Hver tredje uke (Vita & Wanda)


Hver tredje uke

Hei alle fine! Vita er på jobb, og jeg (Wanda) har fri i dag. Veldig deilig å kunne slappe av, å gjøre hva enn jeg vil en hel dag, og koble av. Jeg startet dagen relativt tidlig. Dro på trening 07.00 og deretter dro jeg til Eclat og fine Mari-Ann for å etterfylle vippene mine. Ja, dere hørte riktig. Vi driver fremdeles med disse flotte, fancy og fyldige vippene, og vi går aldri lei! I 3 år nå, har jeg gått hos Mari-Ann, og ikke en eneste gang har jeg vært misfornøyd. Mari-Ann holder til i Dronningensgate inne i Posthallen her i Oslo. De er flere vippeteknikere her, og de er like flinke hver og en av dem. Til dere som lurer, så fyller vi på vippene våre hver tredje uke for å opprettholde fyldigheten og tettheten i det, og vippene våre er volumvipper i 7D 15mm.

Etter at jeg ble fin på vippefronten, kom Maiken innom, og vi dro til Brow Rehab og fikset øyenbrynene våre. Her går jeg hver tredje uke, da øyenbrynene mine vokser vanvittig fort. 4 uker blir for lenge, og 2 uker blir for kort, så derfor velger jeg tre uker. De aller fleste går hver fjerde eller femte uke, men pga min usedvanlige øyenbrynsvekst, må jeg gå ditt hver tyvende dag.

Nå er jeg super fornøyd, og føler meg fresh igjen. Nå bærer det avgårde på senteret med Sunniva. Vi skal ta oss en liten lunsj og smoothie, og slappe av resten av kvelden. Treningsøkten har vi tross alt tatt i dag tidlig, så nå kan vi slappe av med god samvittighet. Under kan dere se bilder av hvordan vippene og øyenbrynene ble etter å ha vært på behandling i dag.

Til dere som har lyst på de fantastiske vippene vi går med, kan dere kontakte Mari-Ann og de andre flinke jentene HER eller på telefon: 983 53 740
//ANNONSE

Wanda

© 2016 wanita.blogg.no

24.02.2016

Sååå flott
24.02.2016

Espolin.netEspolin.netEspolin.netEspolin.netEspolin.net

Hei, vi er en nyoppstartet side som lager headere og redigerer bilder gratis, stikk innom www.espolin.net :D
24.02.2016

så fine vipper og bryn. leppene var ikke like fine hehe:)
24.02.2016

Mia

Sykt fine bryn og vipper, men er enig med hun over her, leppene dine ser jo ikke ut lenger! Ser nærmest firkantet ut, men lett å bli blind på fillers :)
26.03.2016

Donatella?

Du er jo så ung, også får de forferdelige falske leppene og vippene deg til å se ut som en 50-åring full av fillers. Det er trist!
03.04.2016

Amira

Veldig vakkert jenter med fantastisk still og jenter jeg kan se for meg nå langt innenfor mote.

Men DERE må slutte med fillers, og hun som setter dem gjør det helt feil. For de ser grusomt ut. Og da snakker jeg kun om leppene.


hits