Designe klær med nagler (Vita & Wanda)


Designe klær med nagler

Hei kjære lesere!
På tidligere outfit innlegg så har jeg (Vita) hatt på meg den fantastiske olavesten min med nagler på og en mobilcase med nagler på. Det er mange som har spurt hvordan jeg har laget dette selv, og hvor naglene er fra o.l. Så derfor er jeg så snill og skriver et innlegg om dette, slik at dere som lurer får svar på det.


Naglene lette jeg lenge etter å finne, jeg søkte masse opp på nettet osv, men der kom det bare opp linker til butikker som Ponduro og andre hobbybutikker. Jeg dro innom forskjellige hobbybutikker, men ingen hadde nok nagler til en rimelig pris, og heller hadde de ikke store nok nagler. Men en dag da jeg og Wanda var i byen og handlet litt så gikk vi forbi en rocka butikk på arkaden senteret som ligger nederst i Karl Johan. Vi gikk inn der og spurte om nagler, så sa damen til meg at jeg skulle gå opp i 2. etg. Der gikk vi bort til han mannen som jobbet i kassen og spurte om nagler. Plutselg drar han frem kanskje 20 forskjellige nalger, av forskjellige str, farger, o.l. prisen var veldig billig. Jeg kjøpte 60 nagler og det ble til sammen 120,-! Jeg husker dessverre ikke hva denne butikken heter, men dere ser den med EN gang dere går igjennom arkaden. Det er en veldig sånn dyster butikk, og jeg vil vel kanskje kalle det en "Emo" butikk eller noe.Til dere som lurer på hvor vesten er fra, hvilken strl og liknende. Vesten er fra Jeans Lab på Oslo city. Jeg kjøpte den på salg for 200,-. Str på den er M i herre, dvs at det kanskje blir en L/XL i dame str. Dette var egentlig ikke en vest, men en olajakke, men jeg klippet den opp til vest. Jeg kjøpte en stor str med vilje, fordi jeg ville ha den litt hengende og ikke så veldig stram på.


Mobilcasen min kjøpte jeg på JC på stovner senteret i sommer, husker ikke helt prisen men det var vel noe mellom 99-199,-. Mobilcasen var derfor helt svart, noe jeg ikke syntes var så veldig spennende, derfor valgte jeg å sette på nagler selv.


Det var ikke så veldig vanskelig å sette på naglene, men ettersom jeg kjøpte de største og tykkeste naglene var det litt vondt å presse de sammen og lage hullet til dem. Men hvis man ser det blir litt for vanskelig er det beste å gjøre dette på et bord, og bare ha en saks ved siden av slik at man kan klippe et lite hull og sette inn nålene til naglene gjennom. Ellers var vel dette egentlig det meste. Jeg brukte flere dager på å bli ferdig, men det er fordi jeg aldri har gjort dette før, og jeg hadde jobb og treninger, så ble litt liten tid å sette av til dette. Men jeg ble jo ferdig til slutt og jeg er superduper fornøyd med resultatet. Nå håper jeg dere også kan pynte litt på noen kjedelige klær, sko, tilbehør osv hvis dere også liker nagler!:)

© 2016 wanita.blogg.no

26.12.2011

elise

syk blogg :)
26.12.2011

sandravs

sykt kult!
26.12.2011

Afer

dritkult !
26.12.2011

Katrine Eggen Svenkerud

fysøren så stilig! :-D
26.12.2011

synnefala

sykt kult! :)
26.12.2011

Ida KR

Utrolig tøff !
26.12.2011

Vita & Wanda

elise: takk pus :)
26.12.2011

Sigrid Theres Nystad Johnsen

Kjempefine! :)
26.12.2011

Andrea

Herlig, digger deg!
26.12.2011

Nora Sadun

Heftig!! Dere er råe :-) Digger dere jenter!
26.12.2011

Karina Larsen

Så utrolig kult :)
26.12.2011

Jannicke

stilig :)
26.12.2011

Siri Berntsen

stilige klær, og fin blogg dere har :)
29.12.2011

Madeleine!

Butikken heter Bodymap! Dyster, men utrolig fet! :)
29.12.2011

Vita & Wanda

Madeleine!: Bodymap ja! Tusen takk Madeleine :)
30.03.2012

Sandra Børstad

hvor mange mm er naglene?:)
27.12.2012

Madelene

Butikken heter bodymap ja, men den er ikke ''emo'' x'D

De selger ''rocka, goth og scene''aktige klær og sånne ting. Ville bare si ifra, fordi det er mange som ikke kan forskjellen på å være emo, og goth. (Å være emo, er å være emosjonell, altså å ha veldig mye følelser, for alt vi vet kan selv den som bruker de lyseste mest JENTETE klærne, være emo.) Skjønner selvfølgelig at du kanskje ikke kom på et bedre ord nettop da du skrev innlegget da. :)

Fin blogg!

-Madelene
27.12.2012

Vita & Wanda

Madelene: tusen takk for rettelsen madelene! og beklager om det kom ut feil! :o


hits