Sunday Morning (Vita & Wanda)


Sunday Morning

God søndag alle sammen. Må virkelig si at det var rart å våkne opp i dag, og føle for å blogge. Har faktisk ikke hatt den følelsen på veldig, veldig lenge. Vita dro avgårde på jobb veldig tidlig i dag, så da har jeg (Wanda) hele leiligheten for meg selv!

En typisk søndag for meg er det å kunne sove lenge, se på alle tvmaratonene som går, og drikke en varm kaffe mokka og kose meg. Så da sitter jeg altså her, hjemme alene og koser meg med min varme kaffe mokka med masse krem på toppen, samtidig som jeg ser på Catfish på MTV. Er det bare jeg som syns det kjempe spennende? Blir like sjokkert hver gang det popper opp en ny episode på skjermen!

Uansett. Hva dagen bringer i dag, er jeg litt usikker på. Det blir vel til at jeg enten skal være med min kjære, eller at jeg og Vita har kosedag med Sunniva!

Dere får ha en fin morgen enn så lenge! Tusen takk for alle tilbakemeldingene vi fikk via mail, facebook og instagram i går! Vi setter virkelig pris på alle dere som enda titter innom bloggen vår for å se hva vi holder på med!
- W

© 2016 wanita.blogg.no

31.08.2014

Helene - kommenterer tilbake

kommer definitvt til å følge dere videre, elsker stilen deres! :-)
31.08.2014

så utrolig gøy at dere har startet å

blogge igjen, men jeg lurte på en ting. kan dere starte å oppgi priser på ting dere kjøper dere? så slipper vi å

søke opp/spørre dere osv..
31.08.2014

Vita & Wanda

Anonym: takk, betyr mye å høre :D Vi oppgir ikke priser da vi ikke syns priser er relevant i forhold til det vi kjøper.


hits