Var vanskelig å finne ut hva vi skulle ha på oss, så vi endte opp med å ta med oss en haug med klær, sminke o.l. Kvelden startet kjempe bra, og det får dere lese om i neste innlegg!
NAAAAM, DE GODE BRANSTAD KARAMELLENE MÅ DERE BARE SMAKE PÅ! NAM, NAM, NAM!!

© 2016 wanita.blogg.no

Ut på nye eventyr

Hei kjære lesere!
Det blir ikke et altfor bra innlegg her nå. Jeg (Vita) kom hjem fra jobb for en time siden, og nå har jeg fikset meg klar til taco kveld hos Carina min. Satser på at dette blir en kjempe koselig kveld. Nå må jeg stikke, for jeg må rekke bussen.

Klokke//D&G - Smykker//A&C - Genser//Bik Bok - Bukse// H&M

Må forresten bare fortelle dere at jeg elsker den nye buksen min! Kjøpte den på H&M i går. Det syntes ikke så godt på bildet, men buksen er faktisk SØLVFARGET! Helt fantastisk!

Ha en fin kveld alle sammen :-)© 2016 wanita.blogg.no

Dette skjedde i dag

Som jeg (Wanda) skrev i forrige innlegg, var jeg i byen i dag med Marwa. Før Vita dro på jobb fikk vi byttet noen gaver og fikk noen utrolig fine smykker tilbake. Følg med i neste innlegg, da legger vi ut det vi har kjøpt. Alltid like koselig å være med Marwa. Etter at vi hadde lett byen rundt for å finne bursdagsgave til søsteren til Marwa, dro vi på fridays og spiste god mat. Håper dere har hatt en fin dag, slik som meg!

Så tok vi en kaffe senere på kvelden på fresco deli på byporten, siden Sunniva kom senere. Anbefaler forresten salatene dems på fresco deli, de er rett og slett fantastiske! MMM!
Se så utrolig koselig det er her, er som en varm liten hytte! Dere må virkelig stikke innom her, utrolig kos!

© 2016 wanita.blogg.no

Julen er ikke den samme uten...

GODTER! JULEN ER IKKE DEN SAMME UTEN GODTER!! Dagen i dag har vært ganske vanelig. Nå sitter vi med Elise og ser på tv og spiser masse godteri, i og med at vi ikke har spist noe usunt frem til nå. Håper dere merket ironien i den setningen. Nå skal vi kose oss videre, så må dere gjøre det samme! Her kommer noen bilder av oss siden vi er så vakkre i dette tilfellet, haha.

© 2016 wanita.blogg.no

1. Juledag

Nå legger vi oss med alle kittyene våre, mens vi ser på tv og sovner. Håper dere har hatt en super dag slik som oss, og at dere har kost dere masse. Nå er jo klokken tross alt over tolv, så det er jo første juledag. Her får dere kveldens siste bilder. God natt flotte mennesker!


PS: TIL DERE SOM ENDA IKKE HAR SKJØNT AT VI ER TVILLINGER, LES INNLEGGENE ORDENTLIG OG FOR GUDS SKYLD, SE AT VI ER TO HELT LIKE PERSONER. SELVOM VI BLOGGER SEPARAT NOEN GANGER I NY OG NE. :D

© 2016 wanita.blogg.no

Favorittgavene

God kveld! Nå sitter vi i sengen og ser på tv. Kvelden har vært kjempe hyggelig, med gode folk og god mat. Nå skal dere få se favorittgavene fra i år. Endelig skal vi begynne å blogge med speilrefleks bilder! Ikke bare et vanelig speilreflekskamera, men CANON EOS 600D! Christer er jo helt fantastisk god, så dette ble min (Wanda) julegave fra han i år, sammen med minnekort, kamerabag og boken "bedre bilder". Jippi! Vi fikk også en søt hello kitty på deling med nisselue på :D Får aldri nok i hello kittysamlingen vår. Hun ble vår 10. kitty i samlingen!

