11,5 timer med jakker i alle fasonger! (Vita & Wanda)


11,5 timer med jakker i alle fasonger!

Hei kjære lesere! Nå sitter jeg (Wanda) og skriver i og emd at Vita ikke er hjemme! I dag har vært en slitsom dag. Vi våknet 06.00! Eller jeg sov 2 timer, og måtte opp å stå igjen klokken 6, for å bli hentet halv 8 av Carina i dag tidlig! Vi skulle nemlig jobbe 11,5 timer på varemessen i Lillestrøm. 

Dagen var evig lang, og jeg føler klokken er 4 på natten nå. Er utrolig død i kroppen og merker jeg gleder meg til å sove! I morgen skal vi opp til samme tid og gjøre det samme igjen. Mange av dere lurer sikkert på hva vi jobber med på denne messen. Vi står i garderobene og tar imot jakker, bager, kofferter o.l. Det var utrolig mye å gjøre i dag, og det stoppet aldri å komme folk. Det har tydligvis ikke vært SÅ MANGE mennesker der på over 2 år, så det sier jo sitt.

Tok oss også en liten tur inne i messehallen for å se hva de hadde. Mange fine smykker, klær, ting til huset og masse annet nyttig for oss jenter og kvinner. Nå tenkte jeg å ta meg en varm dusj og gå rett til sengs, for kroppen min klarer rett og slett ikke mer! Lover å ta mange bilder i morgen, men her er i hvertfall noen bilder fra i dag!
Nå er det leggetiiiid, god natt <3

© 2016 wanita.blogg.no

27.01.2012

sara L

hei jeg vil gjerne komme så derfor vil jeg ha svar fort, men jeg lurte på om de selger merke jakker som er brukt, og hvor mye ligger prisene på?

og hvor ligger denne messen ( adresse)?
27.01.2012

Vita & Wanda

sara L: Messen ligger i Lillestrøm, og er en lukket messe. Dvs at man ikke kommer inn uten invitasjon. Dette er en messe hvor ting ikke selges, men forhåndsbestillet til forskjellige butikker, firmaer, bedrifter osv som skal kjøpe inn varer :)


hits