Vippe Extentions (Vita & Wanda)


Vippe Extentions

Sponset innlegg

Hei kjære lesere.
Dette innlegget skriver vi sammen, mens vi sitter helt døde i sofaen etter en sinnsykt hektisk og slitsom uke... Det er dessverre ikke helg for oss enda, men vi rekker å blogge et lite innlegg. Folk har lenge spurt oss om vippene våre, og vi tenkte derfor at vi endelig skulle gi dere alle svar på alt dere lurer på om vippene våre.

Det finnes mange forskjellige salonger som setter på vipper, og vi prøvde vippeextentions for første gang, juli 2013. Jeg husker vi ble så utrolig SKUFFET over resultatet, og hvor utrolig ræva det rett og slett var. Vi mistet alle vippene etter 3 DAGER, og man så ikke en gang at det var satt på vipper.. Jeg (Vita) bestemte meg for å gjøre en grundig research på nett, og finne et sted hvor de KUN var spesialisert innen vippeextentions på en sunn måte. Pris for oss hadde ikke stor betydning, så lenge resultatet tilfredsstilte oss. Jeg kom over NEGLHUSET som ligger i Oslo, bak grand hotel. Gikk gjennom siden dems på facebook, og sjekket litt bilder, kommentarer osv. Alt virket veldig bra, så jeg sendte en sms til Mari-Ann, og booket time.


Jeg husker jeg hadde min første vippetime en eller annen dag i september, jeg fortalte Mari-Ann akkurat hvordan jeg ville ha vippee mine, og hun satte på meg noe som kalles for classic. Jeg kommer ikke over hvor SINNSYKT bra resultatet var!!! Ble helt overrasket over hvor fantastisk jeg faktisk så ut. Wanda fikk selvfølgelig veldig lyst på nye vipper hun også, da hun så meg. Så hun begynte også å gå til NEGLHUSET.  Vi merket begge to veldig etterhvert at vi ville ha enda mer ekstreme vipper. Så jeg sendte Mari-Ann en sms og spurte hvordan 7D var i forhold til de classic som vi var. Hun sa de var mer ekstreme og at det var mer "wow" faktor over dem. Dette hørtes helt perfekt ut. 


Vi gikk "på" classic vipper i 2-3 mnd, før vi byttet til 7D i Desember en tid. Vi anbefaler virkelig vipper hos neglhuset. Det er så mange som spør oss om vippene våre, og jeg syns det alltid er like gøy å fortelle alle hvor jeg setter på vipper, og hos hvem. Det er en fantastisk følelse og stå opp hver morgen og slippe å tenke på sminke, og i hvertfall da mascara som alltid tar så lang tid. Man står opp, føler seg fresh hver eneste dag uten å måtte gjøre noe som helst. 


NEGLHUSET tilbyr to forskjellige typer vipper. Du har noe som heter classic som er "vanlige" vipper, men ikke så kjipe som man får hos de aller fleste. De er tykke, fyldige og man ser tydelig at man har extentions. Disse veier litt mer enn 7D, men det er ikke slik at man merker at man har på vipper. For et nytt sett med classic vipper koster det 2000,- så er det forskjellige priser på etterfyll. Det kommer helt an på hvor mange uker man venter med etterfyll. 

7D, er det vi har nå. Effekten på 7D er helt fantastisk. Navnet i seg selv forklarer vel hvordan vippene ser ut. De er ekstreme, de er fyldige, tette og ikke minst VELDIG lette på. De er faktisk lettere på øyenlokket enn hva classic vipper er. Man føler seg som en gudinne 24/7, og vippene gir øynene en syk fin look. Det er så mange kunder på jobb hos oss begge som stopper oss og spør oss om vippene, det er venner, og andre som hele tiden spør oss om hvor vi fikser vippene våre. 7D koster litt mer enn classic, det koster 2500,- for nytt sett, også er det 100,- dyrere for etterfyll på 7D enn classic. Vi kan love dere at de 100,- ekstea i mnd ABSOLUTT er verdt det. Vippeextentions opplevelsen hos NEGLHUSET er en helt annen opplevelse enn alle andre steder. Vi kan hvertfall GARANTERE dere et fantastisk resultat! Vi har som sagt vært faste kunder i over ett år nå, og det er det en veldig god grunn til.


Hvis dere ønsker å få like fine vipper som oss, så kan dere sende SMS til flotteste og flinkeste Mari-Ann Merivald på nr: 983 53 740 eller så kan dere klikke dere inn på NEGLHUSET.NO. Der finner dere all info om priser, hvem dere kan kontakte og de forskjellige behandlingene de gjør. De setter også på blant annet negler!


Hvis det er noe mer dere lurer på så må dere bare spørre, vi svarer SELVFØLGELIG.

- W&V

© 2016 wanita.blogg.no

27.09.2014

iselinilsen

Neglhuset er best!


hits