Parajumpers Mary Todd W (Vita & Wanda)


Parajumpers Mary Todd W

Hei kjære lesere!
Vi har fått en del spørsmål angående vår parajumpers jakken vår fra dette innlegget, derfor tenkte vi at vi bare kan svare på det dere lurer på i et eget innlegg :-)

For fra : 
Bak fra:

  • Vi kjøpte Parajumpers vårjakkene våre i April i fjor på SVEAN på Paleet. De koster 4500,-. 
  • Modellen heter Parajumpers Mary Todd W
  • Fargen er beige

Detaljer:
Vi prøvde jakken i marineblå først, men syntes ikke helt at den passet oss. Selv om vi begge har tenkt å gå for den marineblå Mary Todd W i år :-)

Vi er utrolig fornøyde med disse, de kan man bruke til det meste, akkurat som vinterjakken. Lengden er perfekt, jakken er vindtett, og den tåler vann (det vil ikke si at den er vanntett, men den tåler litt regn). Jakken kan brukes tidlig på våren og helt ut til sent på høsten :-)

Størelsene er helt normale, Wanda har str S, Vita har STR M. Dette er ikke fordi Vita er feitere enn Wanda, men Vita tok en str større fordi hun syntes den var litt stram i armene. Men vi anbefaler dere å prøve disse jakkene før dere kjøper dem :-) Kjipt å kjøpe og bomme på str, og ikke kunne bytte.. For disse jakkene blir FORT utsolgt!!! 

Håper dere fikk svar på det dere lurer på angående jakken, hvis det er noe mer dere lurer på så spørr i vei så svarer vi så godt vi kan :-D

© 2016 wanita.blogg.no

29.02.2012

Jasmeet

Fiiiiiiin jakke!!!!<3
28.03.2014

Camilla A

Jeg kjøpte årets modell av denne, love it ^^


hits