Sunniva 18 år! (Vita & Wanda)


Sunniva 18 år!

I dag, har vår kjære bestevenninde Sunniva Sølna bursdag!
Hun fyller hele 18 år, endelig stor jente! hehe. Vi ble kjent med hverandre da vi var 15 år og hun var 13.. Det er veldig rart å se tilbake 5 år og se at vennskapet vårt faktisk har vart sååå lenge! Vi har som alle andre vennskap hatt oppturer og nedturer. Vi har kranglet, slengt dritt, trøstet, grått, smilt, elsket osv sammen. Og enda etter 5 år har vi et vennskap som er stabilt som 1. gang da vi møttes. Husker du da vi feiret vår "1. årsdag" som bestevenner? Og nå er det snart 5 år allerede.. Tiden flyr.. og det er faktisk helt utrolig å tenke på at vi enda holder kontakten :-)


Sommeren 2010


Sunniva & Vita


Sunniva & Wanda


Sunniva, Vita, Wanda
Sommeren 2008 (OMG)
Våren 2009


Sommeren 2009


Vita & Sunniva

Du skal vite at vi setter deg HØYT, som vår bestevenn, familie og nabo. Det finnes ingen som deg Sunni, du er viiirkelig noe for deg selv. Vennskapet vi har er ikke som andres, vi tørr å fortelle hverandre hva vi ikke liker med hverandre, vi tørr å si ting til hverandre rett ut, vi kan gå flere uker uten å snakke men enda vet vi at uansett hva som skjer så er vi bestevenner. Vi kan krangle i flere dager og plutselig være "bffs" igjen. Det er sånne venner som deg man verdsetter! Og det er sånne venner som deg som fortjener det beste i verden!


Vi håper du får den beste 18.års dagen noen sinne!! Og ønsker deg alt det beste :-)
Det er ikke lenge siden VI feiret vår 18. års dag, husker du? Limmo, kos, familie, flotte kjoler osv.. Herreguuud som tiden flyr. Det er faktisk utrolig å tenke på ..

GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN KJÆRE SUNNIVA SØLNA <3
ENDELIG ER DU BLITT 18 ÅR, OG MYNDIG!! WEHO!!
BURSDAGS NUSS FRA DINE TVILLINGER;

© 2016 wanita.blogg.nohits