Nose Job? (Vita & Wanda)


Nose Job?

Hei dere, først vil jeg beklage for ekstremt dårlig blogging de siste ukene. Det har seg nemlig slik at Wanda og jeg ikke har vært sammen på 3 uker, da jeg dro på ferie med mamma. Wanda fikk beholde kamera men hun har hatt så mye å gjøre på jobb så det ble aldri tid til å blogge, og jeg hadde ikke tilgang på blogg.no. Jeg har ikke tenkt å forklare meg med et langt innlegg om hvorfor vi ikke har blogget på noen uker men velger heller å gå rett på sak slik at dere forstår oversrkiften.

Ja, til dere som følger meg på sosiale media så har dere fått med dere at jeg har operert nesen. Det er også grunnen til at jeg og Wanda var adskilt i 3 uker. Jeg dro til Iran med mamma for å operere nesen. Dette har vært snakket om og planlagt i nesten 1 år. Jeg har vel egentlig alltid hatt litt komplekser med nesen, helt fra jeg var liten. Jeg og Wanda var alltid de med stor nese , som folk likte å kalle det. Det er klart når man får høre at man har stor nese fra man er et barn så får man et ganske annet syn på nesen sin og seg selv enn man ellers ville gjort. Jeg vokste etterhvert fra den tanken om at jeg ikke likte den fordi folk mente den var stor, men det siste året følte jeg den vokste mer og mer på meg, og jeg følte mer og mer at jeg var klar for å bli kvitt den. Mine nære og kjære ble veldig tidlig informert om dette da jeg begynte å søke litt rundt og vurderte å gjøre det, så dette kom ikke som en overraskelse på dem.

Wanda opererte sin nese for 2,5 år siden og det var ganske betryggende for meg at jeg allerede hadde en som har vært gjennom det. Dette gjorde det lettere for meg å ta en beslutning på å operere. Jeg hørte litt med Wanda om hva hun tenkte om operasjonen, om hun var fornøyd, var det vondt, angret hun eller hva? Hun var fornøyd med noe av resultatet med anbefalte meg å ikke operere i Norge. Dette var både pga erfaringen norske kirurger har til neseoperasjoner og pga prisen. Jeg dro på konsultasjon her i Norge hos kirurgen Wanda hadde operert hos 2 år tidligere og fikk rett og slett sjokk da jeg hørte prisen. En ting hadde vært den prisen hvis kirurgen var flink, men når kirurgen ikke en gang er dyktig nok så ble den prisen helt ekstrem for meg. Etter konsultasjonen følte jeg meg litt lost, jeg visste liksom ikke helt hva jeg skulle gjøre. Hadde Wanda vært 100% fornøyd så hadde jeg selvfølgelig ikke tvilt, men når ikke en gang hun var så fornøyd ble hele greia plutselig litt meningsløs. 

Jeg bestemte meg for å høre litt med mamma og andre venninner som også har operert, for JA dere, neseoperasjon er faktisk HELT vanlig i 2016!! Både mamma og mine venninner mente at hvis jeg først skulle operere så burde jeg gjøre det i Iran, for det første er en neseoperasjon helt normalt i Iran, alle gjør det. Altså 8/10 har operert nesen sin i Iran, det vil da også si at kirurgene der er 10 ganger dyktigere enn norske kirurger. I tillegg var prisen MYE biligere enn Norge, dette er også fordi det er en helt normal operasjon i Iran, så det kryr jo av samme kirurger som opererer neser. Jeg bestemte meg etter litt research med mamma om å dra til Iran. Vi bestilte billettene i Januar og på den tiden tenkte jeg at det var en EVIGHET til vi skulle reise, men før jeg hadde rukket å tenke var det tid for avreise. 

Venner, familie kollegaer og alle lurte på om jeg var nervøs men det fantes ikke en eneste smule av nerver i kroppen min før operasjonen. Dette tror jeg har litt å gjøre med at jeg var forberedt på en operasjon nesten ett år i forveien. Operasjonen gikk veldig bra, jeg har ikke hatt NOE smerter i det hele tatt og forstår ikke når venner av meg har ment det har vært helt jævelig vondt etterpå. Det varierer vel kanskje fra person til person også. Nå begynner dette innlegget å bli ganske langt, så jeg runder straks av, men hvis dere ønsker og det blir er del spm om operasjonen så kan jeg også skrive et innlegg om selve operasjonen, før, etter, tanker underveis osv.

