Ballkjole: Vita (Vita & Wanda)


Ballkjole: Vita

Hello sunshines! Som Wanda skrev i innlegget tidligere så skal jeg også vise dere min ballkjole! Men jeg har brukt litt lang tid på å plukke ut de beste bildene, for i dag ble det faktisk veldig mange fine :-) Og da er det ikke like lett å velge ut 5-6 stk!!! Men har valgt ut litt forskjellige slik at dere får sett dem i forskjellige vinkler osv!

Ballkjolen min er ogsp kjøpt i en brudebutikk i Lillestrøm. Denne kjolen kjøpte jeg også til russeballet i fjord, og har ikke brukt den mer enn én gang (dessverre..!) Fargen min er litt lysere enn Wanda sin, og jeg syntes den faktisk er helt perfekt! Kjolen kostet 3500, og den er som sagt bare brukt en gang, jeg er også veldig usikker på om jeg vil selge den, med tanke på at den faktisk er et minne fra russeballet. Men skal jeg selge den ligger min også på 3000,-. Hvis noen av dere skulle være intresserte i å kjøpe den må dere bare si ifra, så skal jeg se hva jeg kommer frem til :-)Forfra i hel profil


Bakfra i hel profil

Bakfra halvprofil
Nå har dere fått sett min ballkjole også :-) Hva syntes dere om den? 
Jeg elsker den, og syntes det er uuuutrolig dumt jeg ikke har fått brukt den mer enn en gang, men en ting er sikkert.. og det er at det er fint å se den henge i skapet, selv om jeg gjerne skulle brukt den HVER DAG :D!!

Hvis noen av dere har veeeeldig lyst til å kjøpe den og lurer på hvordan den er i str osv, så kan dere senge meg mail på vita_mashadi14@hotmail.com :-)

© 2016 wanita.blogg.no

21.03.2012

♥ Helga Kristiansen ♥

NYYYDELIG! Gud så heldig du er som har en så vakker kjole
21.03.2012

idun

åee, du e peneste
21.03.2012

Silje Fjeldstad

utrolig fin :D
21.03.2012

ROSH

kjempefin! :D
21.03.2012

Karina

Åå, kjempe fine kjoler både på deg og wanda :-D Kunne dere visst topp tre produkter dere absolutt ikke kan leve uten :D (sminke)


hits