Diamon Hearts (Vita & Wanda)


Diamon Hearts

Hei kjære lesere! :-)
I dag har jeg (Vita) vært i byen med kjære Marwa. Jeg hadde nemlig holdt av en ring som jeg har lett etter LENGE!!! Og ENDELIG hadde de fått den tilbake i butikken. Til dere som har fulgt med på bloggen, så kjøpte jeg et smykkesett fra Arts & Crafts tidlig i januar, da jeg byttet en julegave. Jeg skulle egentlig ha en hjerteformet "diamant" ring, men den var dessverre utsolgt.

I går var jeg innom A&C og var så heldig og fant ringen. Det var bare 2 stk igjen, så jeg kunne ikke annet enn å holde den av, og i dag ble den endelig min!!! Men det holdt dessverre ikke med en ring, så jeg måtte slenge på 2 parr med ørepynt også, som SELVFØLGELIG matchet både den nye ringen, og de andre tidligere smykkene jeg har. 

Åååh!! Jeg er så forelsket jeg!!! :-D

Grunnen til at jeg kjøpte to like parr med ørepynten er fordi jeg har 2 hull i hvert øre :-)


Hva syntes dere om smykkene? Likte dere de? :-)

© 2016 wanita.blogg.no

08.02.2012

victorialr

Heldig! Ønsker meg ringen :D
08.02.2012

hvor er svar på spmrunden på videbloggeeen?
08.02.2012

alexandra.

Veldig bra blogg dere har her, jenter! :) Kanskje dere burde skrive litt fler innlegg om dagen? Blir litt kjedelig og gå inn på bloggen deres og ikke se noen form for oppdatering. ;)

Og jeg har ventet i flere dager på svarene fra spm runden, og jeg har sett i kommentar feltet at det ikke bare er meg som merker at dere ikke har lagt ut svarene. Som sagt, veeeldig fin blogg, men oppdater mer for leserne deres!!!!!! :)
09.02.2012

veraborgenviks

Sykt fine! :)


hits