Siste innkjøp (Vita & Wanda)


Siste innkjøp

Hei dere! Dagene har gått ganske fort siden mandag, og det har jo selvfølgelig blitt med noen poser hjem i ny og ne. Denne gangen er det noen fine ting fra bik bok som falt i smak. Jeg (Wanda) elsker jo skinnjakker, men har aldri likt de jeg har. Endelig fant jeg en som jeg virkelig falt helt pladask for! Har aldri sett noe liknende på bik bok noen steder, men da jeg var på en liten titterunde i går etter trening med Vita og Elise, fant jeg den fineste skinnjakken! Den har tydligvis akkuratt kommet ut i butikkene, for den har jeg ikke sett noen steder!

Jeg syns den er utrolig lekker, og herregud så billig!! Løp å kjøp sier jeg bare. Den koster bare 500 kroner!!

Så fant vi jo også en utrolig kul genser. Den var visst også helt ny i butikken. Den var liksom så perfekt satt sammen. Fargene, armene og bare alt. Svart og beige går alltid sammen, og da vi så denne genseren kunne vi ikke dy oss med å kjøpe den. I tillegg til at den har en perfekt rund hals, er den lengre bak enn den er foran. Noe som passer kjempe fint til alt.

Har også kjøpt et kjede og armbånd som dere skal få se, men lager heller et eget innlegg om de, siden dere må se de tydlige detaljene på smykkene! De er så fine, iiiiih!! Vita kjøpte også genseren forresten!
Så hva syns dere? Kunne dere tenke dere å kjøpt noe eller gått i noen av disse plaggene?

© 2016 wanita.blogg.no

16.02.2012

Abigail Buntu

Fint:D!
16.02.2012

Stine Gullteig Kjøsen

likte skinnjakken, den var fin!! genseren også <3
16.02.2012

Jasmeet

Ååååå, de to plaggene er virkelig noe jeg kunne tenkt meg!<3<3<3
16.02.2012

jk

hvor er alt kjøpt?
16.02.2012

L. Jensen - Designerspire

Genseren var kjempetøff!
17.02.2012

JENNY

Den genseren var bare rååkul !! :D


hits