Siste vaffelkveld :( (Vita & Wanda)


Siste vaffelkveld :(

Hei kjære lesere! I dag har vært en hektisk dag, vi har ryddet, vasket, hatt besøk av søte Ida fra RB, vært på en kort shoppingrunde med Carina, også trening til slutt! 

Siden det er påsekferie så var selvfølgelig veldig mange borte fra trening, så vi var veldig få idag. Og få spillere tilsvarer sløv trening. Men den var tydeligvis ikke sløv nok, for Vita klarte faktisk å tråkke over og vrikke ankelen! haha
Så når vi kom hjem bestemte vi oss for å gjøre noe koselige, etter som det er vår siste kveld alene sammen, da mamma allerede kommer hjem i morgen! Kan dere tro det allerede har gått 3 uker..? IKKE VI!!!!

I hvertfall, vi ble enige om å lage vaffler, vi varmet huset, tente på lys, dempet belysningen og koste oss. Det var en perfekt avsluttning på noen perfekte uker alene sammen. Vi er faktisk mektig imponerte over oss selv, og at vi faktisk har overlevd og i tillegg vært så utrolig flinke til å lage mat, rydde, vaske osv!


Mmm, det smakte utrolig godt!

Nå har vi gått og lagt oss i sengene våre og slapper av med reprise av paradise hotel! Etter PH skal det bli utrolig deilig å sove, men det er opp tidlig i morgen også, for i morgen tidlig kommer mamma hjem! Det skal bli utrolig deilig å se henne igjen, men samtidig blir det rart å ikke bare være oss to alene lenger :( jaja
Kanskje på tide med egen leilighet ?!? hehehee....

Natta alle søte lesere, vi blogges i morgen <3

© 2016 wanita.blogg.no

03.04.2012

Hei

Dere frister med disse vaflene altså, nam nam nam!


hits