Vippefin hos Eclat Studio (Vita & Wanda)


Vippefin hos Eclat Studio

God dag kjære lesere. Fraværet vårt skyldes masse, masse jobb. Vet det er det vi sier hver gang, men med de jobbene vi har, har desember vært en ufattelig hektisk måned. Desember er den måneden det skjer mest, og vi har knapt hatt tid til å være med hverandre. Vi har hatt en fortryllende jul som har overgått alt, og vi skal love dere att 2015 blir et fantastisk år for oss, og det skal dere få se på bloggen. Vi har så utrolig mye spennende, gøy og utrolig i vente, og vi gleder oss til å dele alt med dere på bloggen. Håper derfor dere smører dere inn med litt tålmodighet en liten stund til, så skal vi love dere at dette blir bra.

Mange av dere vet at vi i over ett år nå har hatt vippe extensions. Vi har hold oss til vår fantastiske Mari-Ann. Mari-Ann har åpnet eget vippestudio i Dronningensgate 15 i Oslo Sentrum. Ikke bare er studioet fantastisk fint, rent og koselig, men jobben Mari-Ann gjør, er beyond perfect. Det er ikke uten grunn at vi har gått hos henne i over ett år nå. Selv har vi begge to vippene som heter 7D-vipper, de er da ekstremt fyldige, noe som passer perfekt for oss. I og med at vi har mørkt hår og mørke bryn, føler vi ikke at vippene kom godt nok frem uten 7D, men vi kan love dere at classic-vippene ser minst like fantastisk ut. Vi har jo selvsagt også blitt litt blind på det, etter et år. 

Vi opplever kommentarer daglig på jobb av kunder og kollegaer som kommenterer hvor flotte vippene våre er, og vi er kjempe stolte av å kunne dele vår fantastiske vippetekniker med våre blogglesere også. Om dere vil se flere bilder av jobben som blir gjort på Eclat Studio, kan dere klikke dere inn på facebook-siden deres HER!!

FACEBOOK: ECLATSTUDIO
INSTAGRAM: ECLAT.STUDIO 

På bildene under, kan dere se hvor fantastisk fyldige, lange og tykke 7D-vippene er. Vi føler oss som to vippegudinner i det vi forlater Eclat Studio.
På tirsdag blir det vippefyll på oss begge, og da kan vi si oss klare til nyttårsaften og 2015 med nye og flotte vipper.

For å skaffe dere de fantastiske 3D-7D vippene, kan dere kontakte Mari-Ann på telefon 983 53 740, eller sende en melding på facebook til ECLAT SUDIO.

 

//REKLAME

© 2016 wanita.blogg.no

28.12.2014

Adriana

Så flotte! Kanskje jeg heller skal bytte til Eclat i stedet, hihi:-)

Kos dere masse på nyttårsaften.
28.12.2014

Marie Oma

Åh, så fiint!
28.12.2014

Vita & Wanda

Adriana: det anbefales virkelig på det sterkeste. er absolutt ikke uten grunn at vi har gått her i ett år! kos deg masse, og godt nytt år :D
28.12.2014

Vita & Wanda

Marie Oma: tusen takk, og godt nytt år :D
28.12.2014

Vilde

såå fine!! vurderer å bytte dit! håper de har ledig før nyttårsaften:):)
28.12.2014

Vita & Wanda

Vilde: anbefales!! Er litt knapt før nyttår tror jeg, men hør med henne :) hihi
31.12.2014

Pocky

Kan dere ha spørsmålsrunde igjen?? ^_^
07.01.2015

sofie

oioi, jeg så dere på reklamen til robinson ekspedisjonen, tipper at det skylder fraværet? Gleder meg til å se:)
07.01.2015

Beate Martinsen

Heisann! Jeg ser på siden din her at du har vært i Amsterdam. Kunne du tenke deg å dele dine Amsterdam-tips med VisitAmsterdam.no gjennom et lite intervju? Send meg en mail! Med vennlig hilsen Beate.
14.02.2015

:-)

Så fine vipper :-) hvor ofte må du fylle på, og hvordan lengde har du på vippene? :-)


hits