Nytt i klesskapet! (Vita & Wanda)


Nytt i klesskapet!

Hei og hå! Som Vita sa tidligere i kveld, skulle jeg (Wanda) legge ut bilder av innkjøpet mitt. Var litt stresset når jeg tok bildene, så de er ikke så fine. Men jeg kjøpte i hvert fall en skinnbukse som jeg syns var utrolig lekker! Jeg elsker jo skinnbukser og føler det går til alt. Har forresten bestilt en annen fra hm.com også, som jeg skal hente på posten i morgen, i og med at den forrige skinnbuksen min fra H&M revnet på stumpen :(

Jeg kjøpte også en hvit genser fra bik bok som jeg har sett på en stund. Er egentlig ikke så stor fan av kritthvite klær, liker liksom den kremhvite litt bedre, men i og med at våren nærmer seg, kunne jeg like gjerne slå til med noe kjempe lyst og hullete! Her er innkjøpene mine som jeg er storfornøyd med:

Skal selvfølgelig få fikset noen bilder der dere ser meg ha på plaggene, slik at dere får sett klærne litt tydligere! Det jeg elsker med skinnbuksen er at den har glidelåser på leggene. Heldigvis er de ikke på INNSIDEN av leggene, men på utsiden, noe jeg ELSKER. I tillegg er ikke glidelåsene så utrolig lange og strekker seg ikke så høyt opp på leggen som de fleste skinnbuksene gjør, f.eks Zara og GinaTricot. Så da klarte jeg ikke gå forbi denne buksen!

Hva syns dere? Jeg er i hvert fall super, duper fornøyd :D

© 2016 wanita.blogg.no

24.02.2012

hane

Har ikke du eller vita en annen skinnbukse med gullfarget glidelås? Denne her var oxo drit kul hvor er den fra? Og hvor er den andre skinnbuksen fra?

Digger bloggen deres btw! den er syyykt ryddig og dere er noen stilige jenter :D!
24.02.2012

theresekristina

Gensaren var nydelig :)
24.02.2012

marte

hvor var buksen frA? hm?
24.02.2012

Abigail Buntu

Fint:)
24.02.2012

Carina Chanel

hot!
24.02.2012

Nora

fint!
24.02.2012

Emelia

Hey! Superfine bukser. Hvor er de fra??
24.02.2012

Jasmeet

Hvor har du kjøpt skinnbuksen ? :D SUPERFIN! Toppen var jo bare helt nydelig, elsker stilen deres <3 Det er absolutt sånn klær jeg kunne ha gått med <3
25.02.2012

Vita & Wanda

Emelia: Begge buksene er ifra H&M :-)

Klem WV <3


hits