Eclat-vipper på 1,2,3 (Vita & Wanda)


Eclat-vipper på 1,2,3

Hei fine folk. Som dere har fått med dere, fikser vi vippene våre på Eclat Studio i Dronningens gate. Vi har vært så ufattelig med Mari-ann og hennes arbeid, og det er ikke uten grunn at vi har gått til henne i nå nesten 2 år! Mange av jentene våre har også begynt å gå til Eclat hos Mari-ann og Anna-liisa, og ikke én gang har vi hørt noen si noe negativt eller være misfornøyd. Det er med hånden på hjertet at vi kan si at vi er ufattelig fornøyde, og stolte av å gå til Oslos beste vippeteknikere.
Eclat har nå fått en ny vippetekniker, Alvina. Hun er minst like flink som både Mari-ann og Anna-liisa. Noen av våre nærmeste venninner har allerede vært hos Alvina, og har vært super, duper fornøyde. Hun setter på klassiske vipper og volumvipper.

Vi har begge to volumvipper av modellen 7D, og er som vi hele tiden nevner, megafornøyde. Hver gang vi går ut døren på Eclat, føler vi oss freshe og utrolig bra med de fantastiske vippene. Ikke er de bare lette som fjær, men fy søren så lange og fyldige de også er.


For å bestille time hos den flinke og fine Alvina på Eclat studio, kan dere ringe eller sende SMS på 486 88 610.
Kan være greit å være ute i god tid, da timene fyller seg opp; ALT for fort. 

- W&V

© 2016 wanita.blogg.no

15.04.2015

Jenny

Så fint:)
10.06.2015

Solveig

Kan dere skrive en gjuide for London?:) med koselige steder å spise, shopping osv. Det hadde jeg satt stor pris på! Jeg reiser dit med en venninne om ikke så lenge :)


hits