Siden Sist: Vita (Vita & Wanda)


Siden Sist: Vita

Hei alle sammen, nå er det min tur til å oppdatere dere litt. Som dere så i innlegget Wanda skrev, så var det vel egentlig ingen plan å komme tilbake til bloggen, men den siste tiden har vi begge hintet litt til hverandre frem og tilbake. "Vi skal ikke ta litt outfit bilder da?", eller skal vi bare lage et tulle blogginnlegg? Til slutt tok jeg meg den friheten I DAG, til å ta en avgjørelse på at I DAG er dagen. I dag er dagen vi endelig er tilbake, vi har vært borte en god stund, og det har gitt meg så mye, men nå merker jeg at jeg er klar for å dele det meste med dere her på blogg også, og ikke bare instagram. Det er vanskelig å plukke ut ETT bilde å ha på instagram, når man egentlig vil legge ut 5 bilder av et outfit, og nå er ikke det en bekymring lengre. Både Wanda og jeg gleder oss veldig til å begynne for fult fremover, nå er det høst, det er masse flotte klær vi kan ta i bruk, som betyr outfit, mange happenings og masse spennende i vente. Så det er bare å glede seg dere, men først vil jeg oppdatere dere litt i min hverdag det siste halvåret!

På starten av året tok bestemte vi oss helt spontant for å dra en tur til Dubai, vi tok oss fri fra jobb - det også SPONTANT, og spurte Stine om hun ville være med - det også SPONATNT. Utrolig nok ble dette en av de bedre feriene på lenge, kun fordi alt var så spontant, vi lå på stranden fra 9-17 hver eneste dag i 9 dager, og nøt livet på det sterkeste. Vi jobbet hardt med brunfargen, vi ofret mye for bra bilder, og brukte masse tid på kvelden på fantastisk mat. Denne ferien gjorde et sterkt vennskap sterkere, og det var sinnsykt deilig å bare reise bort i 10 dager midt i overgangen mellom vinter/vår.
Etter Dubai ble det en god del jobbing, før vi IGJEN bestemte oss helt spontant for å dra til Asia i 1,5 mnd for å oppleve en helt annen verdensdel. Det var absolutt en tur jeg og Wanda trenge, og det ga oss mye. For en opplevelse, jeg endret syn på mye og det var en reise full at utfordringer. Men den dag i dag er jeg EVIG takknemlig for den beslutningen vi tok, og at vi bestemte oss for å ta denne turen. Det er noe jeg absolutt håper vi får gjort igjen en gang i fremtiden. 


Da var vi plutselig i slutten av Juni dere, det var høysommer for fult i Norge, og jeg var en smule lei varmen, men norsk sommer er alltid det aller beste som finnes. Etter så mye reising og fravær fra jobb ble det ikke noe annet enn full jobbing i sommer, men det ble også tid til venner, famile, god mat og litt sommerkos. 

Jeg har som de fleste av dere som følger meg på instagram forstått, blitt innkjøper på jobb. Dette innebærer mye reising og masse moro. Jeg har flydd frem og tilbake fra Norge til London, til København, til Stockholm osv. Det er veldig slitsomt, men jeg har ingen verdens ting å klage over. Livet smiler, og jobb har bare blitt mer moro. Jeg er på forskjellige showroom, og er så heldig at jeg får muligheten til å plukke ut AKKURAT det jeg synes er finest, og ta inn i butikk til neste sesong. Jeg har jobbet hardt med å få en god pakke med forskjellige varer og merker, og er super engasjert i det jeg driver med. Per dags dato vil jeg si jeg har sikert meg drømme jobben!Midt oppi alt av ferie og jobb så rekker jeg selvfølgelig også litt shopping, til tross for at jeg egentlig ikke trenger noe som helst. Jeg er over gjennomsnittet interresert i mote, og derfor bruker jeg en god del penger i mnd på klær, sko vesker osv.


Mat har alltid og vil alltid være en STOR del av livet mitt, og jeg kan vel si at det har blitt enda større den siste tiden. Jeg setter mye mer pris på mat, og jeg elsker å spise nye retter, og prøve noe nytt. En perfekt avsluttning på dagen er et fantastisk godt måltid, og det har jeg vært flink til å unne med den siste perioden.


 

Er det noe jeg ikke har sluttet med siden bloggen er det outift. Jeg elsker å ta inspirerende bilder, bilder av mine antrekk og vise hva jeg har på meg på jobb. På instagramen min er det masse bilder av mine forskjellige outfit, og det er faktisk en av tingene jeg gleder meg aller mest til å blogge om igjen. Så til dere som har gått glipp av mine outfit, frykt ikke jeg legger ved en kollasj hvor dere kan bli oppdatert! Det er alt fra comfy klær jeg slenger på når jeg skal en kjapp tur til butikken, til outfit på jobb.Det siste halvåret har jeg også satt av en god del tid til meg selv. Jeg har satt meg to faste avtaler en gang i mnd, nemlig påfyll av vippeextentions, og fikse neglene mine. Jeg har i alle år vært neglebiter, men etter jeg begynte å gå til Therese på Strøget så har jeg sluttet. Men jeg er derimot avhengig av å få nye negler hver 3-4. uke, så det er ingen tvil om at det er en fast stor utgift hos meg. Men det er det absolutt verdt!

Ellers dere, så smiler livet. Alt er supert, jobb er fantastisk. Det er en fryd å komme seg på jobb hver morgen, og jeg gleder meg til en ny dag hver eneste kveld jeg legger meg. Jeg har fått opplevd så utrolig mye bra dette halvåret, og gleder meg til mer fremover. Gleder meg til å blogge, og inspirere, dele bilder, skrive tanker og meninger. Gleder meg til å dele alt med dere!! Eller nesten alt, haha.

MIN INSTAGRAM FINNER DERE HER :) 

-V

© 2016 wanita.blogg.nohits