Premierefest (Vita & Wanda)


Premierefest

Hei og god kveld dere!
Assa hvor fader skal vi begynne? Den siste uken har ting gått i et kjør. Som dere helt sikkert har fått med dere var det ENDELIG premiere av Robinsonekspedisjonen på tv. Vi har jo holdt på denne hemmeligheten i 8-9 mnd og nå de siste ukene før premieren har ting virkelig skjedd.

På fredag kom Tore og Lars ned til Oslo, så vi startet med en rolig fredagskveld hos oss med ost og vinkveld med gutta og vår kjære Maiken. På lørdag kom de aller fleste deltakerne til Oslo, og vi ble enige om å dra ut å spise på kvelden så dra ut, før det virkelig skulle smelle på søndag. Jeg kan bare fortelle dere at lørdagen ble en sinnsykt vellykket kveld, med god mat, god drikke og en enormt herlig stemning. Vi booket bord for 20 personer på Mona Lisa midt i byen, vi trodde vi var litt optimistiske da vi booket for 20 personer men de 20 plassene ble raskt fylt opp. Lørdagen ble en laaaang dag, og vi var ikke i sengs før 4-5 tiden faktisk. Søndag var det rett opp, hjem og begynne forbredelsene til den store kvelden. Det ble en sykt hektisk dag, med masse frem og tilbake fra strømmen, til hotellet, til frisøren, så tilbake på hotellet for å kle på seg også var vi i gang.

Kvelden startet med rød løper og presse, så var det inn med enda mer presse, intervjuer, bilder og litt mingling før episoden rullet på skjermen kl 20.00. Det var utrolig rart å se alle på skjermen, men nå er vi endelig i gang. Det var god stemning hele kvelden, hvertfall for vår del. Det var veldig hyggelig å se hele gjengen igjen + hele produksjonen som også var kommet. Tror det var litt uvant for de å se oss i finstasen, de er jo trossalt vant med å se oss brune, slitne og full av dritt, haha. 

Det er så utrolig mange av dere som har bombet oss med spm om hvorfor vi ikke var å se i episode 1, og alt vi kan si er at dere må bare være litt tålmodige og rett og slett bare vente å se. Til de av dere som så ferdig hele episode 1 i går, så har dere allerede fått med dere at vi kommer inn i neste, og da er det bare å glede seg. Hvis dere lurer på noe mer ang premierefesten eller andre ting rundt ekspedisjonen osv så må dere bare spørre, vi skal prøve å svare så godt vi kan på spm dere stiller oss.
Hvis dere vil følge oss tettere enn bare her på bloggen så er vi superaktive på instagram begge to, da kan dere følge VITA SIN INSTAGRAM HER og WANDA SIN INSTAGRAM HER.
Sist men ikke minst så vil vi takke alle våre herlige sponsorer som har vært en stor del av gårsdagens look.
Neglene er fikset hos flinkeste og fineste Therese som holder til på OSLONEGLER, vippene er fikset hos flinkeste Mari-Ann på ECLAT STUDIO, håret er fikset hos flinkeste Arta på ADAM OG EVA PALEET, og sist men ikke minst våre fantastike kjoler som er designet og skreddersydd akkurat etter våre ønsker, fra GREENVIOLENCEDESIGN.

-V&W

© 2016 wanita.blogg.no

09.02.2015

Stig Arild

Fine dere var! Gøy var det, og mer skal komme:)
09.02.2015

Vita & Wanda

Stig Arild: takk i like måte skjønne Stig :)
09.02.2015

Jenny

Spennende! Flotte bilder:)
09.02.2015

Cutie

Kjempe fine begge to! Dere er nydelige og flotte både utvendig og innvendig! Er en kjempe stor fan av dere <3
09.02.2015

Vita & Wanda

Cutie: tusen takk! :)
Klem
09.02.2015

Linn Isabel

Så utrolig gøy at dere skal være med, enda en grunn til at jeg MÅ følge med på robinson i år! Lykke til :) Klem!
09.02.2015

Vita & Wanda

Linn Isabel: ja, nå er det bare å kose seg hver søndag!! :D
14.02.2015

Hvem er hun i rosa kjole? Er det noen av dere
15.02.2015

Vita & Wanda

Anonym: det er Wanda? Haha
15.02.2015

LIFESTYLE & INTERIOR by Sessan

Finaly är ni med, ni gör ju hela Robinson!!

Hejar stenhårt på er alltså.

Glada Hälsningar

Sessan @JustSessan
19.02.2015

Bettina Løberg

Nydelig kjoler dere hadde begge to! <3
22.02.2015

Cutie

Dere er super sper søte på Robinson <3 <3 <3
24.02.2015

Kan dere har spørsmålsrunde :D?
24.02.2015

Vita & Wanda

Anonym: yes!??
13.05.2015

Monica

Hva heter redigeringsprogrammene dere bruker på bildene dere på instagram? Håper dere vil svare på det. Og kanskje forklare litt hvordan dere får til de fargene og rammene:)


hits