-10kg på 50min (Vita & Wanda)


-10kg på 50min

Hei og god kveld dere :D
Nå har vi akkurat kommet hjem fra trening sammen. Det har vært veldig mange positive tilbakemld på at vi er tilbake med bloggen, og VELDIG mange av dere er nysgjerrige på treningen vår, kosthold osv. Derfor tenkte vi at vi like godt kan fortelle dere litt om dagens treningsøkt. 

Tirsdager er egentlig en restutisjonsdag for oss i følge treningsplanen vår, men vi er så rastløse at vi hver tirsdag drar på body attack etter jobb. I starten var vi ganske skeptiske til gruppetimer, da vi var redd for at vi gjorde feil, eller var mer opptatt av at folk KANSKJE så på oss, og det ville jo vært helt krise. En dag dro jeg (Vita) og en kollega av meg på dette, og siden den gang har jeg vært frelst. Det tok meg nøyaktig 3 gruppetimer før jeg endelig følte at jeg ble rutinert, og vet dere hva det beste var? Jo, at jeg fort oppdaget at alle som var på timen kun var opptatt av seg selv, og det var flere som var minst like elendige som meg. I januar ble Wanda med også, og nå drar vi fast sammen på tirsdager. Timen varer i ca 50 min, og jeg LOVER at man blir greit slitne etter en slik time, vi følerr at vi går ned 10kg på 50 min hver eneste tirsdag, haha.

Til dere som evnt ikke har noen treningspartner, er gruppetimer faktisk ganske genialt å dra på, der slipper dere å trene alene + at det alltid er mange rundt dere så man føler jo at man må gi alt. En sikkelig motivasjonsboost. Hvis dere har flere spm ang timen vi drar på, eller andre ting spør oss gjerne :D

Nå ligger vi langflate på sofaen med Sunniva og slapper av, det lader opp til styrke i morgen tidlig. Vi er forresten overaktive på sosiale medier så hvis noen av dere har lyst til å følge oss litt tettere, kan dere følge oss på:
Vita på instagram her
Snapchat: Vitamashdi

Wanda på instagram her
Snapchat: Wanda_mashadi

© 2016 wanita.blogg.no

23.02.2016

A

Vita sin snap kommer ikke opp når man søker henne opp? Skrev dere riktig Snapchat navn på henne?
23.02.2016

Vita & Wanda

A: vitamashdi er snapen min:)
23.02.2016

Jc

Hei lurer på om dere kan skrive litt om kostholde deres? Har dere feks noen fri spisedager der hvor dere slår dere helt løs og spiser hva og hvor mye dere vil? hender det at dere skeier ut? Teller dere kcal, veier opp maten eller følger noe bestemt diett plan? Nå ble det

Mange spm:)
23.02.2016

Kan dere skrive et innlegg om hva øvelser dere trener ? Dere er stor inspirasjon
23.02.2016

Vita & Wanda

Anonym: ja det skal vi få til ?? takk for koselig kommentar!
23.02.2016

fan

bra innlegg <3
23.02.2016

Emelie Karlsson

Så artig å finne bloggen deres! skal følge med på dere videre.
24.02.2016

Karoline

Så utrolig gøy at dere er tilbake! Blir morsomt å følge dere videre igjen :-D


hits