Jeg går nå med teip på nesen, noe jeg skal gjøre 1 mnd etter operasjonen, så nå har jeg 2 uker igjen. Jeg merker så sykt at dette med spesielt neseoperasjon er så JÆVELIG tabu i Norge, og jeg kjenner jeg blir helt utmattet av det. Hva faen er egentlig så jævelig big deal med å operere? Enten om det er rumpa, brystene, nesen, altså whatever? Folk må da få kunne gjøre som man vil? Og hvis noen mener at det er slik ting som gjør at små jenter føler kroppspress så kan jeg bare fortelle dere at NEI, det er ikke en operasjon på et menneske som gjør at små jenter føler for kroppspress det ligger nok litt mer bak det enn en slik ting. Jeg mener at folk må få kunne gjøre som de vil, uten at alle andre skal gidde å bry seg, det finnes viktigere ting i verden å henge seg opp i, enn at noen velger å fikse på noe ved seg selv. Selvfølgelig skal alle få mene hva de vil, men jeg merker når jeg står på jobb f.eks med denne hvite teipen midt på nesen, så stirrer folk, går jeg ute på butikken så begynner folk å hviske og peke. Tror dere ikke jeg skjønner hva dere hvisker om, eller hvem dere peker på? Legg heller like mye energi i dere selv enn å bry dere om hva en person på gaten som dere ikke kjenner gjør, så skal jeg love dere at dette med kroppspress osv ikke vil påvirke dere. Jeg tok denne nese operasjonen for meg selv, fordi dette har vært en pest og plage i mitt liv i mange år. Ikke for at du der ute skal synse og mene noe om det. For all del dere skal få synse og mene hva dere vil om at jeg og 100 andre opererer noe på kroppen vår, men er et egentlig en så jævela big deal?


-V

© 2016 wanita.blogg.no

06.04.2016

Sarina

Det ble utroilg fint :) Kan jeg spørre hva prisen for neseoperasjon i Iran ligger på?
06.04.2016

Vita & Wanda

Sarina: Varrierer litt, men alt fra 15.000-25.000,-
06.04.2016

Jenny

Det ble uuuutrolig fint!:)
06.04.2016

Vita & Wanda

Jenny: Tusen takk :D
06.04.2016

Jeg er helt enig med deg, jeg fatter ikke hvorfor noen må henge seg opp i hva andre gjør med sin egen kropp, jeg blir bare frustrert. Særlig når jeg vet at mennesker er på flukt for et bedre liv, det er krig, det er sult, det er tortur og det er så jævla mye urettferdighet i verden, som vi heller burde bry oss om, også bryr man seg faen meg mer om hva et annet menneske har gjort med sin egen kropp, om det er en tatovering, om nesen er operert, om det er silikon i puppen og det fortsetter, og da tenker jeg, men hva faen? Det der gidder jeg bare ikke å diskutere, særlig når man ikke ser det på personen engang, for det er gjort så naturlig og hvis man føler seg bedre med det, så gjør det, men å diskutere det etterpå, det er bare teit. Og forresten, nesa di er super fin, jeg hadde ikke tenkt noe over at den er operert om jeg hadde sett deg ute på gata, det der er det mest naturlige og fineste resultatet jeg har sett, på lenge, fantastisk jobb kirurgen har gjort.. :) Og hvis du får dritt for å ha gjort det, drit i dem som snakker om det, ignorer det og ikke diskuter det, det finnes andre og viktigere ting å diskutere, det er en nese, en fin nese, thats it..
06.04.2016

Vita & Wanda

Anonym: Tusen takk for kjempe koselig tilbakemelding :D
06.04.2016

Navi

Nesen din ser helt naturlig ut på deg, den ble utrolig fin! Jeg lurer på hvor du og Wanda kjøpte beltestakkene dere postet på instagram. Har planer om å investere i en, men vil gjene høre med andre først :)
06.04.2016

Ingrid

Nesen ble fin den! Leppene derimot kan dere slutte å fylle på, de ser hverken naturlige eller fine ut. Dere er jo så unge, også ser dere ut som 40-50åringer som har operert dere til å se 30 ut :(
06.04.2016

Anonym

Så pen ense, både før og etter! Du og Wanda er nydelige begge to, både på utsiden og på innsiden! Dere er utrolig inspirerende, og dere er de to jeg ser opp til og har mye respekt for! Stå på begge to!!! <3
06.04.2016

atti

Hei Vita og Wanda

Jeg synes dere er fantastisk vakre med eller uten nose job. Viktigst av alt er at dere selv er fornøyde. Synes nesen din har blitt veldig fin, synes Wanda sin og er veldig fin. Dere er jo to vakre jenter :)
06.04.2016

Vita & Wanda

atti: hei og tusen takk for søte ord :)
07.04.2016

heidi

Skriv gjerne om hvordan operasjonen var, og hvilken klinikk osv. Har veldig lyst til å gjøre det selv! Men det koster så sykt mye her i Norge. Og mange sier det gjør ekstremt vondt + at mange også blir heeelt annerledes etterpå. Men du ble kjempefin, og likner deg selv fortsatt :)
07.04.2016

Sara

Hei!

