Mye som skjer.. (Vita & Wanda)


Mye som skjer..

Hei kjære lesere!
Vi må bare starte med å beklage masse for at vi ikke blogger 3-4 innlegg om dagen. Vi vet vi har perioder hvor vi blogger mye og hvor vi blogger mindre. Som alle dere andre så har vi også ganske mye å gjøre i hverdagen, og da er det ikke alltid vi har tid til å legge over bilde fra kamera, skrive et innlegg og publisere det. Vi jobber begge to og som regel jobber vi til sent på natt, og vi trener også. Og nå er jo julen rett rundt hjørnet også så vi har vårt eget å styre med, som julekvelder med forskjellige, kjøpe inn julegaver o.l

Men vi lover at vi skal bli flinkere, og at vi hvertfall skal klare å blogge ett innlegg om dagen, slik at dere hvertfall får lest litt nytt hver dag. 

Akkuratt nå så dro Wanda på jobb, så nå ligger jeg her (Vita) og ser på bilder fra helgen, og slapper av før jeg tenktemeg en tur på senteret på søndagsåpent :D Vi har trening i kveld klokken 19.30 så vi skal få til innlegg i løpet av dagen, om hvordan julebordet her hos oss med jentene var. Da kommer det masse fine bilder (og ikke fult så fine) ut! 

Klarer dere se hvem som er hvem på bilde? :)

© 2016 wanita.blogg.no

22.12.2011

Jeanett! :)

Wanda til venstre - Og vita til høyre :D


hits