Spa helg - Farris Bad (Vita & Wanda)


Spa helg - Farris Bad

God kveld alle. 

Helgen har vært fantastisk fin for min del. Jeg (Wanda) har akkuratt kommet hjem fra en ubeskrivelig helg på Farris bad i Larvik. Jeg har tilbragt hele søndagen min der, sammen med Sara, Mona og Yasmine. Spa er virkelig undervurdert, og det burde virkelig oppleves oftere enn en gang hvert skuddår. Selv er jeg ufattelig dårlig på å bruke tid på noe slikt, men herlighet, det skal vi få gjort noe med. Jeg har lovet meg selv at det ikke skal bli lenge til jeg drar på spa og massasje. Det var helt fantastisk deilig å få ro og sjel i kroppen. Det har ikke vært noen hemmelighet at de siste månedene har vært veldig turbulente for min del. Med mye jobb og mye som har skjedd på privaten, har denne helgen vært fantastisk god, og jeg har klart å smile og være lykkelig etter veldig lenge. Dagene mine skal bli ufattelig fine fremover, og jeg gleder meg virkelig til alt annet jeg skal oppleve de kommende ukene og månedene. 2015 vil bli et år jeg skal nyte.

Nå er jeg uthvilt, klart og ser veldig frem til alt som skal skje fremover. jeg har ikke annet å si enn at jeg er LYKKELIG.
- W

© 2016 wanita.blogg.no

19.01.2015

Jlb- Janne Bodin

Åå, så heldig! Har utrolig lyst å reise dit :-)
19.01.2015

Kine Borkmo

Så deilig!! Alltid hatt lyst til å dra dit! Ser så herlig ut :-) Ønsker deg et godt 2015!
25.01.2015

Ine

Åhh, hva slags apper bruker du sånn at du får så fine å hvite bilder? :-))
28.01.2015

P

Wanda, vil du si at en Nora Sweater fra MBMJ hadde sett maskulin nok ut på en gutt, eller ser man tidlig at den er for jenter??
02.02.2015

Vita & Wanda

P: absolutt ikke :) den er veldig feminin når man først får den på! Kom og prøv??
08.02.2015

Pocky

Jeg så på første episode av Robinsoneksepdisjonen i dag men dere var ikke der :(


hits