One Teaspoon! (Vita & Wanda)


One Teaspoon!

Hei kjære lesere! Nå har jeg (Vita) nettopp kommet hjem fra jobb! Så jeg tenkte å vise dere den fantastiske shortsen jeg bestillte forrige uke! Den kom i posten forrige lørdag, men jeg har faktisk ikke rukket å blogge noe om denne! Bildene blir ikke noe speilrefleks bilder (dessverre:/ ...) så jeg måtte bare ta noen kjappe bilder på macen! Meeen, det er jo bedre enn ingenting! Eller hva ?:D

Shortsen forfra:

Shortsen fra siden:

Shortsen bakfra:

Jeg er kjempe fornøyd med shortsen! Så jeg måtte faktisk bestille denne i lys også (hihi)!!
Denne er kjøpt på nelly, men er dessverre utsolgt, og den lyse kjøpte jeg på bubbleroom i sted, og den ble også utsolgt.. Dvs at jeg faktisk kjøpte den siste str !! Wii! 

Denne mørke her har jeg i str M, men kunne faktisk hatt en str mindre, altså disse er litt for store i str da, til dere som lurer. Så jeg bestilte den lyse i str S.. Så får bare vente og se hvordan den er på! Jeg gleder meg utrolig mye til å bruke disse i sommer, men først skal jeg gå lei dem i Dubai! Wehoo!!

Hva syntes dere om shortsen? Er denne type shorts noe dere kunne tenkt å gått i? :-)

© 2016 wanita.blogg.no

09.03.2012

Hasern

Den kledde deg VELDIG.

Syns egentlig shortsen var litt anderledes enn de man finner i butikkene/nettbutikkene og jeg kunne DEFINITIVT gått med en slik en... den var råkul!!!
10.03.2012

A

Peeen skjorts! :-D
10.03.2012

Victoria

Wow den var kul!


hits