Da har helgen startet! (Vita & Wanda)


Da har helgen startet!

Hei og hå dere! Nå er det endelig helg igjen, eller vet ikke helt om det er positivt eller negativt. Vi skal jo så og si jobbe nesten hele helgen. I kveld jobber vi begge to til halv ett i natt, så fredagen vår forsvinner jo. Vi driver forresten og fikser til videoblogg nå. Vi skal nemlig svare på spørsmålene dere stilte oss. Har fått inn så utrolig mange spørsmål, så det blir mest sannsynelig en videoblogg, og en runde der vi svarer skriftlig. Tusen takk for alle spørsmålene! Vi kommer selvfølgelig ikke til å svare på absolutt alle, og i hvert fall ikke de useriøse og dummeste spørsmålene vi har fått!

Her får dere se noen ikke fult så seriøse og fine bilder av oss, men det er nå sånn vi er! Ha en strålende helg da dere!
© 2016 wanita.blogg.no

03.02.2012

♥ K R I S T I N

dere får ha en fin kveld på jobb :-) pene dere er!
03.02.2012

frkhelenemarie

Søte dere er !
03.02.2012

Frida Wirum

Så søte bilder!! Ha en flott fredag og en god helg :-D
03.02.2012

Andrea!

Fine Bilder, ha en fin helg.. selvom dere skal jobbe! Men hvor er sølv genesern en av dere har på dere? (haha, huker ikke hvem som er hvem)
03.02.2012

Silje

Fine bilder :)
03.02.2012

Hanne

Åh, hvor er det flotte halskjedet fra?
04.02.2012

Iselinn

Bare for å innformere... Fargen på noen av fontene dere bruker er omtrent umulige å lese. Får skikkelig migrene anfall av å myse med nesa oppi skjermen for å klare å lese komentarer osv, hehe. Ellers veldig fin blogg, og to fine jenter :)
04.02.2012

anynonym

dette er bloggen jeg har ønsket å lese lenge! Det er akkurat en SLIK blogg jeg alltid har hatt lyst til å lese!
05.02.2012

elin

hei jeg lurte på om dere kunne ha noen innlegg med sånn tips til og se bra ut , skjønnhetstips! liksom sånne små detaljer som kanskje vi glemmer som dere syns er viktige hos jenter osv? alt fra sminke, klær, osv! og elske de innleggene med det dere ønsker dere av klær og sko osv! innspirerende! liker bloggen, skal bli fast leser! :)
06.02.2012

veraborgenviks

Hvor er sølvgenseren fra? :) har lengtet etter en sånn lenge nå!!


hits