Syk og sliten (Vita & Wanda)


Syk og sliten

Hei dere! Vita er på jobb, så da sitter jeg (Wanda) her og blogger alene. Har helt sykt vondt i kroppen, tett i nesen og hodet går bare rundt og rundt. Er rett og slett denne tiden på året de fleste blir syke, og selvfølgelig ble vi også det! Ja, både jeg og Vita. Vi sover jo tross alt på samme rom, er sammen konstant, så kom ikke som en bombe at vi har smittet hverandre. Dette håper jeg går fort over, i og med at vi har løpetest på søndag, og da vil jeg jo så og si være i toppform!

Ellers kommer vel dagen til å være ganske kjedelig. Jeg får ikke trent i dag, for da blir jeg jo bare verre, så da blir det vel å ligge hjemme i sofaen, drikke masse varm te og se på TV. Uff, jeg håper virkelig jeg blir frisk snart, selvom det er bedre at dette skjedde nå, en rett før vi reiser!

Ellers har jeg en glad, glad nyhet!! Jeg slapp å betale for et nytt kamera likevel! Jeg er seriøst i ekstase og smiler kjempe masse av gleder. Forsikringen klarte å dekke det. Håper bare virkelig at jeg får det før vi drar, og ikke mens vi er der nede.

Har spurt om det tidligere også, men er det virkelig noen som vet hvor lang tid det tar med reiseforsikring ETTER at skaden har blitt behandlet? Altså, jeg ringte inn forrige uke og meldte skaden, og sendte mail med kvittering og sånne ting i dag, er det umulig at dette tar mindre enn 25 dager?© 2016 wanita.blogg.no

15.03.2012

videogames

God bedring til dere begge da! :-)
15.03.2012

M.

Det tar ca. 1 uke eller 2 før du får svar av dem på mail :)
15.03.2012

Victoria

Aner ikke :/

Stilig bilde!
15.03.2012

villotte

God bedring Wanda, utrolig fin blogg, kan dere kankje hjelpe oss med design?


hits