Anbefaling: Deborah Lippmann (Vita & Wanda)


Anbefaling: Deborah Lippmann

Hei dere! Da er Vita på jobb, og jeg (Wanda) sitter i leiligheten sammen med verdens beste Sunniva. Vi sitter og ser på tv, og drikker te og kakao!
Tenkte å anbefale en neglelakk fra deborah lippmann. Kjøpte den i høst, og syns den er rålekker. Den er bronse/gull, med lilla og grønne nyanser.
Jeg bruker den ofte selv, og syns den blir kjempe kul med mørke klær. Da jeg begynner å bli lei, setter jeg på paljetter eller andre overlakker for å
pynte neglene litt ekstra, og for å freshe opp neglene litt!Jeg er jo helt frelst når det kommer til DL sine neglelakker, og de sitter så utrolig godt på! Noen av dere som også bruker disse neglelakkene?


© 2016 wanita.blogg.no

21.01.2013

Camilla

Har tre stykker og er helt frelst! Ganske sikker på at det blir flere om ikke lenge ja :D
21.01.2013

Gerd Elisabeth

Eeelsker de neglelakkene! Har 12 stk. Kjøpte den fargen til bestevenninnen min til jul, så jeg stjeler litt innimellom ;) dere er flinke jenter! Håper dere fortsetter å blogge langt inn i fremtiden!
22.01.2013

Espen A.

Leser bloggen deres ofte og liker den godt, men dere er UTROLIG dårlige på gramatikk på det kommer til da/når. Noe dere burde tenke over, irriterende å lese slike håpløse feil.


hits