Følg oss på treningsfronten (Vita & Wanda)


Følg oss på treningsfronten

God kveld alle fine. Vi må bare begynne med å takke masse for den positive responsen vi har fått på dette lille blogg-comebacket vårt. Vi skal selvsagt gjøre vårt beste for å underholde, og oppdatere dere her på bloggen.

Dagen i dag var som alle andre mandager. Vi våknet 06.15 og dro på trening, etterfulgt av jobb. Mange av dere har fulgt oss på instagram og snapchat, og fått med seg at vi for 7 mnd tilbake, endret livsstilen vår ved hjelp av kosthold og trening. Vi kan selvsagt lage et bedre og mer utdypende innlegg om dette senere da mange av dere har spurt om dette. Uansett, i dag hadde vi begge to leg day, så da kjørte vi så og si treningen sammen, og  nå skal vi avgårde på dagens andre økt, en lett cardio og så tøye ut og strekke litt. Skal bli så deilig. Kjenner jeg allerede er småstøl og tung i bena etter økten vi hadde i morges, men det er bare gøy!

Til dere som ikke følger oss på instagram/snapchat, så oppdaterer vi flere ganger om dagen, og vi oppdaterer selvsagt hver gang vi trener, og litt hva vi gjør. Dere som allerede følger oss, følg med videre. Til dere andre, følg oss her:
WANDA:
instagram: wandamashadi
snapchat: wanda_mashadi

VITA:
instagram: vitamashadi
snapchat: vitamashdi

Processed with Rookie Cam

Wanda

© 2016 wanita.blogg.no

22.02.2016

Så pen! Helt sykt!

Jaaa GJERNE lag et mer utfylt innlegg... Dere inspirerer sånn!!!
22.02.2016

Eline

Hei, dere er veldig inspirerende og elsker å følge dere! Kan dere legge ut hvordan dere trener (øvelser) rumpe, mage, lår osv? Klemz❤️
22.02.2016

anettte

Hei!! Jeg blir utrolig inspirert av deres trening og kosthold. Vil dere dele treningsplan og kostholdsplanen deres eller er det ikke aktuelt? Jeg håper virkelig at dere vil dere. Blir så motivert av å se dere to på snap! og sist men ikke minst er jeg utrolig glad for at dere er tilbake på bloggfronten igjen!! klem <3
23.02.2016

Tiril

Dere er så dyktige! Stoore motivasjonsfaktorer er dere! :-)

Kjøpte meg faktisk polarklokken du har etter å ha sett deg bruke den og synes det er såå mye morsommere å trene nå.

Har sett at Vita har øvelser på iPaden til styrke, stemme det at dette er Kayla Itsines program? Kan dere issåfall skrive et innlegg om det? Har nemlig vurdert å begynne med dette programmet og hadde vært fint med litt erfaringer :-)

Ha en fin tirsdag - og uke videre!


hits