Må jo ikke utelukke at vi fikk andre gaver også, men det er jo så klart det samme alle får hvert år; penger, sminke, smykker og slike småting. Har dere fått noen spennende gaver i år?

© 2016 wanita.blogg.no

Pepperkakebaking

God morgen alle sammen! Nå er det jul, virkelig, virkelig jul! Vi gleder oss enormt mye til kvelden. Dagen i dag blir super bra. Vi får besøk av mange kjente og skal spise julemiddagen her. Det lukter godt i hele huset, og vi klarer ikke vente til vi skal spise. Senere på kvelden skal vi til et lokale som familien har leid, der skal vi bli enda fler! Da skal vi spise masse kaker og godsaker! Håper dere får en like bra dag som oss, og koser dere vilt mye. God jul, søte små :D
© 2016 wanita.blogg.no

Lillejuleaften - Vin, ost og kjeks

God kveld våre søte små! Nå sitter vi foran tven, juletreet i stuen, og gavene under treet! Vi skal nå se på hangover 2 med familien, samtidig som vi drikker en fantastisk rødvin, spiser ost med kjeks, mm!! Dagen i dag har vært kjempe flott, og vi har storkost oss. Vi legger forresten ut bildene av pepperkakene vi lagde hos Jasmin i morgen! Nå skal vi kose oss med familien og nyte kvelden, ha en strålende natt da dere!
Nå sitter vi og koser oss som dere ser! ÅÅh, vi elsker virkelig julen. Det er den beste tiden i året etter sommeren. Julen er liksom en tid for å prioritere familien mye mer enn andre høytider! I morgen blir en super dag da vi får masse besøk fra familie og venner! God jul!

© 2016 wanita.blogg.no

Gårsdagen i bilder

GOD JUL kjære lesere! I går var vi som sagt hos Jasmin på julekveld med jentene. Det var utrolig koselig! God mat, gode mennesker og selvfølgelig julegaver! Vi begynte kvelden med tapas som Jasmin hadde laget, kjempe flink! Her får dere se noen av bildene fra i går:
© 2016 wanita.blogg.no

Julekveld nummer 2

God kveld søte lesere! Nå driver vi og fikser oss for å dra på julekveld til Jasmin. Det kommer til å bli utrolig koselig, og vi skal spise deilig mat! Vi elsker slike julekvelder med gode mennesker, og det er alltid like stas å pynte seg litt i julen! Nå blir vi snart hentet og har litt dårlig tid, så vi får blogge mer i morgen, for resten av kvelden skal vi bruke på å kose oss! Håper dere får en strålende bitte, bitte lillejuleaften! 
Vi følte oss helt eksepsjonelle her.. Det skal sies, haha!

© 2016 wanita.blogg.no

Julekveld med noen flotte jenter!

Hei hei alle!
På fredag skrev vi ett lite "teaser" innlegg om hva som skulle skje i helgen. Nå har vi endelig tid til å blogge, og vi har sett gjennom alle bildene vi tok, og funnet de "beste" som er aktuelle å legge ut her på bloggen. 

Vi jentene tenkte at vi skulle møtes hos oss og ha julebord. Her laget vi all maten sammen, kjøpte inn masse digg og pyntet oss opp til en fantastisk kveld. Vi hadde overnatting også slik at vi kunne dra den helt ut denne kvelden.  

Dagen startet med et tett tidskjema. Vi måtte rydde hele huset, dra på butikken å handle, dusje, fikse oss og gjøre klart til fest og kos. Jente begynte å komme rundt klokken 8, og vi startet å lage maten klokken 9 fordi vår kjære Carina ikke sluttet på jobb før 10. Maten ble vellykket, da det var Vita og Linn som laget alt! Klokken 10 ca begynte vi å spise og da kom Carina også, rett før vi begynte å spise (perfect timing). Maten ble veldig god og vi ble alle sammen gode og mette. Resten av kvelden gikk på snakking, drikking, kos og gaver. Vi ble enige om at i steden for at vi alle 8 jentene skulle kjøpe en tullegave til alle så kjøpte vi alle sammen en gave mellom 250-300,- så skulle vi trekke om gavene. Dette funket kjempe bra og vi ble alle fornøyde. Kvelden ble vellykket og her er noen av de 2-300 bildene vi tok.
© 2016 wanita.blogg.no

Mye som skjer..

