Fantastisk på hyttetur! (Vita & Wanda)


Fantastisk på hyttetur!

Hei yndlingene våre! Hytteturen til nå har vært helt fantastisk! God mat, gode mennesker og super stemning. Dette har vært en utrolig god og avslappende helg til nå. Dagen i dag har vært en vanelig dag på hytten. Masse kos med godteri, tv, tullprat, gode venninner og mat! Håper dere har hatt en super dag slik som oss!

I morgen skal vi hjemover. Det blir ganske trist egentlig, i og med at det har vært så koselig å være her, men dette er jo helt klart noe vi kommer til å gjennta! Vi var jo selvfølgelig ute i snøen og tok en del, del, del bilder! Det var utrolig mange bilder, men vi legger ut de vi er mest fornøyd med, og de som ble mest brukbare! Nå skal vi sove, så skal vi ha en super siste kveld i morgen, før vi drar hjem sent på kvelden! Håper dere har hatt en kjempe fin dag!God natt, verdens beste lesere! Må bare nevne at noen av dere er utrolig herlige, og at det varmer så utrolig mye med kommentarene dere gir oss! Tusen takk, dere er best!

© 2016 wanita.blogg.no

19.02.2012

Martine solvang

hei jeg lurte på hvor dere kjøte de grønne uggsene? jeg har skikkelig lyst på dem og lurte på hvor dere kjøpte dem:)

super fin blogg! fast leser
19.02.2012

Imgvild

Så koselig!

Dere er så utrolig pene<3
19.02.2012

Eva

Nesten så dere burde vurdere å sende inn bildene til SVEA - kanskje de kunne blitt brukt i en kampanje, så fine var disse bildene :-)
19.02.2012

Kristine's fotoblogg

Kjempefine bilder! Óg liker de grønne UGGsene til den grønne jakken, hehe :-)
19.02.2012

Jasmeet

Dere er så søte<3
19.02.2012

Hvor er luene deres fra og hvor mye koster dem? :)
19.02.2012

Nilofer Amini

Utrolig fine bilder, dere har begge et utrolig fint utseende! :)
19.02.2012

Stine Lise

Dere er så søtee :-) men hvor er luene deres fra, og hva kostet de? :) har samme parajumper som dere - så hadde passet bra med en slik lue!
20.02.2012

Sandra :)

Hvor har dere kjøpt de fine jakkene? sååå fine!!

klem


hits