Fotball (Vita & Wanda)KATEGORI: Fotball | FORSIDENFotballskolen dag 2

Hei dere! Som jeg (Wanda) lovet dere tidligere i ettermiddag, skulle vi legge ut et bildedryss fra fotballskolen i
dag. Dette var dag to, og vi kommer til å ta bilder de neste to dagene fremover også!

Min første dag på den nye jobben var helt fantastisk bra. Har kost meg enormt mye, og gleder meg så sykt til
å jobbe her fremover. En ting jeg absolutt ikke visste, var at jeg faktisk fikk stillingen som assisterende butikksjef!
Så nå har jeg den nest høyeste stillingen på Polarn O. Pyret på metro! Fy for en gledesnyhet. Gleder meg til å
ta del på denne arbeidsplassen, og ikke minst være en stor rolle der!
Hva syns dere om bildene? Vår interesse for å ta bilder av barn har blitt stor. Misforstå oss ikke, men det blir
et helt annet bilde og syn på livets glade dager da tilfeldige bilder av barn blir knipset. Når 99% av bildene
stråler av glede og lykke, sier ikke disse bildene noe annet enn det samme!

© 2016 wanita.blogg.no

Eksamen i Vallhall!

Hei og god kveld flotte lesere. I dag har vi vært på dugnad i Vallhall, før vi rett etter var på trening. Vi skulle sette
opp pulter og stoler til flere tusen elever som skal ha eksamen i morgen. Vi skulle egentlig være mange flere enn
det vi var, så det at vi var 7 jenter gjorde ikke akkuratt jobben enklere! Vi gjorde selvfølgelig det beste ut av hele
greia, og ble faktisk ferdig tidsnok til å kunne rekke treningen!

Gud så deilig det var å bli ferdig, vi var alle sammen helt utslitte og slitne i kroppen etter å løfte alle de tusen
pultene og stolene! Får virkelig håpe at alle som har eksamen i Vallhall i morgen gjør det bra og får en god
karakter, for vi sto virkelig ikke i flere timer og satte opp pulter og bord for at flere hundre skal stryke på eksamen
Hihih, tulla!

© 2016 wanita.blogg.no

Matchday: Raufoss - VIF

God morgen dere. Beklager lite blogging de siste to dagene, men nå som vi er hjemme har vi begynt
å jobbe igjen og trene. Derfor ble det litt brått akkuratt disse dagene, men nå er vi selvfølgelig klare igjen!

Nå skal jeg (Wanda) snart dra. Skal nemlig spille bortekamp mot Rafuoss i dag. Blir kjempe bra, i og med
at det er første seriekamp for meg, har jo gått glipp av to kamper pga Dubai. Nå sitter jeg her og spiser
frokosten min, og venter på at jeg snart skal ta bussen. Tok jo selvfølgelig noen bilder også: og nei, jeg
spiller ikke fotball med håret løst, måtte bare ta noen kjappe bilder!


I dag skal vi vinne og komme hjem med 3 poeng!! Kryss fingrene for oss!

© 2016 wanita.blogg.no

Treningsdagen

Hei dere! I går tok vi masse, masse bilder, men da vi skulle blogge, ville ikke nettet vårt funke. Siden det var så deilig vær, kunne vi endelig bruke shorts på treningen! Det var utrolig deilig. Herregud så varmt og godt det var. For en uke siden brukte vi stilongs og bukse når vi trente, og nå var det bare t-skjorte og shorts! Utrolig deilig. Vi tok jo med kamera for å ta noen bilder, i og med at vi var litt tidlig ute før oppmøte i går:
Ble litt mange bilder, men dere liker jo mange bilder, så da tenkte vi at det gikk greit!

© 2016 wanita.blogg.no

Vallhall Arena!

Hei kjære lesere! 
I dag har jeg (Vita) vært på jobb, og etter det var det trening! Mandag = treningsdag. Men i helgen fikk jeg en skade, lårhøne. Jeg er derfor ute av fotballen noen uker!! (Forhåpentligvis 1 uke!!!). Det betyr ikke at jeg ikke kan dra på trening for det. Jeg kledde på meg, tok med meg kameraet og var klar for 90 min ute i kulden. Wanda er jo så flink som klarer å holde seg unna skader, så da var det greit at jeg ble med på trening for å ta litt bilder uansett :-) hihi

VallhallOg nå var treningen i gang! :-)Carinamor og Idamor :-)

Carina er jo så sterk da..

Vel.. bildet sier mer enn tusen ord.. eller hva Wanda?

Alvorsprat .... hmm..