Hei kjære lesere!
Vi må bare starte med å beklage masse for at vi ikke blogger 3-4 innlegg om dagen. Vi vet vi har perioder hvor vi blogger mye og hvor vi blogger mindre. Som alle dere andre så har vi også ganske mye å gjøre i hverdagen, og da er det ikke alltid vi har tid til å legge over bilde fra kamera, skrive et innlegg og publisere det. Vi jobber begge to og som regel jobber vi til sent på natt, og vi trener også. Og nå er jo julen rett rundt hjørnet også så vi har vårt eget å styre med, som julekvelder med forskjellige, kjøpe inn julegaver o.l

Men vi lover at vi skal bli flinkere, og at vi hvertfall skal klare å blogge ett innlegg om dagen, slik at dere hvertfall får lest litt nytt hver dag. 

Akkuratt nå så dro Wanda på jobb, så nå ligger jeg her (Vita) og ser på bilder fra helgen, og slapper av før jeg tenktemeg en tur på senteret på søndagsåpent :D Vi har trening i kveld klokken 19.30 så vi skal få til innlegg i løpet av dagen, om hvordan julebordet her hos oss med jentene var. Da kommer det masse fine bilder (og ikke fult så fine) ut! 

Klarer dere se hvem som er hvem på bilde? :)

© 2016 wanita.blogg.no

Hva er dette??

Som vi skrev i det forrige innlegget skal vi ha julekveld med jentene. Mens vi venter på at gjestene våre skal komme har vi blitt ferdig med å gjøre klart litt drinker og småsnacks. Her får dere se noen bilder av hva kvelden skal bringe. Vi skal lage utrolig god julemiddag sammen alle jentene og nyte kvelden! Dette blir en dundranes bra kveld! :D


Nå gleder vi oss skikkelig til kvelden! God jul :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Jay Sean 15122011

Hei alle søte lesere! I går var vi på Jay Sean konsert, herregud så bra det var! Vi dro litt tidlig for å få en bra plass, og gjett hva! Det gjorde vi. Vi sto heeeeelt foran ved gjerdene, og vi kunne så og si ta på selveste kongen. Herregud så fantastisk han er, skulle bare ønske det varte litt lengre enn det gjorde, han dro alt for fort, og det var mange av sangene han ikke sang, som vi skulle ønske han gjorde! Det var en fantastisk opplevelse som vi aldri kommer til å glemme! Nå sitter vi og hører på musikken hans og kan ikke tro at han sto en meter fra oss i går, er helt sykt!

Vi rydder også i huset, setter frem ting og tang til i kveld. Jentene komme nemlig over om ikke så alt for lenge, da skal vi ha julekveld! Det blir utrolig koselig. Så her får dere se noen bilder og videoer fra i går. Kos dere, så blogges vi senere! 

Her står vi heeelt forann:D


Jay Sean ankommer scenen !!!


Her står han ca en ARM unna oss !:o


Do you remember (8)


Se hvor nydelig han er da!


Fantastisk!


Så avslutter han med "down" :')

For en fantastisk artist! Hva syntes dere om Jay Sean? Var dere på konserten?

© 2016 wanita.blogg.no

Trøtthetsyndrom

God morgen alle sammen! Nå har vi ikke blogget på to dager, og det er fordi vi absolutt ikke har hatt tid. Vi har jobbet hver dag og trent, så har vi kommet hjem sent og lagt oss med en gang. Jeg (Wanda) er helt utslitt nå, og gleder meg til denne helgen er over, sånn at jeg får hvilt ut helt. 

