Robinson snakk (Vita & Wanda)


Robinson snakk

Hei alle sammen!
Vi vil først beklage oss med dårlig updates, men dere aner ikke hvor mye som skjer om dagen, og før vi rekker å tenke har vi lagt en uke bak oss. I dag har jeg (Vita) tatt meg fri fra jobb så jeg har ryddet og vasket hele leiligheten, ryddet klesskapet mitt og hatt litt vita-tid. Gud så deilig det er med en sånn dag i ny og ne.

Jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere litt på robinson-fronten. Til de av dere som har sett episode 2 og 3, så så dere at jeg og Wanda kom inn litt smått i ep.2 og i ep.3 møtte vi endelig lagene våre. Jeg orker ikke skrive ned hele episodene ned her, men jeg kan jo si at det har vært veldig moro så langt. Man frykter jo alltid å bli fremstilt på en annen måte en den man egentlig er, men jeg må ærlig si at Wanda og jeg har kommet godt ut av det enn så lenge. Det er noen ting som blir sagt av både meg selv og Wanda, som jeg sitter å ler av så jeg gråter. Jeg mener, hvordan i all verden kom vi på å si alt vi sa? Som f.eks "Er det robinsonekspedisjonen vita og wanda eller?", jeg kan ikke en gang HUSKE at jeg sa noe så latterlig, haha. Eller Wanda, evig dårlig taper "for all del har man fetisj på ræv så har man fetisj på ræv". Altså trenger jeg å si noe her? Hvordan i helvette kom du på å si noe sånt Wanda? Haha, det er så vilt. Ellers så er vi begge enige om at den såkalte campen Wanda likom bygget alene var totalt failure. Rett etter de filmet campen fikk vi beskjed om å rive den ned da den faktisk kunne være livsfarlig på kvelden hvis det blåste litt.. Det sier vel sitt.I episode 3 kom vi endelig ordentlig med og vi var begge klare for å møte lagene. Vi klarte oss helt ok alene, men begge var rimelig klare for å møte de andre. Vi ble kastet ut i en kappestrid som var så jævelig tøff husker jeg. Det var rett og slett beintøft, sanden var våt varmen var uutholdelig og det var ikke bare bare å kjempe mot to jenter så tøffe jenter. Jeg kjempet hardt for mitt lag, og samme gjorde Wanda. Jeg husker jeg bare tenkte at jeg måtte vinne det her, for lagets skyld da jeg var det nyeste tilskuddet - og det gjorde jeg. Følelsen var ubeskrivelig. For Wanda derimot tror jeg ikke følelsene var like ubeksrivelig, det må ha vært grisekjipt å tape første konkurransen med laget.


Robinsonkamp
Vår første robinsonkamp mot hverandre var utrolig morsom. Det var en super morsom oppgave og for min del gikk alt som smurt, da Tore virkelig viste at han hadde kontroll. Han styrte laget helt fantastisk og hadde full kontroll fra start til slutt. Matalahod (mitt lag) stakk igjen av med seieren, og jeg husker så godt at jeg tenkte "faen nå ryker Wanda". Det som samtidig var veldig vanskelig var at jeg måtte prøve å holde følelsene skjult og late som om jeg var litt likegyldig til hvem som røk. Jeg var trossalt helt ny, og jeg kunne ikke vise laget mitt at jeg og Wanda stod så sterkt sammen som vi gjorde. Det var ikke lurt så tidlig i spillet, men HELDIGVIS var Anders et irritasjonsmoment for HIMBUYAN og min kjære Wanda var trygg i et øyråd til.


Dette var bare kort fortalt fra episode 2 og 3, så hvis dere har noen spørsmål rundt episodene eller generelt ekspedisjonen så må dere bare spørre, så skal vi prøve å svare på det vi kan. Vi vurderer også å lage en spørsmålsrunde her på bloggen. Er det noe dere kunne tenke dere?
- V&W

© 2016 wanita.blogg.no

27.02.2015

Hedda

Gjerne ha en spørsmålsrunde :) Pleier ikke lese kommentarene, etter jeg har kommentert, så er litt vanskelig å få med seg svarene da!
01.03.2015

Haha, "har man fetisj på ræv, så har man fetisj på ræv" daua.
01.03.2015

Mi

Spørsmålsrunde hadde vært bra!
02.03.2015

Ayesha Khan

Hei Wanita! Drev og leste tv2 nyhetene nettopp! Fikk med meg at Wanda skadet seg.. Håper det går bra med hun og at dere får masse fine opplevelser sammen! Heier på dere :) God Bedring Wanda.

Klem - Ayesha (Bergen)
09.03.2015

Sasmiita

Hei dere! Jeg fikk vite om bloggen deres på VG. Og siden dere heter Wanda & Vita som da ble Wanita..antar jeg. Så synes jeg at det var litt morsomt, fordi Wanita betyr Dame/Kvinne på indonesisk (jeg kommer fra Indonesia). Og pluss dere er jo damer og itillegg tvillinger. Herlig valg. :D
09.03.2015

natti

Er det mulig aa se episodene online noe sted? :)
09.03.2015

Vita & Wanda

natti: tv2sumo eller søndag på tv2 kl 16.30
03.04.2015

Jeanette

Jeg saver at dere blogger oftere :-(
05.04.2015

vilde

Ja værsåsnill og lag en spørsmplsrunde 😄 heier på dere!!


hits