Pakke i posten: Jeffery Campbell del 2 (Vita & Wanda)


Pakke i posten: Jeffery Campbell del 2

Hei dere! Vi blogger litt sent, i og med at vi hadde sen trening i dag. Er kjempe slitne begge to, men vi må jo blogge kveldens, eller skal man si nattens siste innlegg! Før vi dro av gårde til trening, dro vi innom posten for å hente en pakke. Pakken var fra miinto. Våre kjære Jeffery Campbells hadde kommet! Dere husker vel nagleskoene mine (Wanda)? Vel, Vita bestilte også samme, og i samme slengen bestilte jeg de med trehel, som jeg egentlig skulle ha fra starten. Nå er vi kjempe glade begge to! Gleder oss masse til å bruke disse flotte skoene. Her kommer bildene fra skoene!Så, hva syns dere?
Dere så kanskje det forrige innlegget jeg laget også, da jeg fikk mine naglesko. Men hvilke likte dere best? Vi er jo totalt betatt, og kan ærlig si at vi faktisk liker de Jeffery Campell skoene som er åpne, og ikke helt lukket som de alle andre har!

© 2016 wanita.blogg.no

23.03.2012

veldiggodetilbud

:)
23.03.2012

Apropos netthandel! Nærmer seg sommer og hvordan størrelse har eller bestiller dere i Victoria secret bikini?:)
23.03.2012

Vita & Wanda

Anonym: Wanda har str M i alle bikinitoppene, og Vita har str L.

I trusene har vi S i alle, men i de som ikke kan strammes inn er det greit å ta den vanlige str man bruker. For vi valgte å gå ned til S i alle truser, da vi liker dem litt mindre :)
23.03.2012

sabrina

me want! <3 dere er super heldige! hvor i alle dager har dere fått tak i dem?! legg gjerne ut link!
29.03.2012

sabrina

Nå har de fått dem tilbake igjen, så nå har jeg klart å få hooket meg opp med et par med spikes å de vanlige orginale med svart skinn, gleder meg sånn til de kommer! <3
29.03.2012

Vita & Wanda

sabrina: så moro! Vi har bestilt oss elegant med spikes nå! Så da har vi alle noe å glede oss til :D

Ha en fortsatt fin dag <3


hits