Jeg tror ikke det er en overraskelse om hva vi begge skal i dag; Jobbe. Men jeg har også en god nyhet! I kveld skal vi svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden vi hadde, så hold dere oppdatert! Vi har fått inn mange gode spørsmål, men også noen som er veldig like og litt merkelige. Uansett, håper dere får en fin søndag, og så får dere ha en fortsatt fin helg!


© 2016 wanita.blogg.no

Koselig kveld med strålende folk

Hei søtiser. Nå har vi nettopp kommet hjem, og lagt oss i sengen. Som vi skrev i det forrige innlegget skulle vi på avlslutning med laget i dag, og da tok vi selvfølgelig noen bilder. Ble en del, men legger selvfølgelig ikke ut absolutt alle, men dere får sett noen i hvertfall! Kvelden var super koselig, og det var hyggelig at alle jentene var samlet ordentlig, og denne gangen utenfor fotballbanen. Håper dere hadde en super fin dag, slik som oss, men nå skal vi sove. Vi blogger mer i morgen! Ha en fin natt til 1.desember!
Og selvfølgelig er det siste bilde av alle jentene samlet sammen. Kjempe koselig.
God natt!

© 2016 wanita.blogg.no

Avslutning!

God morgen kjære lesere :)
Vi har en travel dag i vente, så derfor blir det litt tørrblogging akkuratt nå. Vi skal på avslutning med jentene på laget, kjempe kos! Så nå sitter vi og fikser oss for å dra ut til byen, og så møter vi jentene senere i kveld. Blir koselig å være samlet igjen alle sammen, uten at vi står der i treningstøy for å trene. Kommer til å ta noen koselige bilder som vi legger ut senere i kveld, når vi er hjemme! Her er får dere se noen av oss jentene, litt klare for julen.


Søte små julenisser!

© 2016 wanita.blogg.no

Skulls Angels

God morgen! Jeg (Wanda) satt jo som jeg sa, og så gjennom gamle bilder i går, så da kom jeg jo også over bildene fra russetiden. Vi var russ i år, og var med på bussen Skulls Angels. Har egentlig ikke så mye annet å si, enn at det var en helt fantastisk periode, og alle dere som er russ de neste årene; GLED DERE!

Vita skal jobbe i dag, og jeg vet ikke helt hva jeg skal enda. Blir nok noe spennende får vi håpe. Skal dere noe spennende i dag?


Og slik så heldressen min ut, var faktisk ganske fornøyd!

© 2016 wanita.blogg.no

Lina's birthday in pictures

Nå har vi endelig fått bildene fra bursdagen til Lina, fra forrige helg! Bursdagen var helt fantastisk, og det var utrolig koselig å være med alle jentene en hel kveld, kun for å feire jenta vår. Lina ble jo super overrasket, og kjempe, kjempe glad! Nå skal vi fikse oss for å dra på jobb, så får dere ha en strålende start på helgen!
© 2016 wanita.blogg.no

I say Hello, you say?

KITTYYYYYYY!!!! 

Nå er det Vita som skriver. Endelig har jeg tatt meg litt tid til å blogge. Og jeg har mine grunner. Før trening i dag bestemte jeg meg for å bruke litt penger på litt sengekos. Nemlig enda en ny hello kitty bamse, og i dag ble det faktisk et sengelaken med i posen også. 
Som dere sikkert har skjønt FORGUDER både jeg og Wanda hello kitty. Vi har allerede 4 hello kittybamser og 1000 andre hello kitty stuff, som f.eks pysj, nøkkler, undertøy, sminke and you name it.. Så derfor var det et MUST for meg å endelig få et sengelaken også. Nå har jeg tatt meg en god dusj etter trening, og pakket meg godt under dynen med hello kittyene mine i 5 forskjellige str og ser på fristet! Dere kan jo også bare gjette en gang hva slags kjeks jeg spiser?

HELLO KITTY KJEKS :D

Namnamnam..:D


Mitt nye laken, og hello kittyen jeg kjøpte forrige uke


Senga mi, med alle mine fine katter :D


Også selvfølgelig dagens innkjøp :)© 2016 wanita.blogg.no

Endelig kan jeg trene!

