Mine tre favorittparfymer (Vita & Wanda)


Mine tre favorittparfymer

Hei dere! Nå tenkte jeg at det var på tide at dere fikk se hvilke tre parfymer som er mine favoritter. Disse tre bruker jeg så og si hele tiden. jeg bytter for hver måned, slik at jeg får brukt alle tre. Har mange andre også, men de er så sterke i lukten og jeg har faktisk gått lei av de, men disse går jeg aldri lei!

Favoritten min er faktisk den fra Chanel. Den har en veldig voksen og sterk lukt. Her gjelder det å ikke ta mer enn to sprut. Den har den såkalte "baderomsduften", så noen kan jo mene at den blir for mye, men jeg elsker den.
Den fra dior, er faktisk den jeg bruker nå. Jeg elsker den virkelig! Den har jeg alltid likt siden jeg var yngre. Mamma pleide å bruke den før, og så fikk jeg den i gave i 2010 for første gang, og etter det har jeg brukt den ofte. Dette er en kjempe god lukt som er veldig mild. Ikke for sterk, bare helt perfekt!
Parfymen fra D&G har lenge vært storfavoritten min. Jeg brukte den faktisk opp på 5 mnd. I løpet av den perioden brukte jeg den seriøst hver dag. Når hadde brukt den opp, måtte jeg kjøpe en ny. Nå er faktisk andre også snart brukt opp. Dette er en parfyme for ALLE. Lukten er helt perfekt, ikke for sterk eller for svak. Den har den søte, gode lukten for en hver jente!

Bruker dere noen av disse? I så fall, hvilken syns dere er best?

© 2016 wanita.blogg.no

23.01.2012

Danian. Gutteblogger

Fine bilder
23.01.2012

Kristine Broens fotoblogg

Jeg har D&G'en selv, og den er blant toppfavoritter! Jeg tror jeg har 15 parfymer eller noe sånt, men mine topp-5 favoritter må være; Dolce&Gabbana The One, Chloé, Miss Dior Chérie, Burberry Brit og Miss Dior Chérie L`eau :-)
24.01.2012

NatashaMagdalene-

Elsker D&G, har den selv.
25.01.2012

mary.

nice!
25.01.2012

victorialr

Dior har jeg ogsåå :)
30.01.2012

Helmers

Jeg har den fra D&G, men synes den er litt for søt noen ganger. Hvor mange ml er Chanel No5'en og hvor mye kostet den? Har lenge hatt lyst på den :)


hits