Sandra 21 år: DEL 1 (Vita & Wanda)


Sandra 21 år: DEL 1

Hei kjære lesere! Som dere sikkert har skjønt så har blogg.no vært heeelt !"#$%&/() i dag !!!:( Først kom vi ikke inn før rundt kl 19, og da vi først var inne gikk det ikke ann å laste opp bilder (?!?!?!).. Så vi har hvertfall laget klar 3 innlegg til dere, og vi beklager dårlig blogging, men det er faktisk ikke vår feil denne gangen!

Men i hvertfall, i går var vi i bursdagen til kjære Sandra! Det var kjempe koselig å se igjen henne! Det var veeeldig lenge siden sist! Og det var også kjempe hyggelig å se igjen Michelle, og hilse på søte Kaja :D Vi var veldig flinke til å ta massssse bilder i går, så derfor deler vi opp dette innlegget i 2 deler, så dere får sett mest mulig av gårsdagen vår, håper dere blir fornøyde!

Søte søte bursdags jenta <3


Ikke bare vi som liker rosa...


eller hello kitty for den saksskyld :D haha


Søte carina vår <3


Namnamnam!!!


Vita som prøver å blande drinker .. hmm, trygt (?)


Wanda & Sandraaa


Hmm, hva skjedde her?? No more friends?


Mange flotte piker :-)


Wanita :-)


wanita igjen...


Enda mer namnam !

Dette var bare noen få av bildene vi tok. Ettersom resten av bildene vi tok utover kvelden var med blits legger vi de ut i et eget innlegg slik at det blir litt ryddig for dere som ser på bildene, og for vår egen del også! :-)

© 2016 wanita.blogg.no

02.04.2012

nika

så koselig!!
02.04.2012

Sandra Ruud

Dette var suuuuuper koselig :-D takk for at dere kom frøkner<333
02.04.2012

Vita & Wanda

Sandra Ruud: Takk for at vi fikk komme <3
02.04.2012

Madelaine Clausen

det såå veldig koselig ut!! :D
02.04.2012

Vita & Wanda

maddecc: Det var kjempe hyggelig :)
07.04.2012

veraborgenviks

Heihei! :) har sett på dette innlegget før, men har ikke tenkt over det før nå. Jeg og tvillingen min skal ha bursdagsfeiring om 14 dager og vi lurte på om dere kunne gitt oss oppskriften på den rosa punsjen dere har laget på bildene? vi har prøvd å finne ut av hva vi skal bruke en liten stund nå, men vi er så usikre og så kom vi på at dere hadde jo laget det! Hadde blitt kjempe glad for svar! :)
08.04.2012

Vita & Wanda

veraborgenviks: Den punsjen er ikke rosa men rød, og den er blandet med pasoa, og resten vet vi ikke! Men pasoaen er hvertfall veldig god, så anbefaler dere å kjøpe den også blande med litt brus som f.eks sprite/7up, og juice :D Lykke til jenter !:)
08.04.2012

veraborgenviks

Åja okei! Tusen takk! :) :)


hits