Mine to favorittparfymer (Vita & Wanda)


Mine to favorittparfymer

Som Wanda blogget i innlegget før så har hun laget et innlegg om hennes 3 favoritt parfymer. Jeg derimot er såppass lei alle de "gamle" jeg har, så jeg har valgt ut mine to favoritter.

Den lille runde "thinking of you" er fra Mary Kay. Og den fikk jeg i julegave av Pernille. Det var jeg som var så heldig og "vant" denne da vi hadde en pakkelek, ved juletidene da alle jentene var her og vi hadde julebord. Den rosa parfymen min er fra Jean Paul. Den har jeg heller ikke kjøpt selv, da jeg var så heldig og fikk den i julegave av min kjære sjef. Så to nye parfymer på 2 uker var kjempe deilig :D

Jean Paul parfymen er for tiden min favoritt. Det er den jeg bruker mest også. Lukten er veldig spesiell, og den lukter helt fantastisk. Den har en litt søt lukt. For noen kan det kanskje bli litt mye, så det holder nok med 1-2 sprut med denne. Noe som er bra, for da varer den jo mye lengre. Jeg er veldig sånn, at hvis jeg først har på parfyme så vil jeg at ANDRE også skal kunne merke lukte, og denne parfymen er slik, nettopp fordi den har så sterk søt lukt. Denne anbefales virkelig!!


Mary Kay parfymen lukter også veldig godt. Denne bruker jeg som regel hvis jeg har kledd meg litt vanlig og kjedelig, fordi denne lukten er litt mer dempet og rolig. Lukten på denne er litt vansklig å beskrive men den er også søt. Men kanskje litt mer ren. Den lukter litt sånn nydusjet, noe jeg syntes er helt fantastisk. Jeg vet som sagt ikke helt hvor man får kjøpt denne fordi jeg fikk den i gave av Pernille. Denne anbefales også, men det eneste som er dumt med denne er at den er så liten, så skulle gjerne hatt den i en str større når den blir tom :) Hvis noen har en anelse av hvor jeg kan få kjøpt denne i en str større så vær så snill og gi fra dere en lyd.

Nå skal vi på trening. Ha en fortsatt fin kveld alle sammen, så blogges vi :-)

© 2016 wanita.blogg.no

23.01.2012

Danian. Gutteblogger

Fine bilder
30.01.2012

tarina

Hei hei =)

Jeg kom over bloggen deres etter som den ble ukens blogg, gratulerer med det forresten :D

Så leste jeg dette innlegget med parfyme =)

Thinking of you er også en av mine favoritter, og du får ikke kjøpt den i butikker:S men hos en Mary Kay hudpleie konsulent.

Prøver ikke å selge noe nå, men siden du lurte så hadde jeg et svar! =) Masse lykke til med bloggingen!
30.01.2012

Helmers

Har veldig lyst til å prøve den Mary Kay parfymen. De selger den for 180,- på nettet, men det er for 30ml. Altså ikke store flasken.
02.02.2012

Marie

Hei! Mary kay produkter får du bare kjøpt via selgere som selger dette, de er enkeltpersoner som selger for mary kay, veldig vanskelg å forklare men det er ikke noen butikker som selger disse produktene!:-) det har noe med å gjøre for at alle skal få prøve og få veiledning før du kjøper noe :-) det er nok ikke vanskeligere enn å gå på hjemmesiden og finne alle selgerne i Norge og finne den nærmest deg :-)
25.03.2012

Pedersenfrua

Det er kun Hiudpleiekonsulenter for Mary Kay som selger slike, om du forts. er interressert, send meg en mail på : fruapedersen@gmail.com


hits