Mammi er hjemmeee! (Vita & Wanda)


Mammi er hjemmeee!

Hei kjære lesere! Endelig er mamma hjemme igjen etter 4 uker i Iran! Det var kjempe koselig å se henne igjen, og tiden har gått altttttt for fort.. Føler ikke det er så lenge siden vi sa hade til henne på Gardermoen liksom :o Men nå er det ikke lenge til vi skal tilbake til Gardermoen, og da er det mamma sin tur til å sende oss bort noen uker!

Da mamma kom hjem hadde hun med seg litt godsaker til oss, og hun kjenner oss virkelig, for hun kjøpte akkurat det vi trenger nå;Tuuusen takk mamma, vi er kjempe fornøyde! Er det noe vi jenter aldri får nok av er det vel mascara og parfyme! Dette passet oss veeeldig bra, rett før vi skal dra, for det er så kjedelig å bruke opp pengene på mascara og parfymer, da man heller kan kjøpe seg klær eller sko.. haha :D

Parfymen lukter uuuuuuutrolig godt! Parfymen er fra Clinique og heter "happy." Vi ble utrolig glade da mamma kom hjem med disse, for Sunniva har denne parfymen og vi har leenge lett etter den, men aldri funnet den i butikkene, fordi den tydeligvis er en "sjelden" parfyme som de ikke tar inn i butikkene, men på taxfree osv!
SÅ igjen, tuusen takk mamma !!! <3

Siden mamma er sliten etter 8 timers flytur så lager vi mat til henne nå, mens hun sover! Vi får håpe hun blir overrasket, og ikke minst at maten smaker godt :)

© 2016 wanita.blogg.no

03.04.2012

theresekristina

Oi, mange mascara! :) Snill mamma, og så snille dåkke er som laga mat til ho :)
03.04.2012

Vita & Wanda

theresekristina: Tusen takk for koselig kommentar :)

Klem <3
03.04.2012

Hoda

Snille dere er som lager mat til mammaen deres:)

Kos dere videre:)
03.04.2012

Thea

Hei kunne du lagt ut et bilde av hele familen din, forresten hvilken lan kommer du fra? kjenner du estian tiki er dere venner elr <3
03.04.2012

Bisal<3

Hei

Digger bloggen,

dere er syyyyykt heldige for at dere fikk alle de mascaraene jeg ønsker meg:)

PS: dere er kjempe pene <3<3<3

forsett med bloggingen:):):):D:D:D:D

Klem <3<3
03.04.2012

kkk

kunne dere lagt ut bilde av moren og faren deres??
04.04.2012

Quincy

aww heldige :D !


hits