Hei og hå, opp å stå! Nå ligger jeg (Wanda) i sengen og ser på "The Bachelorette". Dagen i dag innebærer trening, men før det skal vi dra innom byen med Elise. Jeg gleder meg skikkelig til å trene i dag, har tross alt ikke trent på over en uke, så skal bli deilig å spille litt ball igjen. Ellers får dere ha en strålende dag, så kommer det flere innlegg i løpet av kvelden.

© 2016 wanita.blogg.no

Julestemning

God kveld søte små. Nå har jeg (Wanda) kommet hjem fra jobb sammen med Vita. I dag var det stille på jobben, så timene gikk veldig sakte. Jeg har fått skikkelig julestemning de siste dagene, og gleder meg enormt til julen. Sitter og tenker på julegaver og alt allerede. Blir så glad når jeg ser julebaksten, gavene og pynten rundt om kring i butikkene, meker det kribler i magen!

Bildene er fra Tyskland i fjord, 3. januar. Denne koselige reisen fikk vi i julegave av mamma! Var kjempe koselig, håper på å få til en juletur i 2012 også! Har dere også julestemning? Det er tross alt 1 måned og 1 dag til juleaften!


© 2016 wanita.blogg.no

Last night!!

I går feiret vi bursdagen til vakre, herlige Lina! Har så utrolig mange bilder vi vil legge ut, men begynner med noen få, så legger vi ut flere senere. Vi startet kvelden med noen få jenter. Vi hadde bestilt limmo for henne, dette visste hun ingenting om! Var utrolig koselig å se uttrykket hennes når hun gikk ut døra og så limmoen og alle jentene utenfor. Etter en time med kjøring rundt i byen, dro vi på resturang, og da ble vi fler og fler. Utover kvelden var det kjempe god stemning, og vi koste oss utrolig mye. Håper du hadde en fantastisk kveld, Lina!!
© 2016 wanita.blogg.no

Forstuelse... Great!

Hei kjære lesere. Det har vært alt for lite blogging i det siste, og det beklager vi! Har faktisk hatt mye å gjøre, så har vært et problem å få tid til å blogge for dere. Men vi har funnet ut en løsning for å fikse det, så fremover skal vi blogge MYE MYE MER! De siste dagene har jo gått på jobb, altså det samme gamle. Nå sitter jeg (Wanda) og skriver mens jeg ser på tv. Er helt utslitt etter gårsdagen, da feiret vi får kjære LINA! 

Jeg klarte jo å forstue fingeren min uten at jeg vet hvordan det skjedde, så da ble det ikke noe jobb på meg i dag. Kommer bare til å ligge hjemme å slappe av, se på tv så kommer Sunniva over litt senere :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Everlasting Love

LOVE YOU

© 2016 wanita.blogg.no

Billettservice

Gjett hva som dukket opp i postkassen i går?Billettene til Jay Sean konserten!! Åh, det er lykke det. Vi gleder oss!!!
© 2016 wanita.blogg.no

En fantastisk kveld, fortsettelse

Her legger jeg (Wanda) ut noen bilder, så får dere se hvordan kvelden var for meg. Vita kommer til å legge ut bilder hun også, hun er bare litt tregere enn meg, men det er bare bra, for da kan dere vente i spenning!! Nå skal i hvertfall jeg legge meg.Sov godt søte små! 


© 2016 wanita.blogg.no

En fantastisk kveld

Hei kjære lesere. Vi har hatt en fantastisk kveld med venner og familie. Har tatt enormt mange bilder, så kommer til å legge ut noen av de så dere får se :-) Er lenge siden vi har vært med på store familiekvelder, bursdager osv, pga mye jobb og fotball. Så det var deilig å endelig se igjen alle, og tilbringe kvelden med disse menneskene! Håper dere hadde en super lørdag, for det hadde vi!


