Pimp our shortSSS! (Vita & Wanda)


Pimp our shortSSS!

Hei kjære lesere ! :-)
Som dere har sett på både innlegg og video så har vi drevet med disse "one teaspoon" shortsene våre! Ettersom vi begge "ligger" hjemme med forskjølelse så brukte vi hele kvelden i går på litt tvillingkos. Paradise hotel på tv, daimkake, god musikk, massseee URGE og selvfølgelig "designing" av shortsene våre! Som dere så på videoen så har vi allerede tidligere klart å gjøre oss ferdige med den mørke shortsen til Vita og den lyse til Wanda. Så nå har vi begge fikset på alle shortsene og de er endelig ferdige! Vita sin ble ganske lik Wanda sin lyse shorts, og Wanda sin mørke ble ganske like Vita sin, men sånn er det når man er tvillinger :D

I hvertfall så har vi jo lovt dere bilder, så da legger vi ut bilder av begge shortsene her nå (er ikke vits i å legge ut bilde av 4 like shortser). Må bare få sagt at vi er kjempe fornøyde med begge to, og vi har faktisk overrasket oss selv når det kommer til kreativitet!! :D hehe

Vi har valgt å redigere alle bildene i svart hvitt, fordi bildene er iphone bilder, og da var orginal fargene ganske så "gule". Noe som absolutt IKKEEEE var fint i det hele tatt. Men dere har sett fargene på video, så dere vet hvertfall hvordan de ordentlige fargene på de er :-)

ALLE DISSE BILDENE HAR VI TATT SELV, SÅ HVIS DERE SKAL BRUKE DISSE ELLER LÅNE DEM SETTER VI STOR PRIS PÅ AT DERE SPØRR OSS FØRST!

Her har dere bilder av begge shortsene:
Baklommer i "halv" profil


Bakfra i "hel" profil


Forfra i "hel" profil

Shorts nummer 1, den mørke:
 
Forfra i hel profil


Høyre lomme detlajer


Venstre lomme detaljer


Baklomme detaljer 

Shorts nummer 2, den lyse:

Forfra i hel profil


Høyre lomme detaljer


Venstre lomme detaljer


Baklomme detaljer

Hva syntes dere? hvilken likte dere best? Er shortsene "godkjent"? hihi
Hvis dere har noen spørsmål osv, så har vi svart på de fleste spørsmålene angående å lage disse osv på en video. Den kan dere se HER!

© 2016 wanita.blogg.no

16.03.2012

Anne Kari

Åh <3 Perfeksjon. Kreative er dere hvertfall :) Bestilte en levis på ebay for litt siden, merker jeg fikk veldig lyst til å gå til innkjøp av nagler jeg og nå! :)
16.03.2012

-.arab-hverdag og foto

åå, så stilig!
16.03.2012

marie

hvor kjøpte dere skjortsene, hvilken butikk? blir veldig glad om dere svarer:) De ble utrolig fine når dere fikset på dem!
16.03.2012

mille

hei jeg lurte på sirka hvor mange stjerner dere brukte på bak lommen? og hvor mange nagler dere brukte på den andre baklommen? har planer om og kjøpe i morgen og lurer på hvor mange jeg trenger! skal bare fikse en shorts :)
16.03.2012

urge master

min mening er at dere tenker altfor likt. men dette fortsatt ikke et dikt, på sikt. slike shortser trenger jeg itte. for da lingner jeg på en fitte. jeg har en igjen, så plizz ikke ta spenn for suging min venn. ps. de shortsene var jævlig stygge.
17.03.2012

Alexandraaa

hahahaha, du overm hvafaen? de var alt annet enn stygge

hvor er naglene fra? dere sa det sikkert i videoen, men jeg er bortreist så jeg har ikke anledning til å se den nåå, tusentakk hvis dere svarer :)))
18.03.2012

Nadia

Hvor mye mer skal vi lese om shorts? Dere har hatt et par innlegg om dem nå
18.03.2012

Vita & Wanda

Nadia: da kan du finne en annen blogg å lese;) vi skriver som sagt om det vi INTERRESSERER OSS I!
18.03.2012

Nadia

Var ikke sånn ment, men dere får ta dere nær av hva dere vil. Har vært en ivrig leser av bloggen lenge. Men er man ikke velkommen som leser fordi man ikke vil lese om samme par shorts så skal jeg nok slutte lese bloggen deres som mange andre.

Takk for meg!
19.03.2012

Vita & Wanda

Nadia: er opp til deg om du vil slutte å lese bloggen vår eller ikke, nadia :) men når det faktisk er vår blogg, er det vårt personlige liv vi skriver om, ting som interresserer oss, ting vi liker og ting vi vil ha meg. kan jo ikke tvinge deg til å lese bloggen vår, det gjør vi heller ikke. Men når flertallet liker alle innleggene våre om shortsene, så kommer du, én person og ikke liker det, er det bedre for oss å følge det flertallet liker, enn det du som en person alene IKKE liker :)

men men.
19.03.2012

Nadia

Ok.. jeg var kanskje litt bitchy, lett å være det på nett. Beklager isåfall :)

Var ikke sånn ment, dere har hatt innlegg som har vært kule og som sagt har jeg vært leser en stud. Bare dårlig til å gi et pip fra meg, men nå kan dere huske meg som "BITCHEN". hehe

God natt
19.03.2012

Christina

Såå fine! utrolig kult at dere lagde de selv, og at de ble seendes så bra ut! :)
19.03.2012

Vita & Wanda

Nadia: kjære nadia! vi husker deg ikke som bitchen, selvfølgelig ikke! Men fortvil ikke, nå som vi har fått tilbake kameraet vårt blir det flere varierende innlegg :D så håper du fortsetter og følge med! :D
24.03.2012

nika

sv; snakk om sammentreff, digga shortsene dere har piffet opp, tror jeg må stjele ideen og gjøre sånn selv engang!!


hits