Meg og Carina :-)

© 2016 wanita.blogg.no

Ny uke, og rett på trening

Hei dere! Nå skal vi ut å trene i kulden....... IGJEN! Vel, heldigvis snør det ikke lengre, så da slipper vi å bli nedsnødd mens vi løper etter ballen! Vita kan ikke trene i dag i og med at hun har fått lårhøne, så da blir det bare trening på meg, Wanda! Det ble ikke så mange bilder av futsalen på lørdag, men det ble jo 5-6 stk. Så da legger vi bare ut de nå!

Dere får ha en fin kveld, så blogges vi senere :-)
Følg forresten med i morgen da vi skal ha en konkurranse om et gavekort fra miinto.no !!!!


© 2016 wanita.blogg.no

De nye draktene er på, og slik ser de ut!

Husker dere at vi hadde bestilt noen drakter til futsal laget vårt for en uke tilbake ca? Se  Vel, på lørdag spilte vi nemlig gruppespill, og gikk videre til sluttspillet for første gang! Til tross for at vi spilte mot bare herre/guttelag. Vi måtte jo ta noen bilder før vi forlot huset, for farene på draktene er jo bare helt utrolig fine. Så slik ser draktene ut på oss:

Hvis dere ikke har lest innlegget om draktene kan dere bare trykke HER HER HER HER HER, så får dere se hvor utrolig kule de er. Til og med strømpene og shortsene! Vi digger dem!

© 2016 wanita.blogg.no

Pakke i posten - De Utvalgte

I dag kom endelig den etterlengtede pakken vi har ventet på! Vi er jo 11 jenter som spiller futsal sammen på fritiden. Det er bare noen av oss fra laget, så vi spiller jo fotball sammen også. I dag kom endelig draktene våre, og vi er superfornøyde. Vi har vært så uenige om farge, størrelser osv, men her kom det endelige resultatet!

Lysegrønn drakt med grå shorts og strømper. På shortsen er det også samme grønnfarge som vi har på draktene. Til keeperen valgte vi en gul drakt med svart shorts og strømper! Vi gleder oss helt enormt til bruke de.
 
Hva syns dere om draktene og fargene? Vi er superfornøyde og super super gira!!

© 2016 wanita.blogg.no

Nike Mercurial Vapor

Endelig har jeg (Vita) fått tid til å kjøpe meg fotballsko. Jeg har hatt de samme skoene i 3 år nå, så det var vel kanskje på tide. Men alle dere som spiller fotball vet vel kanskje at de eldste og mest slitte skoene er de beste, så det var utrolig vansklig å legge fra seg de gamle, men jeg har innsett at det kanskje var på tide, men tanke på hvordan de faktisk ser ut nå. De nye skoene kjøpte jeg på Torshov sport, og de kostet 1800,-. Jeg er super duper fornøyd med fargen, og det er heller ikke mange som har dem, hvertfall ikke som jeg har sett. Men det tror jeg har mye å si pga fargen. haha! Men jeg liker de, og det er det viktigste!Her er altså mine gode gamle sko. Som dere ser så er de teipet ihjel, så det forklarer kanskje litt om hvor SLITT og godt brukt de var? Haha, og i tillegg til all teipingen forann, så er det sånn ca 10 hull på hver av skoene.


Og her er mine NYE fantastiske sko!!! Elsker fargen! De lyser opp, og de er rett og slett unike.
Hva syntes dere om skoene? Likte dere fargen? Har dere også problmer med å kaste gamle fotballsko eller liknende fordi de rett og slett er så gode å bruke?

© 2016 wanita.blogg.no

Vi er de utvalgte

Hei kjære lesere! Vi fikk faktisk ikke tid til å blogge tidligere i dag (går) fordi vi var veldig opptatte. Vi sto opp tidlig for å spille futsal cup i ekeberghallen. Vi hadde jo selvfølgelig kameraet med, og det ble jo noen utrolig koselige bilder! Resten av kvelden tilbragte vi med Elise og Sunniva. Nå sitter vi og lakkerer neglene våre etter å ha spist oss stappmette på peppes pizza! Naam. Håper dere har hatt en super dag/kveld.

© 2016 wanita.blogg.no

På vei til trening!

Nå skal jeg (Vita) på trening, mens Wanda er på jobb! Hold dere oppdatert, for snart kommer det ut en video nr. 2 på bloggen :D 

Nå må jeg spise litt før jeg skal trene! Ha en fin kveld alle sammen :D

© 2016 wanita.blogg.no

Trene av seg julefettet!

Hei søtiser. I dag har vi ikke hatt noen spesielle planer. Vi har bare slappet av og vært på trening. Vi har blitt så ivrige på å blogge så kameraet fulgte med i bagen da vi dro på trening! Det er utrolig deilig å begynne med treningen igjen, i hvert fall etter så mye julemat vi har fått i oss de siste ukene! Til tross for det kalde været ute er det deilig å løpe litt. Det gjelder jo bare å kle seg riktig, eller hva? Så her kommer det noen utrolig flotte bilder av oss etter trening. Man ser alltid fantastisk bra ut når man har svettet! Haha
 
Hvordan har dagen deres vært? Har dere gjort noe spennende i dag? Følg med forresten i dagene fremover, vi skal ha vår første konkurranseeeee! 