© 2016 wanita.blogg.no

11.11.11

I går var jeg (Vita) i byen med verdens beste, mens Wanda var på jobb. Her får dere noen bilder fra gårsdagen! Hadde en kjempe koslig dag med hverandre som alltid, og så var vi selvfølgelig og spiste på peppes, BOMBE??

Sunniva og meg

Dette er gårsdagens outfit


Me

© 2016 wanita.blogg.no

Søndagskos

God kveld alle sammen! Nå sitter jeg (Wanda) og skriver igjen siden Vita enda er på jobb. Dagen min i dag har jeg tilbragt sammen med Sunniva. Vi har vært på kino! Endelig var det min tur til å se footloose. Må si jeg smeltet av hovedrollene, og hele filmen. Helt fantastisk film, anbefaler virkelig alle til å se filmen, helt sykt!

Etter filmen dro vi på peppes for å spise, og da ble det selvfølgelig den deilige lasagnen! Her satt vi og koste oss i en stund før vi tok bussen hjem igjen. Det har vært en super, duper dag med verdens beste :-)© 2016 wanita.blogg.no

Endelig friiiii!

God morgen alle sammen! Nå er det Wanda som skriver igjen. I dag har jeg endelig fri etter flere lange dager og uker med bare jobbing. Vet ikke helt hva jeg skal bruke dagen på, men blir nok noe koselig med Sunniva tipper jeg. Vita er så heldig i dag, så hun skal jobbe og tjene penger :-)

Dagen i går gikk ut på å jobbe selvfølgelig. I går var det utrolig mange gjester, og det var morro å jobbe! Masse glade mennesker, alltid like bra. Hele helgen har vel egentlig gått ut på å jobbe, så nå er jeg kjempe klar for å slappe litt av før jeg skal på jobb igjen i morgen!

Her får dere noen bilder. Ha en strålende søndag!© 2016 wanita.blogg.no

Memories from Dubai

Nå driver vi nemlig og planlegger ny tur til dubai i februar/mars! Woho! Skal bli koselig å møte hele familien (pappa sin side) igjen! Er tross alt over ett år siden vi sist møttes, så dette skal bli hyggelig!! Dubai har helt herlige turiststeder. Shoppingsentere, resturanger, strender og mye, mye mer! Så nå er vi utrolig spente, og gleder oss helt sykt!!© 2016 wanita.blogg.no

Sliteeeen!

I dag har jeg (Wanda) jobbet fra klokken 17.00, og nå er jeg endelig hjemme. Så nå sitter jeg og Vita og hører på musikk og forteller hverandre hvordan dagene våre har vært. Hun har jo tross alt vært på Kino mens jeg har jobbet og tjent penger! Ha en strålende kveld videre :-) 


© 2016 wanita.blogg.no

God morgen!

God morgen alle sammen, nå skal jeg opp og ta meg en dusj, også skal jeg finne ut av hva jeg skal i dag. Tror det blir kino med jentene i dag. Ha en fin dag !:D

© 2016 wanita.blogg.no

Nytt design!

Hola alle sammen! Nå er endelig designet vårt klart! Vår elskede Sunni har hjulpet oss i to dager nå for å få det til, og nå er vi super fornøyde. Det er fremdeles noen småting som må fikses, men det ordner vi fort. Det er forresten Wanda som skriver nå, siden Vita fremdeles er på jobb. 

Jeg og Sunni har tilbragt kvelden hjemme hos meg, og jobbet med designet og kost oss med kakao. Nam! Elsker slike hyggelige kvelder sammen med verdens beste! Nyt det nye designet, så får dere ha en fortsatt fin natt! For nå skal jeg sove. Adios!© 2016 wanita.blogg.no

Capture the moment

Hei og hå. Nå er det min tur til å skrive igjen (Wanda). Nå er Vita på jobb, så da sitter jeg her i senga og ser på tv. Venter på at fristet skal begynne. Jeg er tross alt helt avhengig. Dagen i dag har ikke bestått av noe annet enn jobb. Ikke at det akkuratt var en bombe. Jeg er helt utslitt i kroppen, så det skal bli deilig å sove lenge i morgen, for da begynner jeg på jobb klokken 17.00!