Nesa di ble utrolig fin! De er virkelig flinke i Iran. Opererte nesa i juleferien i år også i Iran og det er noe av det beste valget jeg har gjort! Utrolig fornøyd med hvordan de tok hånd om meg og resultatet. Jeg måtte gå med den teipen i 3 måneder, men det var verdt det haha!
07.04.2016

Vita & Wanda

Sara: hei Sara. Er så enig, VIRKELIG fornøyd. Det varierer sikkert fra operasjon og endringer hvor lenge en må gå med teip. Men nå er jeg klar for å få den av! :)
08.04.2016

iren

Hei!

Tusen takk for innlegget! Jeg synes dere begge er flinke og dedikerte mennesker som jobber for å nå deres ønsker, og jeg setter utrolig pris på at dere deler det med oss!

Jeg vet at jeg ihvertfall ønsker et utfyllende innlegg da jeg selv har lyst til å operere nesen min og derfor er sykt nysgjerrig:) Er det slik at man bør kjenne noen i Iran? Eller er det som å ta seg en tur til Sverige?

Om ikke det blir for privat lurer jeg på hvorfor ikke Wanda er fornøyd? Jeg har selv vært på en konsultasjon i Oslo, men jeg har hørt rykter om at kirurgene i Norge er mer av de "forsiktige" typene hvor man ser endringer, men ikke tilsvarende det man ønsket seg...

Uansett! Takk for innlegget! Venter spent på kosthold og treningsinnlegget! Keep up!! :)
10.04.2016

Dajana

Hei

Først og fremst, gratulerer med en så vellykket operasjon. Du ser veldig søt ut med den nye nesen din.

Jeg har fulgt bloggen deres i flere år, faktisk helt tilbake til da Wanda opererte nesen sin. Jeg husker jeg ble veldig sjokkert over resultatet. Nesen så plutselig mye større ut? Jeg tenkte det sikkert var hevelsen, og at den med tiden ville forsvinne. Det gikk måneder til og med år, og nesen til Wanda var fortsatt stor. Så begynte jeg å lure på om hun hadde ønsket den større? Men jeg begynte for å merke at hun var misfornøyd med den, da hun alltid "skjulte" den vekk på bilder. Og, det er jo ikke slik det skal være? Du betaler ikke 35.000 for å fortsatt være misfornøyd. Men, dette er ikke Wandas feil, derimot syns jeg ordentlig synd på Wanda som jobbet utrolig hardt for å tjene 35.000 kroner, som uansett ble bortkasta. Men, kirurgen i Norge er elendige. En venninne av meg betalte 35.000 kroner og allerede etter 6.mnd begynte nesen å falle??? Nesetuppen begynte å falle nedover? Hun klagde, men fikk beskjed om at det må ha vært hennes feil, hun har klart å skade seg selv og gjøre nesen slik, og at det var for risikabelt å operere igjen etter så kort tid.

Jeg tok selv neseoperasjon i tro det eller ei, Frankrike, jeg fikk AKKURAT den nesen jeg ba om. Og operasjonen varte på hele 2,5 timer. Gikk med plaster i 2 uker før den ble tatt av og har aldri vært mer fornøyd. P.S; Den tid kostet det meg 14.500 for operasjonen, 700 for konsultasjon og rundt 3000 for hotell og fly
10.04.2016

atti

Nesen til Wanda har da ikke blitt større!!! Og jeg har fulgt med helt siden de var fotballspillere, bodde hjemme og jobbet på peppes. Man ser jo at nesen er mye rettere og mye smalere. Nesen passer ansiktet hennes. Wanda skal få lov til å være ufornøyd. Når man betaler for noe slikt så ønsker man jo ønskelig resultat. Men nesen til Wanda har blitt mindre, og absolutt ikke større. Håper du vet det, Wanda. Men du kan jo klage til klinikken om du tenker mye på det. Men nesen din ser fin ut :)
11.04.2016

