Siste nytt av innkjøp - Vita (Vita & Wanda)


Siste nytt av innkjøp - Vita

Hei kjære lesere! :-)
I det siste har det vært en del shopping her og der, og jeg har derfor valgt å spare på alt og lage et innlegg hvor jeg viser alt sammen! Som dere sikkert har skjønt, så er både jeg og Wanda veldig "into" skinn og lær for tiden! Derfor har jeg invistert litt til enda en skinnbukse, altså min 3. skinnbukse! haha! Denne gangen var det en fra gina!

Alt jeg skal vise dere i dette innlegget er forresten ifra Gina, så ikke spør hvor jeg har kjøpt den eller den, for nå vet dere det!

Første innkjøp ut er skinnjakken jeg fikk i posten i går:
Denne er som sagt fra Gina Tricot og kostet 599,- Grunnen til at jeg bestilte den gjennom internett var fordi jeg ikke fant min str i butikkene, så da bestilte jeg like gjerne den på nettet :-)

Innkjøp nummer 2 er denne rååååkule toppen fra Gina som jeg også fikk i posten i går (sammen med skinnjakken):
Jeg bestilte denne over nettet også, fordi denne også var utsolgt i min str i butikkene :( Og da jeg og Carina fant denne på gina første gangen falt vi begge to for den, så da måtte jeg bestille den! Denne koster 199,- og min er i str M.

Ukens tredje og siste innkjøp er den etterlengtede skinnbuksen fra Gina Tricot:
Denne er også som de to andre plaggene bestilt på nettet, her er også grunnen fordi buksen var heelt utsolgt i min str i alle butikker. Noe jeg forstår veldig godt da buksen rett og slett er helt fantastisk på! Denne har jeg i str 27, og den koster også 599,- som skinnjakken min :-)

Jeg er veldig fornøyd med alt jeg har kjøpt i det siste! Og nå gleder jeg meg til jeg skal bruke alt sammen :-)
Hva syntes dere om det jeg har kjøpt i det siste? Er det noe dere kunne kjøpt eller brukt?

© 2016 wanita.blogg.nohits