Ellers sitter jeg nok en gang og ser gjennom mange koselige og minneverdige bilder. Jeg klarer faktisk ikke legge denne sommeren bak meg. Jeg ser på bilder, tenker tilbake på det hele tiden. Bildene under er av meg sammen med Anette og Viccern!


© 2016 wanita.blogg.no

Gode minner vil sent forsvinne

Nå sitter jeg og skriver igjen (Wanda), siden Vita er så flink og jobber. I dag har jeg vært på kino og sett hodejegerne! Endelig! Jeg må si jeg er utrolig stolt av at det var en norsk film, for den var virkelig noe for seg selv. Til tross for noen ekle scener, så overlevde jeg! Uansett, nå sitter jeg og ser gjennom de koselige bildealbumene mine fra forskjellige hendelser som har skjedd dette året. Noe jeg absolutt ikke kommer til å glemme er Gothia Cup med verdens beste jenter. Jeg savner det så utrolig mye. Tror aldri jeg har ledd så mye i strekk, som jeg gjorde denne uken. Hva er vel bedre enn en uke med sommer, fotball og fantastiske mennesker? Ingenting! Denne sommeren har vært den beste.© 2016 wanita.blogg.no

Ny dag, nye muligheter

Nå er det nok en gang jeg som skriver (Wanda). I dag skal Vita på jobb, mens jeg er så heldig og har fri! Har jobbet så mange dager i strekk nå, så skal bli utrolig deilig der jeg har en hel dag uten å jobbe. 

Jeg blir så trist når jeg ser ut av vinduet. Været og himmelen er så grå, og det er ikke lengre en sol som stikker frem og lyser opp dagen. Jeg personlig liker ikke høsten i det hele tatt. Vinteren kan jeg like fordi snøen gjør det så fint, og sommeren elsker jeg! Jeg skal i hvertfall ikke sitte hjemme på en trist dag som dette. Senere i kveld skal jeg på kino og se Hodejegerne. Endelig skal jeg også få sett den godt omtalte filmen! :-)

Jeg er faktisk kjempe fornøyd med disse bildene jeg har tatt.. Fra en tilfeldig høstdag! 
© 2016 wanita.blogg.no

Sunday is a funday

Hei og hå! Nå er det jeg (wanda) som skriver! Jeg startet dagen med å jobbe. Er faktisk helt utslitt etter helgen, og merker jeg kjenner det skikkelig i leggene og lårene mine. Heldigvis sluttet jeg klokken 17.00 i dag. Hjemme ventet Vita og Sunniva på meg. Søndag er liksom alltid vår dag, så da tok vi på oss klær og satte oss på bussen. Vi dro til byen for å spise. Dere kan jo bare gjette en gang hvor vi spiste..... PEPPES så klart. Har vi fortalt dere hvor god lasagnen vår er? Ellers har dagen vært ganske avslappende og koselig. Nå er jeg helt utslitt, og merker at kroppen ikke orker mer, men men. Opp og stå i morgen, for da skal vi begge på jobb igjen! God natt :-)


© 2016 wanita.blogg.no

Nommenom..

Okei, da sitter vi her halv seks på morningen og river av oss håret fordi bloggen klikker. Samtidig sitter vi og tenker på noe utrolig godt, søtt og smakfult. Verdens beste dessert så klart, og fra hvilke andre steder en selveste Peppes Pizza? Mens vi sikler ihjel av disse bildene, kan vi gi dere et godt tips: STIKK INNOM PEPPES PIZZA STRØMMEN SENERE I DAG, OG KJØP EN OREO. Vi begge skal jobbe hele helgen, så er dere heldige får dere oss kanskje som servitører. Hurra!!NÅ LEGGER VI OSS.. GOD NATT? MORGEN?

© 2016 wanita.blogg.no

INSTAGRAM:

@VITAMASHADI @WANDAMASHADI
hits