Marc Jacobs Nailpolish (Vita & Wanda)


Marc Jacobs Nailpolish

Hei og hå flotte lesere. Som dere har fått med dere, har det ikke vært særlig tl blogging de siste dagene. Det skyldes at Vita klarte å rote bort minnekortet til kamera på tirsdag. Kjempe irriterende for meg (Wanda), men samtidig oss begge. Har lett i hele leiligheten etter den, men den er ikke å finne noen steder. Nå har vi da endelig klart å skaffe oss et nytt minnekort, så da skal vi love dere at denne uken blir en litt bedre blogguke enn uken som var. 

Tenkte å vise dere mine nye flotte neglelakker som har kommet i kolleksjonen. Da vi var i Dubai i våres, prøvde jeg meg på en neglelakk i nude fra Marc Jacobs. I og med at vi ikke har makeup serien i butikken vår, syns jeg det var spennende å teste ut en av produktene og se hvordan de var. Jeg må si jeg er super fornøyd med neglelakken. Den er en av de aller beste jeg har prøvd. Fargen er tett, holder lenge og tørker etter noen få minutter. Det er faktisk helt sykt. Så da min søte sjef tok turen til Paris denne uken, kunne jeg ikke be henne gjøre noe annet enn å ta med tre av favorittene til meg. Måtte så klart ha påfyll på nude fargen. Burgunder og sølv er de to nye fargene jeg endte opp med.


Hva syns dere? Er de ikke helt fantastisk fine? Sølvfargen er jeg kjempe fornøyd med. Var kjempe redd for at den skulle være tynn og gjennomsiktig, men herregud så tett og fin den er. Se hvor lekker den er på neglene!
- W

© 2016 wanita.blogg.no

14.09.2014

Karina Larsen

Så herlige farger! :)
13.11.2014

pia

Hvor får man kjøpt marc jacobs neglelakkene ?:)
06.01.2015

Ano

Hvor får man kjøpt neglelakken og hvor mye koster de?


hits