Mage søndag (Vita & Wanda)


Mage søndag

Hei alle sammen. For en fantastisk fin søndag dere?:D
Vi må bare beklage for at vi ikke har blogget i helgen, men det har vært en hektisk helg og vi har rett og slett ikke rukket. På fredag var det jobb og etter det var det rett avgårde i bursdag for å feire vår skjønne Helena. På lørdag skulle Wanda på jobb, og min jobb var egentlig å komme meg hjem etter fredagens festligheter. Før jeg hadde rukket å komme hjem, kom pappa til byen, og da var det kjapt avgårde for å spise med han etter at Wanda var ferdig på jobb. Kameraet ble selvfølgelig glemt igjen hjemme i alt stresset så da ble det bare noen bilder på snapchat. Resten av lørdagskvelden ble rolig på oss, noe vi trengte i og med at det ikke var fult så rolig på fredag.

Vi stod opp kl 08.00 begge to og dro avgårde på trening. Vanligvis er søndager cardiodag, men vi rakk ikke ta mageøkten på fredag pga Helena sin bursdag, så da tok vi heller mageøkten i dag. Det er veldig mange som lurer på hvilket treningsprogram vi kjører, og om vi kan lage et innlegg om det. Kort fortalt bruker vi Kayla Itsines sitt treningsprogram, det er en "bok" man kjøper på mobilen eller f.eks ipaden hvor man får instrukser på forskjellige øvelser til forskjellige dager. Vi har aldri vært spesielt flinke til å trene styrke og tenkte derfor å prøve oss på Kayla sitt program, noe vi nå er veldig fornøyde med. Det er sirkeltrening med egen kroppsvekt i 4x7 min og 30 sekunders pauser. Veldig effektivt, og varierende + at det er øvelser man fort lærer. Vi kan eventuelt lage et eget innlegg ang hele opplegget hvis noen ønsker det.

Nå kom vi nettopp hjem fra byen med Stine, hvor vi møtte Lars Helge og fadderbarnet vårt Filip. Det er ikke så ofte vi treffer Filip, så det er alltid ekstra stas når vi møter gullet vårt. Vi lager et innlegg senere i dag hvor dere får sett alle de fine bildene vi tok sammen med Filipvår <3


© 2016 wanita.blogg.no

28.02.2016

anette

Hva med kosthold? Bruker dere program for det å ?
28.02.2016

Lag gjerne et innlegg om programmet


hits