Julekveld med noen flotte jenter! (Vita & Wanda)


Julekveld med noen flotte jenter!

Hei hei alle!
På fredag skrev vi ett lite "teaser" innlegg om hva som skulle skje i helgen. Nå har vi endelig tid til å blogge, og vi har sett gjennom alle bildene vi tok, og funnet de "beste" som er aktuelle å legge ut her på bloggen. 

Vi jentene tenkte at vi skulle møtes hos oss og ha julebord. Her laget vi all maten sammen, kjøpte inn masse digg og pyntet oss opp til en fantastisk kveld. Vi hadde overnatting også slik at vi kunne dra den helt ut denne kvelden.  

Dagen startet med et tett tidskjema. Vi måtte rydde hele huset, dra på butikken å handle, dusje, fikse oss og gjøre klart til fest og kos. Jente begynte å komme rundt klokken 8, og vi startet å lage maten klokken 9 fordi vår kjære Carina ikke sluttet på jobb før 10. Maten ble vellykket, da det var Vita og Linn som laget alt! Klokken 10 ca begynte vi å spise og da kom Carina også, rett før vi begynte å spise (perfect timing). Maten ble veldig god og vi ble alle sammen gode og mette. Resten av kvelden gikk på snakking, drikking, kos og gaver. Vi ble enige om at i steden for at vi alle 8 jentene skulle kjøpe en tullegave til alle så kjøpte vi alle sammen en gave mellom 250-300,- så skulle vi trekke om gavene. Dette funket kjempe bra og vi ble alle fornøyde. Kvelden ble vellykket og her er noen av de 2-300 bildene vi tok.
© 2016 wanita.blogg.no

18.12.2011

Heidi

herlig kveld, elsker den gjengen!
18.12.2011

Vita & Wanda

Heidi: Heidi <3 helt enig med deg, beste gjengen og beste jentene !
18.12.2011

Mina Ravndal

Så koselig! Søte bilder :-D

Ha en fortsatt fin kveld!
18.12.2011

Charlotte Magnussen

FIne bilder :) Ser ut som en skikkelig koselig kveld :)
19.12.2011

aa

hvor har wanda kjøpt kjolen sin? den blå :)


hits