Mine VS Bikinier - Vita (Vita & Wanda)


Mine VS Bikinier - Vita

Hei kjære lesere! 
Beklager for litt dårlig blogging de to siste dagene, men igjen så har vi begge vært veldig opptatt med hvert vårt så bloggen har igjen blitt litt nedprioritert. Derfor tenkte vi at vi skal lage et litt bra innlegg nå, når vi først blogger. Jeg (Vita) legger ut bilder av mine victoria's secret bikinier, også gjør Wanda det samme med sine i morgen. Noen av bikiniene våre er like, men ikke alle. Derfor lager vi hvert vårt innlegg med hver våre bikinier. Det er forresten mange av dere som har spurt om dette tidligere, så derfor gjør vi dette!:) 
 Her er da mine tube bikinier. Som dere ser så er den nederste me blomst på litt mørkere enn de to andre. Det er fordi den er mest brukt, og jeg klarte å vaske den med en jeans første gangen :( Så den er litt stygg og uggen i fargen. Men den er like fin på. I disse har jeg str L. Den i midten er den nyeste av disse, så jeg gleder meg til å bruke den, da jeg enda ikke har fått muligheten.. snufs!

Her er mine triangle bikinier. Jeg er helt betatt av paljetter, diamanter, steiner o.l. Elsker at ting skinner og skiller seg ut. Den nederst til høyre er den jeg har hatt lengst. De tre andre er helt nye, så de har jeg enda ikke hatt muligheten til å bruke. Jeg gleder meg mest til å bruke den lilla, den er helt fantastisk på! Hvertfall når man er solbrun. Hihi:) I disse har jeg også str L. Og de passer helt perfekt :D

Nå har jeg ikke tatt bilde av de bikinitrusene jeg har til tubebikiniene mine, men hvis noen lurer på hvilke str jeg har i bikini trusene mine så har jeg S i alle sammen. Jeg liker å ha litt små truser, og de på bildet ovenfor kan man jo justere selv så de er perfekte. Men de trusene jeg har til tubebikiniene mine er ikke justerbare så de er kanskje litt i det minste laget for noen. Jeg syntes den ene kanskje er LITT liten, men den er fin for det. Egentlig er jeg jo str M i truse, så jeg har jo valgt å gå ned en str. Dere velger litt selv, utifra hvordan dere liker at trusene skal sitte på. Men hvis dere er str M i truse så holder det nok med en S i disse justerbare.

Her ser dere da alle de nydelige bikiniene mine. Så ikke helt vitsen med å slenge inn trusene inn her heller, så jeg droppet det. Håper dere som lurte på litt fikk svar på det dere lurte på.

Angående toll så ligger det på ca 30% av det man har handlet for. Det er veldig kjipt, men jeg syntes det er verdt det. Det vi har pleid å gjøre tidligere er at flere venninder kjøper sammen, for da kan man bare dele tollen på alle. Og da blir det fort litt biligere. Og hvis man først skal hande noe fra VS så anbefaler jeg dere at dere kjøper masse, så slipper dere å betale for frakt og toll hver gang. 

Frakten pleier å ta 1-3 uker. Bestiller man hurtigfrak (som vi alltid gjør) tar det MAKS 1 uke. De to siste gangene vi bestilte fikk vi alt innen 4 dager. LYKKE! 

Håper dere har fått svar på det meste dere lurer på. Hvis ikke er det bare å spørre :-) Dere for ha en fortsatt fin kveld, så blogges vi! Nå skal jeg slappe av med litt TV før jeg skal legge meg. Må opp tidlig i morgen for å jobbe på Norges Varemesse med Wanda og Carina! :-)

© 2016 wanita.blogg.no

25.01.2012

victorialr

Så fine :)
25.01.2012

Alina

skam fine bikinier<3
25.01.2012

eline

de tubebikiniene var dritfine!
25.01.2012

Ingvild Elise

kjempefine! :)
25.01.2012

Frk Tangen

Oi! Du har sykt mange!<3 Skikkelig fine og!!:D<3
25.01.2012

ninalh

så fine! eg og vilha!
25.01.2012

~ JEANETTE ~

Så fine bikinier, og er jo et stort plutt at de lander så fort i postkassen også. :-D Jeg hater og vente på noe. Kanskje jeg rekker å få bestilt meg noen nye bikinier før jeg reiser på ferie også nå. =D
25.01.2012

proudtobedifferent

Så mange nydelige! Heldig!
25.01.2012

Vita & Wanda

~ JEANETTE ~: Ja, det kan hende du rekker !:) Det lønner seg å bestille litt tidlig på året, for de fleste pleier å være utsolgt i mars måned og ut. Så bestill så fort som mulig :)
26.01.2012

ingrid frønningen

utolig fine!
27.01.2012

Emma <3 - kommenterer tilbake:)

utrolig fine bikinier! :)
30.01.2012

classifythis

Her var det mange fine, skulle gjerne hatt et par av alle sammen! :)
01.02.2012

Veronika Hansen

Så utrolig fine! Har de to fersken/oransje bikiniene, og den med sølvpaljettene bare i rosa. Haha :) Gleder meg til å bruke de om noen uker :D
01.02.2012

taulee

de er bare SÅ fine!!!

Jeg har så utrolig lyst på noen av de, men er så redd det ikke blir fint eller passer til meg..

Kan jeg spørre uten at du blir fornermet? Hvilken bh størrelse bruker du til vanlig? Jeg bruker 70-75D og tror puppene mine er for store for sann trekant bikini og tube... :(
02.02.2012

elisabethhw

hvilken størrelse bruker du i bh til vanlig, siden du bruker L i disse? :) Bare sånn at jeg har en pekepinn å gå etter hvis jeg skal kjøpe.
28.06.2012

Stine

Hei ! :) jeg har bestilt derifraa, har ventet nå i en uke, men får de ikke...


hits