Siden Sist: Wanda (Vita & Wanda)


Siden Sist: Wanda

Hei alle sammen. Eller skal jeg si, hei dere som fremdeles tar dere en tur innom den lille bloggen vår, og sjekker. Dette er en dag jeg ikke trodde skulle komme. Jeg, eller vi begge har ikke trodd at vi skulle komme tilbake til bloggen. Ikke nå, ikke på lenge, og kanskje aldri. Vi har hatt noen ufattelig hektiske måneder. Så hektiske at bloggen rett og slett ble siste prioritet i hverdagen. Vi har savnet det, vi har tenkt på det og vi har ikke minst snakket om det.

For de av dere som har fulgt bloggen vår siden starten, har fått med seg at vi aldri var de typene til å være særlig åpne på bloggen. Vi skrev sjeldent innlegg med utfyllende tekster, eller dype tanker. Vi blogget for det meste om mote, mote og mere mote. Det er også det vi vil fortsette med. For ja, vi skal gi bloggen en ny start, og gjøre det vi kan for å få bloggen til å gå rundt.

Vi har siden sist gjort ufattelig mye gøy, spennende, tungt og slitsomt. Vi har også brukt Instagram flittig, og brukt det som en slags blogg. Vi har lagt ut antrekk, innkjøp, ting vi har spist, og opplevd. I dette innlegget vil jeg at dere skal få et lite innblikk i min siste tid. Jeg (Wanda) kommer til å legge ut flere bilder med litt beskrivelse under på hva jeg har gjort. Senere i kveld eller i morgen, kommer innlegget til Vita. På samme måte som meg, kommer hun til å lage et innlegg med bilder og beskrivelser på hva hun har gjort den siste tiden.

 

1. I våres var vi i Dubai sammen med Stine. Dette er en av de beste og mest minnerike feriene jeg har hatt på kjempe lenge. Det var ufattelig deilig å sole seg hver eneste dag, spise god mat, drikke masse godt og shoppe seg i hjel. Dubai er alltid en fryd, og jeg elsker at jeg kan føle meg så trygg, til tross for at jeg er så langt vekk fra alt hjemme. 2. Ca en måned etter at vi kom hjem fra Dubai. Tok vi turen videre til en opplevelsestur i Asia. Dette var helt klart en ufattelig sterk, dyp og fantastisk opplevelse. Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle få oppleve en slik reise som denne. Jeg sitter igjen med mange inntrykk, tanker og følelser. Denne turen har virkelig forandret synet mitt på livet, penger og mat. Jeg er så utrolig stolt og fornøyd!

 

3. Visse ting forandrer seg aldri. Jeg har da altså ikke blitt noe bedre siden sist når det kommer til skogalskapen min. Er det en ting de fleste som kjenner meg, kjenner meg for, så er det nettopp det at jeg elsker sko! Jeg bruker unormalt mye av pengene mine på sko og vesker. Spesielt sko. I og med at jeg også har jobbet med sko lenge, er det ikke akkuratt noe rart at jeg elsker det. Her er altså noen av mine mange skoinnkjøp fra den siste tiden.

4. Det er ingen tvil om at jeg har tilbragt mange dager og timer på jobben. Jeg er fremdeles like motivert til å jobbe den dag i dag, som den første dagen min. Jeg elsker å våkne opp hver morgen, og vite at jeg skal gjøre noe jeg elsker å gjøre. Det er igjen ingen tvil om at jeg har funnet det jeg virkelig liker å holde på med. Det å jobbe med klær, vesker og sko er noe jeg setter veldig høyt. Samtidig som jeg elsker å jobbe med salg. Med fantastiske kollegaer, arbeidsmiljø og jobbforhold, er det ikke rart jeg trives i jobben min!

5. Til dere som følger med på Instagram, er kanskje ikke disse bildene anonyme for dere. Jeg har altså tatt antrekksbilder jevnlig, og lagt ut for å oppdatere. Jeg elsker jo å style antrekkene mine, til tross for at jeg for det meste går i sort, hvitt og grått. Det er uansett ikke vanskelig å sette sammen et antrekk i disse
fargene. Her er altså noen av mine antrekk fra den siste tiden.

6. Shopping, shopping, shopping! Det er ikke uten grunn at vi har dedikert bloggen vårt til klær, sko og vesker. Det er ikke til å legge skjul på at vi elsker å kjøpe oss noe fint. Ikke en gang i blant, men veldig, veldig ofte. Det er derfor ikke rart at vi har shoppet den siste tiden. Kanskje mer enn noen gang. Vi har fått dyrere vaner, og kjøper oss derfor litt andre ting en tidligere. 

7. Jeg har jo da siden sist gått inn i et forhold. Det er veldig, veldig rart, men også utrolig koselig. Jeg har jo da vært singel i mange, mange år, så det at jeg har funnet en gutt som forstår meg, liker meg og er glad i meg for den jeg er, føles utrolig godt. Han er virkelig den snilleste og søteste personen jeg har møtt. Til tross for at jeg har fått meg kjæreste, har jeg tilbrakt kjempe masse tid med mine fantastiske venninner. Jeg er så glad for at  jeg har de venninnene jeg har. Ingen er så gode som mine fine.

8. Er det noe jeg har fått inn som en rutine det siste året, er det det å ta vare på meg selv. Jeg fikser vippene mine og neglene mine hver måned, og føler meg like fresh hver gang. Det kommer derfor ut noen bilder i måneden av hvor fornøyd jeg er med neglene mine, samtidig som jeg slenger på litt armcandy for å gi de fine følgerne mine litt daglig inspirasjon! Til dere som lurer, så fikser både jeg og Vita, neglene våre hos fine Therese på Strøget Negler.

9. Til syvende og sist. Mat, drikke, og digg. Jeg har som sagt fått et helt annet syn på mat etter vår lille tur til Asia i våres. Jeg bruker derfor veldig mye penger på mat og drikke i måneden. Ofte tar jeg og Vita turen ut for å spise med venninner. Syns det er en helt annen stemning når man sitter ute på cafe, eller resturant
med fine folk, enn det å hele tiden sitte hjemme i sofakroken og spise.

Disse ni punktene er altså litt av det jeg har holdt på med det siste halvåret. Det er også slike ting dere kommer til å få se på bloggen vår fremover. Vi kommer ikke til å være særlig personlige og dype. Noe vi ikke har vært tidligere heller. Bloggen vår har alltid handlet om mote, og det er også det vi først og fremst kommer til å forholde oss til nå
også. Så da håper jeg at dere vil følge oss videre for å se hva som skjer senere. Jeg kan love dere at det vi har en spennende tid i vente. Så om dere er nysgjerrige må dere følge med, så skal vi love dere en spennende og super blogg fremover. Vi skal bli bedre enn noen gang!

MIN INSTAGRAM: WANDAMASHADI

- Wanda

© 2016 wanita.blogg.no

30.08.2014

Karoline

Så bra at dere skal begynne å blogge igjen :D Har savnet bloggen deres.
30.08.2014

Vita & Wanda

Karoline: så koselig!
31.08.2014

Oslofru

Så utrolig kule bilder! :)


hits