Helgen gjennom instagram (Vita & Wanda)


Helgen gjennom instagram

Hei kjære lesere :D
Beklager for lite blogging i går og i dag, men vi har hatt en veldig travel helg! Dagen i går startet med at vi stod opp tidlig, fordi stefaren vår skulle til Iran. Så var det opp å kle på seg de fine grønne draktene våre, for nå skulle vi på Futsal turnering med de beste jentene på "FC Utvalgte". Etter vi hadde vært å spilt der i noen timer, var det hjem igjen fra Ekeberg, dusje, fikse seg, pakke klær og treningstøy til søndagen, så opp til Nordstrand til Heidi, for å ha jentekveld! Kvelden var kjempe vellykket, det var oss, Carina, Elise og Heidi som var samlet hos Heidi (de andre jentene hadde dessverre jobb, familiemiddager osv derfor var vi ikke alle). Men i hvertfall så koste vi oss kjempe masse. Vi lagde spagetti med kjøttdeig, og spiste masse godteri og sjokolade :D Så satt vi å snakket i flere timer, helt til det var på tide å sove!


I dag har vi stått opp tidlig, og vært i Vallhal hele dagen nesten, for vi har nemlig hatt ROSENBORG testen.. Til dere som spiller fotball så vet dere hvor JÆVELIG denne testen er :( Vi klarte oss veldig bra begge to, så nå ligger vi under hver vår dyne, spiser mat, ser på tv og slapper av :D 

© 2016 wanita.blogg.no

18.03.2012

celine A.

Til Vita, jeg har tideligere eid en slik grå -hettegenser, men har mistet den og leter etter ny helt lik, hvor har du kjøpt din?!? :)
18.03.2012

Vita & Wanda

celine A.: Vet ikke hvor denne er kjøpt fra, da dette er genseren til en tidligere kjæreste..
19.03.2012

marie

hei :) hvor var det dere kjøpte futsall-draktene? de er så fine!


hits