Vaffler etter trening (Vita & Wanda)


Vaffler etter trening

Hei favorittlesere :D
Nå har vi kommet hjem fra en utrolig kald trening ute i kulden! Var utrolig deilig å komme hjem og ta seg en varm dusj. Vi var jo alene hjemme, så vi tenkte å lage noe spennende. Eller vi endte opp med noe mindre spennende som vaffler! Så nå står vi her på kjøkkenet og steker vaffler, og blogger i samme slengen!

Mange av dere har også bedt oss blogge oftere og mer. Vi syns faktisk vi blogger ganske mye til å ha så mye å gjøre ellers. Er jo faktisk rundt 3-5 innlegg daglig, og mer kan vi faktisk ikke blogge. Vi har jo et liv utenom bloggen også, og vi kan ikke blogge når vi er på trening eller jobber. Sånn er det nå bare. Men ellers, tusen, tusen takk for søte og fantastiske kommentarer! Dere er virkelig noe for dere selv!

Håper dere får en fin fin natt videre, til dere som er slike natteravner som oss! Nå skal vi kose oss med vafflene våre!
Love you all  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

© 2016 wanita.blogg.no

03.02.2012

Synne Bentzen

nam nå fikk jeg faktisk utrolig lyst på vaffel! kos dere!:D
03.02.2012

Hjørdis

Hei! Utrolig bra blogg :)

Beklager "reklamering" men dette er utrolig viktig for meg og venenne mine..

Dere som ser dette: Kan dere være så utrolig snill å stemme på meg og veninnene mine her? http://www.1881.no/drommer/profil/hjordis-sigbjartsdottir-thomsen/ .. Vi er syyykt store fans av 1D og lurte på om dere kunne hjelpe oss med å vinne drømmen vår?? Tusen takk!
03.02.2012

Lisa

namm vafler!
03.02.2012

Julie, Maylinn og Silje ♡ kommentere tilbake

nam, fristet sykt !<3
03.02.2012

Caroline Sivertsen

Vafler staves med en ''f'', ikke to :-) dere er utrolig pene!
03.02.2012

♥ K R I S T I N

nam, så utrolig godt ut!


hits