Ja eller nei? (Vita & Wanda)


Ja eller nei?

Hei folkens! Nå er jeg (Vita) hjemme fra jobb. Eller jeg var hjemme 01.30 da.. men skriver nå.. Jeg har et problem og kunne gjerne trengt litt hjelp fra dere.. Jeg har sett litt på sko og jakker jeg har lyst på. Som de fleste sikkert har fått med seg er woolrich jakken årets vinterjakke.. og jeg har vel egentlig 3 vinter jakker, men er enda usikker på om jeg burde skaffe med denn woolrichen også? Jeg har Canada goose jakke i brun, Parajumpers i svart, og Svea i militær grønn, og nå har jeg lyst på woolrich i marinablå.. Hva syntes dere? Burde jeg? 

Canada goose jakken min er brun, og er den lange parkas modellen, den fikk jeg av pappa i 2008, og brukte den vinteren 2008 og 2009. Så i 2010 fikk jeg Parajumpers jakken av pappa. Denne er i svart, og den bruker jeg enda. Føler ikke helt at jeg noen gang kommer til å gå lei av den. Og i år kjøpte jeg meg Svea jakken i militær grøn. Jeg er utrolig fornøyd med den, men etter at jeg så woolrich jakken, så ble jeg litt usikker. For nå har jeg plutselig lyst på Woolrich også. Bestiller jeg denne har jeg brun, svart, militær grønn og marineblå vinterjakke.. og da er jeg fornøyd. Men jeg vet liksom ikke helt..

 

Her er den.. Jeg har jo ikke en marineblå vinter jakke, og jeg har alltid sagt til meg selv at min neste jakke skal bli en marineblå, men så har jeg alltid endt opp med en helt annen farge. Så nå er jeg usikker på hva jeg skal gjøre. Er det sløsing å kjøpe enda en vinterjakke? Eller burde jeg bare kjøpe denne? Jeg er så utrolig usikker, så kunne vært fint med litt hjelp, hvertfall hvis noen av dere der ute har den, så hadde det vært fint med noen tilbakemeldinger om jakken, hvordan den er på, og om den er verdt prisen osv?

I tillegg til en ny vinterjakke har jeg lyst på et parr boots. Jeg har jo hvert år brukt ugg som vintersko, og det har jeg tenkt å gjøre i år også. Men så fant jeg disse rålekkre bootsa på Nelly.. Så ble jeg litt usikker pga prisen er rå dyr, og som dere så i innlegget i går, så fikk jo jeg og wanda et parr sko fra Samsøe Samsøe, som er helt nydelige.. Men selvfølgelig var de hele 2 STR for store for meg.. Og da vurderer jeg å sende de tilbake til nelly, og heller kjøpe disse fra "Primeboots". 

Så hva syntes dere? Burde jeg kjøpe jakken? Bootsa? Begge deler? Eller ingen av delene? 


© 2016 wanita.blogg.no

28.10.2011

LINN MADNESS

Kjøpkjøpkjøp :;DD:D:D::D:D:
28.10.2011

Amanda

hei jeg bare lurte på hvilken linje dere går og hvordan karakterer dere får, ligger dere godt ann på skolen ,og i det hele tatt hvilken skole dere gikk eller går på og fremtidige planer ?
29.10.2011

Vita & Wanda

Amanda: Hei Amanda. Både jeg og Wanda gikk toppidrett på Lørenskog vgs. Nå har vi friår og begge to jobber bare. Fremtidlige planer er jeg litt usikker på fra min side, har ikke tenkt så langt enda, skal bare nyte dette året først, også skal jeg begynne å tenke skole igjen neste år. Wanda skal søke seg inn på sykepleierskolen neste år.


hits