Det er så vondt å tenke tilbake.. (Vita & Wanda)


Det er så vondt å tenke tilbake..

Hei dere! Jeg (Wanda) har noe utrolig jeg vil dele med dere. Jeg er så utrolig nedenfor, ødelagt og lei meg. For noen av dere virker dette kanskje helt håpløst og latterlig å lese, men for andre kan det være forståelig. Det var på lørdag det skjedde. En kveld jeg absolutt ikke vil oppleve igjen, eller tenke tilbake på. Jeg våknet søndag morgen for å ta med kameraet mitt på jobb. For å ta masse bilder til bloggen og dere. Jeg er rett og slett ødelagt. Gråt så mye da jeg så hva som hadde skjedd. Speilrefleksen min er ØDELAGT. Det er ikke en ødeleggelse som man bare kan få fikset. Det er vann i hele, og hovedlinsen i selve kameraet har knekt. Jeg kan ikke fatte hvordan dette skjedde. Det kommer til å koste meg så utrolig mye å reparere det, mye mer enn det koster i seg selv. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg gråter og gråter, hele tiden! Min 600D var seriøst noe av det viktigste jeg hadde. Det betydde mye mer for meg enn mange av dere kan skjønne. Jeg fikk det jo tross alt i julegave av en person som betydde fryktelig mye for meg. 

Jeg kan virkelig ikke tro det. Har ikke hatt kameraet i mer enn 2,5 måneder, så skjer dette. Jeg klarte ikke sove i natt. Det eneste jeg har tenkt på er hvordan dette skal fikses. Jeg ser på kameraet og holder det intill meg og bare ser ned. Jeg vet at mange av dere kan reagere på dette og kalle det idiotisk, men til dere av dere som har et speilrefleks kamera, og har det med overalt UANSETT, vet dere kanskje hvorfor dette er så ille for meg..

Please, please, om dere vet om noe jeg kan gjøre for å få fikse dette, så hjelp meg! Jeg klarer meg virkelig ikke uten det. Føler meg rett og slett helt naken og tom uten kameraet hengende rundt halsen. Beklager språkbruket, men FAEN ta dette!! HJELP MEG DA DERE. VÆR SÅ SNILL!!!

:'( </3

© 2016 wanita.blogg.no

05.03.2012

Victoria Louise

Åh, leit å høre :( jeg vet ikke om noe desverre! Men hvis det er dyrere å reparere det, enn å faktisk kjøpe et nytt, så kan du kjøpe et nytt da? <3 Men dra til Expert, Elkjøp osv osv og hør med de hva de har å si :) De kan jo alt om dette. Elkjøp har hvert fall utrolig bra kundeservice. Jeg var der når det hendte noe med macen min i sommer.

Klemmer fra meg
05.03.2012

sheida

uff det er forferdelig søta=( veldig leit å høre. Om det har skjedd noe med min 110D hadde jeg blitt utrolig knust. Har du forsikring på den? Hvis du har ikke det da skulle jeg ønske jeg kunne hjulpet deg. =( hvis jeg kunne det, men uten forsikring vil det koste masse=(
05.03.2012

Maria

Dette skjedde med meg også for en stund tilbake siden, men da var jeg så heldig at jeg hadde kjøpt forsikring med da jeg kjøpte det. Har du skjekket dette? Men som du også sier selv, blir det sikkert dyrere å reparere det enn å kjøpe nytt, så viss du setter vekk litt penger hver månde, vil du kanskje få råd til å kjøpe nytt etter en stund, uansett hvor mye det suger å måtte kjøpe nytt etter så kort tid!!

Håper det ordner seg :((
05.03.2012

victoriamakeup

Om dere har innboforsikring tror jeg faktisk du kan bruke den. Skjedde noe liknende med mitt kamera, og betalte 500 i egenandel. Enkelt og greit. Kameraet mitt var så ødelagt at jeg fikk et nytt og bedre ett.
05.03.2012

Silje Fjeldstad

uff, jeg håper du får fikset den :)
05.03.2012

Jeanett ~ Kommenterer tilbake

Jeg skjønner deg utrolig godt, og når det i tillegg er speilrefleks! Hadde nok reagert på samme måte.. ''hvil i fred'':(
05.03.2012

Saraaa<3

Hei! Trist og høre !! Men duuu!!! jeg har flere venninner som har ødelagt kameraet sitt, verre enn ditt!! det dem gjorde var og søke på finn.no !! de søkte på reparatører !! et lite tips! veit hva du mener.. jeg fikk ny skjerm på min HTC.. og jeg klarte og knuse den 2 mnd seinere.. jeg turde ikke si det til moren min engang :pp <3

R.I.P<3
05.03.2012

frida med hjertet i hånden

det er utrolig kjipt å ødelegge kameraet sitt, men det er nok billigere å kjøpe nytt enn å reparere det. Hvis du er redd for at noe lignende skal skje igjen, så skaff deg forsikting :)
05.03.2012

Karen Marie

Så utrolig trist å høre :-( Er det ingen bilder å ta nå da? Supersynd.. Håper du finner en midlertidig løsning i alle fall.. Et spørsmål: Var dere med Bjørn Johnsen i helgen? :-D
05.03.2012

Marte N

Utrolig trist å lese! Forstår deg veldig godt. En god venn av meg er fotograf/ skuespiller og kan gjerne høre med han. Han lever av dette å har nok skjedd han før selv. Om du ikke alt har fått hjelp kan jeg det. Men

Som sagt veldig trist å høre! Jeg mistet mitt kamera og det er forferdelig! Håper det ordnet seg.
05.03.2012

K

Uff, kjipt :-( Det er kjedelig når sånne ting skjer. Håper du får fikset det!
08.03.2012

moi

Kjenner dere noen som skal reise til marokko? Det er sikkelig billig, fiksa selv mange elektroniske ting der hehhe som mobil, pc, en gang en tv faktisk, og det er drit billig!
08.03.2012

Vita & Wanda

moi: Blir veldig vanskelig å fikse på noe som har fuktskade :(
09.03.2012

Emilie♥

ååå, så leit. Har speilrefleks selv og vet ikke hva jeg skulle gjort uten det. Du burde kanskje dra til noen som jobber med dette og spørre hva du skal gjøre, det hadde jeg gjort♥ Føler med deg!
24.03.2012

Laila

trist det :/ Men når jeg leser gjennom det du har skrevet ser det ut som noen har dødd. Dere to burde begynne å tenke bitte litt på ting som f.eks. hva livet dreier seg om, hva vi lever for osv. Det som skjedde er trist, men kamera er ikke livet og livet er heller ikke det å kjøpe masse klær&smykker og al mulig også publisere det så kan ALLE se hvor perfekte vi er.. Huff tenk litt på den andre siden også..

Jeg liker bloggen deres, håper ikke dere tar det jeg skrev som frekt, ville bare skrive min mening/tanker som faller for meg enkelte ganger jeg er innom siden deres.


hits