Årets Nyttårskjoler (Vita & Wanda)


Årets Nyttårskjoler

Hei og hå alle fine.
Som dere sikkert har fått med dere, har det vært et fravær fra oss en stund nå, og det er jo ingen hemmelighet at det skyldes mye, mye mye, og da mener vi MYE jobb. Det har vært en ufattelig hektisk periode for oss begge, og bloggen har virkelig ikke vært på toppen av prioriteringslisten denne perioden. Uansett, vi tenkte å vise dere to fantastiske kjoler som er perfekte til nyttårsaften, eller generelt nå i desember. Det er sant at julebordsesongen så og si er over, men det er jo utrolig mange som faktisk har julebord i januar/februar også!

Kjolene dere ser under er begge fra Green Violence Design. Dette er kjoler vi selv har endt opp med, noe som gjør at vi liker de enda bedre. Green Violence Design har utrolig fine og spesielle kjoler, og det fineste med de må være de stramme, og tighte korsettene som holder alt av mage og hofter inne. Det er vel ingenting annet som er finere, enn når formene kommer tydelig frem? Alt hva en korsett kan gjøre!

Det er jo heller ingen tvil om at alle jenter craver etter den "lille sorte" som kan gå til alt fra pent til casual. Disse kjolene er nemlig veldig enkle, til tross for sine fantastiske detaljer som setter prikken over i'en. Selv er vi superduper fornøyde med de to vi endte opp med, da de kan brukes til så mangt! Spesielt nå i disse møre vintermånedene. Det at en av de viktigste setningene til GVD også er "kjoler for deg som liker å vise din personlighet, men ikke avsløre den" er perfekt i forhold til oss. Det er jo tross alt ikke alt vi avslører her på bloggen, selv om vi viser en del av våre personligheter.

BOLD DRESS


MYSTRY DRESS

Kjolene som vi har er de som heter "Mystery" og "Bold".

 

//REKLAME

© 2016 wanita.blogg.nohits