Dajana

Vell, det får være din mening om nesen til Wanda. Bare fordi du "ser" på nesen som rett og small, betyr ikke at alle andre også gjør det eller må gjøre det. Folk har forskjellig syn på hva som er pent og hva som ikke er pent, dermed har folk også forskjellig syn på hva de anser som stort og hva de anser som smått. For deg er kanskje nesen til Wanda liten, men jeg syns den er stor. Men bare for å få det avklart og ikke minst for å ha sagt det også, jeg syns absolutt at neseformen til Wanda er fin, men det er størrelsen på nesen til Wanda jeg ikke syns er fin. Og for all del, det er kun min mening om en nese, og jeg hadde hatt samme mening om det så var min eller din nese som så sånn ut

Men jeg lurer på hva du Wanda er så misfornøyd med? Er det størrelsen eller er det formen? Jeg har deg både på Instagram og Snapchat, og legger ofte merke til at du snapper veldig lite av ansiktet ditt på Snapchat, tross for at du har en åpen Snapchat og ikke minst så legger du ut mange bilder av ansiktet ditt på Instagram, men veldig sjeldent på Snapchat? Og når du først gjør det, så har du enten hånda over nesen eller så bruker du det Snapchat filteret som gjør nesen mindre.
12.04.2016

Mari

Hei Vita! Som flere andre lesere har kommentert overfor her også, så ble du så utrolig fin! :D Det hadde vært helt supert med et innlegg om klinikk, og måten du gikk frem på osv., dersom du har tid en dag! :)
13.04.2016

Stine

Hei. Jeg lurer som flere ovenfor, hvorfor Wanda ikke er fornøyd med nesen sin. Hvis jeg husker riktig opererte hun seg hos dr. Morten Haug. Jeg har lenge tenkt på å operere nesen min, og etter å ha undersøkt litt og lest blant annet innlegget til Wanda dro jeg på konsultasjon hos Dr. Morten Haug og bestemte meg for å operere. Operasjonsdatoen min er i juni. Men nå begynner jeg å lure veldig på hva som gjorde at Wanda ikke var fornøyd med han. Jeg hadde satt stor pris på om Wanda kanskje kunne skrevet et innlegg om dette, da det ville hjulpet ihvertfall meg med å ta en endelig beslutning.
13.04.2016

Vita & Wanda

Stine: hei stine :) send meg gjerne en mail, så hører du fra meg. Wanda_mashadi@hotmail.com
14.04.2016

Hvorfor er ik du Vita invitert på bryllupet til Hejaz?
18.05.2016

Helen

Hei! Jeg la merke til de nydelige beltestakkene deres på instagram, og lurte på om dere kan lage et innlegg der dere viser detaljer på bunadene, og forteller litt om hvor dere har fått de laget - og om dere er fornøyd? :)
23.05.2016

Sani

Hei Vita og Wanda

Jeg har noen spørsmåll som jeg håper dere kan ta dere tid til å svare på. Jeg vil sette så uendelig stor pris på det. Tingen er at jeg har tatt neseoperasjon, i dag tok de av gipsen. Jeg er kjempe lei meg, min egen nese så så mye bedre ut enn det som er nå. Nå er den feit og bred, jeg skjønner at mye er hevelse, men fortsatt er jo ikke formen fin. Lurer på deres nese så helt annerledes ut når du tok av gipsen til nå? For hvis min skal bli seende slik ut så kommer jeg til å virkelig hate det.

Ønsker dere en strålende uke 😊
23.05.2016

Vita & Wanda

Sani: hei Sani send meg en mail på
Vita_mashadi14@hotmail.com
24.05.2016

Sani

Tusen takk! 😊
03.06.2016

Idunn

Folk skal selvfølgelig få gjøre som de vil, men jeg synes det er trist at fler og fler opererer seg. Det finnes utrolig mange ulike former for skjønnhet, men det virker som folk er blindet av jakten etter det "perfekte" og symmetriske skjønnhetsidealet vi har i dag. Alle har noe vakkert ved seg, og da mener jeg det er bedre å fremheve dette og elske seg selv slik man er skapt. Jeg synes forresten nesa di var fin både før og etter :)
13.07.2016

Mona

Hei. Jeg lurer også på hvorfor wanda ikke er fornøyd med nesen hun opererte hos dr. Haug? Nesen ser suuuper fin ut. Har hun operert den en gang til? Jeg har også operert nesen min hos haug, gjorde det for litt over ett år siden.. Skal tilbake om ett åringen når hevelsen er helt borte. Jeg blir veeeeldig glad for svar.
20.03.2017

Sara

Kan du være så snill skrive om hvordan operasjonen var, og hvilken klinikk osv. Har veldig lyst til å gjøre det selv! Siden har sykt stor nesen! Og har alltid vart missfornøyd med den:( men vil ikke gjøre det her i Norge Pga prisen og redd for å ikke bli fornøyd!!


hits