© 2016 wanita.blogg.no

Futsalcup 9.-11. - del 2

Her kommer resten av bildene fra helgen!

© 2016 wanita.blogg.no

Futsalcup 9.-11.

God kveld kjære lesere. Vi lovet dere å legge ut bilder fra futsalturneringen vi spilte nå i helgen. Bildene er endelig klare, så nå skal dere få se. Vi stilte med to lag med mange av jentene på laget, og det var utrolig morsomt! Til tross for at vi spilte mot bare eldre gutter og menn, og tapte alle kampene var det utrolig sosialt og koselig. Håper dere har hatt en like fantastisk helg som oss! Nå får dere ha en super god natt, og sove godt. For det skal vi!


© 2016 wanita.blogg.no

Endelig!!!!

Hei våre fantastiske lesere. I dag har det vært en veldig stressende dag. Vi har nemlig spilt futsal med jentene i dag. Det skal vi skrive om i morgen, og legge ut bilder. Til tross for at vi bare spilte mot gutter og menn, gjorde vi det bra. Det var utrolig morro og koselig å være med jentene! 

Før dette dro vi på torshov sport og kjøpte nye sko. Jeg (Wanda) måtte kjøpe nye fotballsko også, i og med at de gamle vaporene mine har revnet i hjel! Vi elsker jo vapor begge to, så jeg har ventet en stund på at det skulle komme ut noen jeg kunne like godt, og det har det endelig gjort. Mens jeg var i gang, kjøpte jeg også like gjerne nye futsal sko, så de fikk jeg brukt i dag, og senere håper jeg! Vita kjøpte også de samme futsal skoene, så da ser vi klin like ut på banen. Morro! Nå er vi begge helt forelsket i skoene, og jeg gleder meg til å spille med de nye vaporene mine!


Nike Futsal sko - 700,- // Nike vapor fotballsko 2500,-

© 2016 wanita.blogg.no

Tiden flyr så fryktelig fort!

Ja, tiden flyr veldig fort. Jeg (Wanda) sitter i sengen og ser gjennom gamle bilder som egentlig ikke er så gamle. Bildene er fra april 2010, og når jeg tenker tilbake på alt som skjedde det året og alt jeg gjorde, så virker det ikke så langt tilbake. Jeg kan ikke tro at tiden flyr så fort, dere kan jo bare se på bildene at jeg og Vita har forandret oss en del.

Bildene er fra tatt i tyrkia, på treningsleir med Strømmen IF. For ett år tilbake spilte vi nemlig i denne klubben,
før vi byttet til VIF nå i februar.

Nå skal jeg fortsette å se på noen gamle, hyggelige bilder mens jeg ligger og varmer meg under dynen. Dere får ha en god natt! Suss

© 2016 wanita.blogg.no

Ah for en deilig dag

Hei alle søte små :-)
Nå sitter vi ferdigdusjet etter treningen og ser på Fristet. I samme slengen stapper vi i oss masse, masse godteri. I dag var det i hvertfall utrolig deilig å trene. Det er jo faktisk varmere nå om dagen, enn det var for noen uker tilbake. Det er utrolig deilig å kunne trene i shorts igjen da for å si det sånn.. Hehehe.
Nå skal vi kose oss videre! Ha en fin, fin kveld.

© 2016 wanita.blogg.no

Spre det videre!!!

DETTE ER VELDIG VELDIG VIKTIG. VI VIL AT DERE ALLE SKAL GÅ INN PÅ DENNE LINKEN SOM STÅR NEDENFOR OG TRYKKE "LIKE". VI TRENGER SÅ MYE STØTTE VI KAN FÅ. SPRE DET VIDERE TIL VENNER OG KJENTE, OG FØLG MED PÅ HVA DE SYKESTE JENTENE GJØR. SÅ TRYKK LIKE, LIKE, LIKE!!

HER, HER, HER HER, HER

TUSEN TAKK :-D

© 2016 wanita.blogg.no

Viktig, viktig!!

FORRESTEN!!! I dag dro vår kjære Elise på landslagssamling for å representere Norge mot England. Hun blir faktisk borte i 4-5 dager. Blir litt uvant å ikke se henne på så mange dager, i og med at vi ser hverandre nesten hver dag. I hvertfall vil vi ønske vår lille stjerne masse, masse lykke til i England! Hun er jo tross alt den beste! Lykke, lykke til, sussebass.


heidi, vita, elise, wanda© 2016 wanita.blogg.no

INSTAGRAM:

@VITAMASHADI @WANDAMASHADI
hits